teitzis Δημοσιεύτηκε November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 28, 2006 Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο (free κατά προτίμηση) πρόγραμμα για να μοντάρω βίντεο από dvd ερασιτεχνικής κάμερας στον Η/Υ μου. Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 uparxei hdh mesa sta winows to window movie maker !!episis nomizo oti kai to premier ths adobe kanei tatoia douleia !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 exei to windows movie maker gia dvd format?den to blepw pou8ena.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. November 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 To windows movie maker δεν μπορώ να πω ότι με καλύπτει απόλυτα. Το Adobe Premiere που μου πρότεινε ο φιλαράκος παραπάνω, το βρίσκω από μια πρώτη άποψη πιο φιλικό και εύχρηστο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 to premier einai polu kalutero !! ;) to movie maker ego to eixa doulepsei gia montaz otan travousa me thn kamera kati videakia gia mia ergasia!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να καταφύγεις στην μεσαία κατηγορία προγραμμάτων επεξεργασίας βίντεο όπως το pinnacle studio και το Win DVD Creator της intervideo. Με το premiere αλλά και άλλα καλύτερα όπως το Avid Liquid θα δυσκολευτείς αν δεν γνωρίζεις οπότε για αρχή το καλύτερο είναι αυτό που είπαμε. Εκτός και αν θέλεις να καταπιαστείς με τα βαρύτερα προγράμματα επειδή σου αρέσει να ασχολείσαι κλπ...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Το Premiere πιστεύω είναι το καλύτερο. μπορείς να το κατεβάσεις full από p2p πρόγραμμα. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Αν όμως θέλεις να κάνεις πραγματικά καλή δουλεία και πολύ ωραία χωρίς ιδιαίτερο κόπο, θα σου πρότεινα το Vegas ( νομίζω ότι η τελευταία έκδοση είναι το 7 ). Ρίξτου μια ματιά... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 exei kapoia selida to vegas? apo pou to vriskoume? to google vgazei mono las vegas!!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 exei kapoia selida to vegas? apo pou to vriskoume? to google vgazei mono las vegas!!:) http://www.sonymediasoftware.com/products/product.asp?pid=404 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis7_9 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Θα συμφωνήσω κι εγώ,το Vegas είναι ίσως το καλύτερο. Στην version 6 που χρησιμοποιώ είναι πολύ καλό και γρήγορο. Θέλει όμως προηγούμενη επαφή με το αντικείμενο,είναι λίγο πολύπλοκο (όπως και το Premiere). Για αρχάριο θα πρότεινα το Pinnacle studio ή το Ulead Video Studio που είναι αυτοματοποιημένα και πιο εύχρηστα. Μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα από μοντάζ κι εφέ, και τό τελικό αποτέλεσμα θα είναι μια χαρά,όπως και με τα πιο "δύσκολα" προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 αν θέλεις να κάνεις γρήγορη δουλειά και χωρίς κολλήματα θα σου πρότεινα το edius 4 της canopus.το interface του μοιάζει με αυτό του premiere αλλά σε σχέση με το premiere μπορείς να δουλέψεις realtime αρχεία dv(από την camera),dvd(vob και Mpeg) και άλλα .avi στην ίδια timeline χωρίς προβλήματα.Ανεξαρτήτως όμως προγράμματος αν θέλεις αστεία και διάφορα εντυπωσιακά εφέ στα video σου,ψάξε για τα adorage effects της prodad.:) Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Έχω κόψει/ενώσει κάτι βίντεο στο adobe premiere CS5 και έχω το εξής πρόβλημα. Όταν κάνω export το βίντεο που δημιουργεί κάνει κάποια στιγμιαία σπασίματα αραιά και που.. Στα αρχικά βίντεο δεν υπάρχουν αυτά τα σπασίματα. Οι ρυθμίσεις που έχω βάλει για export είναι: PAL, 720x576, 25fps, Quality 4, upper MPEG, 384 kbps, 48kHz, 16 bit, Stereo VBR, 1pass, Min 2,8, Target 5, Max 8 Mbps Έχω δοκιμάσει και στα 7 Mbps, και με lower field και πάλι το ίδιο. Κάθε φορά σε διαφορετικά σημεία τα σπασίματα. Επίσης δοκίμασα με το Corel VideoStudio Pro X3.. και με αυτό τα ίδια με επιπλέον πρόβλημα στον ήχο. Γνωρίζει κανείς τί μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Έχω κόψει/ενώσει κάτι βίντεο στο adobe premiere CS5 και έχω το εξής πρόβλημα. Όταν κάνω export το βίντεο που δημιουργεί κάνει κάποια στιγμιαία σπασίματα αραιά και που.. Στα αρχικά βίντεο δεν υπάρχουν αυτά τα σπασίματα. Οι ρυθμίσεις που έχω βάλει για export είναι: PAL, 720x576, 25fps, Quality 4, upper MPEG, 384 kbps, 48kHz, 16 bit, Stereo VBR, 1pass, Min 2,8, Target 5, Max 8 Mbps Έχω δοκιμάσει και στα 7 Mbps, και με lower field και πάλι το ίδιο. Κάθε φορά σε διαφορετικά σημεία τα σπασίματα. Επίσης δοκίμασα με το Corel VideoStudio Pro X3.. και με αυτό τα ίδια με επιπλέον πρόβλημα στον ήχο. Γνωρίζει κανείς τί μπορεί να φταίει? Μήπως ανεπαρκεί ο υπολογιστής?? Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 INTEL CORE I5-750 2.66 GHZ και 4gb ram δε νομίζω να φταίει αυτό. Το έκανα export σε avi με το premiere και το αποτέλεσμα είναι οκ χωρίς σπασίματα. Βέβαια από mpeg που είναι το αρχικό αρχείο, θέλω να πετύχω ίδια ποιότητα σε mpeg αλλά δεν τα έχω καταφέρει με το premiere! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 INTEL CORE I5-750 2.66 GHZ και 4gb ram δε νομίζω να φταίει αυτό. Το έκανα export σε avi με το premiere και το αποτέλεσμα είναι οκ χωρίς σπασίματα. Βέβαια από mpeg που είναι το αρχικό αρχείο, θέλω να πετύχω ίδια ποιότητα σε mpeg αλλά δεν τα έχω καταφέρει με το premiere! Κάνε μια προσπάθεια με το sony vegas! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Τελικά την έκανα την δουλειά μου μετατρέποντας τα μονταρισμένα βίντεο σε avi και έπειτα με το adobe encore έκανα την εγγραφή σε dvd όπου τα διαμορφώνει σε mpeg2 και τα προσαρμόζει στο dvd. Πάντως θα το έχω υπόψιν μου κι αυτό το πρόγραμμα σε περίπτωση που το χρειαστώ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Κάνε μια προσπάθεια με το sony vegas! Sent from my HTC Desire using Tapatalk εγω χρησημοποιω pinnacle studio 12 ειναι πολυ καλο υπαρχει κανενα λινκ για το vegas???εχω δει καποια βιντεο στο ιντερνετ και εχω παθει την πλακα μου...αν θελεις φιλε θα σου στειλω λινκ απο την δουλεια μου για να δεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 δεν βρήκα πιο σχετικό θέμα για αυτό ποστάρω εδώ...γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα ώστε να μπορέσω να αφαιρέσω τον ήχο από ένα βίντεο για να το ανεβάσω στο φβ?ευχαριστώ Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Τι βίντεο είναι; Αν πρόκειται για .avi (XviD και τα συναφή) χρησιμοποίησε το Virtual Dub (freeware), επέλεξε στο Audio > No Audio και στο Video > Direct stream copy και σώστο ξανά (save as avi ή F7)... Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 avs video editor. Επεξεργαζετε ολα τα format Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts