karoto Δημοσιεύτηκε October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 28, 2006 Γεια σας παιδια, ειδατε την καινούρια διαφήμιση του Johnie Walke ? ΕΧΩ Παθει πλακα τα ατομα γράψανε!!! Ρε σεις υπάρχει δυνατότητα να την κατεβάσουμε απο πουθενά ? η έστω την μουσική της ? Βρήκα site http://www.theandroid.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Dn douleuei :O Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 douleui alla to mono pou mporeis na kaneis einai na deis tin diafimisi alla oxi na tin katevaseis...ama xerei kapoios apo pou mporoume na tin vroume na tin katevasoume tha itan apisteuto... please help...tin thelo:) Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Eixe prob o server prin alla twra einai ok. Dax oles oi diafhmhseis tou giannakh einai 8eikes! Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 μα φυσικα απο το youtube.com με το video downloader.. μου εστειλε λινκ προχθες ενας φιλος μου με μειλ αλλα το σβησα..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 απιστευτη διαφημιση!!! απο προφιλ θεωρω οτι μιμηθηκαν τον Patrick Stewart, τον picard απο το star trek! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imela Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Επειδή είναι στο usendit δε ξέρω για πόσο θα βρίσκεται εκεί. (νομίζω για καμιά βδομάδα) Εδώ θα βρείτε την καταπληκτική add ;) Φιλικά *imela* Παράθεση http://img299.imageshack.us/img299/9159/dsc004803bs.jpg God is a DJ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 tnx a lot imela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 foveri diafimish! thnx imela! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Την κατεβασα και εγω. Γενικως το Johnnie βγαζει τρομερες διαφημισεις, τοσο ηλεκτρονικες οσο και εντυπες. Η συγκεκριμενη ειναι απο τις καλυτερες ever. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Τόσο ακουστικά όσο και οπτικά,η εν λόγω διαφήμιση είναι κορυφαία. Υπερβάλλει κάπως,αλλά σου αφήνει μία μοναδική αίσθηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 απιστευτη διαφημιση!!! απο προφιλ θεωρω οτι μιμηθηκαν τον Patrick Stewart, τον picard απο το star trek! http://www.film-erlebnis.com/images/stewart_patrick.jpg μη μου πειτε οτι δε του μοιαζει... προφιλ ειναι ιδιοι!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Πολύ καλή διαφήμιση αλλά είναι copy paste Bicentennial Man (με τον robin williams)...το robot που ήθελε να γίνει άνθρωπος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts