Jump to content

Κλείσιμο του Pc

IRONMAIDEN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το προβλημα μου ειναι το εξης:καθως βαζω να γινεται η μετατροπη μιας ταινιας με το winavi και ξεκιναει κανονικα,φτανει μεχρι σε ενα σημειο και μ κλεινει το pc,ταυτοχρονα πεφτει κ ο γενικος απο το σπιτι...γιατι γινετε αυτο?κ αρκετες φορες οταν παταω απενεργοποιηση του pc,δεν γινετε ολοκληρομενη επενεργοποιηση,κολαει σε ενα σημειο...

ευχαριστω

το προβλημα μου ειναι το εξης:καθως βαζω να γινεται η μετατροπη μιας ταινιας με το winavi και ξεκιναει κανονικα,φτανει μεχρι σε ενα σημειο και μ κλεινει το pc,ταυτοχρονα πεφτει κ ο γενικος απο το σπιτι...γιατι γινετε αυτο?κ αρκετες φορες οταν παταω απενεργοποιηση του pc,δεν γινετε ολοκληρομενη επενεργοποιηση,κολαει σε ενα σημειο...

ευχαριστω

:happy: :) ...πιστεύω να κάνεις πλάκα με αυτό που μας λες! Αλλά , αν λες αλήθεια, τότε δεν φταίει το PC σου για ότι γίνεται αλλά η κατανάλωση ενέργειας (ηλεκτρικής) του σπιτιού σου!

Βασικά, όταν κάνεις την μετατροπή, κλείσε ότι καίει ρεύμα, air - condition , αερόθερμο , τηλεοράσεις , ραδιόφωνο , τα φώτα , τον θερμοσίφωνα, το black light που έχεις στο δωμάτιο, το γλομπάκι στον τοίχο, το ρολόι στο κομοδίνο ...κτλ:p ..

Αν δεν πιάσει και αυτό, δοκίμασε να κάνεις την μετατροπή , με άλλο πρόγραμμα ...

Όσο για τη απενεργοποίηση , βασικά φταίνε προγράμματα που "κολάνε" στην μνήμη! Να φανταστώ , κάτω δεξιά στην μπάρα , έχεις 82 εικονίδια... βγάλε αυτά που δεν χρειάζεσαι!

Επίσης , ψάξε στο web , ποια services να απενεργοποιήσεις , που δεν χρειάζονται και φυσικά σου "τρώνε" μνήμη!

Τι να πω, τόσα χρόνια ασχολούμαι με pc , αλλά αυτό με τον γενικό δεν το έχω ξαναπετύχει!

ευχαριστω

Δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση αυτό που θα πω, αλλά καμιά φορά πέφτει ο γενικός όταν βάζω τα μικροκύματα :p

Αυτό το πάθαινες πάντα ή τώρα τελευταία;

Destiny found.

για το κλείσιμο που κολλάει καθαρίσε κατ'αρχην το temp, κανε απεγκατάσταση ότι δεν χρειάζεσαι, καθαρίσε την registry με ένα καλό πρόγραμμα registry cleaner (η fixer) κανε έναν έλεγχο στο page file, και στο τέλος κανε και μια ανασυγκρότηση.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

episis des mhpos exeis uperfortosei thn priza pou exeis pano to pc !!:) den xero kata poso mporei na ftaiei alla an sthn idia priza exeis 100 pragmata pano mporei na kleinei to pc !!

καλό θα είναι (στα καινούρια σπίτια γίνεται αυτό), υπάρχει ξεχωριστή γραμμή για PC/accessories όπως ξεχωριστή και για AC, οικ. συσκευές κλπ.

αν δεν έχεις μια ξεχωριστή γραμμή τότε απλά "αποδέσμευσε" τη γραμμή όσο μπορείς (εκτυπωτές, φορτιστές, λάμπες κλπ).

τι τροφοδοτικό έχεις? και τι ηλικίας είναι το σπίτι?

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα υπάρχει ή στο τροφοδοτικό ή στο ηλεκτρικό κύκλωμα του σπιτιού σου!Γι΄αυτό φέρε κάποιον ηλεκτρολόγο να δει μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δες μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα στο εσωτερικό της κεντρικής μονάδας π.χ.(κανένα κωμένο καλλώδιο)!:D

μαλλον ειναι προβλημα του τρφοδοτικου.

αμα αγορασω καινουριο θα μπορεσω να το βαλω μονη μου ή οχι?

Θα μπορεσεις να το βαλεις,απλη διαδικασια ειναι.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Μην ανησυχεις ευκολο ειναι, καναδυο βιδουλες και μερικα καλωδιακια ειναι.

(offtopic: IRONMAIDEN αν δεν βρηκες αυτο που εψαχνες στειλε μου ενα pm.)

ωραια,εχετε κανενα καλο να μου προτεινετε?

τωρα μου βγαζει που και που αυτο το σφαλμα:

ΣΦΑΛΜΑ

Component MSWINSCK.OCX not correctly registered:

file is missing or invaild

μου το πεταει σε ασχετες φασεις...?

Πες μας ποσα χρηματα διαθετεις και στα ποσα watt το θελεις,για να σε βοηθησουμε στην επιλογη του τροφοδοτικου.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Δες για τα enermax πολυ καλα τροφοδοτικα.

Eγω σου προτεινω αυτο.enermax

Δες για τα enermax πολυ καλα τροφοδοτικα.

Eγω σου προτεινω αυτο.enermax

ωραιο φαινεται,:p

βασικα τι πρεπει ανα προσεξω?

ευχατυχως το αλλο προβλημα το ελυσα,κατεβασα το αρχειο απο το νετ και τωρα οκ.

αλλα εχω ενα αλλο ακομη.συχνα,ακουγετε ενα τουτ απο μεσα απο τον υπολογιστη οταν παταω πανω σε ενα παραθυρο σε λαθος μερος.δλδ ας πουμε οταν μ ερχετε πμ εδω περα κ δεν πατησω πανω στο οκ για μ ανοιξει κ πατησω πανω σε ενα αλλο οποιδηποτε σημειο κανει αυτο τουτ.χωρις να επηρεαζει τπτ στο pc απλα ακουγετε αυτο.το κανει επισης κ οταν κλεινω το τορρεντ...

εχετε καμμια ιδεα για το τι παιζει?

τελικα οντως το τροφοδοτικο φταιει,κ συγκεκριμενα δεν σηκωνει τον εξωτερικο σκληρο.

θελω εναν καλο με πανω απο 300 βατ γυρω στα 100 ευρω,καμμια ιδεα?

Δεν μπορώ να σου δώσω λινκ γιατί γράφω από το κινητό αλλά αν ψάξεις στο e-shop θα βρεις πολλά και σε καλές τιμές.

ναι,κοιταξα εκει κ ειδα οτι εχει πολλα.ειναι κατι που πρεπει να προσεξω?ας πουμε ολα χωρανε?κ απο τεχνικα χαρακτηριστικα,εκτος απο βατ τι να κοιταξω?

τελικα οντως το τροφοδοτικο φταιει,κ συγκεκριμενα δεν σηκωνει τον εξωτερικο σκληρο.

θελω εναν καλο με πανω απο 300 βατ γυρω στα 100 ευρω,καμμια ιδεα?

Με 100 ευρώ ότι και να πάρεις θα είναι πολύ καλό. Στα 60 ευρώ πάντως παίρνεις ένα 400άρι αρκετά καλής μάρκας.

Καλη επιλογη εκανες,εχω ακουσει καλα σχολια για το OCZ.

το πηρα!το εγκατεστησα κιολας,ολα οκ μεχρι στιγμης αλλα μου περισσευουν αρκετα καλωδια...γιατι?

ολα πρεπει να μπουν?

Τα τροφοδοτικά έχουν πολλές παροχές... Προφανώς χρησιμοποιείς μόνο όσες σου χρειάζονται.

το SATA τι ειναι?εχει ενα καλωδιο π λεγετε ετσι αλλα δεν το εβαλα πουθενα!

επισης οταν βαζω το καλωδιο της δισκετας δεν μ ανοιγει το pc.σταματαει στην μαυρη οθονη κ μου βγαζει error...

το SATA τι ειναι?εχει ενα καλωδιο π λεγετε ετσι αλλα δεν το εβαλα πουθενα!

επισης οταν βαζω το καλωδιο της δισκετας δεν μ ανοιγει το pc.σταματαει στην μαυρη οθονη κ μου βγαζει error...

To SATA που λέει είναι τροφοδοσία για SATA δίσκους αν θες να τους βάζεις και να τους βγάζεις εν ώρα λειτουργίας. Το floppy αν θες να το συνδέσεις φρόντισε να συνδέσεις σωστά και το καλώδιο τροφοδοσίας (μικρό) και αυτό των δεδομένων (μεγάλο). Το τελευταίο έχει μια κόκκινη λωρίδα στη μία πλευρά, αυτή η πλευρά μπαίνει δίπλα στο καλώδιο της τροφοδοσίας.