Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6300

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την απάντηση και το καλοσόρισμα. Καλώς σας βρήκα.

Δηλαδή ΟΛΟΙ έχουν το ίδιο πρόβλημα με το ΒΤ σε αυτό το κινητό? Πως και δεν έχει γίνει χαμός?

Αυτό είναι μέγα θέμα δυσλειτουργίας. Δεν είναι δηλαδή θέμα του στυλ "Η μπαταρία δεν κρατάει πολύ", αλλά απλά το τηλέφωνο ΔΕΝ δουλεύει (με βάση τις προδιαγραφές).

Ξέρετε αν έχει γίνει καμμία ανακοίνωνση από Nokia?

Ναι... :hunter: έβγαλε νέο λογισμικό και (ενώ γνώριζε το πρόβλημα) δεν το διόρθωσε... :X:whip:

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι... :hunter: έβγαλε νέο λογισμικό και (ενώ γνώριζε το πρόβλημα) δεν το διόρθωσε... :X:whip:

Το βασικό είναι αν το θέμα διορθώνεται. Αν είναι να βγει σε 2-3 μήνες νέο FW, καλά είναι. Το θέμα είναι να μην είναι μόνιμο το πρόβλημα.

Το βασικό είναι αν το θέμα διορθώνεται. Αν είναι να βγει σε 2-3 μήνες νέο FW, καλά είναι. Το θέμα είναι να μην είναι μόνιμο το πρόβλημα.

Ναι αλλά το γεγονός και μόνο ότι το γνώριζαν:!: το πρόβλημα και δεν το διόρθωσαν:mad: (διάβασε λίγες σελίδες πίσω και θα καταλάβεις) με προβλημάτισε πολύ στο εάν διορθώνετε τελικά:worry:

Ήθελα να πάρω BT αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ δεν πήρα ακόμα. Ψάχνω όμως στα site της NOKIA μήπως βρω κάτι και δεν βρίσκω ούτε καν αναφορές. Θα περίμενε κανείς να είναι γεμάτα τα forum τους με τόσο σοβαρό πρόβλημα!!!

Το μόνο σχετικό που βρήκα ήταν αυτό εδώ...

http://discussions.nokia.ie/discussions/board/message?board.id=connectivity&message.id=8508&query.id=435956#M8508

Είναι μόνο θέμα των ελληνικών? Έχει δοκιμάσει κανείς που να έχει το πρόβλημα (όπως είπα εγώ δεν έχω καν ΒΤ ακόμα) να το θέσει πιο πάνω από alpha copy??

KCB

Μιάς και ετοιμάζομαι για διακοπές :D, θα πάω σήμερα το κινητό σε ένα Nokia κατάστημα για να θέσω τα προβλήματα προς επισκευή.

Αν ΔΕΝ μου το φτιάξουν, θα ζητήσω να επιστραφεί σαν ελλατωματικό προιόν αφού δεν πληρεί τις προδιαγραφες που διαφημίζει.

Δεν είναι δυνατόν να μην παίζει το BT.

Guest manthos
Μιάς και ετοιμάζομαι για διακοπές :D, θα πάω σήμερα το κινητό σε ένα Nokia κατάστημα για να θέσω τα προβλήματα προς επισκευή.

Αν ΔΕΝ μου το φτιάξουν, θα ζητήσω να επιστραφεί σαν ελλατωματικό προιόν αφού δεν πληρεί τις προδιαγραφες που διαφημίζει.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !

Γεια σας παιδια...

Μια ερωτησουλα...

Κανα theme creator υπαρχει??

:O:O

Nokia Series 40 Theme Studio 2.2

θέλει registration

l i n k

Ι need a six month vacation, twice a year.

Δίκιο έχεις οτι είναι ελλατωματικό, αλλά να στο φτιάξουν πως; Αν φτιαχνόταν θα τα είχαμε φτιάξει και εμείς. Μακάρι να στο πάρουν πίσω, αλλά δύσκολο το βλέπω.

Για να μην το διόρθωσαν με τη v.5 φαίνεται οτι μάλλον είναι πρόβλημα hardware και δεν το παραδέχονται για να γλυτώσουν την ανάκληση. Ήδη επέστρεψαν πολλά λόγω του προβλήματος με την SD κάρτα.

Προσωπικά δε με ενδιαφέρει το ΒΤ αλλά είναι απαράδεκτο να μην λειτουργεί σωστά.

στην νοκια οταν τους περνετε τηλ τι λενε ? πρωτη φορα ακουμε γι αυτο το προβλημα ? :ninja:

στην νοκια οταν τους περνετε τηλ τι λενε ? πρωτη φορα ακουμε γι αυτο το προβλημα ? :ninja:

Μερικά post πιο πάνω έκανα την εξής ερώτηση αλλά δεν βλέπω απόκριση. Μόνο εδώ την ψάχνετε όσοι την ψάχνετε;

Ήθελα να πάρω BT αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ δεν πήρα ακόμα. Ψάχνω όμως στα site της NOKIA μήπως βρω κάτι και δεν βρίσκω ούτε καν αναφορές. Θα περίμενε κανείς να είναι γεμάτα τα forum τους με τόσο σοβαρό πρόβλημα!!!

Το μόνο σχετικό που βρήκα ήταν αυτό εδώ...

http://discussions.nokia.ie/discussions/board/message?board.id=connectivity&message.id=8508&query.id=435956#M8508

Είναι μόνο θέμα των ελληνικών? Έχει δοκιμάσει κανείς που να έχει το πρόβλημα (όπως είπα εγώ δεν έχω καν ΒΤ ακόμα) να το θέσει πιο πάνω από alpha copy??

KCB

Μερικά post πιο πάνω έκανα την εξής ερώτηση αλλά δεν βλέπω απόκριση. Μόνο εδώ την ψάχνετε όσοι την ψάχνετε;

ρε παιδια διαβαζετε τις προηγουμενες σελιδες η μονο τα τελευταια ποστ? εχει γραφτει οτι το προβλημα το εχουν αναφερει στην νοκια πολλοι απο εδω μεσα και η νοκια το γνωριζει και οπως ισχυριζεται ψαχνει να βρει λυση

επαιρναν τηλεφωνο στην νοκια και μολις ακουγαν για το 6300 το πρωτο πραγμα που ρωταγαν ηταν ''τηλεφωνειτε για το προβλημα με το bluetooth?''

το γνωριζουν το προβλημα.

δεν ξερω γιατι δεν το λυνουν μιας και απο τοτε εχει βγει μια ενημερωμενη εκδοση λογισμικου

ρε παιδια διαβαζετε τις προηγουμενες σελιδες η μονο τα τελευταια ποστ? εχει γραφτει οτι το προβλημα το εχουν αναφερει στην νοκια πολλοι απο εδω μεσα και η νοκια το γνωριζει και οπως ισχυριζεται ψαχνει να βρει λυση

επαιρναν τηλεφωνο στην νοκια και μολις ακουγαν για το 6300 το πρωτο πραγμα που ρωταγαν ηταν ''τηλεφωνειτε για το προβλημα με το bluetooth?''

το γνωριζουν το προβλημα.

δεν ξερω γιατι δεν το λυνουν μιας και απο τοτε εχει βγει μια ενημερωμενη εκδοση λογισμικου

Επίσης καλό είναι να διαβάζετε ΟΛΟΚΛHΡΑ τα post και ειδικά όταν κάνετε "Παράθεση"... :)

Να το κάνω λοιπόν πιο λιανά μήπως δεν έγινα αντιληπτός:

Επειδή πήγα πολλές σελίδες πίσω και διάβασα από τότε που πρωτοαναφέρθηκε το πρόβλημα εδώ μέσα, δεν έβγαλα άκρη για το που ακριβώς αναφέρατε το πρόβλημα. Εδώ ή στη ΜΑΜΑ ΝΟΚΙΑ? Έτσι έψαξα στα επίσημα forum (εξωτερικό όχι ελλάδα) όπου φυσιολογικά περίμενα να βράζει ο τόπος από παράπονα. Βρήκα όλη κι όλη μια αναφορά!

http://discussions.nokia.ie/discussi...d=435956#M8508

Δεν είναι λίγο περίεργο; Ή εγώ δεν έψαξα σωστά ή το πρόβλημα είναι "ελληνικό" οπότε μέχρι να το φτιάξουν ζήσε Μάη μου. Κάτι τέτοιο θα εξηγούσε και το γιατί βγήκε update που δε λύνει ένα τόσο οξύ πρόβλημα...

Τέλος.- :)

KCB

Οφείλω να παρατηρήσω και εγώ ότι δυσκολεύτικα να διαβάσω και τις 46 σελίδες πριν ποστάρω. Είναι λίγο περίεργο που υπάρχει ένα thread για κάθε μοντέλο. Περίμενα ότι θα υπήρχε διαφορετική ενότητα.

Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν, ή την πολύ καλή προσπάθεια του forum, απλά μια παρατήρηση (καλόπροαίρετη)

Στο μητρώο των μηνυμάτων μου λέει ότι απεστάλησαν 30 μηνύματα και 32 μέρη...

τι εννοεί;

Τα 2 μηνύματα ήταν διπλά, πάνω από 160 χαρακτήρες.

Κατέβασα ορισμένα free themes από ένα site που τα είχε σαν συμβατά με το 6300. Δύο από αυτά είναι αρχεία πάνω από 700k. Σαν preview φαίνονται αλλά όταν πάω να κάνω εφαρμογή μου λέει κάτι σαν not enough memory ή out of memory. Υποθέτω ότι αναφέρεται στη μνήμη "RAM" του τηλεφώνου οπότε αυτή δεν είναι επεκτάσιμη. Σωστό ή υπάρχει λύση;
KCB

Γνωρίζετε αν παρέχει εγγύηση η Nokia για καμμένα pixel και αν ναι πάνω από πόσα ? Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο ? Μόλις σήμερα το πήρα και πρίν λίγο διαπίστωσα ένα καμμένο Pixel κάπου στο κέντρο της οθόνης.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα και από μένα.

Έχω το 6300 (v.5) αρκετό καιρό και έχω παρατηρήσει τα εξής:

1. Όταν πάω να προσθέσω ένα τηλέφωνο ή πληροφορία σε υπάρχον επαφή μου βγάζει error.

2. Το BT έχει περίεργη συμπεριφορά, ήτοι:

όταν το χρησιμοποιώ, ακούω πεντακάθαρα τον συνομιλιτή μου, αλλά αυτός λέει ότι με ακούει με διακοπές, σε σημείο που να μην καταλαβάινει τι λέω.

Εχω δοκιμάσει 2 Motorolla (HT-350, HT-300) , παλιό της Nokia με το καλώδιο (σαν το HS-21W), με Samsung και με LG.

Σε όλα έω το ίδιο. Πιστεύετε ότι πρέπει να αλλαχτεί/επισκευαστεί?

Ευχαριστώ,

Δημήτρης

Καλησπέρα,

μόλις πήρα το κινητό από την ΝΟΚΙΑ.

Το 1 είπαν ότι το έφτιαξαν άλλα δεν άλλαξε τίποτα

Για το 2 (ΒΤ) μουέιπαν οτι είναι γνωστό το πρόβλήμα και ότι αναμένεται FW στις 20 Αυγούστου το οποίο θα λύσει (λέει) το πρόβλημα.

να δούμε....

το δικό μου με V5 δεν παρουσιάζει κανένα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί. Το χρησιμοποίησα με το BT Nokia HS-21W και ακούω και με ακούν κανονικά χωρίς διακοπές.

Μόνο το καμμένο pixel χαλάει την καλή εικόνα

το δικό μου με V5 δεν παρουσιάζει κανένα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί. Το χρησιμοποίησα με το BT Nokia HS-21W και ακούω και με ακούν κανονικά χωρίς διακοπές.

Μόνο το καμμένο pixel χαλάει την καλή εικόνα

Εχεις δοκιμάσει το BT με άλλο headset? (Ετσι να μας φύγει και η απορία :O )

Γνωρίζετε αν παρέχει εγγύηση η Nokia για καμμένα pixel και αν ναι πάνω από πόσα ? Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο ? Μόλις σήμερα το πήρα και πρίν λίγο διαπίστωσα ένα καμμένο Pixel κάπου στο κέντρο της οθόνης.

Ευχαριστώ.

Είχα ρωτήσει αν έχουν εγγύηση 0-pixel και μου είπαν όχι. Οπότε με 1 καμμένο αποκλείεται να στο αλλάζουν στη nokia. Αν το πήρες απο πλαίσιο ίσως να γίνεται κάτι μέσα στην πρώτη βδομάδα. Για άλλα μαγαζιά δεν ξέρω.

Εχεις δοκιμάσει το BT με άλλο headset? (Ετσι να μας φύγει και η απορία :O )

Δεν το δοκίμασα 1ον γιατί δεν πρόλαβα (σήμερα το πήρα το τηλ.) και 2ον γιατί δεν έχω άλλο headset. Αν βρώ κάποιου γνωστού θα το δοκιμάσω. By the way, γνωρίζετε (έχετε χρησιμοποιήσει) κάποιο καλύτερο από άποψη αυτονομίας headset της Nokia το οποίο όμως να είναι με ψείρα και κορδόνι και όχι όλη η μονάδα στο αυτί ?

Είχα ρωτήσει αν έχουν εγγύηση 0-pixel και μου είπαν όχι. Οπότε με 1 καμμένο αποκλείεται να στο αλλάζουν στη nokia. Αν το πήρες απο πλαίσιο ίσως να γίνεται κάτι μέσα στην πρώτη βδομάδα. Για άλλα μαγαζιά δεν ξέρω.

Για να είμαι ειλικρινής μακάρι να είναι έτσι γιατί βαριέμαι να μπω στη διαδικασία αλλαγής και εγγύησης. Το πρόβλημα είναι μικρό και φαίνεται ελάχιστα μόνο σε μαύρο φόντο. Το πήρα από Oteshop λόγω επιδότησης οπότε θα ήταν πιο δύσκολη και η διαδικασία αλλαγής. Το κρατάω όπως είναι και βλέπουμε. Έτσι κι αλλιώς τα καμμένα pixel με κυνηγάνε παντού (οθόνη pc, laptop) .

Ωραίο τηλέφωνο πάντως ! Πολύ όμορφο !!!