Jump to content

Papago 7 (Ελλάδα)

simotemplar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι μπορείς αν και δεν θα στο συνιστούσα

όταν είχα και τα δυο μαζί περασμένα μου κολλούσε μερικές φορες ( δεν εφτανε η μνήμη ) . Έτσι έβγαλα το Papago και άφησα μόνο το destinator 7 και πάει μια χαρα

THANKS!

• Απαντήσεις 206
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kalispera,

exo to pda EMPUS RTW-1000 me to PAPAGO 7 kai tin teleutaia ekdosi (26-11-07). Epeidi den eimai kao poli gnostis tou antikeimenou, mporo na fortoso sto PDA KAI to DESTINATOR kai na ta exo mazi?

thanks

Εγώ έχω φορτωμένα τα PaPaGo7, Navigon6, Destinator7 και IGO2006, και τρέχουν μιά χαρά στο Empus

http://img122.imageshack.us/img122/9020/mynavigators2wq6.jpg

EUXARISTO GIA THN APANTHSH. SOU EXEI KOLLHSEI POTE TO EMPUS? PROXTES, PIGA NA TO FORTOSO STO AUTOKINHTO KAI KSAFNIKA ESBHSE, TO LAMPAKI PANO STHN KERAIA (POU ANABOSBHNEI OTAN FORTONEI) HTAN MONIMOS KOKKINO!!! KAI DEN EKANE TIPOTA.

ANAGASTIKA NA TO ANOIKSO APO PISO , NA BGALO THN MPATARIA KAI NA KANO KSANA EGATASTASH TO PAPAGO7.

ps ***

EUXARISTO GIA THN APANTHSH. SOU EXEI KOLLHSEI POTE TO EMPUS? PROXTES, PIGA NA TO FORTOSO STO AUTOKINHTO KAI KSAFNIKA ESBHSE, TO LAMPAKI PANO STHN KERAIA (POU ANABOSBHNEI OTAN FORTONEI) HTAN MONIMOS KOKKINO!!! KAI DEN EKANE TIPOTA.

ANAGASTIKA NA TO ANOIKSO APO PISO , NA BGALO THN MPATARIA KAI NA KANO KSANA EGATASTASH TO PAPAGO7.

ps ...?

Αρκετές φορές μου έχει κολλήσει μ΄αυτό τον τρόπο, αλλά το ζορίζω και πολύ. Μένει ανοιχτός ο δέκτης του GPS και πέφτει η μπαταρία κάτω από το όριο ασφαλείας, γι αυτό σου δείχνει κόκκινο λαμπάκι. Αν το αφήσεις να φορτίζει θα επανέλθει, αλλά μπορεί να κάνει και μέρες. Η λύση για μένα είναι δυστυχώς αυτό που έκανες κι εσύ, αποσύνδεση της μπαταρίας.

@Το dest το βρίσκεις παντού....

• 1 year later...
Ρε παιδια να ρωτησω κατι. Μου εδωσαν προχθες το Empus αλλα το Papago7 δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο. Τι να κανω?

Δες εδώ http://www.digitalsolutions.gr/index.asp?mod=articles&id=46 στο τέλος της σελίδας δίνει ελληνικό πληκτρολόγιο http://downloads.digitalsolutions.gr/InfoManosKeyboardGreekSIP.cab

Δυστυχώς λόγω των windows 2003 θα πρέπει να προσέχεις να μη σου μείνει από μπαταρία,διαφορετικά θα χρειαστεί να το εγκαταστήσεις ξανά.Πριν το εγκαταστήσεις κάνε δεξί κλικ στο pc σου και από τις ιδιότητες επέλεξε μόνο για ανάγνωση,έτσι ώστε αν το έχεις στην sd σου και μείνεις από μπαταρία θα μπορείς να το ξαναεγκαταστήσεις.