okapi Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Τα Dunhill τι λενε; Σε τι "εκδοσεις" βγαινουν ; ειδα να τα καπνιζει καποιος και θα θελα να τα δοκιμασω.. Επισης σε πουρακια βανιλια τι να δοκιμασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Malboro Silver μετα απο πολλα χρονια που δεν αλλαζα με τιποτα το μαλακο! Ειναι πολυ καλυτερο απο το μαλακο και δεν ερεθιζει το λαιμο! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 άρχισα 3γυμνασίου(αρχές..) με μια διακοπή στη 2α λυκείου.. άρχισα με Styvesaant Μπλέ. Τα Malboro ποτέ μου δεν τα συμπάθησα ούτε στη γέυση αλλα και γενικότερα.. :P εδώ και 2 χρόνια κάνω κυρίως lucky strike μαλακό (ϊσως και silver) αρεά και που davidoff μαυρο και όταν νομίζω οτι αρχίζω να κάνω πολλα τσιγάρα και πρέπει να το ελλατόσο κάπως, παίρνω καπνό με τον οποίο βαριέμαι να στρίψω και έτσι το ελλατώνω.. :) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_mech Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Εγω ποτε δεν καπνισα συστηματικα...Απλα σε καποιες φασεις όπως εξεταστική :wacko: , διακοπές, σε κάποια πίστα ή club ή γενικότερα όποτε τραβιόταν έκανα λίγο...Συνήθως old horborn yellow γιατί το θεωρούσα πιο ''νόστιμο'' απο τα έτοιμα τσιγάρα. Αλλα πάντα ήθελα να μάθω: γιατί κάποιοι θεωρούν τον καπνό πιο ανώδυνο απο τα τσιγάρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reg Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Κάπνιζα Marlboro lights, αλλά εδω και 13 μήνες το έκοψα και δεν κάπνισα ούτε ένα από τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Τωρα καπνιζω Golden Virginia καπνο με πρασινα Rizzla χαρτακια... Πολυ ωραιος καπνος... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Ξεκινησα ασυνιθιστα τοτε με Davidoff κανονικο, μετα Marlboro (μαλακό), Marlboro Lights και πλεον γυρισα εδω και πολυ πολυ καιρο στα Camel Lights. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 To asteio einai to oti exw kollisei auti tin marka tsigarwn se panw apo 10 atoma ta opoia allaksane ta tsigara pou ekanan kai kanoun poia muratti.Mετρα και εμενα σε αυτους που "κολησες" γιατι λιγες μερες μετα απο εκεινο το post (11/2003) αποφασισα να δοκιμασω και εγω τα Muratti ετσι χωρις συγκεκριμενο λογο και απλα επειδη θυμηθηκα την αναφορα στην ιδιαιτερη γευση τους εδω μεσα. Κολησα αμεσως και εδω και 2 χρονια δεν εχω αλαξει μαρκα. Η γευση τους ειναι πραγματι κατι το πολυ ξεχωριστο. Καμια σχεση με οποιοδηποτε αλλο τσιγαρο απο τις αρκετες μαρκες (λογω τρακας) που εχω δοκιμασει. Ηταν σαν να ανακαλυψα ξανα τη μαγεια του τσιγαρου και την πρωτη συγκινηση πραγμα το οποιο (δυστυχως) οδηγησε και σε μεγαλυτερη καταναλωση (εφτασα πλεον τα 2-3 πακετα την ημερα, απο 1 που ημουν). Το πιο περιεργο απο ολα ειναι οτι το παλιο μου favorite, το Davidoff , μου φενεται πραγματικα αθλιο πλεον στη γευση αν και εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι το πιο "στυλατο" τσιγαρο... Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Ισως ειναι offtopic αυτο που θα πω αλλα... :O Οντως Faithless, ειναι περιεργο το πως "ξεχναμε" την απολαυση του τσιγαρου κανοντας μονο μια μαρκα που απλα διαλεξαμε καποια στιγμη... Κι εγω απο τρακες (εκτος απο τα δικα μου τσιγαρα) εκανα παρα πολλες μαρκες εως την ημερα που εστριψα ενα τσιγαρο Golden Virginia... Απο τοτε κολλησα :rolleyes: Πραγματικα τωρα δεν μπορω να κανω καποιο αλλο τσιγαρο αλλα ουτε και αλλον καπνο !!! Οποιος καπνιζει στριφτα ας το δοκιμασει... Πιστευω οτι ειναι η ιδια ακριβως περιπτωση με τα Murrati (αλλα στους καπνους). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 PRINCE MEDIOUM for ever!! βεβαια τωρα εγινε prince mellow taste αλλα ετσι το ζηταω παντα! ισως αν αυτη η μαρκα σταματησει να κυκλοφορει...να κοψω και το καπνισμα! :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntz Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Ισως ειναι offtopic αυτο που θα πω αλλα... :O Οντως Faithless, ειναι περιεργο το πως "ξεχναμε" την απολαυση του τσιγαρου κανοντας μονο μια μαρκα που απλα διαλεξαμε καποια στιγμη... Κι εγω απο τρακες (εκτος απο τα δικα μου τσιγαρα) εκανα παρα πολλες μαρκες εως την ημερα που εστριψα ενα τσιγαρο Golden Virginia... Απο τοτε κολλησα :rolleyes: Πραγματικα τωρα δεν μπορω να κανω καποιο αλλο τσιγαρο αλλα ουτε και αλλον καπνο !!! Οποιος καπνιζει στριφτα ας το δοκιμασει... Πιστευω οτι ειναι η ιδια ακριβως περιπτωση με τα Murrati (αλλα στους καπνους). :) Τον καπνίζει ένας φίλος αλλά δεν το θεωρώ και τίποτα το ιδιαίτερο. Εγώ κάπνίζω στριφτό εδώ και 6 χρόνια περίπου και περνώντας από διάφορες παραλλαγές εχω καταλήξει τα τελευταία χρόνια σε Craven με χαρτάκια rizla πορτοκαλί (γλυκόριζα). Για εμένα είναι μια ισσοροπημένη επιλογή με υγρό αλλά "βαρύ" καπνό" που σε συνδυασμό με τα γλυκά χαρτάκια έρχεται στα ίσα του. Παράθεση Να ζήσουν τα τουρμπίδια !!!!!!!! http://img135.imageshack.us/img135/7246/0002custom23wp.jpg http://www.106sportclub.gr / http://www.trackday-special.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vw_mania Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Stuyvesant μπλέ εδώ και τρία χρόνια... Είμαι 24 και καπνίζω (δυστυχώς) από τα 17 μου ο μ@λ@@@@@@@κ@ς... Άψογα τσιγαράκια αλλά ο καπνός (στριφτά...) δεν συγκρίνεται ρε παιδιά... Πάντως θα ήταν καλή ιδέα να ανοίξουμε ένα θέμα για το τι χρειαζόμαστε για να το κόψουμε το #%@#$^%$6... :X :X :X το τσιγάρο. Είναι καταστροφή μας ρε παιδιά, άσχετα με το τι λένε τα αφεντικά μας (μπαμπάς, μαμά...). Δεν χρειάζεται πιστεύω να αναφέρω τις σιχαμένες και συνεπώς δυσάρεστες συνέπειες του τσιγάρου... Όλοι ξέρουμε το τι προκαλεί και για το πόσα ευθύνεται... Γιατί καπνίζουμε όμως ρε $%΅%$%^ μου;;;;; Παράθεση Μία μητέρα είναι 21 χρόνια μεγαλύτερη του γιου της. Σε έξι χρόνια ο γιος θα είναι 5 φορές νεότερος της μητέρας του. Ερώτηση: Πού βρίσκεται ο πατέρας του παιδιού; http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/51887My_Polo_.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Xekinisa me silk cut lefko. Arketa grigora xekinisa muratti, gia ligo kairo winston, xana muratti gia arketo kairo, gia 2-3 meres (ena paketo) marlboro lights kai meta muratti. Stin deftera likeiou gia 5-6 mines toulahiston ekana kapno golden virginia prasino. To diastima pou ekana kapno ama den eiha kapoia stigmi ekana traka. Oloi eihan kanonika tsigara kai i gefsi tous mou fenotan san xilo. Gia 2-3 mines to eiha stamatisei entelos. Otan to xekinisa pali ekana muratti. Prin ena hrono peripou ekana mia alli marka (den thimamai na sas po poia itan, an kapoia stigmi thimitho tha kano edit) . Ton perasmeno martio xekinisa pali golden virginia prasino gia arketo kairo. Kapoia stigmi, giro ston maio mou tin vidose, agorasa muratti kai apo tote den eho xanalaxei marka. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilith30 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ PRINCE ΜΑΛΑΚΟ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ CAMEL ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΩ ΣΤΑΘΕΡΑ MARLBORO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 εκανα marlboro-rothmans 2 πακετα την μερα :mad: μεχρι που αρχισα τον καπνο,old holborn μπλε :) και αυτοματως επεσα στα 13-15 τσιγαρα την μερα :) δεν καπνιζω πια στο αυτοκινητο,ουτε στο μηχανακι,μεγαλη διαφορα και στην τσεπη και στον τσιγαροβηχα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 καπνιζω stuyvesant blue 6 χρονια αλλα σκεφτομαι να το κοψω. εμεις οι γυναικες εχουμε και ενα λογο παραπανω για να το κοψουμε. τα παιδακια που θα φερουμε στον κοσμο .... Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 davidoff gia mena! Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polakias Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Εγώ κάπνιζα Camel παλιότερα! Αλλά από τότε που τα σκοτώσανε, άρχισα τα Prince! Παράθεση http://www.vwpoloclub.gr VW Polo 9N 16V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 εγώ ξεκίνησα με camel πρίν 7 χρόνια,μετά το γύρισα στο davidoff μαύρο.μετά δοκίμασα διάφορους καπνούς και τα τελευταία 6 χρονάκια κάνω marlboro μαλακό με ενδιάμεσες στάσεις σε prince medium. πάντως κακά τα ψέματα.όποιος το κόψει πρέπει να έχει πολύ δύναμη για να μη το ξαναβάλει στο στόμα του ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 egw sth 3h gymnasiou ksekinisa me camel alla meta to gyrisa se lucky strike malako.Simply the best! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Γνωρίζω ότι υπάρχει ήδη θέμα για το κάπνισμα αλλά θεωρώ ότι μάλλον αν ποστάρω εκεί ίσως δεν βρω απάντηση καθώς εκείνο το ανοίγουν κυρίως καπνιστές. Λοιπόν επειδή υπάρχει μια πίπα στην οικογένεια ως διακοσμητική(αν και αγορασμένη από καπνοπωλείο) θα ήθελα να την ξεκινήσω έτσι από περιέργεια να δω πως είναι. Πάντα θεωρούσα την μυρωδιά καταπληκτικη. Τι πρέπει να προμηθευτώ και πως να την αναψω. Πως ανάβει κλπ; δεν έχω ιδέα για το συγκεκριμένο αντικείμενο. Τι καπνούς παίρνει ; Πως την γεμίζεις. Έχω ακούσει κάτι για ειδικά σπίρτα ; Πόσο θα κοστίσουν ; αυτα..πραγματικα όποιος ξέρει θα με ενδιέφερε να πληροφορηθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Mη το κανεις σκεψου και τους γυρω σου!!!! Μυριζει απαισια και οταν τυχαινει να βρισκομαι εξω και στο διπλανο τραπεζι υπαρχει καποιος που καπνιζει πιπα ειμαι ικανη να παρατησω το ποτο μου και να φυγω παρα να εισπνεω αυτη την αηδια! :wacko: Παρολο που ειμαι καπνιστρια φαντασου καποιον που δεν καπνιζει!Αστο καλυτερα ειναι να τη κρατησεις σαν διακοσμητικο στοιχειο στο σπιτι σου! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Όντως, ακόμα και απο τα τσιγάρα είναι πιο αποκρουστική η μυρωδιά του καπνού (αν και εξαρτάται απο το "άρωμα" καθως απ'οτι ξέρω κυκλοφορούν αρκετά διαφορετικά. Οkapi, μπορείς να ρωτήσεις σε κάποιο μαγαζί με είδη καπνιστού (και υπάρχουν πολλά) οπου σιγουρα θα μπορουν και να σου απαντησουν καταλληλα αλλα θα εχεις και δυνατοτητα επιλογής από μεγαλύτερη ποικιλία. Αλλά καλύτερα τις δοκιμές σου σε χώρο που δεν υπάρχουν πολλοί τριγύρω :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Πρόσεξε τώρα γιατί είναι απαιτητική η πίπα. Κατ' αρχήν όσον αφορά τον καπνό σε οποιοδήποτε περίπτερο και να πας υπάρχει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Συνιστά άρωμα βανίλια γιατί δεν είναι βαρύ ούτε για εσένα, ούτε για τους δίπλα σου που τον εισπνέουν. Δεν χρειάζονται ούτε είδικά σπίρτα, ούτε τέτοια πράγματα. Ένα απλό κουτί σπιρτα ή ένας bic αναπτήρας είναι αρκετά. Έπειτα, το φίλτρο που υπάρχει στο στόμιο της θέλει συστηματικά αλλαγή και καλό είναι να πάρεις ένα μικρό βουρτσάκι για να την καθαρίζεις και ένα ειδικό κουτάλι για ν' ανακατεύεις τον καπνό. Την ιεροτελεστία του καπνίσματος τη γνωρίζεις καλά ή θέλεις να ρωτήσεις κάτι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Πρόσεξε τώρα γιατί είναι απαιτητική η πίπα. Κατ' αρχήν όσον αφορά τον καπνό σε οποιοδήποτε περίπτερο και να πας υπάρχει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Συνιστά άρωμα βανίλια γιατί δεν είναι βαρύ ούτε για εσένα, ούτε για τους δίπλα σου που τον εισπνέουν. Δεν χρειάζονται ούτε είδικά σπίρτα, ούτε τέτοια πράγματα. Ένα απλό κουτί σπιρτα ή ένας bic αναπτήρας είναι αρκετά. Έπειτα, το φίλτρο που υπάρχει στο στόμιο της θέλει συστηματικά αλλαγή και καλό είναι να πάρεις ένα μικρό βουρτσάκι για να την καθαρίζεις και ένα ειδικό κουτάλι για ν' ανακατεύεις τον καπνό. Την ιεροτελεστία του καπνίσματος τη γνωρίζεις καλά ή θέλεις να ρωτήσεις κάτι; ευχαριστω ολους για τις απαντησεις αλλα teitzis εσυ με βοηθησες περισσοτερο απο ολους..ρε παιδια το αποφασισα μην μου πατε κοντα :p . βασικα δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν τα εξαρτηματα αυτα και σε ευχαριστω. οταν λες ιεροτελεστια καπνισματος φανταζομαι πως η πιπα εχει κατι τελειως διαφορετικο απο τσιγαρα/πουρα κλπ. ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts