Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6300

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά την αναβάθμιση του FW το BT δουλέυει σχεδόν άψογα. Το μόνο του μειονέκτημα σαν κινητό είναι η μικρή αυτονομία...αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Κι εγώ ενδιαφέρομαι να πάρω αυτο το κινητό, μιας και το προηγούμενο μου το έκλεψαν (SE W810) :(:(:(

Διάβασα όλες τις σελίδες :wacko: του topic. Ειναι αρκετά οικονομικό κινητό σε σύγκριση με το SE t650i που έλεγα να πάρω.. Απλά ήθελα να ξέρω αν είστε ικανοποιημένοι γενικά από αυτό το τηλέφωνο. Μιλάω αρκετά από το κινητό. Το τελευταίο NOKIA που είχα ήταν το έτος 1999 :p :O

Ευχαριστώ

γ@μάτο!!! :cool:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Κυκλοφορεί πάνω από εξάμηνο έτσι? Οπότε δεν αναμένεται να πέσει και άλλο η τιμή του ε?

Κυκλοφορεί σίγουρα πάνω από 6μηνο...νομίζω 8-9 μήνες. Να πέσει και άλλο η τιμή του χλωμό το κόβω. Ήδη είναι σε πολύ καλή και ανταγωνιστική τιμή για αυτά που προσφέρει.

γ@μάτο!!! :cool:

Ας μην υπερβάλουμε ..Είναι ένα καλό, οικονομικό κινητό με καλή ανάλυση οθόνης, όχι τόσο καλή κάμερα κ μικρή αυτονομία μπαταρίας ..

Κατα τ'άλλα είναι μια καλή μέση επιλογή ..

Καλημέρα,

το καλώδιο usb που δίνεται στη συσκευασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για φόρτιση του κινητού απο Η/Υ?

Ευχαριστώ

Fiat justitia et pereat mundus.

Γειά σε όλους,

έχω εδώ και μία εβδομάδα το κινητό αυτό και έβαλα το 5.50 firmware!

Μία ερώτηση: Στα χαρακτηριστικά του έλεγε οτι μπορεί να διαβάζει αρχεία office (excel, word κλπ) αλλά δεν κατάφερα κάτι.

Χρειάζεται να βάλω κάποιο πρόγραμμα στο κινητό μου??

Μήπως έχετε υπόψη σας κάποιο site με χρήσιμα προγράμματα που να είναι συμβατά με το 6300?

Καλημέρα,

το καλώδιο usb που δίνεται στη συσκευασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για φόρτιση του κινητού απο Η/Υ?

Ευχαριστώ

Οχι,το κινητο δεν φορτιζει μεσω του καλωδιου USB...:O

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Μήπως έχετε υπόψη σας κάποιο site με χρήσιμα προγράμματα που να είναι συμβατά με το 6300?

Το κινητο μπορει να δεχθει καποια "μικρο-προγραμματα" που ειναι γραμμενα στην java ...

Μην περιμενεις κατι ιδιαιτερο παντως :) ...

Ας μην υπερβάλουμε ..Είναι ένα καλό, οικονομικό κινητό με καλή ανάλυση οθόνης, όχι τόσο καλή κάμερα κ μικρή αυτονομία μπαταρίας ..

1. είπα την άποψή μου...:confused:

2. για τα 210 ευρώ του έχει απίστευτη ποιότητα κατασκευής και συναρμογής, πολύ καλή οθόνη, πρακτικότατο πληκτρολόγιο, αυτονομία σε εμενα 2,5 εώς 3 ημέρες. Συγνώμη αλλά αυτά δεν τα βρίσκεις εύκολα σε αυτή την τιμή.

Μιλάω για τηλέφωνο και όχι πολυμίξερ που φτιάχνει και πίτσες.

:rolleyes:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Η οθονη του 6300 ειναι κορυφαιας ποιοτητας με τελεια χρωματικη αποκριση και μεγαλη αναλυση για τη διασταση της. Δε νομιζω οτι χαρακτηριζεται ως μετρια/κοινη οθονη.

Που πουλησε 11 εκατ. σε εξι μηνες ...

Μαλλον αυτο ειναι που θελει ο κοσμος :rolleyes: ...

Εγω απορω πως γινεται να πωλειται μια τετοια συσκευη με χαμηλη τιμη ...

Απο τις καλυτερες και ολοκληρωμενες συσκευες τις Νοκια ...

Που πουλησε 11 εκατ. σε εξι μηνες ...

Μαλλον αυτο ειναι που θελει ο κοσμος :rolleyes: ...

Εγω απορω πως γινεται να πωλειται μια τετοια συσκευη με χαμηλη τιμη ...

Απο τις καλυτερες και ολοκληρωμενες συσκευες τις Νοκια ...

που ξέρεις τις πωλήσεις του???(θέλω να μάθω και για ένα άλλο μοντέλο..)

που ξέρεις τις πωλήσεις του???(θέλω να μάθω και για ένα άλλο μοντέλο..)

Τα ανακοινωνει η Νοκια μαζι με τα αποτελεσματα ...

Αν θελεις περισσοτερα pm για να μην ειμαστε offtopic :) ...

1. είπα την άποψή μου...:confused:

2. για τα 210 ευρώ του έχει απίστευτη ποιότητα κατασκευής και συναρμογής, πολύ καλή οθόνη, πρακτικότατο πληκτρολόγιο, αυτονομία σε εμενα 2,5 εώς 3 ημέρες. Συγνώμη αλλά αυτά δεν τα βρίσκεις εύκολα σε αυτή την τιμή.

Μιλάω για τηλέφωνο και όχι πολυμίξερ που φτιάχνει και πίτσες.

:rolleyes:

Σε ευχαριστώ πολύ.. ΄

Το βρήκα στην COSMOTE 238 ευρώ

στον KOTSOVOLO 219 Ευρώ - το ίδιο και στο ΠΛΑΙΣΙΟ

Να ρωτήσω κάτι.. τι είδους αρχεία (με τι κατάληξη εννοώ) μπορείς να βάλεις για ήχους κλήσεις (εκτός από .mp3)??

"Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη"

Σε ευχαριστώ πολύ.. ΄

Το βρήκα στην COSMOTE 238 ευρώ

στον KOTSOVOLO 219 Ευρώ - το ίδιο και στο ΠΛΑΙΣΙΟ

Να ρωτήσω κάτι.. τι είδους αρχεία (με τι κατάληξη εννοώ) μπορείς να βάλεις για ήχους κλήσεις (εκτός από .mp3)??

Αρχεια MID,MP3,MP4,AAC,AMR :O

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Μόλις πήρα το κινητάκι.. :w00t:.. σούπερ.

Μία ερώτηση όμως βρε παιδιά.. (καθότι άσχετη από ΝΟΚΙΑ) έχω αποθηκεύσει στην κάρτα μνήμης (μέσω bluetooth) ένα θέμα.. Πώς γίνεται να μεταφέρω αυτό το θέμα στην κάρτα μνήμης όπως είναι.. αλλά στον φάκελο "θέματα"?? :O

Μία ερώτηση όμως βρε παιδιά.. (καθότι άσχετη από ΝΟΚΙΑ) έχω αποθηκεύσει στην κάρτα μνήμης (μέσω bluetooth) ένα θέμα.. Πώς γίνεται να μεταφέρω αυτό το θέμα στην κάρτα μνήμης όπως είναι.. αλλά στον φάκελο "θέματα"?? :O

"Επιλογες" - "Μετακινηση" , στο αρχειο που θελεις

μετα "επιλογες" - "ανοιγμα φακελου" στην καρτα μνημης και μετα πατας "μετακινηση" στον φακελο που θελεις ..

Απλα, οπου θελεις να μετακινησεις κατι, πατας "επιλογες" - "ανοιγμα φακελου" και πηγαινεις εκει που θελεις ;) !!

"Επιλογες" - "Μετακινηση" , στο αρχειο που θελεις

μετα "επιλογες" - "ανοιγμα φακελου" στην καρτα μνημης και μετα πατας "μετακινηση" στον φακελο που θελεις ..

Απλα, οπου θελεις να μετακινησεις κατι, πατας "επιλογες" - "ανοιγμα φακελου" και πηγαινεις εκει που θελεις ;) !!

Α γεια σου!!! ευχαριστώωω

Μετά την αναβάθμιση του FW το BT δουλέυει σχεδόν άψογα. Το μόνο του μειονέκτημα σαν κινητό είναι η μικρή αυτονομία...αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!

Καλησπέρα. Μου λες σε παρακαλώ ποιό bt έχεις και τι εννοείς όταν λες ότι δουλεύει ΣΧΕΔΟΝ τέλεια. Ευχαριστώ

Υπάρχουν κάπου "θέματα" για αυτό το κινητό ? Είμαι κι εγώ από τους πολύ ικανοποιημένους χρήστες του (στις 3 εβδομάδες κατοχής του).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ευτυχώς που δεν γεννήθηκα όμορφη...

:love:

Kalispera apo Germany...

eimai o Anestis kai shmera grafthka sto Forum sas gia na mporesw na antallaksw kapoies apopseis kathws kai na rwthsw an mporw gia to Nokia 6300 pou exw edw kai kati mhnes na prosthesw ellhniko menu mesa.

To kinhto to agorasa apo edw apo thn Germania kai dystyxws den exei ellhniko menu..

Yparxei kapoios tropos na balw apo monos mou ellhnika mesa?

An nai tote mporei kapoios na mou pei pos ginete ayto ?

Ti akribws tha xreiastw gia thn diadikasia ayth kai pos tha to kanw?

Eyxaristw poly...

Anestis...(Anestein) :)

Hello Foivh! Ti kaneis?

Eimai o Anestis...Nice to meet you..

Exw sto kinhtaki mou 2,3 wraia themata alla edw pou briskomai pos na sou ta steilw twra...?

Exw ena poly kalo ths Dolce&Gabbana kathws kai ena akomh poly kalo...Ayto bebaia pou mporw na kanw einai na balw thn karta mnhmhs mou sto pc kai na sou ta seilw me email ....

Kapoios eixe grapsei sayto to forum oti me kapoio code ginete na balw ellhnika sto kinhto mou...

Pws ginete re paidia ?mporei kapoios na me boithisei please???...

Opoios gnwsrizei as steilei na me enhmerwsei pos mporw na perasw ellhnika(ellhniko menu) sto kinhto mou(6300)

Eyxaristw poly...

Anestis...(AneSteiN)...

Α γεια σου!!! ευχαριστώωω

Να 'σαι καλα ...

Μπορει να ρυθμιστει η φωτεινοτητα της οθονης στο τηλεφωνο?

Δεν γινεται να ρυθμιστει ...

Υπάρχουν κάπου "θέματα" για αυτό το κινητό ? Είμαι κι εγώ από τους πολύ ικανοποιημένους χρήστες του (στις 3 εβδομάδες κατοχής του).

mobile9.com

zedge.net

Θα ήθελα να προσθέσω και αυτά:

www22.ownskin.com
www.mobile-reviews.de

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″