lonely Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 οκ.....να'σαι καλά....και καλές τζούρες......:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 εχω το εξης θεμα.. ο καπνος με βγαζει 4-5 μερες περιπου, βεβαια μετα απο τις 2-3 πρωτες μερες αρχιζει και ξεραινεται και αλλαζει προς το χειροτερο η ολη εμπειρια.. εχω ακουσει οτι καποιοι οταν βρισκονται σπιτι, βαζουν τον καπνο στο ψυγειο για να μη ξερενεται.. το κανει κανενας? καμια αλλη συμβουλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Ένα αυτό που λες (το ψυγείο είναι υγραντήρας) και κάτι άλλο που κάνουν κάποιοι είναι να βάζουν μέσα μια λεπτή φέτα από μήλο. Εκτός από την υγρασία που προσφέρει λένε ότι τον κάνει και αρωματικό αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 το μηλο ειναι το καλυτερο! κραταει τον καπνο φρεσκο για πολλες μερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 το μηλο ειναι το καλυτερο! κραταει τον καπνο φρεσκο για πολλες μερες! αλλά πρέπει να βάζεις λίγο. Έβαλα 4 φλούδες των 8 εκατοστων η μία και καπνος... μουλιασε! λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 μια μικρη λεπτη φετα αρκει. παραπανω μπορει να κανει και ζημια ;) επισης υπαρχουν και καποιες ταμπλετες που κανουν την ιδια δουλεια. δε γνωριζω πως ονομαζονται αλλα θα τις βρειτε σε καπνοπωλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mustikisths Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Ο drum blond τι λεει? Εχω ακουσει καλα λογια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 μια μικρη λεπτη φετα αρκει. παραπανω μπορει να κανει και ζημια ;) επισης υπαρχουν και καποιες ταμπλετες που κανουν την ιδια δουλεια. δε γνωριζω πως ονομαζονται αλλα θα τις βρειτε σε καπνοπωλειαΞερει κανεις κατι επι του θεματος; Και ποσες ημερες παραπανω κραταει; Επισης αυτο με το ψυγειο; Δεν υπαρχει προβλημα αν τον βαζεις και τον βγαζεις αρκετες φορες; Ή θελει μονο μια φορα; Μηπως το ψυγειο μυριζει μετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 δε γνωριζω παραπανω λεπτομερειες, δυστυχως. αν θελεις να μαθεις ομως κατι συγκεκριμενο, ρωτησε :) αυτο με το μηλο ξερω οτι λειτουργει καθως το ειδα και τωρα τελευταια. ενας φιλος πηρε πισω τον ξεχασμενο καπνο του. ειχε γινει χορτο οπως καταλαβαινετε. του ειπαμε η παρεα να βαλει μια φετα μηλο μεσα, οπως και επραξε! ο καπνος την επομενη μερα ηταν ΟΛΟφρεσκος! δοκιμασα ενα τσιγαρο και δεν καταλαβα διαφορα ;) αυτο με τις ταμπλετες δε το πολυκαταλαβα. το ειχε μια φιλη, 2-3 χρονια πριν. επειδη εκανε και καπνο αλλα και πακετο, εβαλε τετοια ταμπλετα μεσα και ο καπνος ηταν οκ. μου ειχε πει οτι την πηρε απο καπνοπωλειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Ο drum blond τι λεει? Εχω ακουσει καλα λογια Δοκίμασα από μια φίλη. Άγευστος και αρκετά ξηρός. Αλλά φυσικά γούστα είναι αυτά. Εάν σου αρέσει το άλλο άκρο (Golden Virginia που είναι υγρός και αρωματικός) δε μπορείς να πεις καλά λόγια για τον drum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Klarabell Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Ναι αλλα για εμενα παρα ειναι χοντρα και μου αλλαζουν εντελως την γευση του τσιγαρου.... Νιωθω οτι εχω στριψει με εφημεριδα!! Τελευταια χρησιμοποιω το "Ελληνικον σιγαροχαρτο παραγωγων" και εχω μεινει ερκετα ικανοποιημενος!! Οποιος το βρει ας το ριξει μια δοκιμη, βγαινει και αυτο σε διαφορα παχη χαρτιου αλλα εμενα μου καθεται καλα παντα το λεπτο χαρτακι!(θελω να καπνιζω και να νιωθω τον καπνο οσο μπορω και οχι το λευκασμενο χαρτι) Κι εμενα μου αρεσε ιδιαιτερα το ελληνικον σιγαροχαρτον...απλα δεν το βρισκεις ευκολα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Kαπνίζω στριφτά γιατί μου αρέσουν πιο πολύ, όχι μόνο οικονομικής άποψης που καρασυμφέρει ... Αν και παίρνω ένα πακέτο Prince αραιά και που, ο καλύτερος και πιο βαρύς καπνός, αν έβγαινε σε καπνό θα τον αγόραζα με την πρώτη και θα αντικαταστούσε τον Old Holborn αρωματικό .. Και θεωρώ τελείως αντικαπνιστικό το thread που δεν υπάρχει επιλογή Prince :p :lol: :p Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Με περιπου τεσσερα χρονια τωρα στα στριφτα (Old Holborn κιτρινο) δε θα μπορουσα ποτε μα ποτε να γυρισω πισω στα "προκατ". Οσες φορες εχω δοκιμασει με εχουν μπουκωσει και διαλυσει τον λαιμο. Παρεπιπτοντως, αυτα τα ελληνικα τα χαρτακια βρισκονται καπου οπουδηποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Παρεπιπτοντως, αυτα τα ελληνικα τα χαρτακια βρισκονται καπου οπουδηποτε? Tην έχω και εγώ αυτή την αίσθηση με τα περισσότερα βιομηχανικά ... Αυτά τα χαρτάκια είναι αρκετά σπάνια και είναι κάτι μεταξύ Rizzla γαλάζια και ασημένια ... Η δική μου εμπειρία δεν ήταν και η καλύτερη, εκτός και αν έπεσα πάνω σε ένα που δεν είχε αρκετή κόλλα στην άκρη :p Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamisss Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 παρακαλω εναν συνδυασμο (καπνος-χαρτακια-φιλτρο) για ΕΛΑΦΡΥ καπνισμα...??? (απο καπνο παω για drum λευκο...) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Ε Rizzla γαλάζια και Old Holborn ή Swan κίτρινα για φιλτράκια ... Το χαρτάκι δεν παίζει και τόσο ρόλο αλλά αν θες να καπνίζεις ελαφρά θα πάρεις και λεπτό φιλτράκι ... Που ούτως ή άλλως και τα πιο χοντρά στα στριφτά είναι μικρότερα από τα εργοστασιακά σε πάχος πάντα .. Δοκίμασε και Golden Virginia κίτρινο ή τον Old Holborn λευκό ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamisss Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 και επιτελους σας παρακαλω μια λιστα απο χαρτακια rizla απο το πιο ελαφρυ --------> μεχρι το πιο βαρυ....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καλά ντε, μην αρπάζεσαι ... Ουσιαστικά δεν υπάρχει πιο βαρύ και πιο ελαφρύ .. Απλά όσο λιγότερο χαρτί καπνίζεις τόσο το καλύτερο .. Με εξαίρεση που το πιο βαρύ είναι με την γλυκόριζα (πορτοκαλί), το πιο χοντρό είναι το κόκκινο, μετά το πράσινο, μπλε, γαλάζιο και τέλος το πιο λεπτό το ασημί ... Επίσης είναι πιο εύκολο για τους αρχάριους να στρίβουν με πιο χοντρά χαρτάκια και τα πιο λεπτά για τους προχωρημένους που μπορείς να στρίψεις άνετα και backflip ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 το λευκο δεν εβαλες στη λιστα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Μα δεν το χω δει ποτέ μου όμως !!!!! Τι παρακμιακό θα ναι αυτό για να μην το χει κανένας ????????? Καινούργιο είναι ????? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 το λευκο? πλακα με κανεις τωρα? :lol: ειναι παρομοιο με το drum και πρεπει να ειναι το πιο χοντρο χαρτακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 το λευκο? πλακα με κανεις τωρα? :lol: Φιλαράκι δεν έχω ιδέα, δεν τα χω πετύχει πουθενά όμως ... Για να μου λες ότι είναι και το πιο χοντρό, θα ναι πιο χοντρό και από το κόκκινο, χαρτόνι εστί .... Μιλάμε για χαρτάκια, όχι για ακουαρέλα : Ρ Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamisss Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 old holborn κιτρινος- rizla πρασινα- swan κιτρινο....καλος συνδυασμος? τελως παντων..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 δε θυμαμαι πως ειναι τα κοκκινα. εχω χρησιμοποιησει ασημι, πρασινα, γαλαζια, κοκκινα, πορτοκαλι, ντραμ και τα λευκα που ειναι τα μονα(μαζι με τα ντραμ) που με βολεψαν στα 5-6 χρονια που κανω στριφτα. btw κυκλοφορουν σιγουρα πανω απο 5-6 χρονια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lonely Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 παιδιά και εγώ τα λευκά κάνω και μου αρέσουν πολύ.... και αυτό για το στρίψιμο δεν ξέρω γιατί το λέτε...εμένα πιο πολύ με βολεύουν τα λεπτά....απλά τα άσπρα μου κάθονται καλύτερα στο λαιμό....με καπνό Καρέλια.... πώς σας φαίνεται.....; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts