Nagata Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Αντέχουν αρκετό βάρος; Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelin Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Αντέχουν αρκετό βάρος; εγώ τις έχω γεμίζει με cd και dvd και είναι μια χαρά.... Για πιο delicatessen λυσεις υπάρχουν και αυτές http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=33&products_id=1251 γερμανικές κορυφή.... αλλά πιο τσιμπημένες....:O Ότι εχω πάρει από θήκη από το Letsbuy.gr είναι, και τις στέλνει με αντικαταβολή αθήνα χωρίς μεταφορικά..... Στο ικέα επίσης κάτι είχα βρεί αλλά πιο πρόχειρο ξύλο......κοντρα πλακε...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Και εγώ δυο μεγάλες στήλες για cd από το ΙΚΕΑ θέλω να αντικαταστήσω, για αυτό ρωτάω. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Μπορείς να κοιτάξεις και στa praktiker,αlex pak, και σε τοπικά καταστήματα με οικιακό εξοπλισμό.Πολυσύνθετα μικροέπιπλα θεωρούνται και πουλούνται παντού πλέον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts