billakosss Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Αυτό που έχω τώρα γράφει mellow taste, αυτά δεν είναι τα medium, που τα μετονόμασαν; (νομίζω πάντα...) Πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι τα lights πάντως... είναι αρκετά βαριά τα άτιμα, αλλά ωραία ναι αυτα ειναι! αλλαξαν ονομα...αλλα εγω ετσι τα ζηταω παντα. ειναι πολυ καλος καπνος! α! ειναι τα ακομα ενα πακετο...πιο καλος καπνος απο υψομετρο... λεγονται highland taste ειναι σε σιελ πακετο! αυτα να παρεις! πιο ελαφρια ειναι. εισαι και μικρος ακομα γμτ.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 nai ..giati sou fenete parakseno? Απο πότε καπνίζεις...;;;Έχεις χρόνια...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Απο πότε καπνίζεις...;;;Έχεις χρόνια...;;; prin 2 xronia, diladi sta 14 k kati ekana to proto mou tsigaro... k meta ekana mono otan evgaina me filous k tora kanonika pleon.. ase pou kano k traka ston patera mou...:lol: Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Προσθεστε και εμενα!!:D :D Ξερετε ποσοι συνομιληκοι μου καπνιζουν??:X +1 ουτε εγω καπνιζω!;) Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Κανείς που να μην καπνίζει,υπάρχει...;;;:worry: Πρόσθεσε κι εμένα. Το σιχαίνομαι αφάνταστα το τσιγάρο, και πολύ περισσότερο όταν ο καπνός έρχεται κατ'ευθείαν στα μούτρα μου. Έχει χαθεί συγγενής μου από καρκίνο του πνεύμονα, αλλά έχω περάσει και σπαστική βρογχίτιδα μικρός και δεν κάνει. Ούτως ή αλλέως δεν μου αρέσει. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 +1 ουτε εγω καπνιζω!:D Πρόσθεσε κι εμένα. Το σιχαίνομαι αφάνταστα το τσιγάρο, και πολύ περισσότερο όταν ο καπνός έρχεται κατ'ευθείαν στα μούτρα μου. Έχει χαθεί συγγενής μου από καρκίνο του πνεύμονα, αλλά έχω περάσει και σπαστική βρογχίτιδα μικρός και δεν κάνει. Ούτως ή αλλέως δεν μου αρέσει. +1000 παίδες...;) Αηδία.....:ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Πρόσθεσε κι εμένα. Το σιχαίνομαι αφάνταστα το τσιγάρο, και πολύ περισσότερο όταν ο καπνός έρχεται κατ'ευθείαν στα μούτρα μου. Έχει χαθεί συγγενής μου από καρκίνο του πνεύμονα, αλλά έχω περάσει και σπαστική βρογχίτιδα μικρός και δεν κάνει. Ούτως ή αλλέως δεν μου αρέσει. k ego thelo na stamatiso k exo dokimasei na stamatiso alla de ginetai... to perisotero pou exo anteksei xoris tsigaro einai 3 meres... tha eskaga an den ekana...de ginetai me tipota... Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 k ego thelo na stamatiso k exo dokimasei na stamatiso alla de ginetai... to perisotero pou exo anteksei xoris tsigaro einai 3 meres... tha eskaga an den ekana...de ginetai me tipota... Κατι αυτοκολλητα που υπαρχουν?? ή αυτα τα nikorette?? Εχεις δοκιμασει τιποτα τετοιο?? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Κατι αυτοκολλητα που υπαρχουν?? ή αυτα τα nikorette?? Εχεις δοκιμασει τιποτα τετοιο?? ela ree.. ti na sou kanei to autokollhto.. den exo dokimasei alla den pisteuo na kanoun douleia... Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Κατι αυτοκολλητα που υπαρχουν?? ή αυτα τα nikorette?? Εχεις δοκιμασει τιποτα τετοιο?? εγω χρησιμοποιω herb. δεν ειναι για να το κοψεις αλλα ειναι πολυ καλο σαν extra φιλτρο.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Prince μαλακό :D (1η αγάπη κ παντοτινή :p ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 ναι αυτα ειναι! αλλαξαν ονομα...αλλα εγω ετσι τα ζηταω παντα. ειναι πολυ καλος καπνος! α! ειναι τα ακομα ενα πακετο...πιο καλος καπνος απο υψομετρο... λεγονται highland taste ειναι σε σιελ πακετο! αυτα να παρεις! πιο ελαφρια ειναι. εισαι και μικρος ακομα γμτ.. Αστα, συνονόματε. Ημουν και αντικαπνιστής, τρομάρα μου. Βρέθηκα σε μια άσχημη στιγμή, και αυτό ήταν. Η συνήθεια είναι πάνω απ' όλα, ούτε τόσο ο εθισμός, ούτε τίποτα... Θενξ πάντως, θα δοκιμάσω και τα lights (σε αυτά δεν αναφέρεσαι με το highland taste?) Lefterian ωραίος, στους Tool που με το εισητήριο δε θα έχω σάλιο, ξέρω που θα βασιστώ :lol: :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 +1 ουτε εγω καπνιζω!:D Ούτε εγώ καπνίζω!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Φρόνιμο δε θα ήταν να φτιάξετε ένα thread που θα χαμογελάτε επείδη δε καπνίζετε; Το κόβω ψιλό-offtopic το σκηνικό αυτό. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Φρόνιμο δε θα ήταν να φτιάξετε ένα thread που θα χαμογελάτε επείδη δε καπνίζετε; Το κόβω ψιλό-offtopic το σκηνικό αυτό. Ε μα πες τα!! Μας έχουν γεμίσει τόση ώρα με το χαμόγελο του Αυτιά σε ένα thread με τίτλο "τι μάρκα τσιγάρων καπνίζετε;" :lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Αστα, συνονόματε. Ημουν και αντικαπνιστής, τρομάρα μου. Βρέθηκα σε μια άσχημη στιγμή, και αυτό ήταν. Η συνήθεια είναι πάνω απ' όλα, ούτε τόσο ο εθισμός, ούτε τίποτα... Θενξ πάντως, θα δοκιμάσω και τα lights (σε αυτά δεν αναφέρεσαι με το highland taste?) Lefterian ωραίος, στους Tool που με το εισητήριο δε θα έχω σάλιο, ξέρω που θα βασιστώ :lol: :p τα highland taste ειναι αλλα. ρωτα σ'ενα περιπτερο. παντως ειναι μια συνηθεια οπως λες.τιποτα παραπανω. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 παντως εμενα δεν με ελκυει καθολου, αν καπνιζει ο αλλος διπλα μου, μορει να πεθανω απο την βρωμα... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 +1 ουτε εγω καπνιζω!:D +1000 παίδες...;) Αηδία.....:ρ Ούτε εγώ καπνίζω!! :D Εγώ καπνίζω και το χαίρομαι (να και το χαμόγελο) http://img505.imageshack.us/img505/8994/115866456419qv0.jpg Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Εγώ καπνίζω και το χαίρομαι (να και το χαμόγελο) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: +Εγώ! old horborn κιτρινιάρη rizzla γαλάζια φιλτράκια swan. + τα ρέστα μου παρακαλώ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Camel μαλακο Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 marlboro μαλακό. 2 πακετάκια στο πολύ χαλαρό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 k ego thelo na stamatiso k exo dokimasei na stamatiso alla de ginetai... to perisotero pou exo anteksei xoris tsigaro einai 3 meres... tha eskaga an den ekana...de ginetai me tipota... Γίνεται και πολύ μάλιστα. Δεν θέλω να βγω οφφ-τόπικ, αλλά αν πραγματικά δεν θέλεις να συνεχίσεις να καπνίζεις απλώς ΔΕΝ καπνίζεις. Δεν ηθικολογώ, το λέω απλώς γιατί εγώ το έκοψα πρόσφατα -μετά από 10 χρόνια- άρα για σένα ειδικά που είσαι και μικρός και δεν καπνίζεις πολλά χρόνια, δε θα ναι δύσκολο. Συνήθεια είναι όλα. Ο εθισμός στη νικοτίνη φεύγει μετά από λίγες μέρες. Το υπόλοιπο είναι το ψυχολογικό, αλλά είπαμε, άμα πραγματικά ΔΕΝ θέλεις να είσαι καπνιστής, το ξεπερνάς το ψυχολογικό. Και με μεγάλη χαρά μάλιστα.:) Τελοσπάντων, για να μην είμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οφφ-τόπικ, κάπνιζα Ντάβιντοφ τα άσπρα αλλά έχω περάσει και από Κάμελ λάιτς και Μάρλμπορο λάιτς παλιότερα Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 λοιπον! οσοι καπνιζουμε και ειμαστε on-line ας βαλουμε εναν στοχο. ποσο θα αντεξουμε χωρις τσιγαγο! θα πουμε με το μυαλο μας οτι το κοβουμε και θα το πιστεψουμε! πριν απο 5λεπτα εσβησα το τσιγαρο μου. εγω ξεκιναω απο τωρα! τελειως off topic αλλα για το καλο μας! :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Marlboro 100άρι Lights. Εκτός ότι πιο μακρουλά, άρα μεγαλύτερη απολαυση (περιπου 2 τζούρες παραπάνω), έχουν πιο ωραία γεύση και μου κάθονται στο λαιμο καλύτερα. Αν κάνω μισό πακετο marlboro lights αρωσταινω ενώ με αυτά σε εξόδους εχω κάνει και 2 πακέτα σε μια βραδιά και δεν έπαθα τίποτα. όσοι κάνετε marlboro δοκιμάστε τα. εχω κάνει πολλές μάρκες από τράκες και μόλις έκανα αυτά κόλλησα. Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Billako πάω σχολείο και γίνεται της τρελλής σε κάθε διάλειμμα, πάρε δώσε χοντρό. Οπότε, δε θα αντέξω πολύ.... :p Για άλλο λόγο γράφω όμως. Θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε που θα βρω αυτά τα σπίρτα που ανάβουν παντού (strike-anywhere matches), όχι τα ασφαλείας που ύπαρχουν στο περίπτερο (safety matches, και ανάβουν μόνο στο κουτί). Εχω επηρρεαστεί απ' τον Clint Eastwood :D αλλά κυρίως, βαρέθηκα να μου καβατζώνουν αναπτήρες :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts