Totos Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Βασικά το blu ray θα φτάνει τα 200 αλλά τα 500 με τίποτα. Μακάρι βέβαια να τα φτάσει αλλά και να βγει και παιχνίδι να το γεμίσει αλλά μέχρι τότε 360 ftw! no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 kati gia to ray!!!http://www.highdefdigest.com/feature_ps3vsxbox360addon.html an exete upomoni na to diavasete kalos...loipon..grand tourismo sto xbox360 den paizei me tipota..exei toulaxiston alla 5 xronia sumvolaio me ti sony!!devil may cry sto xbox??????????des edw tin episimi anakoinwsi oti oute ayto paizei...an kai den mou aresei o titlos oute to theoro koryfaio game..http://www.psu.com/node/7426 kala ase gia final fantasy den mpainw ston kopo na pw tipota...apla kante oneira...METAL GEAR on 360??????????kala...mporei meta apo 3 xronakia..afou kukloforisei prota gia ps3..oso gia to resi 5 tha kukloforisei prwta sto ps3 kai meta sto x360...to 2008!!!!!den tha mpw ston kopo na sygrino cow me killzone 2 tha to kanw otan kukloforisei to killzone..apla tha anaferw oti xodepsan 200.000 $ gia tin kataskeuei tou....kati tha xeroun!! ayto to thymaste??? .http://www.psu.com/node/7673 .anyway!!monos logos pou tha agoraza pote xbox tha itan an .....eixe ola ta game tou ps3....itan blu ray,dioti thelw to kalutero texnoligika kai to ray einai kai einai dedomeno kati akougete oti tha ftasei kai ta 200 me 500giga..sto melon..kai den itan amerikaniko..kai tis microsoft..eleos pia..leme gia ti sony kai tin kyriarxia tis stis paixnidomixanes alla toulaxisto einai mono ekei..oxi san tin microsoft pou ta thelei ola..NO mORE!!! 23 martiou einai konta...x poula oso einai akoma nwris!! To link που εδωσες για το ray ειναι τελειως αχρηστο!!! Χωρις εικονες μιλαει στον αερα!!! Παρε εδω για να δεις... http://www.gamescentral.com/blogs/tek_jansens_explosive_gaming_experience/archive/2006/12/26/ps3-blu-ray-vs-xbox-360-hd-dvd-vs-dvd.aspx Oσο για τα παιχνιδια, τι να σου πω!!! Καποια θα ερθουν και στο 360 αλλα και να μην ερθουν η κονσολα εχει ηδη δυνατα κομματια!!! Πως θα βαλεις το KillZone απεναντι στο Halo??? Το MGS4 απεναντι στο Gow??? Νομιζεις οτι το GT5 θα ειναι καλυτερο μακραν του Forza2??? Πρεπει να αναθεωρησεις καποιες αποψεις σου γιατι εχεις μεινει πολυ πισω!!! Τωρα το μονο που μπορω να σου πω ειναι το εξης: ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2008 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!:lol: :lol: :lol: Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 To link που εδωσες για το ray ειναι τελειως αχρηστο!!! Χωρις εικονες μιλαει στον αερα!!! Παρε εδω για να δεις... http://www.gamescentral.com/blogs/tek_jansens_explosive_gaming_experience/archive/2006/12/26/ps3-blu-ray-vs-xbox-360-hd-dvd-vs-dvd.aspx Οι πιθανότητες του HD-DVD να επικρατήσει είναι από λίγες εώς ανύπαρκτες. Η Nielsen Videoscan δίνει επίσημα νούμερα σε εβδομαδιαία βάση πλέον και το BD έχει μερίδιο αγοράς περί το 70% και ανεβαίνει συνέχεια. Επίσης το BD έχει πιο πολλές νέες κυκλοφορίες το Φεβρουάριο απ' ότι το HD-DVD σε όλο το 2007. Απλά για να ξέρουμε περί τίνος πράγματος μιλάμε. Άκου εκεί "Tek Jansen's explosive gaming experience" ως πηγή για Ηi-Def :rolleyes: Oσο για τα παιχνιδια, τι να σου πω!!! Καποια θα ερθουν και στο 360 αλλα και να μην ερθουν η κονσολα εχει ηδη δυνατα κομματια!!! Πως θα βαλεις το KillZone απεναντι στο Halo??? Το MGS4 απεναντι στο Gow??? Νομιζεις οτι το GT5 θα ειναι καλυτερο μακραν του Forza2??? Πρεπει να αναθεωρησεις καποιες αποψεις σου γιατι εχεις μεινει πολυ πισω!!! Τωρα το μονο που μπορω να σου πω ειναι το εξης: ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2008 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!! Η συζήτηση με αυτόν τον τρόπο γίνεται εντελώς pathetic. Τί σας νοιάζει τί θα παίζει ο άλλος; Και γιατί αποκλείεται δύο διαφορετικοί άνθρωποι να έχουν τελειως διαφορετικά γούστα και στον έναν να αρέσει το Metal Gear Solid και στον άλλο το Gears of War; Ούτε καν μοιάζουν... :ninja: -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Οι πιθανότητες του HD-DVD να επικρατήσει είναι από λίγες εώς ανύπαρκτες. Η Nielsen Videoscan δίνει επίσημα νούμερα σε εβδομαδιαία βάση πλέον και το BD έχει μερίδιο αγοράς περί το 70% και ανεβαίνει συνέχεια. Επίσης το BD έχει πιο πολλές Δεν διαφωνώ ότι το άρθρο που έδωσε το παιδί από πάνω δεν είναι ότι καλύτερο... Αλλά έχει φάση που εσύ έκρινες ΟΛΟ το format war με τους 2 μήνες πωλήσεων του PS3 και το αποτέλεσμά τους στις πωλήσεις blu-ray... Ο πόλεμος θα κριθεί κατά πάσα πιθανότητα από την εταιρία που θα βγάλει το πρώτο ΦΘΗΝΟ, STANDALONE high definition player. Το Playstation 3 των 600 ευρώ δεν πρόκειται να το κάνει αυτό. Γιατί μόλις το αγοράσουν οι hardcore users, οι πωλήσεις θα πέσουν και το format θα πρέπει πάλι να στηριχθεί στα stand alone players. [/προβλέψεις] http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Δεν διαφωνώ ότι το άρθρο που έδωσε το παιδί από πάνω δεν είναι ότι καλύτερο... Αλλά έχει φάση που εσύ έκρινες ΟΛΟ το format war με τους 2 μήνες πωλήσεων του PS3 και το αποτέλεσμά τους στις πωλήσεις blu-ray... Ο πόλεμος θα κριθεί κατά πάσα πιθανότητα από την εταιρία που θα βγάλει το πρώτο ΦΘΗΝΟ, STANDALONE high definition player. Το Playstation 3 των 600 ευρώ δεν πρόκειται να το κάνει αυτό. Γιατί μόλις το αγοράσουν οι hardcore users, οι πωλήσεις θα πέσουν και το format θα πρέπει πάλι να στηριχθεί στα stand alone players. [/προβλέψεις] Σωστό, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν έκρινα όμως τόσο από τις πωλήσεις των 2 μηνών όσο από την τάση που έχει δημιουργηθεί την οποια δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς. Επίσης, σκέψου ότι μέχρι να βγει το πρώτο φθηνό και καλό standalone player (ας πούμε λίγο πριν τα επόμενα Χριστούγεννα) το Playstation 3 λογικά θα έχει πουλήσει περί τα 10 με 15 εκατομμύρια κομμάτια. Πρόκειται για τρομακτικό πλεονέκτημα (αν σκεφτείς ότι κατά το 2006 τα standalone players και των δύο στρατοπεδων πούλησαν συνολικά λίγο πάνω από 100.000 κομμάτια) που σε συνδυασμό με την πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη του BD σε τίτλους αλλά και από κατασκευαστές consumer electronics με κάνει να πιστεύω ότι οποιαδήποτε άλλη κατάληξη από ήττα του HD-DVD θα είναι στα πλαίσια του θαύματος. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Οι πιθανότητες του HD-DVD να επικρατήσει είναι από λίγες εώς ανύπαρκτες. Η Nielsen Videoscan δίνει επίσημα νούμερα σε εβδομαδιαία βάση πλέον και το BD έχει μερίδιο αγοράς περί το 70% και ανεβαίνει συνέχεια. Επίσης το BD έχει πιο πολλές νέες κυκλοφορίες το Φεβρουάριο απ' ότι το HD-DVD σε όλο το 2007. Απλά για να ξέρουμε περί τίνος πράγματος μιλάμε. Άκου εκεί "Tek Jansen's explosive gaming experience" ως πηγή για Ηi-Def :rolleyes: Εσυ μου εδωσες ενα σαιτ με αριθμους ενω εγω την συγκριση των φορμα!!! Το σαιτ που δινω ειναι το καλυτερο στο νετ για την αναπαραγωγη των 2 αντιπαλων!!! Ψαξε και βρες 1 καλυτερο και με τοσες εικονες!!! Επισης το Blu-Ray εχει πολλες πωλησεις λογω PS3!!! Το θεμα ειναι οτι στις ταινιες το HD-DVD ειναι καλυτερο και πουλαει περισσοτερα!!! Φυσικο ειναι οι δισκοι του BR να πουλαν περισσοτερο αφου οτιδηποτε παιχνιδι στο PS3 ειναι σε BR!!! Ε και??? Στις ταινιες και στα stand-alone players τι γινετε??? Ενας μεγαλος που θα παρει Home Cinema δεν θα αγορασει παιχνιδομηχανη για να βλεπει ταινιες!! Εκει θα κριθει το παιχνιδι κατα την γνωμη μου!!! Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Επισης το Blu-Ray εχει πολλες πωλησεις λογω PS3!!! Το θεμα ειναι οτι στις ταινιες το HD-DVD ειναι καλυτερο και πουλαει περισσοτερα!!! Φυσικο ειναι οι δισκοι του BR να πουλαν περισσοτερο αφου οτιδηποτε παιχνιδι στο PS3 ειναι σε BR!!! Ε και??? Στις ταινιες και στα stand-alone players τι γινετε??? Ενας μεγαλος που θα παρει Home Cinema δεν θα αγορασει παιχνιδομηχανη για να βλεπει ταινιες!! Εκει θα κριθει το παιχνιδι κατα την γνωμη μου!!! Η Nielsen Videoscan μετράει μόνο ταινίες, τί νόημα θα είχε η άλλη σύγκριση; Σιγά μην μετράει και άγραφτα δισκάκια. Το λέει και το όνομά της άλλωστε. Στα stand-alone players to NPD Group δείχνει σχετική ισορροπία μιας και ρωτάς. Το θέμα είναι ότι ο μεγάλος αν πάρει ένα stand-alone HD-DVD player και την επόμενη μέρα ανακαλύψει ότι το 50-60% των ταινιών που θέλει να δει είναι Blu-ray exclusives δεν θα χαρεί ιδιαίτερα. Τέλος πάντων, επειδη έχουμε βγει off topic: αν και θεωρώ περίπου βέβαιη την επικράτηση του BD ως format ταινιών (σε σχέση με το HD-DVD τουλάχιστον, γιατί δεν αποκλείεται να έχουν και τα δύο την τύχη των SACD & DVD-Audio :p ) δεν θεωρώ ότι συμβάλλει ακόμη ιδιαίτερα στη μάχη PS3-360 που είναι το θέμα μας. Το PS3 είναι όπλο της Sony στη μάχη BD/HD-DVD αλλά το BD δεν είναι καθοριστικό προς το παρόν στη μάχη του PS3 με το 360 και δεν θα είναι μέχρι να αποδειχθεί ο ισχυρισμός της Sony ότι τα 25 ή 50 GB του είναι απαραίτητα. Όταν βγούν τίτλοι (προφανώς exclusives, δεν αποκλείεται να είναι το GT5 ή το MGS4) που να αξιοποιούν πραγματικά το BD το ξανασυζητάμε. ΥΓ. Τί να τις κάνω τις φωτογραφίες βρε d2000217 (το πέτυχα!)? Θα δω τυχόν διαφορές ποιότητας μέσα από τη 17'', 4:3 οθόνη μου; Μια σοβαρή κριτική θέλω, και αυτές δείχνουν ποιοτική ισορροπία στην εικόνα, με πλεονέκτημα του BD στον ήχο και του HD-DVD στα ωραία next-gen μενού. Καμμια συνολική υπεροχή δηλαδή. Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν, απλά το όνομα του site μου θυμισε τίτλο από b-movie της δεκαετίας του 80 :lol: -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Η Nielsen Videoscan μετράει μόνο ταινίες, τί νόημα θα είχε η άλλη σύγκριση; Σιγά μην μετράει και άγραφτα δισκάκια. Το λέει και το όνομά της άλλωστε. Στα stand-alone players to NPD Group δείχνει σχετική ισορροπία μιας και ρωτάς. Το θέμα είναι ότι ο μεγάλος αν πάρει ένα stand-alone HD-DVD player και την επόμενη μέρα ανακαλύψει ότι το 50-60% των ταινιών που θέλει να δει είναι Blu-ray exclusives δεν θα χαρεί ιδιαίτερα. Τέλος πάντων, επειδη έχουμε βγει off topic: αν και θεωρώ περίπου βέβαιη την επικράτηση του BD ως format ταινιών (σε σχέση με το HD-DVD τουλάχιστον, γιατί δεν αποκλείεται να έχουν και τα δύο την τύχη των SACD & DVD-Audio :p ) δεν θεωρώ ότι συμβάλλει ακόμη ιδιαίτερα στη μάχη PS3-360 που είναι το θέμα μας. Το PS3 είναι όπλο της Sony στη μάχη BD/HD-DVD αλλά το BD δεν είναι καθοριστικό προς το παρόν στη μάχη του PS3 με το 360 και δεν θα είναι μέχρι να αποδειχθεί ο ισχυρισμός της Sony ότι τα 25 ή 50 GB του είναι απαραίτητα. Όταν βγούν τίτλοι (προφανώς exclusives, δεν αποκλείεται να είναι το GT5 ή το MGS4) που να αξιοποιούν πραγματικά το BD το ξανασυζητάμε. ΥΓ. Τί να τις κάνω τις φωτογραφίες βρε d2000217 (το πέτυχα!)? Θα δω τυχόν διαφορές ποιότητας μέσα από τη 17'', 4:3 οθόνη μου; Μια σοβαρή κριτική θέλω, και αυτές δείχνουν ποιοτική ισορροπία στην εικόνα, με πλεονέκτημα του BD στον ήχο και του HD-DVD στα ωραία next-gen μενού. Καμμια συνολική υπεροχή δηλαδή. Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν, απλά το όνομα του site μου θυμισε τίτλο από b-movie της δεκαετίας του 80 :lol: Φιλε μου συγκριση κανει για το ποιο παιζει καλυτερα... δεν τον νοιαζουν τα νουμερα και ποιο ειναι Νο1 τωρα!! Ψυχρα λεει και δειχνει οτι το HD ειναι καλυτερο για τους λατρεις των ταινιων (οπως εγω που εχω HC των 3εκ. στο δωματιο μου!!!);) Επισης αν δεν σε ενδιαφερει η διαφορα το ιδιο ισχυει και για τα Xbox360-PS3!!! Τι χτυπιουνται καποιοι εδω μεσα αν το PS3 εχει HDMI1.3 ή οχι??? Αφου δεν εχουν τηλεορασεις!! (Ασε που κανεις δεν εχει καταλαβει οτι το HDMI ειναι καλυτερο του Component για πανω απο 4 μετρα αποσταση. Αλλιως η απεικονιση ειναι ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Τοσα τεστ εχουν γινει... θα δωσεις 100-150€ για να εχεις το 0.1 στην εικονα παραπανω!??? Αφου το ματι δεν την αντιλαμβανετε, μονο τα μηχανακια!!! Πηγαινε λοιπον παρε ενα PS3 και βαλε το 4 ολοκληρα μετρα μακρια απο την τηλεοραση!! Εγω το εχω ακριβως απο διπλα!!!) Υ.Γ. Δεν το γραφω σε σενα αποκλειστικα φιλε μου... γενικα μιλαω!! Υ.Γ.2 Να σου πω και κατι αλλο... για να παρω το PS3 με ακουστικα, καλωδιο HDMI (δεν δινει HD στο πακετο), καλωδιο Ethernet, Δευτερο χειριστηριο πρεπει να δωσω κοντα 700€!!! Με 400€ παιρνω ολα αυτα στο Xbox360 + Gears of War, Halo3, Forza2, Mass Effect, Alan Wake (Exclusives all of them) (64€ το παιχνιδι εβαλα, αρα 64*5=320€ ) = 720€ Ποιο συμφερει κατα την γνωμη σου??? Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Φιλε μου συγκριση κανει για το ποιο παιζει καλυτερα... δεν τον νοιαζουν τα νουμερα και ποιο ειναι Νο1 τωρα!! Ψυχρα λεει και δειχνει οτι το HD ειναι καλυτερο για τους λατρεις των ταινιων (οπως εγω που εχω HC των 3εκ. στο δωματιο μου!!!);) Ελπίζω να το αγόρασες με συμβουλές από το "Τek Jansen's explosive gaming experience" (συγγνώμη, δεν μπορώ να το ξεπεράσω :lol: ). Επίσης, για να καταλάβω, συγκρίνεις ένα Home cinema με την οθόνη του PC μου; Επισης αν δεν σε ενδιαφερει η διαφορα το ιδιο ισχυει και για τα Xbox360-PS3!!! Τι χτυπιουνται καποιοι εδω μεσα αν το PS3 εχει HDMI1.3 ή οχι??? Αφου δεν εχουν τηλεορασεις!! (Ασε που κανεις δεν εχει καταλαβει οτι το HDMI ειναι καλυτερο του Component για πανω απο 4 μετρα αποσταση. Αλλιως η απεικονιση ειναι ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Τοσα τεστ εχουν γινει... θα δωσεις 100-150€ για να εχεις το 0.1 στην εικονα παραπανω!??? Αφου το ματι δεν την αντιλαμβανετε, μονο τα μηχανακια!!! Τυχαίνει να συμφωνώ με αυτό. Είπα κάτι εντελώς διαφορετικό, ότι όποια διαφορά υπάρχει δεν είναι δυνατό να γίνει αντιληπτή από τις μέτριας ποιότητας φωτoγραφίες που έχει ποστάρει αυτός ο τύπος στο fan-site του και τις οποίες βλέπω από μια κοινή οθόνη PC. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, λυπάμαι. Υ.Γ.2 Να σου πω και κατι αλλο... για να παρω το PS3 με ακουστικα, καλωδιο HDMI (δεν δινει HD στο πακετο), καλωδιο Ethernet, Δευτερο χειριστηριο πρεπει να δωσω κοντα 700€!!! Με 400€ παιρνω ολα αυτα στο Xbox360 + Gears of War, Halo3, Forza2, Mass Effect, Alan Wake (Exclusives all of them) (64€ το παιχνιδι εβαλα, αρα 64*5=320€ ) = 720€ Καλώδιο δικτύου δεν χρειάζεσαι γιατί έχει wi-fi, ελπίζω να μην αρχίσεις να παραπονιέσαι γιατί δεν περιλαμβάνεται ρουτερ στην τιμή, το δίνουν το καλώδιο παρ' όλα αυτά. Το Forza 2 και το Halo 3 δεν τα παίρνεις ακριβώς ακόμα, ε; :rolleyes: Τέλος, δεύτερο χειριστήριο δεν δίνουν στην τιμή με το Xbox. Μη μου δώσεις link από προσφορές καταστημάτων, μιλάμε για το επίσημο πακέτο πάντα. Προσφορές υπάρχουν για όλα τα συστήματα. Ποιο συμφερει κατα την γνωμη σου??? Έχεις home cinema των 3 εκατομμυρίων και μετράς τα κατοστάρικα; Dude. Seriously. Dude. :p Πέρα από την πλάκα, δεν με νοιάζει ποιο συμφέρει, δεν παίρνω Hyundai Accent για να μετράω την κατανάλωση. Παίρνω ένα παιχνίδι και επιλέγω ποιο γουστάρω περισσότερο, όχι το φθηνότερο. Τέλος πάντων, πάλι το PS3 νομίζω πως με "συμφέρει", για το built-in Blu-ray player. Αλλά δεν με αγγίζει αυτή η συζήτηση, δεν θα κρίνω παιχνιδομηχανές με τους όρους του Νίκου Τσιαμτσίκα. Καλά να είμαστε να πληρώνουμε. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Ελπίζω να το αγόρασες με συμβουλές από το "Τek Jansen's explosive gaming experience" (συγγνώμη, δεν μπορώ να το ξεπεράσω :lol: ). Επίσης, για να καταλάβω, συγκρίνεις ένα Home cinema με την οθόνη του PC μου; Τυχαίνει να συμφωνώ με αυτό. Είπα κάτι εντελώς διαφορετικό, ότι όποια διαφορά υπάρχει δεν είναι δυνατό να γίνει αντιληπτή από τις μέτριας ποιότητας φωτoγραφίες που έχει ποστάρει αυτός ο τύπος στο fan-site του και τις οποίες βλέπω από μια κοινή οθόνη PC. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, λυπάμαι. Καλώδιο δικτύου δεν χρειάζεσαι γιατί έχει wi-fi, ελπίζω να μην αρχίσεις να παραπονιέσαι γιατί δεν περιλαμβάνεται ρουτερ στην τιμή, το δίνουν το καλώδιο παρ' όλα αυτά. Το Forza 2 και το Halo 3 δεν τα παίρνεις ακριβώς ακόμα, ε; :rolleyes: Τέλος, δεύτερο χειριστήριο δεν δίνουν στην τιμή με το Xbox. Μη μου δώσεις link από προσφορές καταστημάτων, μιλάμε για το επίσημο πακέτο πάντα. Προσφορές υπάρχουν για όλα τα συστήματα. Έχεις home cinema των 3 εκατομμυρίων και μετράς τα κατοστάρικα; Dude. Seriously. Dude. :p BTW, πάλι το PS3 έπαιρνα, για το built-in Blu-ray player. Κρίμα να πηγαίνει χαμένο το home cinema. :) Λοιπον περιμενω να παρεις το PS3 με αυτα που εχω εγω και με 5 original παιχνιδια κραχτες και να συγκρινουμε τιμες-διασκεδαση!!! Δεν μπορω να καταλαβω τι παραπανω θα σου δωσει το PS3 για αυτο και περιμενω να δω...;) Το HC δεν παει χαμενο... οποιο επικρατησει απο τα φορμα θα παω να αγορασω αναλογως!!! Παρεπιμπτοντως δεν ειμαι πλουσιος... μια φορα πηρα HC και θα το κρατησω χρονια πλεον!!! Αρα ναι... κοιταζω και τα 300-350€ που κανει το PS3 χωρις να μου δινει κατι παραπανω!!! Παν μετρον αριστον!!! Ετσι λεγαν οι σοφοι προγονοι μας!!! Πηρα ενα συστημα για το δωματιο τοσο ωστε να χρησιμοποιειται δεοντως!! Μπορουσα να παρω και με 5-6εκ. αλλα τι να το εκανα στον συγκεκριμενο χωρο!!;) :) Ετσι ακριβως σκεφτηκα και για την αγορα της κονσολας μου(παρολο που ερχομαι απο το στρατοπεδο του PS!!);) Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 to ps3 Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Λοιπον περιμενω να παρεις το PS3 με αυτα που εχω εγω και με 5 original παιχνιδια κραχτες και να συγκρινουμε τιμες-διασκεδαση!!! Δεν μπορω να καταλαβω τι παραπανω θα σου δωσει το PS3 για αυτο και περιμενω να δω...;) Το HC δεν παει χαμενο... οποιο επικρατησει απο τα φορμα θα παω να αγορασω αναλογως!!! Παρεπιμπτοντως δεν ειμαι πλουσιος... μια φορα πηρα HC και θα το κρατησω χρονια πλεον!!! Αρα ναι... κοιταζω και τα 300-350€ που κανει το PS3 χωρις να μου δινει κατι παραπανω!!! Παν μετρον αριστον!!! Ετσι λεγαν οι σοφοι προγονοι μας!!! Πηρα ενα συστημα για το δωματιο τοσο ωστε να χρησιμοποιειται δεοντως!! Μπορουσα να παρω και με 5-6εκ. αλλα τι να το εκανα στον συγκεκριμενο χωρο!!;) :) Ετσι ακριβως σκεφτηκα και για την αγορα της κονσολας μου(παρολο που ερχομαι απο το στρατοπεδο του PS!!);) ΟΚ, δεκτό. Μην παρεξηγείσαι, πλάκα έκανα. Να συμπληρώσω κάτι περί HDMI: και εμένα με απωθεί όλη αυτή η ιστορία με το DRM και τις ασυμβατότητες και τις ιδιοτροπίες του αλλά έχει και κάποια θετικά. Ένα από αυτά είναι ότι μεταφέρει οποιοδήποτε τύπο ήχου, ανεξαρτήτως του πόσο απαιτητικός είναι σε bandwidth. Χωρίς HDMI, και αφού βέβαια δεν υπάρχουν επαρκείς αναλογικές έξοδοι ήχου στις κονσόλες περιορίζεται κανείς είτε στο στερεοφωνικό ήχο που δίνουν οι proprietary A/V outputs των δύο παιχνιδομηχανών είτε σε απλό Dolby Digital / DTS που μεταφέρει η Toslink (που επίσης έχουν και οι δύο). Μάλλον αυτό είναι αδιάφορο στα παιχνίδια αλλά είναι πολύ ευπρόσδεκτο στα BD/HD-DVD. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 ena ling gia ta games pou poulisan perissotero to 2006 http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=4691&Itemid=46&limit=1&limitstart=14 mexri kai to cars poulise parapanw apo to gears..mmm dioti kati akousa gia 3.000.000 copys... http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 To link που εδωσες για το ray ειναι τελειως αχρηστο!!! Χωρις εικονες μιλαει στον αερα!!! Παρε εδω για να δεις... http://www.gamescentral.com/blogs/tek_jansens_explosive_gaming_experience/archive/2006/12/26/ps3-blu-ray-vs-xbox-360-hd-dvd-vs-dvd.aspx Oσο για τα παιχνιδια, τι να σου πω!!! Καποια θα ερθουν και στο 360 αλλα και να μην ερθουν η κονσολα εχει ηδη δυνατα κομματια!!! Πως θα βαλεις το KillZone απεναντι στο Halo??? Το MGS4 απεναντι στο Gow??? Νομιζεις οτι το GT5 θα ειναι καλυτερο μακραν του Forza2??? Πρεπει να αναθεωρησεις καποιες αποψεις σου γιατι εχεις μεινει πολυ πισω!!! Τωρα το μονο που μπορω να σου πω ειναι το εξης: ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2008 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!:lol: :lol: :lol: file mou mono kai mono pou sygrineis autous tous titlous einai ierosilia....sygrineis metal gear me gow?????????gia onoma tou theou...grand tourismo me forza 2???????mh sou pw oti to motorstorm tha einai kalutero....edw to gt hd den paizete...ma plaka mou kaneis??twra otan mou vazeis mesa to lost pl gia koryfaio titlo mpwro na sou parathesw allous 40 me ti mia...ti na pw ..sillend hill?? mexri kai to army of two deixnei great!!!mono ayto tha sou pw...eisai akoma sto dvd...ennoeite oti to 2008 tha exw titlous koryfaious..ena ray tha ftanei ta 200gb..fantasou ti ta mporoun na xwsoun mesa i devel...giati sou fantazei makrya to 2008??koita...to ps3 einai ependysi...paizeis twra ta idia kai kalutera paixnidia sto ps3 se grafika ktl se sxesh me to xbox360kai meta to 2008 paizeis mono ta kalutera...LOL..oso gia to an exei kaluteri karta grafikon to x apo to ps3..den paizei..akoma kai auto omws na isxyei optika den fenete kotholou..ta idia kai me to ps2 alla ekane sold 111.mil....telos tha sas pw kati..molis mpeite stin HD epoxi tou ps3 kai ray..den yparxei gyrismos.. http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 just ελεος.... http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 f.eisai akoma sto dvd...ennoeite oti to 2008 tha exw titlous koryfaious..ena ray tha ftanei ta 200gb..fantasou ti ta mporoun na xwsoun mesa i devel.. Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα: τα Blu-ray των 200GB υπάρχουν μόνο στα εργαστήρια - της JVC συγκεκριμένα. Δεν ξέρω αν θα τα δούμε ποτέ στην αγορά ή τι εφαρμογές θα μπορούσαν να έχουν στο ορατό μέλλον. Στα παιχνίδια του PS3 πάντως αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν για τον απλούστατο λόγο ότι το PS3 διαθέτει dual layer BD-ROM (50GB) και δεν θα μπορεί να διαβάσει τυχόν μεγαλύτερης χωρητικότητας δισκάκια. Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι θα υπάρξουν παιχνίδια που να απαιτούν πάνω από 50GB (μάλλον δύσκολο στο χρόνο ζωής του PS3, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι με το πέρασμα του χρόνου οι developers μαθαίνουν να γίνονται πιο αποτελεσματικοί) και τέτοια δισκάκια και drives είναι διαθέσιμα, δεν υπάρχει η επιλογή να χρησιμοποιηθούν γιατί τα παιχνίδια αυτά θα ήταν ασύμβατα με όλα τα PS3 που θα εχουν πουληθεί πριν την αλλαγή του drive. Οι κονσόλες δεν είναι PC και κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο. Εσένα που υποθέτω πως θα το αγοράσεις σχετικά νωρίς πώς θα σου φαινόταν αυτό; Οι περισσότεροι θα ένιωθαν εξαπατημένοι για να μην πω εξαγριωμένοι. Αυτό που η Sony μπορεί να κάνει και πιστεύω ότι θα το κάνει σε πρώτη ευκαιρία θα είναι να αλλάξει το 2x drive (72Mbps) με ένα ταχύτερο ώστε να μειωθούν τα loading times χωρίς τη συνεχή χρήση του σκληρού δίσκου. Μην λές πράγματα που δεν ισχύουν, you are hurting the cause :lol: -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 elektro να σε ρωτησω κατι μηπως εχεις ιδεα τι βαθμολογια εχει παρει το viva pinata που κοροιδευεις σε ολα τα ποστ σου?Για ριξε μια ματια εδω http://www.gamerankings.com/htmlpages2/932328.asp εγω προσωπικα δεν το εχω παιξει αλλα απο οτι βλεπω για μικρα παιδια μια χαρα παιχνιδι ειναι.Λογικο ειναι καθε κονσολα να απευθυνεται σε διαφορες ηλικειες,δηλαδη νομιζεις οτι το ps3 θα εχει μονο παιχνιδια για ατομα 18+?Τελος παντων κατα την αποψη μου ακομα ειναι νωρις για να κρινουμε ποιος θα ειναι ο νικητης του next-gen war αλλα η sony δυσκολα θα εχει την επιτυχια που ειχε με το ps2 γιατι απο οτι βλεπω ο ανταγωνισμος εχει σοβαρεψει. All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 To topic ξεκλειδώνεται και να γράφετε πιο προσεκτικά από εδώ και στο εξής. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ms5 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 ps3 φυσικα! In varietate concordia ~Ενότητα στην πολυµορφία~United in diversity ~Unis dans la diversité~In Vielfalt geeint ~Uniti nella diversità~Förenade i mångfalden Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felixxx Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 xbox 360 για μενα! Παρτε και την γνωμη ενος game developer http://www.hardcoreware.net/reviews/review-348-1.htm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 α και κατι που μολις προσεξα ειναι οτι το ps3 πηρε μια αυξησουλα γι'αυτους που θα το παρουν http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=832&product=931047 αν θυμαμαι καλα πριν μερικες μερες το ειχε 600 το πλαισιο All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 LoL, 60€ είναι "αυξησούλα"; Βαράνε στο ψαχνό.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Ντροπή τους,μόνο αυτό έχω να πώ... http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 γιατι να μην παρει ενα blue ray και hd dvd player (ηδη εχουν βγει καποια μοντελα που εχουν και blue ray+hd dvd μαζι αλλα δεν θυμαμαι μαρκα τωρα αν το βρω θα σου πω)οταν θα πεσουν οι τιμες και θα τα βρισκει με 100 € οπως εγινε και με τα dvd αργοτερα?Ασε που και να παρει το ps3 τι ταινιες θα δει αφου ακομα τα video club δεν εχουν φερει δισκακια high definition?Και δεν νομιζω οτι θα παραγγελνει απο εξωτερικο για να δει μια ταινια α και μην ξεχνας φιλε alex_1992 οτι με το 360 θα μπορεις να παιζεις και ''αντιγραφα'' ενω για το ps3 δεν εχει βγει κατι ακομα.Αλλα και οταν βγει θα σου κοστιζει ακριβα το καθε δισκακι γιατι το καθε blue ray εχει 20 € και τα recorders ακομα ειναι πανακριβα ενω για το 360 τα γραφεις σε δισκακια dvd.Η επιλογη ειναι δικη σου απλα ενημερωσε μας τι πηρες τελικα :) All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 γιατι να μην παρει ενα blue ray και hd dvd player (ηδη εχουν βγει καποια μοντελα που εχουν και blue ray+hd dvd μαζι αλλα δεν θυμαμαι μαρκα τωρα αν το βρω θα σου πω)οταν θα πεσουν οι τιμες και θα τα βρισκει με 100 € οπως εγινε και με τα dvd αργοτερα? Ένα combo player υπάρχει της LG, δεν υπάρχει στην Ελλάδα κάνει 1200$ και δεν υποστηρίζει πολύ σωστά το HD-DVD (τα παίζει, αλλά δεν συμμορφώνεται με τα specifications του DVD Forum για το HD-DVD). Τόσα λεφτά για LG αμαρτία είναι :devil: Η τιμη ενός τέτοιου player θα είναι πάντα αρκετά υψηλότερη από τα ξεχωριστά players που δεν αναμένεται να πέσουν στα 100 € για τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Τότε εννοείται να το πάρει αλλά τώρα δεν έχει νόημα, χίλιες φορές να πάρει κανείς PS3 + Toshiba HD-E1. Και πιο φθηνά θα του βγει και πολύ καλύτερα. Αλλά κονσόλα ζήτησε, όχι combo player οπότε μάλλον ξέφυγα. Ασε που και να παρει το ps3 τι ταινιες θα δει αφου ακομα τα video club δεν εχουν φερει δισκακια high definition?Και δεν νομιζω οτι θα παραγγελνει απο εξωτερικο για να δει μια ταινια Υπάρχουν Blu-ray Discs στην ελληνική αγορά, επισήμως καμιά 20ριά από την Sony. Λογικά όταν γίνει δημοφιλές το PS3 κάποια video-clubs θα αρχίσουν να νοικιάζουν. HD-DVDs δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Έχουν εισαχθεί από Ευρώπη και Αμερική και πωλούνται σε κάποια μαγαζιά, χωρίς υπότιτλους στο 99% των περιπτώσεων. Μόνο με εισαγωγές η πιθανότητα ενοικιάσεων είναι μάλλον πολύ μικρή. α και μην ξεχνας φιλε alex_1992 οτι με το 360 θα μπορεις να παιζεις και ''αντιγραφα'' ενω για το ps3 δεν εχει βγει κατι ακομα Για παιχνίδια εννοείς ή για ταινίες; Για το πρώτο δεν ήξερα ότι υπάρχει Xbox 360 modchip, στις ταινίες η κατάσταση με τα rips είναι πανομοιότυπη. .Αλλα και οταν βγει θα σου κοστιζει ακριβα το καθε δισκακι γιατι το καθε blue ray εχει 20 € και τα recorders ακομα ειναι πανακριβα ενω για το 360 τα γραφεις σε δισκακια dvd.Η επιλογη ειναι δικη σου απλα ενημερωσε μας τι πηρες τελικα :) Oι αντιγραφές στο PS3 θα παίζουν από το σκληρό λογικά, αν κρίνω από το PSP. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts