Jump to content

Όλα για το κάπνισμα - τσιγάρα- πούρα. κ.α.

xraysr0x
 Κοινοποίηση

Τι μάρκα τσιγάρα καπνιζετε?  

1.318 members have voted

1. 1. Τι μάρκα τσιγάρα καπνιζετε?

• Lucky Strike
      68
    • Marlboro
      178
    • Davidoff
      109
    • GR
      23
    • Camel
      48
    • Origin
      2
    • Καρελια κ.α.
      56
    • Στριφτό
      370
    • Άλλο
      210
    • ΔΚ/ΔΑ
      254

Recommended Posts

Επειδή όμως δεν είμαστε όλοι μέλη της 17 Νοέμβρη (:p), μπορείς απλά να πας σε περίπτερο/ψιλικατζίδικο να σου το γεμίσουν.

Συμφωνω οτι μπορεις να πας σε περιπτερο και να στο γεμισουν,αλλα σκεψου οτι ο περιπτερας θα σου παρει χαλαρα 1 ευρο,οταν με 3 ευρο αγοραζεις μια μπουκαλα και την εχεις για 20 γεμισματα χαλαρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρώτη φορά γεμίζω αναπτήρα.Αν πάω σε περίπτερο θα έχει μπουκάλα για γέμισμα?Η θα πρέπει να αγοράσω εγώ?

EDIT:Άσχετο αλλά έστριψα ένα old horborn κίτρινο.Απορώ γιατί είναι τόσο δημοφιλής.

7 φορές ανώτερη η μαστούρα που χαρίζει ο Marlboro κίτρινος

Και εγω μαζι σου :D

Marlboro κιτρινος 4 ever :P

Να πας σε ενα περιπτερο και να πεις να στον γεμισουν με βουτανιο ;)

Οχι με οποιδηποτε αεριο ;) Το λεει και στις οδηγιες:)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Και εγω μαζι σου :D

Marlboro κιτρινος 4 ever :P

Να πας σε ενα περιπτερο και να πεις να στον γεμισουν με βουτανιο ;)

Οχι με οποιδηποτε αεριο ;) Το λεει και στις οδηγιες:)

Μου τον γέμισαν,αλλά το πιο πιθανό όχι με βουτάνιο γι αυτό δεν ανάβει και πολύ καλά.

Θα αδειάσει και θα τον ξαναγεμίσω.

Η φάση πάντως είναι ότι όλοι θεωρούν τον marlboro κίτρινο απαίσιο

Μου τον γέμισαν,αλλά το πιο πιθανό όχι με βουτάνιο γι αυτό δεν ανάβει και πολύ καλά.

Θα αδειάσει και θα τον ξαναγεμίσω.

Η φάση πάντως είναι ότι όλοι θεωρούν τον marlboro κίτρινο απαίσιο

Ο marlboro ο κίτρινος ειναι αρρωματικος?τι γεθση εχει?γιατι ο κοκκηνος ειναι χαλια.

Ο marlboro ο κίτρινος ειναι αρρωματικος?τι γεθση εχει?γιατι ο κοκκηνος ειναι χαλια.

Ο Marlboro κίτρινος δεν είναι αρωματικός.Καθαρός καπνός. :)

Ο Marlboro κίτρινος δεν είναι αρωματικός.Καθαρός καπνός. :)

Για μένα πάντως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης Marlboro κίτρινου με Old Holborn κίτρινου... O δεύτερος είναι σκάλες ανώτερος... :rolleyes:

Εγω παντος προτημω τν Old holborn aromatic και χαρτακια τα γλυκορηζα:)

Αυτο ειναι γλυκο βρε! :)

Δεν ειναι τσιγαρο (wrong topic:P)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Για μένα πάντως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης Marlboro κίτρινου με Old Holborn κίτρινου... O δεύτερος είναι σκάλες ανώτερος... :rolleyes:

Έκαν OLD HORBORN κίτρινο και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τόση πέραση.

Τίποτα το ιδιαίτερο κατ εμέ.

• 3 weeks later...
Telos o craven mou mamise to laimo , twra to gyrisa se golden virginia p m eipan oti einai poly pio elafrys...

Aaa ta prasina ta lucky ta silektika yparxoun akoma? Giati skeftomoun na parageilw kamia kouta...

Πράσινα λάκι δεν παίζει να βρεις φίλε.

Θυμάμαι είχαν μέινει πριν κανα 2μηνο σε ένα περίπτερο 2 πακέτα και ο μπροστά μου πήρε το προτελευταίο και εγώ το τελευταίο.

Όσο κ αν έψαξα δεν βρήκα.

3,20 κάνει αν θυμάμαι καλά . Έίχα πάρει το μπλε κ η κοπέλα μου το γκρι και ήταν άθλιο.Ίσως έπρεπε να δοκιμάσω το μαύρο αλλά τα υπόλοιπα είναι αίσχος.Καλύτερα να πάρει Davidoff κάποιος αν θέλει να δώσει πάνω απο 3 ευρώ.

Έκαν OLD HOLBORN κίτρινο και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τόση πέραση.

Τίποτα το ιδιαίτερο κατ εμέ.

+1.Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με αυτόν τον καπνό.O aromatic είναι αρκετά καλός , όπως κ ο μπλε.Ο κίτρινος όμως τίποτα το ιδιαίτερο.Μάλλον είναι μόδα.

εγω μονο με το να βρω τα αφυλτρα lucky strike εχω προβλημα !τα κανονικα τα εχει παντου

απλά πες του περιπτερά σου να παραγγείλει μια κούτα.αυτό έκανα και γω και εχω βρει την υγεια μου.Περίπου δηλαδή γιατί την μισή κούτα την παίρνει για την πάρτη του γιατί του καλοάρεσε( τι ήθελα και του λεγα να δοκιμάσει; )

Μα υπάρχουν ακόμα αυτά τα τσιγάρα στα εργοστάσια?

Γιατί δεν ξέρω κατα πόσο είναι διαθέσιμα και στο εξωτερικό.

3,20 ειναι και λίγο πιο μακρυ απο τα κανονικα τσιγάρα,στο μεγεθος του Davidoff και κατα την γνωμη είναι ανωτερο.

Από το απλό το Davidoff μπορεί, από αυτά που παίρνω εγώ δε νομίζω!! Από τότε που κυκλοφόρησε, το δοκίμασα μια φορά και δεν το αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ!! Απλά το έχω ψιλοελαττώσει και έχω απαγορεύσει αυστηρά τις τράκες γιατί έχει 4 ευρώ το πακέτο και "θα μπούμε μέσα"!! Ο λόγος για το Davidoff Black ora-ito. Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος; Αν ναι, η γνώμη σας; Πιστεύω ότι είναι το ανώτερο τσιγάρο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά!

ρε παιδια κανω καμελ σκλιρο το κιτρινο.τι μου προτεινετε(εκτος πρινς και μαλμπορο) για αλλαγη??

ρε παιδια κανω καμελ σκλιρο το κιτρινο.τι μου προτεινετε(εκτος πρινς και μαλμπορο) για αλλαγη??

TIΠΟΤΑ!!! να το κόψεις:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

3,20 κάνει αν θυμάμαι καλά . Έίχα πάρει το μπλε κ η κοπέλα μου το γκρι και ήταν άθλιο.Ίσως έπρεπε να δοκιμάσω το μαύρο αλλά τα υπόλοιπα είναι αίσχος.Καλύτερα να πάρει Davidoff κάποιος αν θέλει να δώσει πάνω απο 3 ευρώ.

+1.Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με αυτόν τον καπνό.O aromatic είναι αρκετά καλός , όπως κ ο μπλε.Ο κίτρινος όμως τίποτα το ιδιαίτερο.Μάλλον είναι μόδα.

Τι χρώμα έχει ο aromatic;

Ενα είναι το τσιγάρο και στην γεύση και στην ποιότητα: lucky strike !!

Τα αλλά είναι απλά "λίγα" μπροστά του! (απορώ τι χαμός είναι αυτός τώρα τελευταία με τα davidoff, ποτέ δεν μου άρεσαν)

Εδώ και ένα χρόνο κάνω στριφτά και έψαχνα να βρω κάποιο να έχει την ανάλογη γεύση και κατέληξα στα μοναδικά drum !!

Όποτε τώρα κάνω η lucky strike silver η καπνό drum λευκό.

Επιλέγω silver και λευκό γιατί είναι πιο ελαφρά και δεν κάνουν τόσο κακό στην υγεία (λέμε τώρα)

http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!!

Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191

Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460