kostakiss Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 μετά πάς στα γαλάζια @S0LvE . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Είναι κάπως <<χοντρό>> το Χαρτί.. :( λίγο πιο κοντινό στα ασημί δεν υπάρχει? Τα γαλαζια οπως ειπε και ο Κωστακης. Παλι θα σβηνουν βεβαια, αλλα δεν εκανα και κανενα τεστ αναμεσα σε ασημι-γαλαζια :p Δεν θυμαμαι αν τα κοκκινα/μπλε ειναι και αυτα ελαφρα, αλλα νομιζω οτι ειναι αναμεσα στα πρασινα και στα γαλαζια. Δεν με βοηθαει η μνημη μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Τα πορτοκαλί τι λένε? Ρώτησα και έναν φίλο μου και μου είπε να πάρω τα πορτοκαλί..Τι λέτε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 εδώ βλέπεις τις διαφορές στα ποιο κοινα χαρτάκια http://posaksereismaimou.blogspot.gr/2012/09/rizla-drum.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rita25 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Hellο!! Μπορω να πω οτι βρηκα πολυ ενδιαφεροντα αυτα που γραφετε και με βοηθησαν πολυ... Εγω λοιπον ημουν τερμα αντιφαν του καπνισματος... Πριν 2 χρονια που πηγα φοιτητρια τα περισσοτερα ατομα στη παρεα μου καπνιζαν...Αρχισα να εχω εμμονη να λεω σημερα θα δοκιμασω αυριο θα δοκιμασω και να προσπαθω να αντεξω εστω μια μερα χωρις να το κανω.. Αυτη η μερα ομως ηρθε.. Βγηκα με τη παρεα μου και τους ελεγα για την "εμμονη" μου και ετσι μια κοπελα μου εδωσε να δοκιμασω.. Το πρωτο μου τσιγαρο ηταν στριφτο Μalboro Gold.. Οι περισσοτεροι μου λεγαν δεν θα σ αρεσει, θα σε πνιξει, θα εχεις χαλια γευση στο στομα και αλλα.. Το εκανα και δεν ενιωσα τπτ απ ολα αυτα.. Ισα ισα μπορω να πω οτι μου αρεσε.. Θελω να παρω εναν καπνο και απο οτι διαβασα ο πιο ελαφρυς ειναι ο Golden Virginia ο κιτρινος.. Εσεις τι λετε? Edited January 18, 2013 by Rita25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Απ ότι ξέρω ο Καρέλια 20αρης δεν ανέβηκε. Έμεινε στα 3.50. Δε ξέρω αν το σχολίασε κανείς αλλά το λέω για όσους ψάχνουν κάτι φτηνότερο μετά τις ανατιμήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Hellο!! Μπορω να πω οτι βρηκα πολυ ενδιαφεροντα αυτα που γραφετε και με βοηθησαν πολυ... Εγω λοιπον ημουν τερμα αντιφαν του καπνισματος... Πριν 2 χρονια που πηγα φοιτητρια τα περισσοτερα ατομα στη παρεα μου καπνιζαν...Αρχισα να εχω εμμονη να λεω σημερα θα δοκιμασω αυριο θα δοκιμασω και να προσπαθω να αντεξω εστω μια μερα χωρις να το κανω.. Αυτη η μερα ομως ηρθε.. Βγηκα με τη παρεα μου και τους ελεγα για την "εμμονη" μου και ετσι μια κοπελα μου εδωσε να δοκιμασω.. Το πρωτο μου τσιγαρο ηταν στριφτο Μalboro Gold.. Οι περισσοτεροι μου λεγαν δεν θα σ αρεσει, θα σε πνιξει, θα εχεις χαλια γευση στο στομα και αλλα.. Το εκανα και δεν ενιωσα τπτ απ ολα αυτα.. Ισα ισα μπορω να πω οτι μου αρεσε.. Θελω να παρω εναν καπνο και απο οτι διαβασα ο πιο ελαφρυς ειναι ο Golden Virginia ο κιτρινος.. Εσεις τι λετε?εγω αυτον κανω και μου φαινεται πολυ μαλακος σε σχεση με τους υπολοιπους. Απ ότι ξέρω ο Καρέλια 20αρης δεν ανέβηκε. Έμεινε στα 3.50. Δε ξέρω αν το σχολίασε κανείς αλλά το λέω για όσους ψάχνουν κάτι φτηνότερο μετά τις ανατιμήσεις.. δυστηχως η ευτυχως ο μονος που δεν ανεβηκε λογω ελληνικης προελευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Τα πορτοκαλί τι λένε? Ρώτησα και έναν φίλο μου και μου είπε να πάρω τα πορτοκαλί..Τι λέτε? :) Αν σου καίγονται πολύ γρήγορα τα ασημί πας στα γαλάζια. Όλα τα υπόλοιπα είναι χαρτόνια για να ζωγραφίσεις δεν είναι χαρτάκια. Παίζουν και άλλες μάρκες βέβαια αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Παίζουν και άλλες μάρκες βέβαια αν θες. Αυτό πραγματικά το χα απορία και ποτέ δεν κάθισα να το ψάξω .. 99,99% είχαν Rizzla και οι υπόλοιποι Drum (?) ... Εγώ την είχα καταβρεί με τα γαλάζια, πήγαιναν πολύ με τον αρωματικό οπότε και δεν έδωσα βάση να βρω άλλα ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Αν σου καίγονται πολύ γρήγορα τα ασημί πας στα γαλάζια. Όλα τα υπόλοιπα είναι χαρτόνια για να ζωγραφίσεις δεν είναι χαρτάκια. Παίζουν και άλλες μάρκες βέβαια αν θες. Τελικά πήρα τα γαλάζια..Στην αρχη περιμενα πως θα ηταν σαν τα πρασινα αλλα τελικα ειναι σαν τα ασημί στο παχος.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Τελικά πήρα τα γαλάζια..Στην αρχη περιμενα πως θα ηταν σαν τα πρασινα αλλα τελικα ειναι σαν τα ασημί στο παχος.. :) Βασικά νομίζω ότι είναι ελάχιστα πιο παχιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 απο golden virginia κιτρινο με ριζλα ασημι σε old holdborn yellow με ριζλα micron(απο την πρωτη μερα που βγηκαν) και εδω και κανα δυο βδομαδες το εχω γυρισει σε phillip morris με ριζλα Micron παλι... για τον phillip morris,εχει μια ιδιαιτερη γευση,ειτε θα σου αρεσει ειτε δεν θα μπορεις να τον καπνισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Βασικά νομίζω ότι είναι ελάχιστα πιο παχιά.. Ναι δεν έχουν σχεδόν καθόλου διαφορά.. Δε νου λες μόλις τελείωσε ο καπνός και λέω να πειραματιστω με κανέναν άλλον..Έχεις δοκιμάσει κανέναν drum λευκό η κάτι κοντινό σε αυτόν?Πέρα από το γεγονός του ότι είναι γεμάτος ξυλάκια είναι καλός και υπάρχει σε 20 γραμμάρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Ναι δεν έχουν σχεδόν καθόλου διαφορά.. Δε νου λες μόλις τελείωσε ο καπνός και λέω να πειραματιστω με κανέναν άλλον..Έχεις δοκιμάσει κανέναν drum λευκό η κάτι κοντινό σε αυτόν?Πέρα από το γεγονός του ότι είναι γεμάτος ξυλάκια είναι καλός και υπάρχει σε 20 γραμμάρια? Drum λευκός είναι χάλια. Δε τον καταλαβαίνεις κιόλας. Σα να μη κάνεις τσιγάρο.. Marlboro άσπρο έκανα αλλά τώρα που ακρίβυνε το γύρισα σε καρέλια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Drum λευκός είναι χάλια. Δε τον καταλαβαίνεις κιόλας. Σα να μη κάνεις τσιγάρο.. Marlboro άσπρο έκανα αλλά τώρα που ακρίβυνε το γύρισα σε καρέλια.. Καπνό καρελια ή έτοιμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Καπνό καρελια ή έτοιμα? Καπνό. Σχολείο και έτοιμα δε πάνε μαζί! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Καπνό. Σχολείο και έτοιμα δε πάνε μαζί! ;) Σου αρέσει και εσένα να στριβεις μες στο μάθημα?? :p Ο καπνός τι λέει?Τιμή? Και σε πόσα γραμμάρια βγαίνει? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Σου αρέσει και εσένα να στριβεις μες στο μάθημα?? :p Ο καπνός τι λέει?Τιμή? Και σε πόσα γραμμάρια βγαίνει? :) :lol::lol: Όχι αυτό ακριβώς. Προλαβαίνω να στρίβω και στο διάλειμμα. Αλλά στον όρο τρακαδόρος στο λεξικό, πρέπει να βάλουν δίπλα Σπαταναίος σαν επεξήγηση! :p 20αρης είναι και έμεινε στα 3.50 σε σχέση με τους άλλους 20αριδες που πήγαν 4.40-4.50. Εμένα μου φαίνεται λίγο πιο βαρύς απ τον Marlboro τις πρώτες μέρες που τον έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 :lol::lol: Όχι αυτό ακριβώς. Προλαβαίνω να στρίβω και στο διάλειμμα. Αλλά στον όρο τρακαδόρος στο λεξικό, πρέπει να βάλουν δίπλα Σπαταναίος σαν επεξήγηση! :p 20αρης είναι και έμεινε στα 3.50 σε σχέση με τους άλλους 20αριδες που πήγαν 4.40-4.50. Εμένα μου φαίνεται λίγο πιο βαρύς απ τον Marlboro τις πρώτες μέρες που τον έχω... Εδώ έχουμε άλλη στάση σε αυτό το θέμα κάπως πιο οικονομική.. :p Θα τον αγοράσω αύριο.. Ευχαριστώ για την βοήθεια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση σκέφτομαι να δοκιμάσω τον καπνό Καρελια αλλα είδα ότι βγαίνει σε 2 εκδόσεις πειές είναι οι διαφορες ποιον μου συστήνεται? τώρα κάνω κίτρινο Old Holborn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 (edited) Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση σκέφτομαι να δοκιμάσω τον καπνό Καρελια αλλα είδα ότι βγαίνει σε 2 εκδόσεις πειές είναι οι διαφορες ποιον μου συστήνεται? τώρα κάνω κίτρινο Old Holborn Πάρε τον κανονικό ειναι πολύ κοντά στον old holborn τον κίτρινο.. Παντως ο καπνός εχει μια πολυ όμορφη μυρωδιά.. :) Υπαρχει και ο ασπρος ο οποίος δεν ξέρω τι διαφορά έχει αλλά νομίζω οτι είναι πιο ελαφρύς.. Edited January 29, 2013 by S0LvE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Αυτό πραγματικά το χα απορία και ποτέ δεν κάθισα να το ψάξω .. 99,99% είχαν Rizzla και οι υπόλοιποι Drum (?) ... Εγώ την είχα καταβρεί με τα γαλάζια, πήγαιναν πολύ με τον αρωματικό οπότε και δεν έδωσα βάση να βρω άλλα ... OCB, RAW, Cannabis και μετά πάμε σε πιο προχώ καταστάσεις αν θες pm γιατί θα μας δέσουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 OCB, RAW, Cannabis και μετά πάμε σε πιο προχώ καταστάσεις αν θες pm γιατί θα μας δέσουν :p Υπηρχαν χαρτακια που τα λεγαν Cannabis ????? Σχεδον μετανιωσα που το γυρισα στα Prince παλι, θα χε μονο χαβαλε :Ρ Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Υπηρχαν χαρτακια που τα λεγαν Cannabis ????? Σχεδον μετανιωσα που το γυρισα στα Prince παλι, θα χε μονο χαβαλε :Ρ Υπήρχαν και υπάρχουν. Και Marley ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Υπήρχαν και υπάρχουν. Και Marley ;) Και ρολο υπαρχει ακομα :p :lol: Υπαρχουν παρα πολλα αρκει να ψαχτει καποιος σε μερικα blog :O Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts