Jump to content

Laptop touchpad HP pavilion ZT3450EA

cyberbop
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Εχω ενα προβλημα με το TOUCH PAD του LAPTOP HP-PAVILION ZT3450EA ενος φιλου που το αγορασ προσφατα μιας και εγω εχω σταθερο συστημα ,και ειναι το εξης....

ενω σε αλλα λαπτοπ για να επικυρωσεις μια εντολή στο touch pad το χτυπας 2 συνεχομενες φορες (enter) στο εν λογω λαπ-τοπ πρεπει να πατησεις το ενα απο τα 2 πληκτρα (και συγκεκριμενο το αριστερο) για να εκτελεσεις την ανωθεν εντολη, οπως και για να δωσεις καποιες αλλες εντολες με το αριστερο πληκτρο...

υπαρχει καποια ρυθμιση που ενεργοποιει την παραπανω δυνατοτητα??

ευχαριστω εκ των προτερων οποιος μπορει να βοηθησει.....

LG G4

• 1 month later...

αν και έχω άλλο μοντέλο hp pavilion, νομίζω πως ίσως τα παρακάτω σε βοηθήσουν. Για να πας στις ρυθμίσεις για το touchpad:

Control Panel---> printers and other hardware--->mouse (προσωπικά χρησιμοποιώ).

Εκεί σου βγάζει παράθυρο με τα properties με tabs. Ένα tab λογικά σου εμφανίζει Device settings για το touchpad. Εκεί μπορείς να κάνεις όλες τις ρυθμίσεις που επιθυμείς.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change,

courage to change the things I can

and wisdom always to tell the difference.

sunithos ta touchpad exoun ena programm pou sto diko mou pou einai compaq(hp) einai tis synaptics !! an mpei logika sthn selida ths hp kai epilexei to motelo tou pc tou tha uparxei gia na to katevasei !!

Λογικά υπάρχει εγκατεστημένο πρόγραμμα αφού λειτουργεί κανονικά το touchpad του υπολογιστή του. Από κει και πέρα, επειδή και εγώ hp έχω στη διαδικασία που περιέγραψα στο device settings σου βγάζει κανονικά το settings για synaptics. Και στο δικό σου λογικά έτσι είναι.:)

God grant me the serenity to accept the things I cannot change,

courage to change the things I can

and wisdom always to tell the difference.

Λογικά υπάρχει εγκατεστημένο πρόγραμμα αφού λειτουργεί κανονικά το touchpad του υπολογιστή του. Από κει και πέρα, επειδή και εγώ hp έχω στη διαδικασία που περιέγραψα στο device settings σου βγάζει κανονικά το settings για synaptics. Και στο δικό σου λογικά έτσι είναι.:)

nai nai etsi einai kai sto diko mou !!:) kata 99% einai hdh egkatesthmeno !!

• 4 years later...
Πάντως αν ο φίλος σου συνεχίζει μετά απο έξι (6) χρόνια να έχει το ίδιο πρόβλημα, πες του να μπει εδώ και να κατεβάσει ξανά τον driver του touchpad. Μετά απο ένα format το ανακάλυψα