Kap Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Ακριβώς αυτό:D . Καταπολεμά την βαρεμάρα της τηλεόρασης;) ego vlepo kai TV parallila asta na pane :p Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 για μενα το Myphone ειναι μαι γλυκια εξαρτηση,εχω μαθει πολλα χρησιμα πραγματα απο εδω οπως κι ολοι μας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 ego vlepo kai TV parallila asta na pane :p a oxi ego kleino thn tv giati den leei na einai kai ta duo anoixta !! pragmatika eo mathei tosa gia ta kinita pou den proketai na mathena pote !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Το myphone για μενα προσωπικα ειναι ενας χωρος στον οποιο ανταλλαζω γνωσεις/αποψεις/εμπειριες/πληροφοριες κ συναναστρεφομαι με ατομα all over the world!! :grin: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Μπαίνω σε αρκετά forum αλλά σε αυτό εδώ πιστέυω πως μπορώ να διαθέτω ποιό πολύ χρόνο γιατί υπάρχει ένα ζεστό περιβάλλον :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Το myphone για μενα προσωπικα ειναι ενας χωρος στον οποιο ανταλλαζω γνωσεις/αποψεις/εμπειριες/πληροφοριες κ συναναστρεφομαι με ατομα all over the world!! :grin: that is the meaning!:) ακομη και εν δεν εχω γνωρισει ποτε κανεναν απο το φορουμ πιστευω οτι υπαρχουν ατομα που θα συμπαθουσαν και θα συμπαθουσα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 that is the meaning!:) ακομη και εν δεν εχω γνωρισει ποτε κανεναν απο το φορουμ πιστευω οτι υπαρχουν ατομα που θα συμπαθουσαν και θα συμπαθουσα!:) ego exo gnorisei arketo kosmo mesa apo to forum !! kai polles fores pame gia kafe!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndm Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 και εγω καινουριος ειμαι σχετικά αλλα ειναι καλή φάση ρε σείς..αρχίζω και κολλάω σιγά σιγα! χεχε Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 ego exo gnorisei arketo kosmo mesa apo to forum !! kai polles fores pame gia kafe!! κριμα, δεν εχω γνωρισει ακομη καποιον!!! περιμενω το επισημο Meeting...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts