nikoskat Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 κρίμα.. μακάρι να μην με καταλάβαινε κανείς.. κι αυτα μεσα στη ζωη ειναι. μακαρι να μην ηταν αλλα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 ......................... 2) Που δεν άφηνα τον πατέρα μου να μας βγάζει φωτογραφίες μαζί... κρίμα.. μακάρι να μην με καταλάβαινε κανείς.. Έτσι μου 'ρχετε να πάω να ξυπνήσω τον πατέρα μου και ν'άρχίσουμε φωτογράφιση... μας :( :cry: ρε emperor69... σι χτιρ σου βραδυάτικα :happy: !!! Πάντως παίδες , είναι καλή ιδέα ν'αλλάζαμε το παρελθόν αλλά , απο την άλλη ότι έγινε έγινε... κοιτάμε μπροστά και περνάμε καλά, απολαμβάνοντας ΚΑΘΕ στιγμή της ζωής μας... Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodobielos Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 ΕΓΩ ΘΑ ΑΛΑΖΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.......!Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 18 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ.............................! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 ΕΓΩ ΘΑ ΑΛΑΖΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.......!Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 18 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ.............................! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ποτε δεν ειναι αργα :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Έτσι μου 'ρχετε να πάω να ξυπνήσω τον πατέρα μου και ν'άρχίσουμε φωτογράφιση... μας :( :cry: ρε emperor69... σι χτιρ σου βραδυάτικα :happy: !!! Πάντως παίδες , είναι καλή ιδέα ν'αλλάζαμε το παρελθόν αλλά , απο την άλλη ότι έγινε έγινε... κοιτάμε μπροστά και περνάμε καλά, απολαμβάνοντας ΚΑΘΕ στιγμή της ζωής μας... Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!:) Καλά θα κάνεις.. Σοβαρά! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timiman Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Προσπωπικά πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω τίποτα στο παρελθόν μου. Γιατί αν μπορούσα να το κάνω αυτό, απλώς δεν θα ήμουν ο εαυτός μου αλλά κάποιος άλλος. Ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη για τις πράξεις του παρελθόντος. Δυστυχώς είναι ο μοναδικός τρόπος να μάθεις να κάνεις σωστές κινήσεις στην ζωή σου. "Από τα λάθη μαθαίνεις", λένε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts