aliartos Δημοσιεύτηκε December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 9, 2003 Παιδια εχω αυτο το προβλημα!Εκανα format στον υπολογιστη και αφου περασα παλι το λειτουργικο κ τα drivers,διαφορα προγραμματα οπως το smart ripper αλλα κ το dvd δεν δουλευουν οπως πριν!Εννοω οτι οταν rippαρει ο υπολογιστης εκει που το dvd διαβαζε με 7x τωρα διαβαζει με 1,5x!!!!Η ολη διαδικασια κρατουσε 3ωρες κ τωρα πηγε στις 5,5 με 6 ωρες(ripping & encoding).Σε καθε διαδικασια λεει οτι aspi not properly working???ενω εγκατεστησα ηδη το aspi 4,71 control!!Καμια ιδεα κανεις ή κανενα site που να κατεβασω το σωστο aspi control?(εχω win xp pro για λειτουργικο!) Ευχαριστω εκ των προτερων! Υ.Γ. συγνωμη για το μακροσκελες post!!!! Παράθεση Η γνώση είναι για όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Αν και δε νομίζω να φταίει αυτό, να ξέρεις ότι οι εκδόσει 4.7x της Adaptec είναι προβληματικές, βάλε την 4.6 αν την βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts