icy20 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Οποιος ειχε account μπορει και ξανα κανει sign εφαρμογες!!!!! E τοτε μηπως να μας βοηθησει κανεις με υπαρχοντα λογαριασμο?Προσφερεται κανεις? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1671 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 E τοτε μηπως να μας βοηθησει κανεις με υπαρχοντα λογαριασμο?Προσφερεται κανεις? Stilte mou ta IMEI sto nikos1671@hotmail.com kai tha sas stilo pisw to sys etoimo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Χάρτης για Θεσσαλονίκη βγήκε? Ευχαριστώ:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Με την βοηθεια του φιλου nikos1671 ολα καλα.εγκατασταθηκε με τη μια και επιασε θεση πολυ γρηγορα!Ολα καλα!Ευχαριστω Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Stilte mou ta IMEI sto nikos1671@hotmail.com kai tha sas stilo pisw to sys etoimo :) pos mporo na do to imei moy file? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 *#06# Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Την γκαντεμια μου!Χτες αλλαξα συσκευη τελικα και βεβαια δεν μπορω να ξαναπερασω το route66.Αν ευκαιρει κανεις που να μπορει να με βοηθησει να το ξανακανουμε sign θα ημουν υποχρεως.Θα βγω εκτος το σ/κ και ελεγα μηπως μεχρι σημερα το βραδυ το εχω παλι να δουλευει... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayri Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Άνοιξαν οι εγγραφές στο http://www.symbiansigned.com για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Άνοιξαν οι εγγραφές στο http://www.symbiansigned.com για όποιον ενδιαφέρεται. Kai exoun kleisei idi:mad::mad::mad: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Σημερα έβαλα για πρωτη φορα το route στο ν95!βλεπει το gps σφαιρα.πολυ πιο γρηγορα απο το ενσωματωμενο προγραμμα. και για οσους θέλουν μπορειτε να βρειτε τις καινουργιες εκδοσεις χαρτων μεταξυ των οποιων και της ελλαδας εδω: Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Σημερα έβαλα για πρωτη φορα το route στο ν95!βλεπει το gps σφαιρα.πολυ πιο γρηγορα απο το ενσωματωμενο προγραμμα. και για οσους θέλουν μπορειτε να βρειτε τις καινουργιες εκδοσεις χαρτων μεταξυ των οποιων και της ελλαδας εδω: Όταν λες καινούριες, πόσο καινούριες? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peroxide Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Παιδιά καλημέρα.Έχει δοκιμάσει κανείς να χρησιμοποιήσει τους χάρτες του Destinator με το Route66 και αν ναι δουλεύανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για τον υπολογιστή ώστε να παραμετροποιούμε το Route66; Να βάλουμε δικά μας σημεία ενδιαφέροντος, να σχεδιάζουμε διαδρομες κλπ; Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kslag Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Καλημέρα σε όλο το forum. Έχω εγκαταστήσει σε Ν80 με χάρτες Athens, Britain. Όλα άψογα. Δύο ερωτήσεις μόνο: 1. Η ρύθμιση στις Προτιμήσεις-> Πλοήγηση για "Προεπιλογή GPRS" τι χρειάζεται; 2. Πρόκεται να αγοράσω GPS. Το ΝΟΚΙΑ BLUETOOTH GPS MODULE LD-3W θα το προτείνατε; Δουλεύει σωστά; Αν όχι ποιά άλλη ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ λύση υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrdoukas Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 και για οσους θέλουν μπορειτε να βρειτε τις καινουργιες εκδοσεις χαρτων μεταξυ των οποιων και της ελλαδας εδω: Κατ'αρχήν σ'ευχαριστώ για το λινκ :) Ο χάρτης της Ελλάδας είναι ουσιαστικά ένας ανανεωμένος ( ; ) χάρτης της Αθήνας με την προσθήκη κάποιων κεντρικών οδικών αξόνων στην υπόλοιπη Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για τον υπολογιστή ώστε να παραμετροποιούμε το Route66; Να βάλουμε δικά μας σημεία ενδιαφέροντος, να σχεδιάζουμε διαδρομες κλπ; Αυτά που λες γίνονται μέσα από το κινητό όταν έχεις ανοιχτό το route66.Ψάχτο και θα δεις ότι γίνεται. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Αυτά που λες γίνονται μέσα από το κινητό όταν έχεις ανοιχτό το route66.Ψάχτο και θα δεις ότι γίνεται. Ναι, το ξέρω αλλά θα βόλευε να υπάρχει κάτι και να μπορεις να προσθέσεις 10-20 σημεία που σε ενδιαφερουν. Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lesvos1 Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Καλημέρα σε όλο το forum. Έχω εγκαταστήσει σε Ν80 με χάρτες Athens, Britain. Όλα άψογα. Δύο ερωτήσεις μόνο: 1. Η ρύθμιση στις Προτιμήσεις-> Πλοήγηση για "Προεπιλογή GPRS" τι χρειάζεται; 2. Πρόκεται να αγοράσω GPS. Το ΝΟΚΙΑ BLUETOOTH GPS MODULE LD-3W θα το προτείνατε; Δουλεύει σωστά; Αν όχι ποιά άλλη ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ λύση υπάρχει; Καλό μεσημέρι Φίλε μου εδώ και 6 μήνες χρησιμοποιώ ένα εξωτερικό gps της Royaltek σε συνδυασμό με το Νokia 5500 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το μοντέλο του gps είναι το Mini Xtreme(RBT-2010/ 2110). Παρακάτω σου αναφέρω τα κύρια χαρακτηριστικά του. Είναι πολύ γρήγορο και πολύ ευαίσθητο. Μέσα σε διαμέρισμα στον τρίτο όροφο ( σε εξαόροφη πολυκατοικία ) στην Θεσσαλονίκη έπιανε χωρίς κανένα πρόβλημα. Mini Xtreme(RBT-2010/ 2110 RBT-2110 / 2010 Specification: General Chip Set SiRF StarIII Frequency: L1,1,575.42 MHz Code: C/A code Channels: 20 Channels all-in-view tracking DGPS Source: SBAS(WAAS,EGNOS) System Back Up: Replaceable built-in Li-Ion battery Accuracy Position: 10m 90% Velocity: 0.1 meters/second, without SA Time: 1 microsecond synchronized to GPS time Acquisition Time Requisition Time: 0.1 sec. Cold Start: 42 sec. Warm Start: 35 sec. Hot Start: 1 sec. Dynamic Conditions Altitude: <18,000 meter Velocity: <515 meter/second Acceleration: <4g Interface Connection: Bluetooth(Class 2) Serial Port Profile Protocol: GGA,GSA,GSV(5),RMC,57600 Power Built-in rechargeable battery and DC input Antenna type: Built-in Antenna (external antenna optional) Physical characteristic Dimension: 72.2 (L) x 41.0 (W) x 31.2(H) mm Environment Operation Temperature: -10 ~ +60 Storage temperature: -10 ~ +60 Relative Humidity: 5% ~ 95% Difference Between RBT-2001/2100 & RBT-2110/2010 Item /Model RBT-2001/2100 RBT-2110/2010 Battery Rechargeable 680 mAH lasts Rechargeable 1700mAH lasts Operation time >6 hr at full charge continuous >17 hr at full charge continuous Weight 62 g 85.7g Accessories A/C adapter Yes Universal A/C compatibility Yes, 5V/2A, optional Car charger Yes Carrying belt Optional Carrying bag Optional Wrist belt Optional Send Inquiry Form Download Document RoyalTek http://www.royaltek.com Powered by Joomla! Generated: 21 February, 2007, 16:22 Η διαφορά στα δύο μοντέλα είναι η μπαταρία τους η οποία ουσιαστικά τριπλασιάζει τον χρόνο λειτουργίας. Αν το ήξερα θα διάλεγα αυτό με την μεγαλύτερη μπαταρία. Αν θέλεις κάτι άλλο σχετικά με την λειτουργία του gps είμαι στη διάθεσή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Εχω το ν80. Η καινοθργια εκδοση του προγραμματος που υποστιριζει και το ν95 εχει αλλη διαφορα? Δλδ αν περασω την τελευταια εκδοση το προγραμμα ειναι καλυτερο? τωρα εχω την 7.3.468 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Εχω το ν80. Η καινοθργια εκδοση του προγραμματος που υποστιριζει και το ν95 εχει αλλη διαφορα? Δλδ αν περασω την τελευταια εκδοση το προγραμμα ειναι καλυτερο? τωρα εχω την 7.3.468 Ποια είναι η νεώτερη έκοδση από την 7.03.468 ? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maltzarisgroup Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Φιλε Nικο1671 μπορεις να στειλεις και σε μενα το sys ευχαριστω το IMEI 356962014058821 maltzarisgroup@yahoo.gr :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Όταν λες καινούριες, πόσο καινούριες? δε ξερω τωρα ποσες μερες εχει που βγηκαν αλλα βγηκαν προσφατα.στον χαρτη της ελλαδας παντως που δοκιμασα έχει καποιες προσθηκες της επαρχιας (για Αθηνα δε ξερω). Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Σημερα έβαλα για πρωτη φορα το route στο ν95!βλεπει το gps σφαιρα.πολυ πιο γρηγορα απο το ενσωματωμενο προγραμμα. και για οσους θέλουν μπορειτε να βρειτε τις καινουργιες εκδοσεις χαρτων μεταξυ των οποιων και της ελλαδας εδω: Κατέβασα τον χάρτη της Ελλάδας αλλά όταν πάω να τον αποσυμπιέσω μου ζητάει κωδικό πρόσβασης! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Κατέβασα τον χάρτη της Ελλάδας αλλά όταν πάω να τον αποσυμπιέσω μου ζητάει κωδικό πρόσβασης! Μολης το δοκιμασα σε εμενα δεν μου ζητησε κοδικο, ξανακατεβασε το και αν υπαρχει παλη προβλημα πες μου να σου το ανεβασω :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayri Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Παιδια βρηκα απο ενα site τις καμερες στο Οδικο Δυκτιο που υπαρχουν στην Ελλαδα!!! Εχει ενα .τxτ που λεει πως να τα βαλεις στο προγρ. Δεν καταλαβαινω καλα πως να το κανω, ειμαι και λιγω απειρος με αυτα. Αυτα γραφει μεσα στο txt: 1 Copy the required file (.bmp & .csv) to: \Route 66\pois\selected map 2 Start application, click on POI, then click on POI alarm. Select the required category. 3 Click Navigate to, select POI around destination or POI around GPS position. Note: some POIs might be reachable on the map, if the map is not detailed enough. All right reserved © http://www.poiplaza.com Ξερετε που ειναι το POI ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts