niknik Δημοσιεύτηκε November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 12, 2006 Ψάχνω να αγοράσω ηχεία 2.1 για desktop, όσο το δυνατό καλύτερης απόδοσης, μέχρι 60€. Τί μου προτείνετε ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 logitech x-230 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 logitech x-230 ;) Συμφωνώ και επαυξάνω! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 τελεια ποιοτητα σε τελεια τιμη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 logitech x-230 ;) +1.Αυτα εχω εδω και 1 χρονο περιπου και ειναι απο τα καλυτερα σε αυτα τα λεφτα Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Δεν με ενδιαφέρει η ένταση αλλά όσο το δυνατό καλύτερη ποιότητα και μπάσο σε αυτή την τιμή. Επίσης έχω διαβάσει για τα Creative 3220, Altec Lansing 2100 και Yamaha YST-MS201. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Μην το σκεφτεσαι.Οτι καλυτερο παιζει ειναι τα logitech αυτα.Το 90% γνωστων και φιλων εχουν αυτα.;) :happy: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Προσωπικά θα προτιμούσα κάτι σε πολυκάναλο, έστω κι αν είναι λίγο κατώτερης ποιότητας (που σιγά μην καταλάβει καν τη διαφορά στο αυτί ο μέσος χρήστης). Περι ορέξεως βέβαια όλα αυτά, αλλά μου φαίνεται περίεργο που υπάρχουν άνθρωποι το 2006 που επιλέγουν ακόμα το στέρεο, όταν έχουν τη δυνατότητα για κάτι καλύτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Για τα χρήματα που διαθέτει, καλύτερα να προτιμήσει ηχεία 2.1. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26176779&product=735396 Τα X-530 είναι στην ίδια σειρά με τα 230, οπότε λογικα θα προσφέρουν παρόμοιες επιδόσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Δεν θέλω να γεμίσω ένα υπνοδωμάτιο καλώδια και ηχεία. Πολυκάναλο έχω στο σαλόνι για τον προτζέκτορα. Επίσης πιστεύω ότι όταν το 2.1 έχει ίδια τιμή με το 5.1, σίγουρα το πρώτο θα έχει λίγο καλύτερη ποιότητα υλικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Δεν θέλω να γεμίσω ένα υπνοδωμάτιο καλώδια και ηχεία. Πολυκάναλο έχω στο σαλόνι για τον προτζέκτορα. Επίσης πιστεύω ότι όταν το 2.1 έχει ίδια τιμή με το 5.1, σίγουρα το πρώτο θα έχει λίγο καλύτερη ποιότητα υλικών. Συμφωνώ απόλυτα. Δεν είναι πανάκεια το 5.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Δεν θέλω να γεμίσω ένα υπνοδωμάτιο καλώδια και ηχεία. Πολυκάναλο έχω στο σαλόνι για τον προτζέκτορα. Επίσης πιστεύω ότι όταν το 2.1 έχει ίδια τιμή με το 5.1, σίγουρα το πρώτο θα έχει λίγο καλύτερη ποιότητα υλικών. Καταρχήν, τα συγκεκριμένα έχουν τη διπλή τιμή από τα Logitech που σου πρότειναν παραπάνω. Οπότε δεν τίθεται θέμα ποιότητας. Ακριβώς ίδια είναι. Πέρα από αυτό, δε νομίζω οτι είμαστε σε θέση ο μέσος χρήστης να καταλάβει τη διαφορά, ή και να την καταλάβει πάλι θα είναι τόσο μικρή ώστε να δικαιολογεί αυτή την παραχώρηση. Έχω κάτι Creative 5.1 από το 2003, τα οποία κι έκανα όντως παραχώρηση, αφού έχουν τόσο καλή ποιότητα γιατί ήταν τα πιο προσιτά 5.1 εκείνης της εποχής (50-60 ευρώ έκαναν τότε). Πλέον όμως δεν ισχύει το ίδιο και με τα ίδια λεφτά παίρνεις κλάσεις ανώτερο και αξιοπρεπές πολυκάναλο σετάκι. Ούτε τα 2 παραπάνω καλώδια δεν είναι θέμα. Με λίγη προσοχή μπορείς να τα κρύψεις... Η μόνη σοβαρή δικαιολογία είναι οτι έχεις πολυκάναλο στο σαλόνι, οπότε οκ. Συμφωνώ απόλυτα. Δεν είναι πανάκεια το 5.1. Ναι. Έχουμε 2 αυτιά :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Ανεβάζω λίγο την τιμή στα 80€, πάντα για 2.1, τί λέτε: 1. Altec Lansing VS 4121 2. JBL Creature II 3. Logitech Z4 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Creature II σίγουρα. Αν και πρέπει να είναι πιο ακριβά από 80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 αυτα τα creature αν και τοσο μικρα ειναι καλα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Creature II σίγουρα. Αν και πρέπει να είναι πιο ακριβά από 80 105 τα άσπρα. 105-110 τα μαύρα και αν δεν κάνω λάθος 115 τα κόκκινα ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 αυτα τα creature αν και τοσο μικρα ειναι καλα??? E, Harman Cardon... Είχα ακούσει πως τα μαύρα βγάζουν καλύτερο ήχο από τα άσπρα, αν και μάλλον είναι παραμύθι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 +1 στα Creature II. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Ανεβάζω λίγο την τιμή στα 80€, πάντα για 2.1, τί λέτε: 1. Altec Lansing VS 4121 2. JBL Creature II 3. Logitech Z4 ??? ενα link για τα creature; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 http://www.megamarket.gr/jblharmancreatureii-p-12236.html?filter_id=217 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 @gkr41 τα creature ειναι πιο καλα απο τα logitech?αν ναι σε τι?σε ποιοτητα ηχου?ενταση?τι? και εγω τα ειδα προσφατα στο Praktiker και μου αρεσαν πολυ..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Τα άκουσα σήμερα στα FNAC, δεν μπορώ να πω οτι εντυπωσιάστηκα, αν και μπορεί να έφταιγε το τραγούδι που έπαιζε. Επίσης δεν κρεμιούνται σε τοίχο, δεν έχουν είσοδο για ακουστικά και για να τα κλείσεις πρέπει να κοιτάξεις πίσω από το SUB. Επίσης τα προτιμώ πιο κλασικά σαν σχέδιο. Άκουσα και Altec 4121 και μου φάνηκαν πολύ καλά! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ακούσω τα 230. Πάντως πολύ δύσκολο να κάνεις ακουστική σύγκριση από μαγαζί σε μαγαζί. Θέλω να έχουν αρκετά μεγάλη απόσταση το αριστερό από το δεξί ηχείο αλλά όλα έχουν σχετικά κοντά καλώδια και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις 'τσόντα' καλώδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 συμφωνα με τα λεγομενα σου..τα x230 θα σε ικανοποιησουν απολυτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Κάποιος που τα έχει μπορεί να μου πει πόσα μέτρα καλώδιο έχει από το subwoofer στο ηχείο? Επίσης από μπάσο χωρίς να τα τσιτώσει κανείς πώς τα πάνε? Και τέλος από ένταση για ένα κανονικό δωμάτιο? Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts