EliMiNaToR Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Τα ελληνικα ποια ειναι ;πως τα ζητας στο περιπτερο ; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Για τα χαρτάκια ''Ελλήνων καπνοπαραγογών'' Για τα φίλτρα 'Το φίλτρο του παππού'' (δεν κάνω πλάκα:lol:) :) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamisss Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 παιδια μου κολησε να αγορασω τα πορτοκαλι ριζλα με την γλυκοριζα για να τα δοκημασω μαζι με τον καπνο μου(golden virginia κιτρινος) ωστε να γευομαι στα χειλη μου την γλυκοριζα...εσεις τι λετε πριν κανω οτιδηποτε...? υ.γ τωρα χρησοιμοποιω ασημι ριζλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 δεν κανει τπτ μια δοκιμη. το εχω δοκιμασει και ειναι ωραιο. μονο που ειναι κομματακι βαρυ σε σχεση με το ασημι που κανω κ εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 'άθλια η γλυκόριζα. μπλιαξ. μπορει να είναι το ποιο απαίσιο χαρτάκι που έχω δοκιμάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι το χουμε ρίξει όλοι στα στριφτά : Ρ Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 δοκιμασα τον καπνο απο Καρελια. εχει μια απαισια βαρια μυρωδια... πολυ χημεια... υπαρχει αλλος ελληνικος καπνος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι το χουμε ρίξει όλοι στα στριφτά : Ρ από ανάγκη ή άποψη;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Οι ανάγκες εν μέρει διαμορφώνουν τις απόψεις : Ρ Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Yπαρχει ο Cooper,αλλα δεν λεει πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Δοκίμασα τα Lucky Strike τα κόκκινα... ΜΠΟΜΠΑ λέμε!:lol:2 τζούρες έκανα και το πέραξα...:rolleyes::p Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Μπορεί να πέτυχες το τυχερό, αν την γνωρίζεις την ιστορία : Ρ Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Μπορεί να πέτυχες το τυχερό, αν την γνωρίζεις την ιστορία : Ρ Εγω το πετυχα και εγινα χαλια... Λολ!!:p Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Μπορεί να πέτυχες το τυχερό, αν την γνωρίζεις την ιστορία : Ρ Ποια ιστορία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Οι αμερικάνοι πεζοναύτες, μέσα στο πακέτο είχαν 19 τσιγάρα και ένα pure και επειδή όλοι γούσταραν να πέσουν πάνω στο pure, το ονόμασαν Lucky Strike ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 νομιζα πως το lucky strike προερχοταν απο το τυχερη απεργια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 απλα λεγεται οτι ενα πακετο σε καποιον Χ αριθμο που δεν θυμαμαι, εχει μπαφο μεσα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 το ίδιο λένε και για τα prince πάντως......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Μπαααα, για τα Prince λέγανε πως είναι κάθε τσιγάρο στο πακέτο "γεμιστό" : Ρ Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί το φοβούνται έτσι όλοι .. Είναι ο καλύτερος καπνός που έχω δοκιμάσει σε εργοστασιακό τσιγάρο ... Απλά φοβερός τόσο σε δύναμη όσο και σε γεύση που σου αφήνει ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 πραγματικα σε εργοστασιακα τσιγαρα δεν υπαρχει το prince απλα δεν συγκρινεται με τα υπολοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Πηρε καπου το αυτη μου πως ο καπνος στριφτου Marlboro,ψιλοβελτειωθηκε και δεν ειναι το αχυρο που ηταν παλια. Επιβεβαιωνει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 τον ειχα παρει πριν μερικους μηνες. τον καπνισα ανετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Για οποιον ενδιαφερεται να σταματησει το καπνισμα αλλα δεν εχει παρει την αποφαση να το κοψει υπαρχει η λυση του ηλεκτρονικου τσιγαρου.Εχω να βαλω τσιγαρο στο στομα μου 2,5 μηνες τωρα και πραγματικα δεν μου λειπει καθολου!Ατμιζω παντου σε οποιον χωρο θελω χωρις να ενοχλω κανεναν!Ηδη εχω αρχισει να συμπεριφερομαι σαν μη καπνιστης και νιωθω υπεροχα!Για περισσοτερες λεπτομερειες ψαξτε στο Google "ηλεκτρονικο τσιγαρο". Η αληθεια ειναι πως στην αρχη με ψιλοδουλευανε ολοι,αλλα μολις ειδανε οτι κανει δουλεια σε μενα και τι λεφτα γλυτωνω,χωρις να ενοχλω κανεναν με ρωταγανε που το πηρα και τετοια.Μεχρι στιγμης 8 ατομα το δοκιμασαν και μεινανε εκει (επρεπε να κανω τον αντιπροσωπο και να πουλαω τετοια μου φαινεται.. :lol: )χωρις να χρειαστει να πω κουβεντα! Με το ηλεκτρονικο τσιγαρο μπορεις να διαλεξεις αναμεσα σε πολλες γευσεις(εγω κανο μηλο τωρα) και επιπεδα νικοτινης(απο τις 40-50 βλαβερες ουσιες που εχει ενα κανονικο τσιγαρο εχει μονο αυτη την βλαβερη ουσια και αυτο για να μη μπορεσει ο καπνιστης να αναζητησει κανονικο τσιγαρο). Τελος παντων αυτα.Απλα ριχτε του μια ματια,μπορει και να σας αρεσει.Επειδη υπαρχουν αρκετα ηλεκτρονικα τσιγαρα δεν θα πω μαρκα(Για ευνοητους λογους) αλλα εγω κανω τυπο Ego-T. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Το έχω κόψει τελείως αρκετές φορές, τις περισσότερες ήταν για πάνω από μήνα ... Μετά σκέφτομαι όλες εκείνες τις ωραίες στιγμές που κολλάει ένα τσιγάρο .. Είναι μετρημένες, άντε να είναι 1 ή 2 την ημέρα, αλλά ακόμα υπάρχουν και πραγματικά κολλάει ένα ωραίο τσιγαράκι ... Για μένα το δύσκολο δεν είναι να το κόψεις, αλλά να το δαμάσεις και να το κάνεις όχι μόνο όποτε πάει το χέρι σου από μόνο του αλλά όποτε το απαιτούν οι περιστάσεις ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Μπορεί να πέτυχες το τυχερό, αν την γνωρίζεις την ιστορία : Ρ Σήμερα είδα το πόστ σου και την ιστορία πριν λίγο την άκουσα!:lol::lol::lol:Φάση θα είχε, δεν λέω...:cool: Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts