jpsih Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 δηλαδη? ειναι ενας 25αρης καπνος χωρισμενος σε 2 12.5αρια σακουλακια?:worry: η τιμη αυτου? η ιδια ποσοτητα 25g σε δυο σακουλακια στα 4 παντα ευρω.. παντως δεν ειναι καθολου βολικο, γιατι συνεχεια θες ανοιξε κλεισε το μικρο σακουλακι και ειναι λιγο μπελας.. γι αυτο και ξαναγυρισα στην κλασσικη σακουλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 θα ηθελα την κασετινα παντως. αν χωραει και φιτρακια, χαρτακια θα ναι οκ. ελα ομως που καπνιζω golden virginia :p δεν εχω και κανενα γνωστο που κανει old γμτ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 θα ηθελα την κασετινα παντως. αν χωραει και φιτρακια, χαρτακια θα ναι οκ. ελα ομως που καπνιζω golden virginia :p δεν εχω και κανενα γνωστο που κανει old γμτ :( να σου πω οτι δεν μπορεις να ριξεις χυμα τον καπνο στην κασετινα γιατι θα ξεραθει.. αρα αν δεν κανεις old δεν εχει νοημα να την παρεις αν με καταλαβες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 χυμα οχι. δηλαδη ο 25αρης (σακουλα) δε χωραει στην κασετινα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Σαν σακουλα δεν χωραει γιατι ειναι πιο φαρδια απο το κουτι αυτο... Αλλα σαν ποσοτητα χωραει!! Επισης σκεψου και το ενδεχομενο να σου πεσει κατω το κουτι του ολντ χολμπορν και στανταρ θα ανοιξει και θα χυθουν ολα!!!(καπνος, χαρτακια, φιλτρακια) Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 την ειδα τυχαια σε ενα καφε προχθες. αλλιως την περιμενα. τελικα ειναι σαν κασετινα (καρελια, κλπ) :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 υπάρχει καμια foto απο αυτη την κασετίνα? Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lonely Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 καλησπέρα..Θα ήθελα να δοκιμάσω έναν ελαφρύ και αρωματικό καπνό αλλά και ποιοτικό ταυτόχρονα....έχετε να προτείνετε κάτι...? επειδή δεν ξέρω και πάρα πολλά πάνω στο θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 καλησπέρα..Θα ήθελα να δοκιμάσω έναν ελαφρύ και αρωματικό καπνό αλλά και ποιοτικό ταυτόχρονα....έχετε να προτείνετε κάτι...? επειδή δεν ξέρω και πάρα πολλά πάνω στο θέμα... Ναι δοκιμασε το καπνο του Καρελια!! Ειναι ελαφρυς και λιγο αρρωματικος.... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lonely Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Ναι δοκιμασε το καπνο του Καρελια!! Ειναι ελαφρυς και λιγο αρρωματικος.... α ωραία....θα τον δοκιμάσω.... και ποια είναι η γνώμη σου για τα άσπρα ριζλα...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 προσωπικα τα χρησιμποιω αυτα απο την πρωτη στιγμη που εστριψα. οπως επισης και τα drum. η αληθεια ειναι οτι εχουν λεπτυνει πολυ το χαρτακι. καποιες παρτιδες ειναι αθλιες (χαλια γευση, απουσια κολλας, σβηνει το τσιγαρο μετα απο λιγο). αν πετυχεις σε καλη παρτιδα, παρε καβατζα χαρτακια να εχεις να στριβεις! επισης με τα λευκα στριβεις πολυ πιο ευκολα απο αλλα χρωματα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Ναι αλλα για εμενα παρα ειναι χοντρα και μου αλλαζουν εντελως την γευση του τσιγαρου.... Νιωθω οτι εχω στριψει με εφημεριδα!! Τελευταια χρησιμοποιω το "Ελληνικον σιγαροχαρτο παραγωγων" και εχω μεινει ερκετα ικανοποιημενος!! Οποιος το βρει ας το ριξει μια δοκιμη, βγαινει και αυτο σε διαφορα παχη χαρτιου αλλα εμενα μου καθεται καλα παντα το λεπτο χαρτακι!(θελω να καπνιζω και να νιωθω τον καπνο οσο μπορω και οχι το λευκασμενο χαρτι) Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lonely Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 ευχαριστώ πολύ παιδιά... γενικά χρησιμοποιώ γαλάζια ρίζλα, αλλά ήθελα να δοκιμάσω και τα άσπρα....θα τα πάρω σήμερα μαζί με τον καπνό καρέλια και θα σας πω γνώμη... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospapag Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Ναι δοκιμασε το καπνο του Καρελια!! Ειναι ελαφρυς και λιγο αρρωματικος.... ο καπνός καρέλια είναι πράγματι πολύ αρωματικός δεν πιστεύω όμως ότι είναι και ελαφρύς, το αντίθετο μάλιστα.Ο συνδυασμός του ελαφριού και αρωματικού ταυτόχρονα νομιζω πως είναι δύσκολο να τον βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lonely Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 παιδιά νομίζω πως βρήκα τον κατάλληλο συνδυασμό για τα γούστα μου.... καπνό του Καρέλια και χαρτάκια άσπρα.... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....!!! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 ο καπνός καρέλια είναι πράγματι πολύ αρωματικός δεν πιστεύω όμως ότι είναι και ελαφρύς, το αντίθετο μάλιστα.Ο συνδυασμός του ελαφριού και αρωματικού ταυτόχρονα νομιζω πως είναι δύσκολο να τον βρεις. Για ελαφρύ καπνό δοκίμασε Drum natural flavor. Αν και χωρίς πρόσθετα αρώματα, έχει πολύ ωραία φυσικά αρώματα και γεύση. Εγώ απο τότε που τον καπνίζω δεν έχω αλλάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lonely Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 ίσως κάποια στιγμή τον δοκιμάσω.... αυτός του Καρέλια πάντως με έχει ενθουσιάσει.... είναι και πολύ καλά κομμένος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Απο τους καλυτερους καπνους που εχω δοκιμασει : Craven, Golden Virginia Yellow, Camel. Απο τους χειροτερους : Golden Virginia Green! Γεματος κλαρια ειναι! Και μου μαμησε και το λαιμο! Μακρυα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 οντως ο πρασινος εχει ολοκληρα κλαδια μεσα, αλλα ειναι καλυτερος σε γευση απο τον κιτρινο. οποιος μπορει ας παρει πρασινο απο αφορολογητα! κλασεις ανωτερος καπνος απο αυτον που πασσαρουν στην Ελλαδα. και πιο φθηνοι ;) και ΔΕΝ εχουν κλαδια μεσα ;) αφηστε που ο κιτρινος ειναι παναλαφρος. ειτε καπνιζω ειτε οχι, δεν εχει διαφορα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lonely Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 όποιος ξέρει και μπορεί, είναι εύκολο να μου κάνει μια λίστα με τα χαρτάκια ρίζλα από το πιο χοντρό μέχρι το πιο λεπτό....; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 lovely από όσο γνωρίζω υπάρχουν περίπου 10 χαρτάκια rizla. Τα πιο ελαφριά που σβήνουν μόνα τους είναι τα ασημένια, τα μπλε και τα γαλάζια, ενώ τα πιο βαριά είναι τα πορτοκαλί, τα οποία προσφέρουν έντονη γεύση. Στη μέση βρίσκονται κόκκινα και πράσινα τα οποία πράσινα είναι πιο εύκολα στο στρίψιμο λόγο των κομμένων γωνιών. Εγώ προτιμώ τα ελαφριά, αλλά θέλει εμπειρία στο στρίψιμο. ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mustikisths Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Επειδη η τιμη των τσιγαρων εχει παει στα υψη και τα malboro λευκα που εκανε ο πατερας μου κοστιζουν 4 ευρω(κανει 1.5-2 πακετα την μερα), αποφασισε να κανει στριφτο. Αγορασε rizla πρασινα, swan κιτρινα και καπνο malboro golden. Ηθελα να ρωτησω αν αυτα τα τσιγαρα θα ειναι πιο ''βαρια'' απο τα malboro λευκα που εκανε. Απ'εξω δεν γραφουν ποση νικοτινη, πισσα εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lonely Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 ευχαριστώ πολύ sotto....και κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο, τώρα κάνω τα άσπρα... είναι τα πιο χοντρά...? τα αμέσως πιο λεπτά ξέρεις πια είναι...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Επειδη η τιμη των τσιγαρων εχει παει στα υψη και τα malboro λευκα που εκανε ο πατερας μου κοστιζουν 4 ευρω(κανει 1.5-2 πακετα την μερα), αποφασισε να κανει στριφτο. Αγορασε rizla πρασινα, swan κιτρινα και καπνο malboro golden. Ηθελα να ρωτησω αν αυτα τα τσιγαρα θα ειναι πιο ''βαρια'' απο τα malboro λευκα που εκανε. Απ'εξω δεν γραφουν ποση νικοτινη, πισσα εχουν Δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω σαν αίσθηση πώς είναι. Όμως, όπως καταλαβαίνεις, το στριφτό μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο βαρύ ανάλογα με τον τρόπο που το στρίβεις -αλλά και που το καπνίζεις. Αν το κάνεις "μπουρί" θα έχει πιο πολλή πίσσα και νικοτίνη από ότι αν το κάνεις λεπτό και κόβεις και λίγο κατά μήκος από το χαρτάκι. Επίσης, πχ εγώ στο στριφτό τραβάω μικρότερες τζούρες από ότι στο βιομηχανικό τσιγάρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 ευχαριστώ πολύ sotto....και κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο, τώρα κάνω τα άσπρα... είναι τα πιο χοντρά...? τα αμέσως πιο λεπτά ξέρεις πια είναι...? Νομίζω ότι τα κόκκινα και τα πράσινα είναι τα αμέσως πιο λεπτά. Η διαφορά τους είναι ότι τα πράσινα έχουν κομμένες άκρες για να στρίβεις πιο εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts