Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6300

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι σου κάνει εντύπωση; Το αποτυχημένο "φλασάρισμα" είναι απο τους καλύτερους τρόπους να κάψεις μια συσκευή.

Αλήθεια η nokia καλύπτει κανονικά με την εγγύηση συσκευές που έχουν αναβαθμιστεί απο το χρήστη; Φυσικά και θα πρέπει να τις καλύπτει, αυτό είναι το σωστό, αλλά η alpha copy έχει τη χειρότερη φήμη σε θέματα εγγυήσεων.

το λέει η ίδια η Nokia πολύ απλά :

15. Θα ακυρωθεί η εγγύηση εάν ενημερώσω το λογισμικό του κινητού μου τηλεφώνου χρησιμοποιώντας το Nokia Software Updater;

Όχι, δεν θα ακυρωθεί.

Πηγή :

http://www.nokia.com.gr/A4328695#15

Το αντίθετο θα ήταν τουλάχιστο παράλογο !

Περιμένω αν δεν μπορεί να γίνει επισκευή, την αντικατάσταση του. Δηλαδή τι πάει να πει κακή φήμη σε θέματα εγγύησης. Τι μπορούν να κάνουν ; Το κινητό δεν λειτουργεί και η χρήση του είναι μόλις μερικούς μήνες με εγγύηση 2 χρόνων. Θα αρνηθούν να το επισκευάσουν ή μήπως δεν θα το αντικαταστήσουν αν δεν γίνεται επισκευή ; Δεν έχει υποστεί ούτε πτώση, ούτε άλλες φθορές από χρήση. Απλώς δεν του άρεσε η 6.60 !

Στο χέρι μας είναι κάποτε και οι εταιρίες στην Ελλάδα ( δεν αναφέρομαι ειδικά στην Nokia) να αρχίζουν μας αντιμετωπίζουν όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη, όπου υπάρχει σωστή καταναλωτική συνείδηση, και δεν παίρνει την κάθε εταιρεία να κάνει τα δικά της.

// Huawei P6 //

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ απλά μπορεί να σε αφήσει κανα μήνα χωρίς κινητό να περιμένεις την αντικατάσταση. Αυτό μπορεί να κάνει.

Κατα τα άλλα συμφωνω μαζί σου, εκτός απο το σημείο που λες οτι είναι στο χέρι μας. Κόσμος και κοσμάκης έχει διαμαρτυρηθεί για την alpha c(l)opy και η μαμα νόκια δεν ασχολείται. Λαθος τους, αλλά απο τη στιγμή που πουλάνε πολύ καλα στην Ελλάδα δεν φαίνεται να τους νοιάζει.

Γεια χαρά σε όλους σας. Καλώς σας βρίσκω !

Μετά από 3ετή "απομάκρυνση" από την Nokia και την μετάβασή μου σε Sony Ericsson, ήρθε η ώρα της επιστροφή.

Έτσι λοιπόν με την επιδότηση που είχα, αφού δεν ήθελα και να διαθέσω κάποιο μεγάλο ποσό, εδώ και μια εβδομάδα έχω στα χέρια μου το 6300.

1. Τις επαφές τις μετέφερα επιτυχώς από το SE W610i στο 6300,

κάνοντας export as vcards από το MyPnone Explorer και κάνοντας import as vcard στο 6300 από το Nokia Suite.

2. Πριν από 1 ώρα έκανα και software upgrade επιτυχώς (ως στιγμής τουλάχιστον).

Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος που γύρισα πάλι στην αξιοπιστία της Nokia.

Αντιμετωπίζω όμως ένα "πρόβλημα" και η αναζήτηση δεν βοήθησε ιδιαίτερα.

Προτιμώ να χρησιμοποιώ το περιβάλλον στο τηλέφωνό μου στην Αγγλική γλώσσα.

Θέλω όμως να μπορώ να κάνω αναζήτηση στις επαφές με ελληνικούς χαρακτήρες (αφού με ελληνικά τις εγγράφω),

όπως επίσης και στα μηνύματα να γράφει κατευθείαν ελληνικά.

Υπάρχει τρόπος ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

avatars | signatures | icons | wallpapers

για τα μηνύματα ναι μπορείς να το κανείς: πας στο μήνυμα πατάς παρατεταμένα την δίεση και εκεί επιλέγεις την γλώσσα γραφής.

όσον αφορά για τον κατάλογο επαφών δεν γίνεται κάτι... δεν κάνει αναζήτηση περαν του πρώτου γράμματος δυστυχώς.

mobile προβληματισμοί...

Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Δεν πειράζει για την αναζήτηση. Τι να κάνουμε....

avatars | signatures | icons | wallpapers

Ρε παίδες. Ερώτηση: Η φωνητική κλίση και οι φωνιτικές εντολές πως δουλεούουν???Γιατί δεν έβγαλα άκρη. Αν πατήσεις τα στοιχεία ενός ονόματος, στο μενού του ονόματος εμφανίζεται η εντολή "αναπαραγωγή φράσης" με ένα πακμαν δίπλα. Αν το πατήσεις το κινητο διαβάζει το όνομα!χαχα!Γιατί το έχει αυτό?η φωνητική κλίση είναι?

Σε ενός φίλου το κινητό (όχι 6300, αλλά νόκια), είχε το κλασικο χτύπο της νόκια, αλλά μετά από το κάθε χτύπο, όταν τον έπαιρνε κάποιος τηλέφωνο, το κινητό, με αυτή τη φωνή έλεγε "o ταδε is calling u". Στο 6300 δεν γίνεται αυτό?

γεια σας παιδια,,ειμαι κατοχος του 6300,,απο χτες,,του εχω κανει την πρωτη φορτιση,,ειναι πολυ κομψο τηλ,,αλα παρατηρισα οτι το πληκτρολογιο μου δεν εχει ελληνικους χαραχτηρες,,θα εχω καποιο προβλημα με αυτο σε θεμα λειτουργικοτιτας και σερβις?αν ειναι δωστε μου τα φωτα σας ωστε να το επιστρεψω πισω,,να ειστε καλα.

γεια σας παιδια,,ειμαι κατοχος του 6300,,απο χτες,,του εχω κανει την πρωτη φορτιση,,ειναι πολυ κομψο τηλ,,αλα παρατηρισα οτι το πληκτρολογιο μου δεν εχει ελληνικους χαραχτηρες,,θα εχω καποιο προβλημα με αυτο σε θεμα λειτουργικοτιτας και σερβις?αν ειναι δωστε μου τα φωτα σας ωστε να το επιστρεψω πισω,,να ειστε καλα.

Καλημερα & καλοριζικο.

Η συσκευη σου ειναι απο παραλληλη εισαγωγη (παραεισαγωγη),

δηλαδη εκτος της αντιπροσωπειας alpha copy.

Σε περιπτωση που δοκιμασεις αναβαθμιση μεσω του nokia updater

θα χασεις την Ελληνικη γλωσσα .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλημερα & καλοριζικο.

Η συσκευη σου ειναι απο παραλληλη εισαγωγη (παραεισαγωγη),

δηλαδη εκτος της αντιπροσωπειας alpha copy.

Σε περιπτωση που δοκιμασεις αναβαθμιση μεσω του nokia updater

θα χασεις την Ελληνικη γλωσσα .

εκτος απο αυτο θα αντιμετωπισω καποιο αλο προβλημα σε θεμα λειτουργικοτιτας?

αν μου παρουσιασει καποιο προβλημα η σησκευη θα μπορω να την επισκευασω σε νοκια servise?

αν θελω να κανω αναβαθμιση μπορω να κανω σε νοκια σερβις?αφου ειναι η σησκευη μου παραεισαγωγης?

παιδια,,εχω κι εγω ενα 6300 χωρις τα εληνικα στο πληκτρολογιο,,μπορω να κανω αναβαθμιση σε ενα καταστημα νοκια σερβις?η οταν παθει ζημια μπορω να παω σε νοκια σερβις?το εχω παρει απο wind με 2 χρονια εγκυηση

μπορεις να το πας σε καταστημα νοκια ειτε για αναβαθμιση ειτε για καποια ζημια που μπορει να προκληθει.

μπορεις να το πας σε καταστημα νοκια ειτε για αναβαθμιση ειτε για καποια ζημια που μπορει να προκληθει.
ειναι σιγουρο αυτο?δεν εχει το τηλ εληνικους χαραχτηρες στο πληκτρολογιο ομως

και εγω ειχα το νοκια 6260 με λατινικους χαρακτηρες στο πληκτρολογιο και εκανα εκει τις αναβαθμισεις.δεν παιζει ρολο το πληκτρολογιο.ακομα και απο το εξωτερικο αν το επαιρνες χωρις εγγυηση παλι θα μπορεσεις να το πας σε καταστημα νοκια.

παιδια,,εχω κι εγω ενα 6300 χωρις τα εληνικα στο πληκτρολογιο,,μπορω να κανω αναβαθμιση σε ενα καταστημα νοκια σερβις?η οταν παθει ζημια μπορω να παω σε νοκια σερβις?το εχω παρει απο wind με 2 χρονια εγκυηση

ειναι σιγουρο αυτο?δεν εχει το τηλ εληνικους χαραχτηρες στο πληκτρολογιο ομως

Εαν ειναι απο Ευρωπη ,ναι

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

και πως θα το τσεκαρω αυτο φιλε?

Οταν το πας θα σε ενημερωσουν αναλογως οταν δουν το ΙΜΕΙ της συσκευης

Υπαρχει και αυτο

http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr

Δες εκει που λεει Primary Market

iPhone 5S Space Grey

Οταν το πας θα σε ενημερωσουν αναλογως οταν δουν το ΙΜΕΙ της συσκευης

Υπαρχει και αυτο

http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr

Δες εκει που λεει Primary Market

,

παιδια εκτος απο τους εληνικους χαραχτηρες στα πληκτρα ,,τα παραεισαγωγης,, εχουν αλες διαφορες απο τα κανονικα εισαγωγης?

Ρε παιδια και εγω αγορασα προσφατα το κινητο αυτο αλλα μου εχει κανει εντυπωση το εξης:

Το sar της συσκευης στην σελιδα της νοκια λεει οτι ειναι 0,57 w/kg ενω στο βιβλιαρακι που ειχε το κινητο λεει 0,48 w/kg..Ποιο απο τα 2 ισχυει ?

Η συσκευή που κυκλοφορεί εδώ -στην Ελλάδα- είναι η RM-217, με δείκτη SAR 0.57 W/kg.

Οι οδηγίες χρήσης που υπάρχουν στο internet γράφουν πως το SAR είναι 0.57 W/kg.

Αυτό που σκέφτομαι είναι πως έχει γίνει κάποια αλλαγή σε νεότερες παρτίδες με αποτέλεσμα την αναθεώρηση του SAR.

Το εγχειρίδιο χρήσης στο internet είναι Τεύχος 2. Το δικό σου τι γράφει; Αναφέρεται στη πρώτη σελίδα στο κάτω μέρος.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Η συσκευή που κυκλοφορεί εδώ -στην Ελλάδα- είναι η RM-217, με δείκτη SAR 0.57 W/kg.

Οι οδηγίες χρήσης που υπάρχουν στο internet γράφουν πως το SAR είναι 0.57 W/kg.

Αυτό που σκέφτομαι είναι πως έχει γίνει κάποια αλλαγή σε νεότερες παρτίδες με αποτέλεσμα την αναθεώρηση του SAR.

Το εγχειρίδιο χρήσης στο internet είναι Τεύχος 2. Το δικό σου τι γράφει; Αναφέρεται στη πρώτη σελίδα στο κάτω μέρος.

αν η σησκευη ειναι παραεισαγωγης,,τι παιζεται με το σαρ?

Βασικα απο οτι καταλαβα λεει

Το δικο μου λεει τευχος 1,Μοντελο RM-217

Δινει 2 τιμες sar, και σε γενικες γραμμες λεει οτι με βαση την ΕΕ (οπου το οριο ειναι 2) εχει ισχυ στο αυτι 0,57

Ενω με βαση την αμερικανικη εταιρια(οριο το 1,6)εχει δοκιμαστει με αυτο το προτυπο 0,48 στο αυτι.Μαλλον αλλαζει το sar αναλογα με το προτυπο.

Και μια λεπτομερεια:ειχε μια μικρη σαν ζελατινα πανω απο την οθονη κοντα στο κουμπι που ανοιγεις το κινητο αλλα δεν ηταν τοσο μεγαλη για να την βγαλω, και απλα την εξυσα...μηπως εχει ακομα μεσα ζελατινα ?Εσας ειχε τπτ παρομοιο ?

αν η σησκευη ειναι παραεισαγωγης,,τι παιζεται με το σαρ?

Τίποτα, δεν έχει σχέση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″