nanopoulo Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Mακρια απο τα ηλεκτρονικα τσιγαρα! Οι αμπουλες νικοτινης κατασκευαζονται στην Κινα σε αμφιβολου ποιοτητας εργοστασια και χωρις καποια διεθνη στανταρτς ποιοτητας! Πριν απο 3 χρονια περιπου ειχα αρχισει να ασχολουμε με την εισαγωγη τετοιων συσκευων απο Κινα μαζι με εναν αγγλο. Η γραφειοκατια της Ελλαδας ηταν τοσο μεγαλη για τετοια θεματα (παλι καλα) και υπηρχαν πολλα κενα στους νομους για την πωληση μιας τετοιας συσκευης που στο τελος τα παρατησα! Βεβαια μου εμειναν καποιες συσκευες τις οποιες πουλησα η εδωσα σε αντιπροσωπους και γνωστους... Το καπνιζα για ενα χρονο και περιπου 8 μηνες ημουν μονο με αυτο χωρις να αναψω κανονικο τσιγαρο! Ποτε δεν επαψε η θελληση μου για κανονικο τσιγαρο και ουτε ειχα τα οφελη (πχ ξεκουραση με λιγες ωρες υπνου, αλλαγη γευσης κτλ) κατα την χρηση του! Επισης μεχρι πριν απο ενα χρονο που ειχα ακομα καποια ιδεα γυρω απο το θεμα δεν υπηρχε καμια επιστημονικη μελετη γυρω απο το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Καλό θα είναι, όταν δημόσια εκθέτουμε την γνώμη μας επάνω σε θέματα αρκετά ευαίσθητα και ιδιαίτερα να μπορούμε να εκθέσουμε μέρος των ερευνών μας απο ψάξιμο στο διαδύκτιο, και να μην μιλάμε γενικώς και αορίστως,δημιουργώντας έτσι ενυπώσεις. Ο Δρ. Laugesen περιέγραψε το η.τ. Ruyan που χρησιμοποίησε στις δοκιμές του, ως 100 ως 1000 φορές λιγότερο επικίνδυνο από το κάπνισμα κανονικών τσιγάρων Η νικοτίνη από ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν απορροφάται από τα πνευμόνια αλλά από τους άνω αεραγωγούς. ... ο λόγος γι' αυτό είναι επειδή η δόση της νικοτίνης και το μέγεθος των σωματιδίων είναι πολύ μικρά για να καταφέρουν να αποτεθούν στους βρόγχους των πνευμόνων. Έξι (e-) ρουφηξιές κάθε 5 λεπτά προσκομίζουν σε μία ώρα τόση νικοτίνη όση ένα τσιγάρο. Δηλ. 72 e-ρουφηξιές δίνουν την ίδια νικοτίνη όσο ένα τσιγάρο. Τα αποτελέσματα πάρθηκαν από έρευνα με υγρό High 16 mg νικοτίνης! ------------ Από ό,τι αναφέρεται, η έρευνα έγινε για ένα χρόνο περίπου σε πραγματικούς καπνιστές, μετριόνταν η ποσότητα νικοτίνης στο αίμα κάθε λίγο κτλ. δηλ. δεν πρόκειται για έρευνα "του ποδαριού". Το τι γίνεται ακριβώς με τη νικοτίνη του η.τ. ερευνάται ακόμα. Μια έρευνα πάντως (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20647410) λέει ότι αν και χρησιμοποιήθηκαν η.τ. με 16 και 18 mg νικοτίνη, δεν μετρήθηκε νικοτίνη στο αίμα!! Παρόλα αυτά όμως κατέστειλαν τα συμπτώματα στέρησης νικοτίνης. Από το άρθρο: Andrea R. Vansickel, Caroline O. Cobb, Michael F. Weaver, and Thomas E. Eissenberg: A Clinical Laboratory Model for Evaluating the Acute Effects of Electronic “Cigarettes”: Nicotine Delivery Profile and Cardiovascular and Subjective Effects Οι συμμετέχοντες (όλοι καπνιστές, κανείς ατμιστής) χρησιμοποιούσαν (επιλεγμένο τυχαία) μια από 4 μεθόδους απόδοσης νικοτίνης: (1) ητ "Hydro" με 18mg υγρό (2) ητ "NPRO" με 18mg υγρό (3) κανονικό τσιγάρο (της επιλογής του χρήστη, μέση περιεκτικότητα νικοτίνης 1.06mg, άρα βαριά) (4) σβηστό!! τσιγάρο (sham). Σε κάθε περίπτωση ο κάθε συμμετέχων κάπνιζε 2 φορές * 10 τζούρες, με τα 2 σετ τζούρες να απέχουν 50 λεπτά. Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει την περιεκτικότητα σε νικοτίνη του αίματος των συμμετεχόντων και τους χτύπους της καρδιάς ως προς τον χρόνο. Τα βελάκια στον x άξονα δείχνουν πότε τραβήχτηκαν οι τζούρες. Οι ίδιοι οι ερευνητές λένε πως η πρόσληψη νικοτήνης από το ητ είναι τόσο χαμηλή που είναι αμφίβολο κατά πόσο μπορεί να καλυφθεί η ανάγκη του χρήστη, τουλάχιστον αρκετά ώστε να μην έχει συμπτώματα στερητικού συνδρόμου. Link: http://www.casaa.org/files/Virgiania%20Commonwealth%20University%20Study.pdf http://i451.photobucket.com/albums/qq233/nanopoulo/Screenshot.png Λέει ότι υπερδοσολογία νικοτίνης είναι απίθανο να συμβεί, αν και η απόδοση της νικοτίνης μπορεί να διαφέρει από μάρκα σε μάρκα (υγρού). Η περιεκτικότητα του αίματος επηρρεάζεται περισσότερο από τον ρυθμό εισαγωγής νικοτίνης, παρά από την συνολική ποσότητα. Απ' όσο δείχνουν όλες οι μελέτες, αυτός ο ρυθμός με το ητ είναι φοβερά χαμηλός. Αυτοί: http://www.kingpincigs.com/info/HealthNZ_0409.pdf λένε ότι μια τζούρα ητ 16mg έχει 1/10 της νικοτίνης μια τζούρας marlboro κόκκινο (Figure 2). Άρα χρειαζόμαστε δεκαπλάσιες τζούρες -> 10πλάσιο χρόνο για να πάρουμε την ίδια συνολική ποσότητα νικοτίνης. Κάποιοι γιατροί που έχουν ερωτηθεί σχετικά με το θέμα νικοτίνης απο ΗΤ υποστηρίζουν ότι , η νικοτίνη από το η.τ αποβάλλεται πλήρως από τα ούρα χωρίς να αποφράσει αρτηρίες δηλαδή σαν να μην σου προκαλεί ζημιά γιατί δεν είναι προϊόν καύσης όπως στο κ.τ που κρυσταλοποιείται στις αρτηρίες με τα γνωστά αποτελέσματα!!! Σημ....πριν ξεκινήσω το ΗΤ ,πράγμα που έγινε πρόσφατα έψαξα όσο γινόταν περισσότερο μερικά πράγματα, και αυτό που έχω να πω, είναι ότι παρά το γεγονός ότι καπνίζω κανονικό τσιγάρο και μάλιστα σε ποσότητα και δύναμη εδω και 35 χρόνια, είμαι απίστευτα ικανοποιημένος απο το ΗΤ και ήδη έχω αρχίσει να νοιώθω πολύ καλύτερα σωματικά.Πλέον δεν βρίσκω απολύτως τίποτε τουλάχιστον σε γεύση και σε σύγκριση με το ΗΤ απο το ΚΤ. Παράθεση http://cineparadisonights.blogspot.com/ Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Καλό θα είναι, όταν δημόσια εκθέτουμε την γνώμη μας επάνω σε θέματα αρκετά ευαίσθητα και ιδιαίτερα να μπορούμε να εκθέσουμε μέρος των ερευνών μας απο ψάξιμο στο διαδύκτιο, και να μην μιλάμε γενικώς και αορίστως,δημιουργώντας έτσι ενυπώσεις. Ειναι πολυ ωραια τα στοιχεια που παραθετεις και ισως δεν υπηρχαν πριν 2 χρονια που ειχα ασχοληθει επαγγελματικα με το θεμα μπλεκοντας με υπουργειο εμποριου, υπουργειο υγειας, και εκτελωνιστικους μηχανισμους ψαχνοντας για το θεμα με ενα τονο χαρτουρα και πιστοποιητικα! Απλα μιλησα για την δικη μου εμπειρια αλλα και συμφωνα με τα στοιχεια που υπαρχουν απο τον παγκοσμιο οργανισμο υγειας (οχι απλα καποιου ερευνητη) πχ εδω η εδω αλλα και χιλιαδες αρθρα που εχουν γραφτει απο τον οργανισμο γυρω απο ο θεμα... Καλημερα! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Ωραια και ομορφα αυτα που λεει ο φιλος ο nanopoulos πιο πανω, ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ομως και φυσικα δεν μπορει να πει γιατι ολοι το κρατουν επτασφραγιστο μυστικό ειναι oτι ουδεμια ερευνα εχει γινει που να καθιστα την προπανογλυκόλη που ειναι η κυρια ουσια του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου ακίνδυνη ΟΤΑΝ ΕΙΣΠΝΕΕΤΑΙ. Πληροφορικα αναφερω οτι η συγκεκριμενη ουσια χρησιμοποιειται ευρεως ως συντηρητικο τροφιμων και φυσικα ως ουσια που καταπινεται εγιναν ερευνες και την εδειξαν οκ. (βλεπε πιστοποιηση ROHS) ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΗ ομως???????? Μηπως πρεπει να το ψαχνουμε παραπανω??? Επίσης η πιστοποιηση CE (η οποια παιζει πολυ σε Η.Τ) την εχω δει και σε καθε λογης κινεζολαμακιες οποτε μη βασιζεστε σε αυτη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nanopoulo Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Ωραια και ομορφα αυτα που λεει ο φιλος ο nanopoulos πιο πανω, ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ομως και φυσικα δεν μπορει να πει γιατι ολοι το κρατουν επτασφραγιστο μυστικό ειναι oτι ουδεμια ερευνα εχει γινει που να καθιστα την προπανογλυκόλη που ειναι η κυρια ουσια του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου ακίνδυνη ΟΤΑΝ ΕΙΣΠΝΕΕΤΑΙ. Πληροφορικα αναφερω οτι η συγκεκριμενη ουσια χρησιμοποιειται ευρεως ως συντηρητικο τροφιμων και φυσικα ως ουσια που καταπινεται εγιναν ερευνες και την εδειξαν οκ. (βλεπε πιστοποιηση ROHS) ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΗ ομως???????? Μηπως πρεπει να το ψαχνουμε παραπανω??? Επίσης η πιστοποιηση CE (η οποια παιζει πολυ σε Η.Τ) την εχω δει και σε καθε λογης κινεζολαμακιες οποτε μη βασιζεστε σε αυτη... Μα και φυσικά πρέπει να το ψάχνουμε συνεχώς και όσο μπορούμε...εγώ αυτό κάνω άλλωστε. Δεν είπα ότι το ΗΤ είναι εντελώς ακίνδυνο, ιδιαίτερα δε όταν εσιπνέεις κάτι....εδω καυσαέριο εισπνέουμε καθημερινά...αυτό είναι ακίνδυνο; Απλά λέω ότι σε σχέση με το κανονικό τισγάρο και με τις εκατοντάδες καρκινικές αποδεδειγμένα ουσίες που περιέχει, είναι η ημέρα με την νύχτα. Οσο βλέπω σε αυτό το βιντεάκι τι γίνεται με την πίσσα στο τσιγάρο σε κάποιο πείραμα, τόσο πανικοβάλομαι και περισσότερο....τουλάχιστον στο ΗΤ δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Παράθεση http://cineparadisonights.blogspot.com/ Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 ακουω για προςφορες: καπνος marboro 3.20 μαυρο prince 3.20 αληθευουν θα ειναι μονιμες; τελευταια δοκιμαςα καπνο gauloises που λεε αρκετα ςτα 4.00 βεβαια... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 μαυρο prince 3.20 Νομίζω και πριν ένα 6μηνο έτσι ήταν ... Επειδή η συγκεκριμένη μάρκα μου είναι η αγαπημένη, όσο και να το πάω στα στιφτά, πάλι Princeάκια θα αγοράσω ... Αλλά τα μαύρα δεν τα αντέχεις και πολύ ... Πάρε ένα πακέτο, θα καταλάβεις γιατί τα λένε μαύρα .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 ακουω για προςφορες: καπνος marboro 3.20 μαυρο prince 3.20 αληθευουν θα ειναι μονιμες; Βιαστηκες και τα ματιαξες το princaki...:p 3.30 ειναι πλεον! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Και ο Marlboro αν ειχε 25 γρ 4 Ευρω θα κοστιζε.Στην ουσια δεν ειναι φθηνοτερος. Καπνιζω τα φιλτακια Καπνοπαραγωγων με ανθρακα,αν και γενικα ειμαι ικανοποιημενος,πολλες φορες μου ερχονται στο στομα... κομματια ανθρακα. Τυχαινει και σε αλλους αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 ρε παιδια εχετε προσεξει καμια αλλαγη στο marlboro μαλακο? το αφηνω στο τασακι μερικα δευτερολεπτα και σβηνει...:blink: ουτε στριφτο να ηταν... Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ναι και σε αλλες μαρκες, Εντολη της ΕΟΚ, κατι με πυρκαγιες εχει σχεση! Εχει κανα μηνα που εφ;ρνοζεται. Δηλαδη το μαυρο καμμια σχεση με το κοκκινο κι ο marlboro στα 20. Oποτε μενουνε.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) Ναι και σε αλλες μαρκες, Εντολη της ΕΟΚ, κατι με πυρκαγιες εχει σχεση! Εχει κανα μηνα που εφ;ρνοζεται. Σωστός ;) Ξαναγύρισα στα Quantum Blue... Bye bye Indigo... :( Edited November 10, 2011 by VeCo Διόρθωση quote Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Quantum red ποσο εχουν αυτα; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Quantum red ποσο εχουν αυτα; 3 Euro το 20αρι,3,70 το 25αρι. Χαλαρα το καλυτερο φθηνο τσιγαρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 παιδια επειδη θελω να μειωσω το τσιγαρο δηλαδη να κανω ενα πακετο τη βδομαδα θελω να μου πειτε τα καλυτερα τσιγαρα ανεξαρτητου τιμης. θελώ να κανω ενα αλλα να το ευχαριστιεμαι. ελεγα να παω προς dunhill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Για τσιγαρα prince κοκκινα κατα προτιμηση μαλακά. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 συμφωνω! τα prince είναι απο τα καλύτερ εργαστασιακα που κυκλοφορουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Θα συμφωνήσω για τους Πρίγκηπες .. Προσωπικά μου αρέσει να δοκιμάζω γενικότερα, ολο εκεί γυρνάω στο τέλος ... Φοβερή γεύση, πολύ καλή ποιότητα, αρκετά βαρύ .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 καλυτερα απο τα dunhill? δεν ξερω αλλα στα prince μου εχει μεινει στο μυαλο οτι εχουν πολλα χημικα δεν ξερω γιατι μπορει επειδη ειναι πολυ βαρια ισως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Εγω αναρωτιέμαι,τελικά το ηλεκτρονικό τσιγάρο μήπως κανει περισσοτερο κακό?μηπως δημιουργεί πρόβλημα έπειτα απο καιρο?χρονια? Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 παιδια επειδη θελω να μειωσω το τσιγαρο δηλαδη να κανω ενα πακετο τη βδομαδα θελω να μου πειτε τα καλυτερα τσιγαρα ανεξαρτητου τιμης. θελώ να κανω ενα αλλα να το ευχαριστιεμαι. ελεγα να παω προς dunhill To θεμα ειναι να μην το ευχαριστιεσαι και πολυ. Παρε leader που ειναι και φθηνα, και ελλαττωσε το ετσι. Δυο πακετα τη βδομαδα καλα ειναι μη παθεις και στερητικο..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 παιδια επειδη θελω να μειωσω το τσιγαρο δηλαδη να κανω ενα πακετο τη βδομαδα θελω να μου πειτε τα καλυτερα τσιγαρα ανεξαρτητου τιμης. θελώ να κανω ενα αλλα να το ευχαριστιεμαι. ελεγα να παω προς dunhill Το καλυτερο τσιγαρο με διαφορα χιλιομετρων ειναι το George karelias Excellence http://www.highstreetgifts.com/braddicks/images/stories/EXCELL20.jpg Κοστιζει 5,20 ,αλλα αφου εχεις σκοπο να καπνιζεις ενα πακετο την εβδομαδα,δεν τρεχει τιποτα. Και εγω ενα πακετο την εβδομαδα απο αυτα καπνιζω, αλλα κανω και κανα δυο καπνοσακουλες καπνο μαρλμπορο μαζι :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Το καλυτερο τσιγαρο με διαφορα χιλιομετρων ειναι το George karelias Excellence http://www.highstreetgifts.com/braddicks/images/stories/EXCELL20.jpg Κοστιζει 5,20 ,αλλα αφου εχεις σκοπο να καπνιζεις ενα πακετο την εβδομαδα,δεν τρεχει τιποτα. Και εγω ενα πακετο την εβδομαδα απο αυτα καπνιζω, αλλα κανω και κανα δυο καπνοσακουλες καπνο μαρλμπορο μαζι :devil: τελικα πηρα τα dunhill μπλε αλλα δεν ξερω καμια σχεση παλια ηταν πολυ πιο ωραια.δεν ξερω τι εκαναν. θα τα δοκιμασω αρκει να τα εχουν στα περιπτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Μονο σε πολυ κεντρικα περιπτερα ή καπνοπωλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Κι εγώ καπνίζω λίγο και θέλω κάτι καλό και ικανοποιητικό με τον καφέ ή το ποτό μου. Αυτό το karelias excellence το πήρα πέρυσι 2 φορές αλλά κάτι δεν μου άρεσε, δεν μου ταίριαξε... Dunhill κόκκινο, θυμάμαι παλιά, πριν 10+ χρόνια ότι ήταν βαρύ και καλό αλλά πιο πρόσφατα που είχα δοκιμάσει από τράκα μου είχε φανεί υποδεέστερο. Να το ξαναδοκιμάσω, όμως. Προς το παρόν έχω επιλέξει το Camel Natural Flavor καφέ. Σχετικά βαρύ, δεν έχει πρόσθετα (λέει) και η γεύση του μου αρέσει. Όσοι μου κάνουν τράκα λένε πάντα "καλό!" -αλλά δεν αλλάζουν μάρκα, τους φαίνεται ακριβό (4,00€) ή βαρύ για πχ ένα πακέτο τη μέρα ή βαριούνται να αλλάζουν. :lol: Edited November 21, 2011 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smarag Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 εγω έχω δοκιμάσει το e-goT απο εδώ και είμαι ευχαριστημένος http://freedomland.gr Παράθεση Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts