Straycat Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Πήρα και 'γω εχθές το gps clip-on fortuna.... με το νοκια n71 δουλέυει άψογα...και κάτι ακόμα η τιμή του έπεσε στα 42 ευρώπουλα! ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 pou to pires? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_av_ Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Πες μας απο που το πηρες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hangmandi Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Πάντως COSMODATA που πήρα τηλ. μου είπανε 49 ευρά... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_av_ Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Και εγω πηρα το μεσημερι και μου ειπαν 49...ενω στο site http://www.cosmodata.gr λεει 41.60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Me to N73 ME ειναι συμβατο?Το εχει δοκιμασει κανεις?Παντως απο τιμη σχιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Straycat Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 apo cosmodata re paidia... ase ti leei sto til... pigaine kai pestou oti enas filos to pire 42, toso to poulaei ;-) borei kapoios na mou dosei ena link me xartes anatolikis europis? kati pou na to exei dokimasei? de vrisko xarti na douleuei :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Me to N73 ME ειναι συμβατο?Το εχει δοκιμασει κανεις?Παντως απο τιμη σχιζει. Το εχω εγω το fortuna slim ,δουλευει κανονικα με οποιοδηποτε συσκευη (και με το Ν73 μου) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 eisai megalos magkas kai se euxaristo gia tin voitheia. mono bravo exo na po Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Me to N73 ME ειναι συμβατο?Το εχει δοκιμασει κανεις?Παντως απο τιμη σχιζει. Το εχω εγω το fortuna slim ,δουλευει κανονικα με οποιοδηποτε συσκευη (και με το Ν73 μου) nervous , τελικά πιο έχεις? Το GPS ΔEKTHΣ BLUTETOOTH BLACK (41,65€) ή το GPS ΔEKTHΣ BLUETOOTH FORTUNA SLIM (90,32€). Στο λέω γιατί μου φαίνεται ο loydcoyl εννοεί το φτηνό... By the way , της ΝΟΚΙΑ (Nokia Wireless GPS Module LD-3W) ξέρετε πόσο έχει? Κάπου διάβασα ότι είναι το καλύτερο και έχει και το καλύτερο σήμα- αν είναι στα ίδια λεφτά θα αξίζει περισσότερο! Βρήκα και αυτό κάπου , μια χαρά φαίνεται και με καλά reviews... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hangmandi Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Πήρα σήμερα απο cosmodata το bt gps fortuna clip-on με 42 ευρά. Είναι ένας απλός δέκτης σε bulk συσκευασία μόνο με φορτιστή αυτοκινήτου και 1 χρόνο εγγύηση. Είναι σχετικά αργός επειδή έχει chip sirf II, αλλά όπως και να έχει με 42 ευρώ έχει τρομερό value for money!!! Υπάρχει άλλωστε και ο fotuna slim με sirf III που όμως έχει 90 ευρά... ;) P.S. Έχω ένα 3250 + route66 + χάρτη Athens και λειτουργεί μια χαρούλα! :) Edit@hasiotis_john: Για τον ΝΟΚΙΑ έχω ακούσει τα καλύτερα δες μία καλή τιμή εδώ: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003244 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 hangmandi , να σε ρωτήσω ... επειδή μ' ενδιαφέρει και μένα μια τέτοια αγορά! Όταν λες ότι είναι λίγο αργός (δέκτης) , τι εννοείς.. αργεί να "δώσει" σήμα στο κινητό? αργεί ν' ανοίξει? Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει κάτι παρόμοιο και δεν ξέρω.. Με λίγα λόγια είσαι ευχαριστημένος ή είναι καλύτερα να δώσει κάποιος 40 ευρώ παραπάνω και να πάρει κάτι καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 nervous , τελικά πιο έχεις? ή το [/b]GPS ΔEKTHΣ BLUETOOTH FORTUNA SLIM (90,32€). Στο λέω γιατί μου φαίνεται ο loydcoyl εννοεί το φτηνό... Τον ακριβοτερο εχω ,αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα και με τον φτηνοτερο ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_av_ Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Παιδια το πηρα και εγω το fortuna με 42 ευρω.Για τα λεφτα του μια χαρα ειναι. Να τονισω πωε εκει συναντηθηκαμε με τον hangmandi το δοκιμασαμε και πηραμε και οι 2 απο ενα..... Οταν λεει οτι ειναι αργο εννοει οτι αργει λιγο για να πιασει σημα με τον δορυφορο..Σε γενικες γραμμες ξαναλεω και για τα λεφτα που κανει ειναι πολυ καλο... Εμενα με το Ν70 λειτουργει αψογα.ΑΑΑλειτουργει και με το Ν73 του αδερφου μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 παιδια παντοs σε δοκιμεs που καναμε καμια δεκαρια διαφορετικα gps το καλυτερο ειναι τιs pretec.πιανει παντου και μεσα στο σπιτι!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Πήρα κι εγώ το fortuna clip σήμερα απο cosmodata και ήταν το τελευταίο. Το πήρε και ένας άλλος μπροστά απο μένα, και του είπε ο υπάλληλος οτι έχουν παραγγείλει 600 κομμάτια ακόμα. Το μηχανάκι είναι απίστευτο. Είναι το μόνο που πιάνει μέσα στο σπίτι και κάτω απο τη σέλα της μηχανής 6 δορυφόρους! Είχα άλλα δύο PDA με ενσωματωμένο GPS αλλα δεν έπιαναν μέσα στο σπίτι με τίποτα. Ασε που αργούσαν κάνα 2λεπτο και παραπάνω να λοκάρουν δορυφορους. Ενω το fortuna μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Οποιος το σκέφτεται να το πάρει θα μέινει απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_av_ Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Εμενα μεσα στο σπιτι δεν πιανει....Αλλα τελικα στον δρομο μολις το ανοιξεις πιανει δορυφορους σε μερικα δευτερολεπτα.Πολυ καλο και μονο 42 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Παιδια εχω της ΝΟΚΙΑ απο γερμανο πριν 2-3 μηνες το πηρα 105ε. Παιζει πολυ καλα , αν θυμαμαι καλα εχει δειξει μεχρι και 11 η 12 δορυφορους Πολυ καλη ακριβεια θεσης , και συνεργαζεται με αρκετα τηλ. που εχω δοκιμαση. Νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα του . * ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΧΑΡΤΗ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ !!! * Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hangmandi Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Εμενα μεσα στο σπιτι δεν πιανει....Αλλα τελικα στον δρομο μολις το ανοιξεις πιανει δορυφορους σε μερικα δευτερολεπτα.Πολυ καλο και μονο 42 ευρω... +1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 για το tom tom υπαρχει χαρτης αθηνας?εδω παντως ειναι το προγραμμα δεν ξερω αν δουλευει.Εχω Ν73 ΜΕ. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 για το tom tom υπαρχει χαρτης αθηνας?εδω παντως ειναι το προγραμμα δεν ξερω αν δουλευει.Εχω Ν73 ΜΕ. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Υπάρχει ο χάρτης της ανατολικής Ευρώπης που έχει και την Ελλάδα μέσα, αλλα δεν είναι οτι καλύτερο. Εγώ τον έβγαλα αμέσως, και χρησιμοποιώ το Route66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Επισης πηρα και εγω το fortuna με 42 ευρω.Πολυ για τα λεφτα του.Στο σπιτι δεν εχω σημα αλλα στον δρομο σε 1 με 1.5 λεπτο βρισκει δορυφορο.Για τα λεφτα του ειναι κορυφαιο.Δοκιμασα να κανω "πλοηγηση" και με πηγε μια χαρα.Βεβαια-μην τα θελουμε ολα δικα μας-εχει μερικα προβληματακια.Οπως καθυστερησει φωνης.Το καλο ειναι οτι αν δεν πας απο κει που λεει σου κανει με καθυστερησει νεο δρομολογιο για να φτασεις στον προορισμο σου.Και ολα αυτα χωρις να ειναι εξαρχεις το τηλ. gps εγινε μια χαρα.Αν δοκιμασεις απο αλεξανδρας να πας μαρουσι και βαλεις συντομη διαδρομη θα σε παει απο αλεξανδρας να στριψεις πανουρμου πραγμα που δεν γινεται πλεον τωρα.Παρολο τις μικροατελειες ειναι super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_av_ Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ναι φιλε μου αλλα αυτες οι ατελειες δεν ειναι θεμα του gps.Ειναι θεμα του χαρτη..Και εμενα κατι δρομους εδω που ειμαι επειδη εχουν μονοδρομηθει δεν τους εχει σωστα....Αμα βγει καινουριος χαρτης θα λυθουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Επισης πηρα και εγω το fortuna με 42 ευρω.Πολυ για τα λεφτα του.Στο σπιτι δεν εχω σημα αλλα στον δρομο σε 1 με 1.5 λεπτο βρισκει δορυφορο.Για τα λεφτα του ειναι κορυφαιο.Δοκιμασα να κανω "πλοηγηση" και με πηγε μια χαρα.Βεβαια-μην τα θελουμε ολα δικα μας-εχει μερικα προβληματακια.Οπως καθυστερησει φωνης.Το καλο ειναι οτι αν δεν πας απο κει που λεει σου κανει με καθυστερησει νεο δρομολογιο για να φτασεις στον προορισμο σου.Και ολα αυτα χωρις να ειναι εξαρχεις το τηλ. gps εγινε μια χαρα.Αν δοκιμασεις απο αλεξανδρας να πας μαρουσι και βαλεις συντομη διαδρομη θα σε παει απο αλεξανδρας να στριψεις πανουρμου πραγμα που δεν γινεται πλεον τωρα.Παρολο τις μικροατελειες ειναι super. Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς?[/QUOFile Φιλε mobo χρισιμοποιω το Route 66 μιας και το tom tom μου ειπες οτι δεν αξιζει.Εχω δει σε palm (htc) το tom tom με χαρτη αθηνας και ηταν μια χαρα.Δεν ξερω ομως αν ηταν αυτο που μου ειπες Α.Ευρωπη.Οσο για τις ατελειες που μου ειπε ο george_av_ πιο πανω εχει δικαιο.Αντε υπομονη μπας και βγει τιποτα καινουργιο.Παντως ειμαι ευχαριστημενος.GPS με 42€!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts