Jump to content

Όλα για το κάπνισμα - τσιγάρα- πούρα. κ.α.

xraysr0x
 Κοινοποίηση

Τι μάρκα τσιγάρα καπνιζετε?  

1.318 members have voted

1. 1. Τι μάρκα τσιγάρα καπνιζετε?

• Lucky Strike
      68
    • Marlboro
      178
    • Davidoff
      109
    • GR
      23
    • Camel
      48
    • Origin
      2
    • Καρελια κ.α.
      56
    • Στριφτό
      370
    • Άλλο
      210
    • ΔΚ/ΔΑ
      254

Recommended Posts

Εγω παλι ρε παιδεσ δε πιστευω οτι ειναι εθισμενος ο οργανισμος μου στη νικοτινη...καπνιζω 10 χρονια, τα τελευταια 4 κανω εναν καπνο ανα 3 μερες...απλα οταν βγαινω για καφε η ποτο ΔΕΝ γινεται να μην κανω τσιγαρακι...ημουν ενα μηνα κλεισμενοσ σπιτι λογω μεσης και δεν εκανα ουτε τζουρα...ψυχολογικο ειναι αυτο που συνδυαζω το καπνισμα με εξοδο;

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια, θελω εναν καπνο που να ειναι ελαφρυς και να μην προκαλει βηχα και τετοια, εχετε να μου προτεινετε κατι?

δοκίμασε τον golden virginia κίτρινο

Να κάνω μια ερώτηση; Πριν μερικούς μήνες είχα ξεκινήσει το κάπνισμα και τις τελευταίες βδομάδες το έχω ελαττώσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό (κάνω 3-5 τσιγάρα τη μέρα) ωστόσο έχω αρχίσει και αισθάνομαι πως υπάρχουν φλέματα στο λαιμό τα οποία δε μπορώ να βγάλω! Και αισθάνομαι και κάποιο κάψιμο στους πνεύμονες. Είναι φυσιολογικό; Ορισμένοι παλιοί καπνιστές μου είπαν πως συμβαίνει γιατί "καθαρίζει" ο οργανισμός.

Κάθε απάντηση καλοδεχούμενη..

Και εγώ αυτό ξέρω, πως με απότομη μείωση ή κόψιμο μαχαίρι έχεις περισσότερα φλέματα (και ματώνουν και τα ούλα).

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Να κάνω μια ερώτηση; Πριν μερικούς μήνες είχα ξεκινήσει το κάπνισμα και τις τελευταίες βδομάδες το έχω ελαττώσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό (κάνω 3-5 τσιγάρα τη μέρα) ωστόσο έχω αρχίσει και αισθάνομαι πως υπάρχουν φλέματα στο λαιμό τα οποία δε μπορώ να βγάλω! Και αισθάνομαι και κάποιο κάψιμο στους πνεύμονες. Είναι φυσιολογικό; Ορισμένοι παλιοί καπνιστές μου είπαν πως συμβαίνει γιατί "καθαρίζει" ο οργανισμός.

Κάθε απάντηση καλοδεχούμενη..

Εχω την εντιποση οτι παιζει να φταει και η ποιοτητιτα του τσιγαρου η καπνου π.χ. οταν εκανα malboro μαλακο παντα το πρωη ειχα φλεματα και ειδικα τωρα που χαλασε ενω τωρα τους τελευτεους 2 μηνες που κανω assos φιλτρο μαλακο δεν εχω τιποτα ουτε καν βηχα.

Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

• 2 weeks later...

μαυρο camel δοκιμασε κανεις; ποσο εχει;

βγαινει και σε καπνο;;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Καλωσηρθες φιλε.

Καλα δεν σου ξερενετε; :blink::blink:

Αν μπει σε ψυγείο δε κρατάει;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

προλίγου μπαίvω στο γρηγόρη για το πρωινό fredo κριμένος πίσω από τα ηλίου μου και άμεσα παρατηρώ έναν του μεσαίου φίλου να με κοιτά στοργικά καθήμενος στο υπερυψωμένο του,μόνος.

προσπερνώ,παραγγέλνω !

ξάφνου μια αδικαιολόγητη οσμή,γυρίζω και +κάπνα.

άμεσα παρατήρηση εγώ και η ταμίας μαζί !

από πότε ;;;;; και κλασικές δικαιολογίες αυτός,να επιμένει....τελικά το σβήνει με τη προσπάθεια να σε φορτίσει με το αίσθημα ενοχής του καταπιεστή !!!!:whip:

lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL

jazzgroove.org

προλίγου μπαίvω στο γρηγόρη για το πρωινό fredo κριμένος πίσω από τα ηλίου μου και άμεσα παρατηρώ έναν του μεσαίου φίλου να με κοιτά στοργικά καθήμενος στο υπερυψωμένο του,μόνος.

προσπερνώ,παραγγέλνω !

ξάφνου μια αδικαιολόγητη οσμή,γυρίζω και +κάπνα.

άμεσα παρατήρηση εγώ και η ταμίας μαζί !

από πότε ;;;;; και κλασικές δικαιολογίες αυτός,να επιμένει....τελικά το σβήνει με τη προσπάθεια να σε φορτίσει με το αίσθημα ενοχής του καταπιεστή !!!!:whip:

Επειδή μπήκες και στο κατάλληλο θέμα, να σε παραπέμψω μεταξύ σοβαρού και αστείου σε έναν θεό που με εκφράζει απόλυτα :

http://faeenamalaka.blogspot.gr/2009/05/blog-post_11.html

Παράγραφος "στους φανατικούς μη καπνιστές" ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

έλα ντε δεν πρόκειται για κέντρο αλλά για güllük gülistanlık :google:

Δεν βγάζω άκρη τι σημαίνει, αν και τονίζω δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, κυρίως γιατί δεν ξέρω σε τι φάση το φούνταρε ο τύπος ...

Γνωρίζω όμως πως σήμερα πήγα για καφέ μικρολίμανο και για 2 μέτρα, από καναπέ σε καναπέ σε τέρμα ανοιχτό χώρο, μου είπαν να μην καπνίσω ακόμα γιατί απέναντι είχε δημοτική αστυνομία ... Το κακό έχει παραγίνει, όχι μόνο γιατί πάσχουμε γενικότερα από αντι-παθητικούς αντι-καπνιστές, αλλά κυρίως γιατί δεν έχουμε τις υποδομές για να ικανοποιήσουμε και τους δύο ... Για παράδειγμα, ο ΟΣΕ που πάει Θεσσαλονίκη ... Ναι, γνωρίζω πως δεν μπορώ να το φουντάρω δίπλα σου μέσα και σέβομαι την επιθυμία σου πως δεν θες να εισπνεύσεις καυσαέριο από καρκινοσωλήνα, μην κοιτάς μόνο τα θέλω σου όμως, είναι και δικό σου δικαίωμα να κάνει ο οδηγός μία 10λεπτη στάση στο δίωρο για να είμαι και εγώ και εσύ ικανοποιημένοι ...

Ξέρω πως κάνω κακό στον εαυτό μου, το έχω επιλέξει συνειδητά όμως γιατί ταιριάζει στην καθημερινότητά μου, στην αμηχανία μου, στην πέψη μου, στο ποτό μου ... Δεν μπορείς να με αναγκάσεις, ο οποιοσδήποτε, να βγω έξω από το club, από το γραφείο ή από την pub για να απολαύσω ένα στριφτό, είναι βάναυσο και είναι κοινωνική αποξένωση ...

Ξαναλέω, δεν κατηγορώ εσένα αλλά την υποδομή μας που μας επιβάλλει φασιστικά κάποια πράγματα ... Σκέψεις ενός συνειδητού καπνιστή .. :)

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

ούτε γω,γιαυτό εξάλλου παραπέμπω στο :google:

τριανταφυλλόκυπος περιβάλλον εστί !

υπάρχει ένα κοινό,με αλλεργικό άσθμα το λένε.

δε έχουν καμιά σχέση με τους συσχετισμούς,άλλο πράμα σου λέω,μη σου τύχει.

lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL

jazzgroove.org

Καλωσηρθες φιλε.

Καλα δεν σου ξερενετε; :blink::blink:

καλως σας βρηκα :D

ε ψιλοξερενεται αλλα νταξει κλεινει καλα το πακετο συντηρειται καπως...αλλα μην νομιζεις οτι ειμαι και κανενας εμπειρος καπνιστης πολυ λιγο φουμαρω και οχι πολυ καιρο...

• 2 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα!

Εγω Marlboro Light είχα αρχίσει πρίν 1 χρόνο...τώρα που ειναι διακοπές και καπνίζω αρκετα πιο πολύ (πριν 2 την ημερα τωρα 6+)

αρχισα στριφτό για να γλιτώνω καποια χρήματα...

Σαν το Marlobo δεν με γεμίζει κανένα και το στριφτό είναι και πολύ πιο βαρή...

Ξέρετε αν υπάρχει καποιος τρόπος να βρώ marlboro φθηνά;

Βρήκα στο Internet με 16€ την κούτα αλλα δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστο και εχει και 37€ μεταφορικά απο κίνα...

Ξέρει κανένας άλλος κατι παρόμοιο;

ή παίρνεις από εξωτερικό (απο τουρκία έχω πάρει golden virginia πρασινο και είναι καλύτερος από τον ελληνικό) ή δοκιμάζεις τον καπνό marlboro. ελαφρύς είναι ο golden virginai κίτρινος πάντως ;)

ή παίρνεις από εξωτερικό (απο τουρκία έχω πάρει golden virginia πρασινο και είναι καλύτερος από τον ελληνικό) ή δοκιμάζεις τον καπνό marlboro. ελαφρύς είναι ο golden virginai κίτρινος πάντως ;)

Marlobo θέλω τιποτα άλλο!

Τον καπνό τον έχω δοκιμάσει αλλα με απογοήτευσε...old λευκό κάνω αλλα δεν μου αρέσει και πολύ...Για marlobo ξέρεις κάτι;

Να έιναι γνήσια όμως!

lights 100αρια που έκανε ο ξαδερφός μου, με είπε ότι δεν έχουν διαφορά από τα ελληνικά. από σκόπια ή βουλγαρία τα είχε πάρει

lights 100αρια που έκανε ο ξαδερφός μου, με είπε ότι δεν έχουν διαφορά από τα ελληνικά. από σκόπια ή βουλγαρία τα είχε πάρει

Ένα PM στείλε απο πού και πόσο!

• 3 weeks later...

καπνιζω old ασπρο με micro rizla και slim rizla φιλτρο.

ειδα κατι χαρτακια σε πρασινο κουτακι που ειναι πιο μικρα σε φαρδος εκει που μπαινει ο καπνος αλλα πιο χονδρα σε παχος απο τα micro rizla.

πως λεγονται ξερει κανεις και εαν βγαινουν σε πιο λεπτο χαρτι?

υπαρχει κατι αντιστοιχο σε Σιγαρόχαρτον Καπνοπαραγωγών και φιλτρακια ανθρακα ultra slim?

αυτος ο καπνος Manitou virginia gold τι λεει σε σχεση με τον old holborn ασπρο?

ειναι ευκολο να τον βρεις στην αθηνα?

Παιδια να ρωτησω κατι

Τα george karelias excellence υπαρχουν ποια στην αγορα? Τα περιπτερα τα εχουν??

Ψαχνω ενα τσιγαρο στη premium/up κατηγορια τιμης (οχι για καθημερινο δηλαδη)

Παιδιά καπνίζω είδη davidoff αλλά θέλω να ξελινήσω να καπνήζω πουράκια. Τι θα μου συστήνατε davidoff ή moods

Κανενα απο τις 2 σαβουρες που λες

Σε πουρακια τα καλυτερα κατα την γνωμη μου ειναι τα Punch cigarritos reserva.Ψαξτα (οχι σε περιπτερα) κ θα με θυμηθεις