runner Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Όχι φίλε μου!Είμαι απόφοιτος ΑΕΙ ΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ είναι λογικό να παίρνω 900€ σαν πρώτο μισθό με λιγότερες ώρες από τον ανειδίκευτο γιατί το αξίζω (παρόλο που στον ιδιωτικό τομέα δεν στα δίνουν αυτά!)....έτσι;Την εβδομάδα δουλεύω τόσο αλλά ΚΑΝΩ 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ(και έχω και μια ακόμα που στην ουσία βγάζω τους καφέδες μου....άρα 3 δουλειές)!Για κάνε τις πράξεις να δεις πόσο βγαίνει για κάθε μία δουλειά!Πάντως ΟΧΙ 900€ και δεν κάθομαι σε ένα γραφείο αλλά στο κρύο,ακόμα και με βροχή πολλές φορές και και και...για να συγκρίνουμε και συνθήκες δουλειάς!Και υπόψιν.....με παιδιά ασχολούμαι....γυμναστής είμαι!Για να καταφέρω να είμαι σε αυτές τις 2 δουλειές τα προηγούμενα χρόνια σκίστηκα για να αποδείξω ότι δεν είμαι ζαμανφού στην δουλειά μου και μόλις τελείωσα αυτοί που είχα δουλέψει με ήθελαν στις δουλειές τους και με πρότειναν και σε άλλους και έφτασα σε σημείο να απορρίπτω αρκετές δουλειές ενώ άλλοι στην θέση μου ακόμα ψάχνουν μία για να καλύψουν ακόμα και καφέδες,βενζίνες κ.α.!!! Δεν κοροϊδεύω κανέναν!Σαν πρώτο μισθό ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 900€!Άρα αλλος μας κοροϊδεύει....!Και να φανταστείς επειδή εδώ και 2 μήνες στην ουσία γυρνάω 21:00 ή 22:00(όχι μόνο του 8ώρου αλλά βάλε και τις μετακινήσεις,συγκοινωνίες κ.α. συν που καμιά φορά προκύπτουν διάφορα και αναγκαστικά τρέχω σαν τον Βέγγο για να προλάβω και όλη την ώρα είμαι μέσα στο άγχος) το βράδυ και έχω μόνο Σαββατοκύριακα άδεια,σκέφτομαι πολύ σοβαρά να σταματήσω από την μία δουλειά!Και για να μην λες....επιλογή μου είναι να τις κάνω αυτές αλλά μην μου κοπανάς ότι επειδή κάποιος είναι απόφοιτος ΑΕΙ παίρνει σίγουρα 900€ πρώτο μισθό γιατί το αξίζει και φυσικά δουλεύει και λιγότερες ώρες από 8ωρο γιατί αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!!Αυτό πεστο στις ιδιωτικές επιχειρήσεις και αν δεν αρχίσουν να γελάνε...! Κι εγώ υποτίθεται ότι είμαι από τους ΤΥΧΕΡΟΥΣ που έχω καταφέρει να βρω τόσες δουλειές!Φαντάσου πόσοι είναι σαν κι εμένα και που ασχολούνται με το επαγγελμά τους!!Επειδή δεν ξέρεις την απάντηση να στην πω εγώ....ένα 10% είναι σαν κι εμένα(ηλικία,λεφτά,δουλειά) και αν...!(για γυμναστές μιλάω) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Όχι φίλε μου!Είμαι απόφοιτος ΑΕΙ ΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ είναι λογικό να παίρνω 900€ σαν πρώτο μισθό με λιγότερες ώρες από τον ανειδίκευτο γιατί το αξίζω (παρόλο που στον ιδιωτικό τομέα δεν στα δίνουν αυτά!)....έτσι; Τελικά δεν έχει νόημα ή κουβέντα. Όσες φορές και να πω τα ίδια, εσύ θα καταλάβεις τα δικά σου. Οπότε ποιος ο λόγος να κουράζομαι; Άντε γεια. (έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι σημασία δεν έχει αν τέλειωσες ΑΕΙ αλλά τι είδους δουλειά κάνεις). Περισσότερο γέλασα με το παρακάτω: (τα bold είναι δικά μου) μην μου κοπανάς ότι επειδή κάποιος είναι απόφοιτος ΑΕΙ παίρνει σίγουρα 900€ πρώτο μισθό γιατί το αξίζει και φυσικά δουλεύει και λιγότερες ώρες από 8ωρο Έριξα μια ματια στα προηγούμενα μου ποστ μήπως και είπα κάτι τέτοιο λόγω περασμένης ώρας ή ήμουν μεθυσμένος αλλά δεν το βρίσκω. Οπότε (σε συνδυασμό με αρκετά άλλα πράγματα που δεν είπα, αλλά διαβάζω στα δικά σου ποστ ότι τα είπα) κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: Όταν εγώ κοιμάμαι, κάποιος έρχεται στον υπολογιστή μου και αλλάζει όοοολα μου τα μηνύματα με edit ώστε να γράφει αυτά που λες. Μετά εσύ τα διαβάζεις και μέχρι εγώ να ξανακάνω login το ίδιο άτομο πάει και ξαναλλάζει τα κείμενά μου βάζοντας πάλι το αρχικό, ώστε εγώ να μην καταλάβω το κόλπο. Υποθέτω ότι στο κόλπο είναι και κάποιος moderator (ή ο ίδιος ο admin) ώστε να σβήνει τα ίχνη (αλλιώς κάτω από κάθε μου μήνυμα θα έγραφε την ώρα του edit κτλ). Σατανικό το κόλπο. Αυτό που δεν έχω καταλάβει στην όλη υπόθεση είναι πως καταφέρνουν κάθε μα κάθε φορά να είναι η version Α όταν κοιτάω εγώ και η version Β όταν τα διαβάζεις εσύ. Ίσως με ειδικά φίλτρα που θολώνουν το μυαλό ή να αναγνωρίζει την ΙΡ και να βγάζει διαφορετικό κείμενο ανάλογα με το ποιος διαβάζει από που. Ίσως απλά να έχουν σταθεί τυχεροί μέχρι τώρα. Το άλλο που δεν έχω ακόμα ανακαλύψει, είναι γιατί κάποιος να μπαίνει σε όλο αυτό τον κόπο, αλλά θα επανέλθω μόλις το ανακαλύψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 gmac: Αυτό δεν έγραψες σε ένα από τα posts σου;Δες: "Εγώ αν και διαφωνούσα με την απεργία των δασκάλων, αν ήμουν δάσκαλος θα θεωρούσα προσβλητικό προς το επάγγελμα μου να παίρνω τα ίδια λεφτά με τον (ανειδίκευτο) υπάλληλο super market, ακόμα κι αν αυτός έχει 10 χρονια προϋπηρεσίας. Και φυσικά δε θα ζητούσα να παίρνει αυτός λιγότερα, αλλα εγώ περισσότερα. Βεβαια η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω γιατί το έχουμε γυρίσει σε υπάλληλοι vs δάσκαλοι." Και αυτό: "Όχι, ακόμα και μετά από 10 χρονια “προϋπηρεσίας” ένας ανειδίκευτος υπάλληλος δεν μπορεί να παίρνει περισσότερα από έναν “απλό” δάσκαλο, ακόμα κι αν ο τελευταίος μόλις ξεκίνησε. Ναι, είναι παράλογο ένας άνθρωπος 40 ετών με οικογένεια να πληρώνεται 900 Euro. Αν όμως κάνει δουλειά ανειδίκευτοι, ποσα παραπάνω να πάρει? Το πρόβλημα είναι η δουλειά που κάνει, αντί να έχει εξελιχθεί επαγγελματικά (και δεν είναι δικό του σφάλμα φυσικά). <= Please διαβάστε το κομμάτι αυτό προσεκτικά. Το έχω εξηγήσει 3 φορες, και 3 φορες παρεξηγήθηκα." Μου λες για ανειδίκευτους και μορφωμένους Πανεπιστημίων αλλά και στα άλλα Posts μιλάς έμμεσα κι εγώ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ 900€ (που διαμαρτύρονται κάποιοι ΤΟΟΟΟΣΟ έντονα) δεν παίρνουν οι ιδιωτικοί από 1 δουλειά σαν πρώτο μισθό!ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ;Και μετά λες ότι εγώ δεν καταλαβαίνω αυτά που γράφεις!!!! Μην πας να με βγάλεις τρελό!Επειδή δεν τα λες λέξη προς λέξη δεν σημαίνει ότι δεν εννοείς κάποια πράγματα ΕΜΜΕΣΑ!Σιγά ρε συ που γέλασες κιόλας με αυτά που λέω....τόσο αστεία σου φαίνεται η πραγματικότητα εεεεεε;;;Ε ρε που μπλέξαμε.....όλοι εδώ πέρα πάνε να μας το παίξουν οι ειδήμονες σε ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ και μας βγάζουν και τρελούς! Ακόμα να σου τονίσω ότι δεν είμαι μόνο εγώ που "ερμήνευσα" (όπως θες να πιστεύεις) τα λεγόμενά σου έτσι!!!Για κοίτα πιο πάνω από άλλους χρήστες και μετά έλα ξαναπές μου! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Όσες φορές και να πω τα ίδια, εσύ θα καταλάβεις τα δικά σου. Se efxaristw pou me epivevaiwses. :rolleyes: gmac: Σιγά ρε συ που γέλασες κιόλας με αυτά που λέω....τόσο αστεία σου φαίνεται η πραγματικότητα εεεεεε;;; Δε γέλασα με την πραγματικότητα :!: (η οποια είναι για κλάματα, όχι για γέλια). Γέλασα με το πως ερμηνεύεις τα λεγόμενα μου. Αν και η αλήθεια είναι πως ούτε αυτό είναι για γέλια (pleon). Φίλτατε μιλούσα συγκεκριμένα για τους δασκάλους. Κατά τα αλλα το 99% όσων γραφεις στα post σου δεν το έγραψα ούτε άμεσα ούτε έμμεσα. όλοι εδώ πέρα πάνε να μας το παίξουν οι ειδήμονες σε ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ To na to leei afto enas apofoitos TEFA pou exei apopsi gia ta panta (apo ta antisulliptika xapia, mexri to pws prepei na plirwnontai oi daskaloi) einai mallon paradokso, de nomizeis? Kai kala kaneis kai exeis apopsi, alla apo ekei mexri na les tous allous “eidimones se ola ta themata” uparxei kapoia apostasi. Oi arxaioi elegan, min krineis eks idiwn ta allotria. Ακόμα να σου τονίσω ότι δεν είμαι μόνο εγώ που "ερμήνευσα" (όπως θες να πιστεύεις) τα λεγόμενά σου έτσι!!!Για κοίτα πιο πάνω από άλλους χρήστες και μετά έλα ξαναπές μου! Ektos apo ton gvg (pou vgike apo to pouthena gia na pei ti mpourda tou) oi perissoteroi alloi xristes mia xara fainetai na katalavainoun ta ellinika. Ειλικρινά, θα ήθελα πολύ να λήξω την παρεξήγηση (για να μη νομίζεις κιόλας ότι έχω κάτι προσωπικό μαζί σου) αλλα δεν πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα να βρούμε κοινό τόπο αναφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispanos Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Eimai sigouros oti kapoios moderator h'kapoia uperfusikh dunamh alazei ta legomena enos apo twn duo kai o allos apantaei alla nti allwn. Kamia sunoxh sthn skepsh kai stis apantiseis...isws telika auto na ftaiei pou kapioi pernoun liga lefta stis polles douleies pou kanoun. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 gmac: -Η πρόταση μου με το γέλιο είχε 2 σκέλη!ότι γέλασες με αυτά που λέω και απλώς το δεύτερο σκέλος είχε ειρωνικό χαρακτήρα αλλά το πήρες κυριολεκτικά!!! -Παράδοξό;Αναρωτιέμαι τι ειδικότητα έχεις εσύ!'Ετσι και για να ξέρεις....ασχολούμαι με παιδιά πριν πάρω το πτυχίο στα ΤΕΦΑΑ!Απλώς τώρα συνεχίζω πιο...εντατικά σε ώρες και μέρες!Και για να με εμπιστεύονται κάποιοι εργοδότες χωρίς να έχω πάρει το πτυχίο σε διάφορες θέσεις εδώ και κάποια χρόνια(δεν μπορώ να σου πω που δουλεύω αλλά να ξέρεις ότι εκεί δε σε παίρνουν καθόλου εύκολα),αυτό κάτι λέει!Σε όσα θέματα ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Ή ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ(πιο διεξοδικά δεν γίνεται γιατί μόλις βρω ένα στραβό σε κάτι θέλω να το ψάξω να δω αν είναι αλήθεια ή όχι κ.α.) Η' ΕΧΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!Είτε σου αρέσει είτε όχι η μία ειδικότητα που έχω πάρει στα ΤΕΦΑΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ και ένα από τα μαθήματα που είχε μέσα αφορούσε αποκλειστικά ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!Έχω παρακολουθήσει και κάποια σεμινάρια που έχουν σχέση με αυτό το θέμα,και με γιατρούς το έχω συζητήσει και διάφορους καθηγητές γιατί με ενδιέφερε και λόγω μιας φίλης μου!Για τους δασκάλους.....αν δεν έχω ΕΓΩ άποψη που στην ουσία το επάγγελμά μου είναι ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ με των δασκάλων από την άποψη ότι συναναστρέφομαι με παιδιά και με την σωματική/ψυχική υγεία τους ποιος θα έχει;Εσύ;Μόνο αν είσαι καθηγητής ή κάτι παρόμοιο θα με καταλάβεις! -Έτσι πληροφοριακά.....είμαι άνθρωπος που στο ελεύθερο χρόνο του δεν πάει μόνο για καφέδες και ποτά αλλά μου αρέσει να ψάχνω διάφορα θέματα ώστε να είμαι πάντα ενημερωμένος!Αν με ρωτήσεις για τηλεπαιχνίδια,reality κ.α. δεν έχω ιδέα(τουλάχιστον όχι αυτή την στιγμή γιατί εδώ και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ)!Αλλά όσον αφορά την επικαιρότητα.....κοιτάζω να είμαι μέσα στα πράγματα σε σημαντικά γεγονότα! -Ακόμα...λες για μένα ότι παρερμηνεύω τα λεγόμενά σου.....από ότι βλέπω όμως κι εσύ απαντάς εντελώς επιλεκτικά σε αυτά που λέω και δεν μου λες τουλάχιστον αν συμφωνείς η διαφωνείς με κάποια από αυτά! -Καλό είναι να τελειώνουμε όμως με τα off topic και κάποιος moderator να τα σβήσει γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο για την εικόνα του topic! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 -Παράδοξό;Αναρωτιέμαι τι ειδικότητα έχεις εσύ! Den vriskw gia poio logo tha prepei h eidikotita kapoiou na epireazei ti dunatotita ekfrasis apopsis, alla afou se endiaferei eimai sumvoulos epixeirisewn se themata amoivwn stelexwn. 'Ετσι και για να ξέρεις....ασχολούμαι με παιδιά πριν πάρω το πτυχίο στα ΤΕΦΑΑ!Απλώς τώρα συνεχίζω πιο...εντατικά σε ώρες και μέρες!Και για να με εμπιστεύονται κάποιοι εργοδότες χωρίς να έχω πάρει το πτυχίο σε διάφορες θέσεις εδώ και κάποια χρόνια(δεν μπορώ να σου πω που δουλεύω αλλά να ξέρεις ότι εκεί δε σε παίρνουν καθόλου εύκολα),αυτό κάτι λέει!Σε όσα θέματα ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Ή ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ(πιο διεξοδικά δεν γίνεται γιατί μόλις βρω ένα στραβό σε κάτι θέλω να το ψάξω να δω αν είναι αλήθεια ή όχι κ.α.) Η' ΕΧΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!Είτε σου αρέσει είτε όχι η μία ειδικότητα που έχω πάρει στα ΤΕΦΑΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ και ένα από τα μαθήματα που είχε μέσα αφορούσε αποκλειστικά ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!Έχω παρακολουθήσει και κάποια σεμινάρια που έχουν σχέση με αυτό το θέμα,και με γιατρούς το έχω συζητήσει και διάφορους καθηγητές γιατί με ενδιέφερε και λόγω μιας φίλης μου!Για τους δασκάλους.....αν δεν έχω ΕΓΩ άποψη που στην ουσία το επάγγελμά μου είναι ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ με των δασκάλων από την άποψη ότι συναναστρέφομαι με παιδιά και με την σωματική/ψυχική υγεία τους ποιος θα έχει;Εσύ;Μόνο αν είσαι καθηγητής ή κάτι παρόμοιο θα με καταλάβεις! File mou mpravo gia ola afta, dikaiwma apopsis exeis outws h allws, alla to oti eisai gumnastis (ara en dunamei ekpaideftikos) de simainei oti mporeis na les pragmata kai na ta afineis atekmiriwta. Oute na diastrevlwneis ta legomena twn allwn. -Έτσι πληροφοριακά.....είμαι άνθρωπος που στο ελεύθερο χρόνο του δεν πάει μόνο για καφέδες και ποτά αλλά μου αρέσει να ψάχνω διάφορα θέματα ώστε να είμαι πάντα ενημερωμένος!Αν με ρωτήσεις για τηλεπαιχνίδια,reality κ.α. δεν έχω ιδέα(τουλάχιστον όχι αυτή την στιγμή γιατί εδώ και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ)!Αλλά όσον αφορά την επικαιρότητα.....κοιτάζω να είμαι μέσα στα πράγματα σε σημαντικά γεγονότα! Kai pali mpravo (to ennow) - opws omws to kaneis esy, etsi kanoun kai alloi antrwpoi, ara de mporeis na arxizeis na katigoreis atoma pou den ksereis ws "Eidimones se ola ta themata". -Ακόμα...λες για μένα ότι παρερμηνεύω τα λεγόμενά σου.....από ότι βλέπω όμως κι εσύ απαντάς εντελώς επιλεκτικά σε αυτά που λέω και δεν μου λες τουλάχιστον αν συμφωνείς η διαφωνείς με κάποια από αυτά! To ekana epaneilimena (an kai oxi sta teleftaia post). An anatrekseis sta proigoumena mou post tha to deis. Sumfwnisa se arketa kai to eipa (gia na diavasw argotera sta post sou oti diafwnw xwris na to kserw), diafwnisa se kapoia alla kai egrapsa to giati (gia na diavasw meta sta post sou apantisi se pragmata pou den eipa). Telos eipa kapoia pragmata 2 kai 3 fores gia na me ksanarwtiseis pali ta idia kai na sunexiseis na parermineveis pragmata pou eksigisa 2 kai 3 fores, e kapoia stigmi h upomoni mou eksantlithike. (PS: sorry gia ta greeklish, de leitougei to ilsp). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 -Μία μου λες γιατί έχω άποψη για όσα θέματα έχω πει κάποια πράγματα γενικώς(κι εγώ στο τεκμηρίωσα από την πλευρά μου λέγοντας σου ότι εκτός του ότι είμαι γνώμη μου είναι και Ο ΤΟΜΕΑΣ ΜΟΥ,κάτι που το έχω ψάξει!) και τώρα εσύ με ρωτάς γιατί θέλω να μάθω την ειδικότητά σου ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!Γιατί το δικόμου να είναι παράδοξο ενώ το δικό σου όχι; -Τι διαστρέβλωσα ρε συ;Αν εσένα κάποια πράγματα δεν σου φαίνονται τεκμηριωμένα εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό! -Δεν κατηγόρησα με τον τρόπο που λες.....αλλά όταν μου απαντάνε ειρωνικά ή με περίεργο ύφος,άνθρωπος είμαι κι εγώ....δεν θα κάθομαι απλώς να ακούω(στην προκειμένη περίπτωση να διαβάζω!!)! -Στα posts που συμφωνείς το είδαμε αλλά σε αρκετά άλλα απλώς τα άφησες να αιωρούνται και δεν ήσουν συγκεκριμένος!Αν παρερμήνευσα εγώ τότε το ίδιο έκανες κι εσύ φίλε μου!Άλλα σου έλεγα και αλλού το πήγαινες! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 -Μία μου λες γιατί έχω άποψη για όσα θέματα έχω πει κάποια πράγματα γενικώς(κι εγώ στο τεκμηρίωσα από την πλευρά μου λέγοντας σου ότι εκτός του ότι είμαι γνώμη μου είναι και Ο ΤΟΜΕΑΣ ΜΟΥ,κάτι που το έχω ψάξει!) και τώρα εσύ με ρωτάς γιατί θέλω να μάθω την ειδικότητά σου ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!Γιατί το δικόμου να είναι παράδοξο ενώ το δικό σου όχι; Giati esy anaferthikes prwtos se "ειδήμονες σε ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ". Egw thewrw oti opoiosdipote mporei na exei apopsi panw se ena thema genikou endiaferontos, arkei na tin tekmiriwnei. Pantws sou egrapsa akrivws apo panw poia einai h eidikotita mou. -Τι διαστρέβλωσα ρε συ;Αν εσένα κάποια πράγματα δεν σου φαίνονται τεκμηριωμένα εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό! To eipa pio panw kai malista me quotes. Ena paradeigma (apo ta polla): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1623266#post1623266 -Στα posts που συμφωνείς το είδαμε αλλά σε αρκετά άλλα απλώς τα άφησες να αιωρούνται και δεν ήσουν συγκεκριμένος!Αν παρερμήνευσα εγώ τότε το ίδιο έκανες κι εσύ φίλε μου!Άλλα σου έλεγα και αλλού το πήγαινες! Mporei, kaneis den einai asfaltos:p . To kuriotero epixeirima mou itan (kai paramenei) oti o daskalos einai arketa ksexwristo epaggelma kai de mporei efkola na ginei sugkrisi tou me alla epaggelmata oute tou dimosiou oute tou idiwtikou tomea. Oxi ksexwristo giati ta atoma pou to kanoun einai ksexwrista, alla giati gia paradeigma oi wres ergasias, oi diakopes ktl panta tha einai diaforetikes apo aftes tou mesou upallilou. Afou ta sxoleia kleinoun stis 2 to mesimeri, ti tha kanei o daskalos tha katsei mexri tis 5 gia na doulepsei 8wro? De ginetai. To idio me tis kalokairines diakopes. Sumfwnoume oti apo apopsi diakopwn o daskalos einai se pleonektiki thesi. Afto omws de simainei oti prepei na upologisoume posous mines doulevei kai na ton plirwsoume mono afta ta lefta! Diladi posa lefta tha kataliksei na pairnei o daskalos, €500 to mina epeidi exei polles diakopes? Oute mporei na vrei 2i douleia (apagorevetai) kai den einai kai themito. H theleis aftos pou didaskei ta paidia sou na pairnei ta idia oso mia douleia xamilou epipedou (px apothikarios) - giati opws kai na to kanoume douleia xamilou epipedou einai - den prosvalw ta atoma pou tin kanoun. Esy pairneis 1300 Eura kai douleveis 8ores (asxeta an einai se 2 douleies apo 2 4wra), ara se sxesi me enan dimosio upallilo den eisai kai toso rigmenos. (eksairesi se sugkrisi me to daskalo, pou eipame oti einai eidiki periptwsi, pou kai pali den eisai rigmenos giati aftos ksekinaei me 900 kai den mporei na paei an simplirwsei to eisodima tou me 2i douleia). An theleis na kanoume sugkrisi idiwtikou me dimosio tomea efxaristws, alla na afisoume tous daskalous ap'eksw giati einai apo ti fusi ths eidiki katigoria douleias. Oti allo afisa na aiwreitai efxaristws na to diefkrinisw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 gmac: -Η όλη σου στάση ήταν τέτοια(για το ειδήμονες μιλάω)!Δηλαδή ότι εσύ τα ξέρεις όλα κι εμείς τίποτα!Για αυτό...ειδικά όταν μου μίλησες για παράδοξο είπα να δω τι ειδικότητα έχεις κι εμείς οι "άσχετοι" είμαστε τόσο έξω από τον χορό κι εσύ τα ξέρεις καλύτερα! -Στο παράδειγμα που αναφέρεις δεν διαστρέβλωσα τίποτα!Ειρωνικός ήμουν προς την κοινωνική ωφέλεια των δημοσίων υπαλλήλων!Ειρωνία,αστείο πώς αλλιώς να το πω!Εσύ αυτό το ονομάζεις διαστρέβλωση;;; -Οι ώρες και οι μέρες είναι όντως ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικές!Όμως αυτό πυο μου την δίνει είναι η στάση τους!ΟΚ,κάνατε την απεργία ΑΛΛΑ να έχετε ΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ!Κάτι επιπλέον.....μην μου πεις τώρα ότι αυτοί δεν ξέρουν τι επικρατεί στην παιδεία ΠΡΟΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ!!!ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ!Αφού τα ξέρουν γιατί δεν πάνε σε άλλο επάγγελμα; -1300€ παίρνω αλλά κάνω 3 δουλειές στην ουσία (με τις 2 παίρνω γύρω στα 1000€)(άσε που τώρα επειδή δεν βγαίνει από κούραση παίζει να παίρνω λιγότερα από τη μία δουλειά γιατί θα τους πω να κάνω λιγότερες ώρες γιατί αλλιώς δεν βγαίνω με τίποτα-δηλαδή υπολογίζω 1000€ με 40ώρες σχεδόν συν η ταλαιπωρία με συγκοινωνίες κ.α.!) ΑΛΛΑ μου φεύγει ο πάτος στην κυριολεξία και είμαι από τις 8 εώς τις 10 το βράδυ στους δρόμους!Το πολύ πολύ να πάω για καμιά ώρα στο σπίτι για να φάω και αν κάνω και κάνα μπανάκι ή κάτι άλλο!Εγώ απλώς ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΣΩ(με το προσωπικό μου παράδειγμα) ΟΤΙ 900€ σαν πρώτο μισθό δεν πρόκειται να πάρω από ΚΑΝΕΝΑΝ στον ιδιωτικό τομέα!Συμφωνείς με αυτό;Να μην συγκρίνουμε κιόλας και συνθήκες δουλειάς κ.α.!Ας έπαιρνα κι εγώ 900€ από ΜΙΑ μόο δουλειά και δεν θα είχα παράπονο!Τώρα για το αν κάνουν άλλες δουλειές ή όχι...θα αστειεύεσαι βέβαια!Πιστεύεις ότι ΟΛΟΙ τους δουλεύουν ΜΟΝΟ το πρωί;Ε όχι...δεν παίζει αυτό!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Eimai sigouros oti kapoios moderator h'kapoia uperfusikh dunamh alazei ta legomena enos apo twn duo kai o allos apantaei alla nti allwn. Kamia sunoxh sthn skepsh kai stis apantiseis...isws telika auto na ftaiei pou kapioi pernoun liga lefta stis polles douleies pou kanoun. νομίζω εύστοχο σχόλιο που ανταποκρίνεται στην γενική πραγματικότητα και αφορά τα πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 runner+gmac δεν το σταματάτε κάπου εδώ;Αφού βλέπετε ότι δεν βγαίνει άκρη γιατί το κουράζετε; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts