Jump to content

Προγραμμα για φοντο

-orestis-
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδια. θα ηθελε την βοηθεια σας. πηγα χθες σε ενα φιλο μου κ ειδα οτι στον υπολογιστη του ειχε ενα προγραμμα ποα αλλαζουν οι εικονες του φοντου καθε λιγα λεπτα. τον ρωτησα αλλα δεν ηξερε. ειπε οτι του το ειχαν βαλει.μηπως ξερετε τιποτα? αν ναι βοηθηστε με. μου αρεσε πολυ

Καλησπέρα παιδια. θα ηθελε την βοηθεια σας. πηγα χθες σε ενα φιλο μου κ ειδα οτι στον υπολογιστη του ειχε ενα προγραμμα ποα αλλαζουν οι εικονες του φοντου καθε λιγα λεπτα. τον ρωτησα αλλα δεν ηξερε. ειπε οτι του το ειχαν βαλει.μηπως ξερετε τιποτα? αν ναι βοηθηστε με. μου αρεσε πολυ

Το ειχα καποτε αλλα δεν θειμαμε πως λεγετε κατι που εχει και δεσκτοπ καπως ετσι δεν θυμαμαι.

Μα απορία έχω... :O Γιατί δεν κοιτάτε στον Πίνακα Ελέγχου --> Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων μήπως εντοπίσετε ποιό είναι το πρόγραμμα αφού υπάρχει ήδη εγκατεστημένο στο pc :rolleyes:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Χίλιες φορές το έγραψα "webshots"

Εγώ 1 φορά το βλέπω και όχι 1000;)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Εγώ 1 φορά το βλέπω και όχι 1000;)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1147900#post1147900

Τώρα δύο;

Συγνώμη για το υφάκι αλλά άμα κάνετε αναζήτηση "φόντο" κλπ. ίσως δεις και τις υπόλοιπες 998

:lock:

...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1147900#post1147900

Τώρα δύο;

Συγνώμη για το υφάκι αλλά άμα κάνετε αναζήτηση "φόντο" κλπ. ίσως δεις και τις υπόλοιπες 998

:lock:

Κατάλαβα τι εννοούσες φίλε μου...

Το ανέφερα γιατί όλοι είμαστε μια ομάδα ή μάλλον μια κοινότητα εδώ και καλό θα είναι να μην υπάρχει τέτοιο υφάκι απο και προς άτομα που κάνουν τα πράγματα λίγο ποιό δύσκολα μιας και η αναζήτηση μερικές φορές δεν χρησιμοποιείται...

Ίσως συμβεί σε όλους μας αυτό γι αυτό υπάρχει ποιό ευγενικός τρόπος να το πούμε...

Φιλικά

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...