Skase_Xamogelo Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Σ'ευχαριτω! Εχω ακουσει επισης πολυ καλα λογια για Davidoff Gold αξιζουν την προσπαθεια ή να μην δοκιμασω καν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Τα Μάλμπορο ?????? Παπαπα Ντάβιντοφ λευκά ή και τα Gold είναι τα πιο ελαφριά και έχουν αρκετά καλό καπνό ... Από την άλλη έχεις τα Prince τα χρυσά ή τα λευκά, τα οποία είναι τρομερά, είναι ελαφριά και γευστικά, κατά την γνώμη μου ο καλύτερος καπνός ... Αν και για να λέμε την αλήθεια, καλό θα ήταν να μην σου γίνει συνήθεια ... Είναι φοβερό το τσιγάρο σε ορισμένες περιπτώσεις αλλά η αλήθεια να λέγεται, έτσι ???? :) Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skase_Xamogelo Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Συμφωνω απολυτα! Η πλακα ειναι οτι απο πολυ μικρη "επρηζα" την μανα μου να το κοψει αλλα τελικα δεν μπορεις να εχεις αποψη για κατι αν δεν δοκιασεις ο ιδιος.. ;/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 ^ Δεν συμφέρει το τσιγάρο, για "κανονική χρήση" δηλαδή ένα πακέτο τη μέρα -κατά τη γνώμη μου. Ειδικά τώρα με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί! Τόσα χρήματα κάθε μέρα για μια... σαχλαμάρα που είναι και βλαβερή από πάνω; no-no! Αξίζει μόνο για κανένα τσιγάρο με τον καφέ ή για εφέ - γνωριμίες στο μπαρ (μήπως έχετε φωτιά ;) ; ). Οπότε καλύτερα καθόλου τσιγάρο ή για τέτοια "κοινωνική χρήση" το Davidoff πχ που είναι "μουράτο" τσιγάρο είναι καλή πρόταση. Ή κανένα σλιμ γκομενίστικο από τα πολλά που κυκλοφορούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 @Xamogelo ποσο χρονων εισαι; Μην ξεκινας το τσιγαρο. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα. Μην κανεις το λαθος Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 @tseapis διαφωνώ κάθετα με την άποψή σου! δηλαδή να καπνίζεις για να γνωρίσεις κόσμο;:cry: και πιο συγκεκριμενα να καπνίζεις συγκεκριμμένες μάρκες για εφέ;:lol: ναι, οκ, δε συμφέρει για "κανονική χρήση" όπως αναφέρεις, αλλα καλώς ή κακώς κάποιοι δε μπορούμε χωρίς αυτό:) μπήκαμε στο τρυπάκι/συνήθεια/εξάρτηση, πες το όπως θές:rolleyes: @zipperant ναι, από ότι φαίνεται είναι απο τα χειρότερα πράγματα στον κόσμο, αλλά όταν αποτρέπεις κάποιον να το κάνει, θα το κάνει μόνο και μόνο από αντίδραση. ειδικά άν το ατομο αυτό είναι μικρό σε ηλικία:!: τελικά με την αύξηση τιμής στα τσιγάρα τί γίνεται; με είπαν 1/3 θα είχαμε αύξηση αλλά τίποτα ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 ^ Δεν συμφέρει το τσιγάρο, για "κανονική χρήση" δηλαδή ένα πακέτο τη μέρα -κατά τη γνώμη μου. Ειδικά τώρα με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί! Τόσα χρήματα κάθε μέρα για μια... σαχλαμάρα που είναι και βλαβερή από πάνω; no-no! Αξίζει μόνο για κανένα τσιγάρο με τον καφέ ή για εφέ - γνωριμίες στο μπαρ (μήπως έχετε φωτιά ;) ; ). Οπότε καλύτερα καθόλου τσιγάρο ή για τέτοια "κοινωνική χρήση" το Davidoff πχ που είναι "μουράτο" τσιγάρο είναι καλή πρόταση. Ή κανένα σλιμ γκομενίστικο από τα πολλά που κυκλοφορούν. ΣΥΓΝΩΜΗ; Αυτή είναι μια άποψη,γνώμη ή πιστεύω; Όπως και να έχει "φίλε" νομίζω ότι είσαι πάρα πολύ εκτός πραγματικότητας!!!! Που ακούστηκε τέτοιο άθλιο πράγμα; Τσιγάρο για να κάνεις κοινωνικό δίκτυο;;; Έλεος!!!! Αυτοί είναι οι τρόποι τη σήμερον ημέρα; Αν ναι και αν αυτός είναι ο επιθυμητώς τρόπος για να "ρίξεις" τον-την Χ, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας!!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 @zipperant ναι, από ότι φαίνεται είναι απο τα χειρότερα πράγματα στον κόσμο, αλλά όταν αποτρέπεις κάποιον να το κάνει, θα το κάνει μόνο και μόνο από αντίδραση. ειδικά άν το ατομο αυτό είναι μικρό σε ηλικία:! Aκριβώς αυτό. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 τελικά με την αύξηση τιμής στα τσιγάρα τί γίνεται; με είπαν 1/3 θα είχαμε αύξηση αλλά τίποτα ακόμη πόσο γκαντέμης είμαι τελικά;:lol: πριν λίγο πλήρωσα τον καπνό 4.30€:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skase_Xamogelo Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 ειμαι 16& κατι ψιλα.. δεν εχω σκοπο να το 3εκινησω ως κα8ημερινη συνη8εια.. πιο πολυ επειδη μου αρεσε και για τις οποιες φορες "ταιριαζει" με το προγραμμα πχ. σε καφε ή σε καποιο club για να μην παιρνω απο τους αλλους. Γι'αυτο αλλωστε ρωτησα για ελαφρια.. Τωρα οσον αφορα το οτι το τσιγαρο αποτελει αφορμη για γνωριμιες επιτρεψτε μου & εμενα με τη σειρα μου να διαφωνησω υπαρχουν τοσα αλλα ωραια 8εματα για να 3εκινησεις μια ζητηση χωρις να βασιζεσαι στην "ευκολια" του : εχετε φωτια? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 ειμαι 16& κατι ψιλα.. δεν εχω σκοπο να το 3εκινησω ως κα8ημερινη συνη8εια.. πιο πολυ επειδη μου αρεσε και για τις οποιες φορες "ταιριαζει" με το προγραμμα πχ. σε καφε ή σε καποιο club για να μην παιρνω απο τους αλλους. Γι'αυτο αλλωστε ρωτησα για ελαφρια.. Τωρα οσον αφορα το οτι το τσιγαρο αποτελει αφορμη για γνωριμιες επιτρεψτε μου & εμενα με τη σειρα μου να διαφωνησω υπαρχουν τοσα αλλα ωραια 8εματα για να 3εκινησεις μια ζητηση χωρις να βασιζεσαι στην "ευκολια" του : εχετε φωτια? :P Καπως ετσι σκεφτηκαμε ολοι στην αρχη και καταληξαμε να καπνιζουμε 20 και πλεον χρονια. Ατιμο πραγμα το τσιγαρο...Αν μπορεις μην το ξαναβαλεις στο στομα σου. Αν δεν μπορεις παλι, ελα παλι εδω στο φορουμ σε 2 χρονακια και να δεις που θα λες "εχω κολλησει ρε γμτ". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skase_Xamogelo Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 δεν 8α σου πω οτι εχεις αδικο γτι και εμενα πολλοι γνωστοι μου καπως ετσι 3εκινησαν.. ;/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 ΣΥΓΝΩΜΗ; Αυτή είναι μια άποψη,γνώμη ή πιστεύω; Όπως και να έχει "φίλε" νομίζω ότι είσαι πάρα πολύ εκτός πραγματικότητας!!!! Που ακούστηκε τέτοιο άθλιο πράγμα; Τσιγάρο για να κάνεις κοινωνικό δίκτυο;;; Έλεος!!!! Αυτοί είναι οι τρόποι τη σήμερον ημέρα; Αν ναι και αν αυτός είναι ο επιθυμητώς τρόπος για να "ρίξεις" τον-την Χ, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας!!! Ίσως θα έπρεπε να χαλαρώσεις λίγο...εκτός από το τσιγάρο κάνουν κακό και τα πολλά νεύρα. Δεν είπε ο άνθρωπος ότι καπνίζει για να κάνει κοινωνικό δίκτυο. Ως αστείο περισσότερο ανέφερε ότι μερικές φορές μπορείς να έχεις και τα τυχερά σου ζητώντας π.χ. έναν αναπτήρα. Το αν καπνίζεις ή όχι δεν σε κάνει καλύτερο από κάποιον άλλο. Ίσως θα 'πρεπε να ψάξεις γιατί εκνευρίζεσαι τόσο με ένα απλό σχόλιο ενός καπνιστή. Και στο κάτω κάτω αν είναι να συγχίζεσαι τόσο και να κάνεις αντικαπνιστικό κήρυγμα, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να μην επισκέπτεσαι το τόπικ που ονομάζεται "Κάπνισμα και τσιγάρα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Ίσως θα έπρεπε να χαλαρώσεις λίγο...εκτός από το τσιγάρο κάνουν κακό και τα πολλά νεύρα. Δεν είπε ο άνθρωπος ότι καπνίζει για να κάνει κοινωνικό δίκτυο. Ως αστείο περισσότερο ανέφερε ότι μερικές φορές μπορείς να έχεις και τα τυχερά σου ζητώντας π.χ. έναν αναπτήρα. Το αν καπνίζεις ή όχι δεν σε κάνει καλύτερο από κάποιον άλλο. Ίσως θα 'πρεπε να ψάξεις γιατί εκνευρίζεσαι τόσο με ένα απλό σχόλιο ενός καπνιστή. Και στο κάτω κάτω αν είναι να συγχίζεσαι τόσο και να κάνεις αντικαπνιστικό κήρυγμα, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να μην επισκέπτεσαι το τόπικ που ονομάζεται "Κάπνισμα και τσιγάρα". Eτσι. Δεν με αηδιαζει κατι περισσοτερο απο αγνωστους μου που προσπαθουν να με "σωσουν". Θεωρω την συμπερηφορα αυτη απαραδεκτη. Οσο αφορα στον αλλο φιλο,θα του ελαγα να περιμενει μεχρι να ενηλικιωθει και μετα αποφασιζει αν θελει να καπνιζει ή οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 ΣΥΓΝΩΜΗ; Αυτή είναι μια άποψη,γνώμη ή πιστεύω; Όπως και να έχει "φίλε" νομίζω ότι είσαι πάρα πολύ εκτός πραγματικότητας!!!! Που ακούστηκε τέτοιο άθλιο πράγμα; Τσιγάρο για να κάνεις κοινωνικό δίκτυο;;; Έλεος!!!! Αυτοί είναι οι τρόποι τη σήμερον ημέρα; Αν ναι και αν αυτός είναι ο επιθυμητώς τρόπος για να "ρίξεις" τον-την Χ, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας!!! Με βρίσκεις σύμφωνο πως είναι λάθος ... Όπως και να το κάνεις όμως, συμβαίνει ... Ειδικά σε πιο μικρής ηλικίας όπως γυμνασίου, εγώ τα θυμάμαι καλά ότι γινόντουσαν, όχι ότι τα δικαιολογώ, απλά να πω πως τα παιδιά έχουν την δική τους λογική και τα δικά τους σκεπτικά .... Σκάσε Χαμόγελο, χωρίς παρεξήγηση, έτσι ??? Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε σένα ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lagoudisio Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Γνωριζει κανεις απο που μπορω να προμηθευτω χυμα ελληνικο καπνο και αν ναι ποσο περιπου παει το κιλο? Επισης εχει δοκιμασει κανεις βιολογικο καπνο? http://www.sekesa.com/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=63&lang=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Με βρίσκεις σύμφωνο πως είναι λάθος ... Όπως και να το κάνεις όμως, συμβαίνει ... Ειδικά σε πιο μικρής ηλικίας όπως γυμνασίου, εγώ τα θυμάμαι καλά ότι γινόντουσαν, όχι ότι τα δικαιολογώ, απλά να πω πως τα παιδιά έχουν την δική τους λογική και τα δικά τους σκεπτικά .... Σκάσε Χαμόγελο, χωρίς παρεξήγηση, έτσι ??? Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε σένα ... Όχι αδερφέ δε παρεξηγώ! Φταίμε και εμείς σα γονείς σε πολλά πράγματα! Η κοινωνία και έτσι όπως διαμορφώνει τα πράγματα είναι δύσκολο και δώσουμε και εμείς στα παιδιά μας τα απαιτούμενα και σωστά βήματα. Τα καλύτερα σε όλες και όλους :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Φυσικά και δεν προτείνω να καπνίζει κανείς για να κοινωνικοποιηθεί! Το έχω δει, όμως, να γίνεται: άτομα που δεν καπνίζουν καν κανονικά να κυκλοφορούν με πακέτο στα μπαρ ή σε κάποιους κύκλους τύπου συμφοιτητές ή στρατός για να είναι "μέσα στο πνεύμα". Βλάκες; Κομπλεξικοί; Γελοίο; Μπορεί! Συμβαίνει, όμως. Και όντως ελαφρώς αστειευόμενη έγραψα ότι αν είναι να το κάνει κάποιος, ας πάρει κάνα ακριβό τσιγάρο :rolleyes:. Μόνο να ξέρει ότι μπορεί να φύγει όλο το πακέτο στις τράκες τσάκα τσάκα :lol:! Και μάλλον δεν είχα στο νου μου ότι μιλάμε για την ηλικία των 16, δηλαδή σχολείο και τα σχετικά, για να πω την αλήθεια... :O Ας περιμένει κανείς να ενηλικιωθεί και το σκέφτεται αν θέλει να καπνίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Ναι αλλά υπάρχουν και αγόρια που δεν καπνίζουν (π.χ. εγώ), οι οποίοι οταν βλέπουμε μία άγνωστη κοπέλα να καπνίζει, απλά την προσπερνάμε και δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι μαζί της, όσο όμορφη κι αν είναι. Για ποιον λόγο δηλαδή? Για να είναι συνέχεια με ένα τσιγάρο στο στόμα? 'Η για να βρωμάει το στόμα/σπίτι/αυτοκίνητο τσιγαριλα? Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς τα νέα camel refreshment (ή κάπως έτσι) με το "κουμπί"στο φίλτρο που, υποτίθεται ότι πατώντας το σου έρχεται μια αίσθηση φρεσκάδας;; Και λέω υποτίθεται γιατί προσωπικά που τα δοκίμασα δεν ένοιωσα κάτι τέτοιο. Βέβαια, φανατικος του καπνού, απλά δοκιμές κάνω...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skase_Xamogelo Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Με βρίσκεις σύμφωνο πως είναι λάθος ... Όπως και να το κάνεις όμως, συμβαίνει ... Ειδικά σε πιο μικρής ηλικίας όπως γυμνασίου, εγώ τα θυμάμαι καλά ότι γινόντουσαν, όχι ότι τα δικαιολογώ, απλά να πω πως τα παιδιά έχουν την δική τους λογική και τα δικά τους σκεπτικά .... Σκάσε Χαμόγελο, χωρίς παρεξήγηση, έτσι ??? Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε σένα ... Δεν παρεξηγω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς τα νέα camel refreshment (ή κάπως έτσι) με το "κουμπί"στο φίλτρο που, υποτίθεται ότι πατώντας το σου έρχεται μια αίσθηση φρεσκάδας;; Και λέω υποτίθεται γιατί προσωπικά που τα δοκίμασα δεν ένοιωσα κάτι τέτοιο. Βέβαια, φανατικος του καπνού, απλά δοκιμές κάνω...:) Συμπαθητικα ηταν.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα εβγαλαν σε αναλογίες Lights. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euklidis Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Χαρτακια καπνοπραγωγων,φιλτρακια καπνοπαραγωγων + καπνο Καρελια. Made in Greece ολα. Ουτε φραγκο σε Γερμανους και Ολλανδους πλεον. Σορρυ που θα σε στενοχωρισω αλλα μαλλον ειναι γερμανικα. Εμπορος μου ειπε οτι τα φερνει η Rolling. Για αυτο και αλλαξαν ονομα απο ελληνικον σιγαροχαρτον σε σιγαροχαρτον καπνοπαραγωγων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Σορρυ που θα σε στενοχωρισω αλλα μαλλον ειναι γερμανικα. Εμπορος μου ειπε οτι τα φερνει η Rolling. Για αυτο και αλλαξαν ονομα απο ελληνικον σιγαροχαρτον σε σιγαροχαρτον καπνοπαραγωγων. Πανω στην συσκευασια απο το χαρτακι (στο πισω μερος της) γραφει οτι ειναι ελληνικο προιον απο την rolling hellas. . Οποτε δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euklidis Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Πανω στην συσκευασια απο το χαρτακι (στο πισω μερος της) γραφει οτι ειναι ελληνικο προιον απο την rolling hellas. . Οποτε δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. Με πρωτες υλες απο την ευρωπη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts