DENIOR Δημοσιεύτηκε November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 30, 2006 Πόση συνολική μνήμη (κάρτα μνήμης+εσωτερική) είναι αρκετή για να ικανοποιήσει όλες σας τις ανάγκες; Προτιμάτε μεγάλη εσωτερική ή αποσπώμενη μνήμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Εχω το nokia ngage κ εχω 3 mmc cards. Μια 4gb, μια 2gb κ μια 1gb. Σκεφτομαι να αγορασω ακομη μια 1gb! :p Γενικα, οση μνημη κ να εχω νιωθω οτι δεν μου φτανει!! Προτιμω αποσπομενες μνημες, διοτι μπορεις να αλλαζεις ευκολα μνημες...κ να εχεις πολλες οπως εγω. Εκτος, αν υπαρχει η δυνατοτητα στη συσκευη να εχει μεγαλη εσωτερικη μνημη κ υποδοχη επιπροσθετων καρτων! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 exartatai apo to kintio. sto 8800 den me noiazei katholou i mnimi tou, sto P900 oso perissoteri toso kalutera ;) Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Εγω με ενα 1GB ειμαι ικανοποιημενος στο 3230. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 εγώ πάλι δεν είμαι ικανοποιημένος από την 2 που εχω στο W810 μου και μάλλον θα στραφώ προς την 4 την οποία και ψήφισα. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Γενικα, οση μνημη κ να εχω νιωθω οτι δεν μου φτανει!! Akrivws to idio symvainei k me emena!:p Twra exw to n91 pou exei 4gb k thelw k alla!!! Παράθεση Don't Believe the truth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 όσο μεγαλύτερη μνήμη έχεις,τόσο πιο πολύ τη γεμίζεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 k otan tin gemiseis, oti exeis valei mesa sou fainetai aparaitito k den kses ti na sviseis! :p Παράθεση Don't Believe the truth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 ap' oti vlepo telika to <<megethos>> metraei telika, oso megaluteri, imnimi etsi gia na min parexigithoume toso to kalutero :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ετσι ειναι Kap, στην μνημη 2 πραγματα μετρανε.Το μεγεθος κ η ταχυτητα εγγραφης! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Είχα μια 512 στο 6600 και δε μου έφτανε με τίποτα. Τώρα έχω μια 2 gb στο ν80 και πάλι δε μου φτάνει. Θέλω όλο και περισσότερη! Πάντα κάτι θα βρώ για να τη γεμίσω... Πάντως θα προτιμούσα εσωτερική μνήμη και όχι κάρτα, για λόγους ταχύτητας! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destroy Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Εξαρτάται με τι θα τη γεμίσεις τη μνήμη, πιστεύω όμως οτι όσο μεγάλη και να είναι ποτέ δεν φτάνει, πάντα θα θέλεις και το κάτι παραπάνω. Παράθεση it's nice to be important!!!! but it's more important to be NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Όσο πιο πολλή τόσο πιο καλά! Γενικά έχουμε την τάση όσο ελεύθερο χώρο έχουμε τόσο να τον γεμίζουμε. Κάποτε ακούγαμε σκληρός 4GB και λέγαμε "Τι τον θες; Τι θα βάλεις μέσα;" ( :lol: :lol: ) και τώρα με 80GB δεν κάνεις τίποτα. Στο κινητό μου είμαι με 512ΜΒ αλλά δεν θα έλεγα όχι σε μερικά ακόμα. Την δουλειά μου πάντως την κάνω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Τουλάχιστον 1 GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Όσο πιο πολλή τόσο πιο καλά! Γενικά έχουμε την τάση όσο ελεύθερο χώρο έχουμε τόσο να τον γεμίζουμε. Κάποτε ακούγαμε σκληρός 4GB και λέγαμε "Τι τον θες; Τι θα βάλεις μέσα;" ( :lol: :lol: ) και τώρα με 80GB δεν κάνεις τίποτα. Στο κινητό μου είμαι με 512ΜΒ αλλά δεν θα έλεγα όχι σε μερικά ακόμα. Την δουλειά μου πάντως την κάνω. Συμφωνω zxr, αλλα παλιοτερα δεν ειχαμε την δυνατοτητα να αναπαραγουμε ταινιες κ mp3 σε ΠΟΙΟΤΗΤΑ ηχου κ εικονας..οπως δεν ειχαμε κ τρισδιαστατα παιχνιδια κ πολυπλοκες εφαρμογες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Συμφωνω zxr, αλλα παλιοτερα δεν ειχαμε την δυνατοτητα να αναπαραγουμε ταινιες κ mp3 σε ΠΟΙΟΤΗΤΑ ηχου κ εικονας..οπως δεν ειχαμε κ τρισδιαστατα παιχνιδια κ πολυπλοκες εφαρμογες! Εννοείται φίλε μου! Αλλάζουν οι εποχές οπότε αλλάζουν και οι ανάγκες μας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 όσο μεγαλύτερη μνήμη έχεις,τόσο πιο πολύ τη γεμίζεις. ;) Με τραγούδια την γεμίζετε κυρίως ή αποθηκεύετε και ταινίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Με τραγούδια την γεμίζετε κυρίως ή αποθηκεύετε και ταινίες; Εγώ ένα V3 έχω οπότε σε 10 mb δεν χωράνε και πολλά. :D Παλιότερα που είχα κινητό με μεγαλύτερη μνήμη,με mp3 το γέμιζα. Δε βρίσκω κανένα λόγο να έχω ταινίες σε κινητό.Βιντεάκια ναι αλλά όχι και ταινίες.Βλέπεις κανείς ταινία σε κινητό; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Βλέπεις κανείς ταινία σε κινητό; :confused: more otan einai varetos o kathigitis sto amfitheatro kai ti mana tou poulaei o allos, stin tainia apo to kintio tha kolisoume? :p :lol: Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Με τραγούδια την γεμίζετε κυρίως ή αποθηκεύετε και ταινίες; Τα περισσότερα είναι τραγούδια. Ακολουθούν οι φωτογραφίες και οι εφαρμογές. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 1gb sto 2020i mou !! vasika kurios me tragoudia thn exo gemisei !! oles oi efarmoges mazi den einai pano apo 300mb !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Τα 1600 ΜΒ είναι γεμάτα με τραγούδια και τα αλλά 250 έχουν εφαρμογές βίντεο εικόνες κτλ. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 με 2GB ειμαι παρα πολυ καλα.αρκουν και περισσευουν. :D :Dμονο φοτο/βιντεο ειναι 1,150mb.τα αλλα για καμια εφαρμογη. αμα εβαζα και mp3 τοτε μαλλον θα ηθελα και αλλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 1G στο d900 μου φτανει....!!! Παράθεση KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 στο κινητο χαλλαρα 1GB μου κανει... Στο pocket pc ομως 2gb και παλι ειναι λιγα :( Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts