mol Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 θα προτιμουσα το ξυλινο, που ειναι κατι διαφορετικο. δε το συναντας συχνα :) τωρα ποιο απο ολα τα ξυλινα, δε μπορω να σε πω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Τελικά αγόρασα τρία παιχνίδια από την Κάισσα. Πήγα από εκεί, με βοήθησε ο πωλητής και πήρα 3 παιχνίδια για όλη την οικογένεια. Διέθεσα 40€, μου έκανε 10% έκπτωση. ΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ ΚΟΥΡΣΑΡΟΙ ΣΑΜΠΟΤΕΡ Τώρα είδα ότι έχει κατάστημα και στα Χανιά. Τζάμπα αγχώθηκα. :O Edited April 20, 2011 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω στηρίγματα που μπαίνουν στα ράφια για τα βιβλία; :worry: Για να κάθονται όρθια δηλαδή και όχι αναγκαστικά στο πλάι. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 σε όλα τα βιβλιοπωλεία..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Βιβλιοστατες μπορεις να βρεις και στην ικεα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Ιδιαίτερους βιβλιοστάτες μπορείς να βρεις και στο Octopus. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 swarovski μινιατουρες αξιζει να αγορασω απο εγχωρια αγορα ή καλυτερα απο duty free???Γνωριζει κανενας?Μιλαω για τα φτηνα,κατω των 100 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 λοιπον, μιας και πλησιαζουν χριστουγεννα, ας ξυπνησω το θεμα :) αναζητω δωρο για την αδελφη μου, 15 χρονων... λεφτα σε λογικα πλαισια, οχι πολλα αν γινεται... δεν ενδιαφερομαι καθολου για κοσμηματα η ρουχα ακουω :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Εχει κάτι επιτραπέζια το groupon, αυτό που ίσως ταίριαζε στην ηλικία της είναι το Sudoku. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 λοιπον, μιας και πλησιαζουν χριστουγεννα, ας ξυπνησω το θεμα :) αναζητω δωρο για την αδελφη μου, 15 χρονων... λεφτα σε λογικα πλαισια, οχι πολλα αν γινεται... δεν ενδιαφερομαι καθολου για κοσμηματα η ρουχα ακουω :) Αν μπορείς πες μας τι της αρέσει για να σου πούμε :) Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 λοιπον, μιας και πλησιαζουν χριστουγεννα, ας ξυπνησω το θεμα :) αναζητω δωρο για την αδελφη μου, 15 χρονων... λεφτα σε λογικα πλαισια, οχι πολλα αν γινεται... δεν ενδιαφερομαι καθολου για κοσμηματα η ρουχα ακουω :)καλλυντικουλι?αρωματακι?πορτοφολι? κανα χαζογκατζετακι?ενα βιβλιο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Εχει κάτι επιτραπέζια το groupon, αυτό που ίσως ταίριαζε στην ηλικία της είναι το Sudoku. εχει βγει και επιτραπεζιο sudoku? αυτο θα ταιριαζε σε μενα που τα λυνω μανιωδως οχι σε αυτην :p δωρα, απο μουσικη ακουει ποπ και λοιπες αηδιες :lol: μεγαλη της αδυναμια ο χορος και το βολεϊ... θα ηθελα να της κανω φετος κατι πρωτοτυπο... και να μην ειναι πρωτοτυπο δε πειραζει αλλα μην ειναι κατι πολυ κοινοτυπο :) edit:καλλυντικα θα τα εκτιμουσε αλλα νομιζω ειναι γεματη, δε ξερω καποιο καλλυντικο που να μην εχει :p αρωμα το κραταω σαν εναλλακτικη, τηε τελιωσε ενα που ειχε :) πορτοφολι/βιβλιο δεν, γκατζετακι και ετσι δε νομιζω να την πολυενδιαφερει... thanks παντως για το ενδιαφερον σας :D Edited December 14, 2011 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) λοιπον, μιας και πλησιαζουν χριστουγεννα, ας ξυπνησω το θεμα :) αναζητω δωρο για την αδελφη μου, 15 χρονων... λεφτα σε λογικα πλαισια, οχι πολλα αν γινεται... δεν ενδιαφερομαι καθολου για κοσμηματα η ρουχα ακουω :) Aν και λες ότι δεν θες κοσμήματα και ρούχα...αν μένεις Αθήνα, υπάρχει ένα μαγαζί στο κέντρο που εκτός από ψευτοκοσμήματα έχει και διάφορα αξεσουάρ όπως κασκόλ, καπέλα και τσάντες σε πάρα πολύ καλές τιμές. Αν θες σου στέλνω διεύθυνση και το όνομα :) Ή ακόμα μπορείς να της πάρεις και κάποιο cd... Edited December 14, 2011 by unagi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) εχει βγει και επιτραπεζιο sudoku? αυτο θα ταιριαζε σε μενα που τα λυνω μανιωδως οχι σε αυτην :p δωρα, απο μουσικη ακουει ποπ και λοιπες αηδιες :lol: μεγαλη της αδυναμια ο χορος και το βολεϊ... η θα ηθελα να της κανω φετος κατι πρωτοτυπο... και να μην ειναι πρωτοτυπο δε πειραζει αλλα μην ειναι κατι πολυ κοινοτυπο :) Πως με ξες βρε; :p :O Εγώ στα 15 μου της έμοιαζα της αδερφής σου, οπότε μάλλον χαρούμενα αρκουδοζωάκια ή μία γνήσια μπάλα βόλεϊ ή ένα λουλουδάτο άρωμα θα ήταν ότι πρέπει..:happy: Χαχα! Τελευταίο από μένα.. http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P79615 τώρα για τιμές θα πρεπει να το ψάξεις εσύ -:p Απίθανο πραγματικά...!!!!! Καληνύχτα σε όλους :) Edited December 15, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) επειδη σαββατο θα κατεβω κεντρο, αν και δεν με πολυενδιαφερουν τα συγκεκριμενα, στειλε να τα εχω στα υποψιν μου :) οσο για cd, ειναι οπως το 90% των νεων: καθε 2 μερες αλλο αγαπημενο συγκροτημα! μια justin bieber,μια gaga, μια κατυ περρυ, μια δε ξερω και γω τι! :lol: εδιτ: :shifty: ολα τα ξερω :shifty: σε ειχε πει καποιος δωρα καποτε σε ενα θεμα και το θυμαμαι :p μαλλον προς τα κει θα προσανατολιστω... Edited December 14, 2011 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 επειδη σαββατο θα κατεβω κεντρο, αν και δεν με πολυενδιαφερουν τα συγκεκριμενα, στειλε να τα εχω στα υποψιν μου :) οσο για cd, ειναι οπως το 90% των νεων: καθε 2 μερες αλλο αγαπημενο συγκροτημα! μια justin bieber,μια gaga, μια κατυ περρυ, μια δε ξερω και γω τι! :lol: Δεν έχεις και άδικο :lol: Λοιπόν είναι αυτό . Διεύθυνση είναι εκεί που λέει Επικοινωνία. Επίσης καλό δώρο, όπως λέει και η Δώρα, θα είναι κάποια ωραία κολώνια. :) Σε συνδυασμό με κάποιο αντίστοιχο γαλάκτωμα που τα δίνουν μαζί σε πολλά καταστήματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 παιδια ευχαριστω πολυ νομιζω μου φτανουν :) θα τα σκεφτω και θα δω τι θα παρω, ισως καποιο συνδυασμο :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts