CakeNet Δημοσιεύτηκε December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 1, 2006 Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις. Δεν είμαι σίγουρος αν γράφω στη σωστή ενότητα, αλλά δεν ήξερα που αλλού να το γράψω: 1) Υπάρχει η δυνατότητα να μετατρέψω τα αρχεία avi έτσι ώστε να δημιουργήσω ένα κανονικό DVD που θα παίζει σε οποιαδήποτε DVD συσκευή; 2) Εάν γίνεται το παραπάνω, τι συμβαίνει με τους υπότιτλους; Ενσωματώνονται αυτομάτως στο DVD εφοσον είναι σε srt file? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 1. Φυσικά. Μια βόλτα στο Google με λέξη κλειδί «avi to dvd» και θα βρεις αρκετές λύσεις. 2. Όχι δεν γίνεται αυτόματα. Χρειάζεσαι πρόγραμμα που να μπορεί να χειρίζεται και τους υπότιτλους κατά την μετατροπή. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 εχω ακουσει οτι το πρωτο που ρωταει δεν γινεται..παρα μονο σε συγκεκριμενα dvd players.. αν εχει αλλαξει κατι ας μας ενημερωσει καποιος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 εχω ακουσει οτι το πρωτο που ρωταει δεν γινεται..παρα μονο σε συγκεκριμενα dvd players.. αν εχει αλλαξει κατι ας μας ενημερωσει καποιος! Άλλο ζητά ο φίλος. Εσύ νομίζεις οτι θέλεις να παίξει το dvd του που θα έχει μέσα avi σε όλα τα dvd players. Αυτός θέλει το avi αρχείο να το μετατρέψει σε dvd. Πολύ απλά πάνε στο e-mule ή οποιοδήποτε torrent, και πάτα avi converter Πολύ μικρά και εύχρηστα προγραμματακιa. Με τους υπότιτλους λίγο περιπλέκεται το θέμα. Πρέπει πρώτα να τους συνενώσεις στο avi και μετά να τα μετατρέψεις. Η λύση καθώς και χιλιάδες ελληνικοί υπότιτλοι ειναι εδώ : http://www.greeksubs.com/ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. December 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Ευχαριστώ, ελπίζω να τα καταφέρω! Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να ενσωματώσω τους υπότιτλους στα avi αρχεία, αφού το dvd μου παίζει και avi αρχεία. Το θέμα ήταν ότι με τους υπότιτλους, μου έβγαζε ελληνικούς χαρακτήρες στα κινέζικα όταν ήταν σε srt file... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Δοκίμασε το VSO ConvertXtoDVD (που πρέπει να παίρνει και τους υπότιτλους σε srt) ή το Winavi. Για τους υπότιτλους μια λύση είναι το DVDLab pro. Έχουμε συζητήσει γι'αυτό που ρωτάς πολλές φορές στο forum, χρησιμοποίησε την Αναζήτηση για να τα βρεις. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts