21century Δημοσιεύτηκε July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 27, 2003 Εχουν υψηλεs πωλησεις στην Ελλαδα αλλα ποια εταιρεια ειναι κορυφαια; Εχω 1150? ποιο να αγορασω το Compaq presario2146 ή Acer 1307 με AMD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 fujitsu-siemens...κορυφαία σε δυνατότητες (απλά λίγο άσχημούτσικα..)..:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloz Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 gericom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 TOSHIBA! Satellite :) Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psaxtiris Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Compaq standar :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Dell, top quality, fast products! :) Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Dell... δεν υπάρχει στα καταστήματα αλλά είναι κορυφαία σε επιδόσεις και υποστήριξη (το δικό μου έχει 3 χρόνια on site). Σε όσα shows έχω πάει που έχουν σχέση με computer graphics ΟΛΟΙ Dell έχουν... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 H Dell ειναι αξια αλλα πρεπει να καταθεσω το ποσο σε τραπεζα και να παρω μηχανημα σε 10 μερες. Θα ηθελα μια γνωμη για την acer ή την packard bell ωστε να εχω ολοκληρωμενη αποψη για τις δυνατοτητες αλλα και να δουμε τελικα ποιοι ειναι στην κορυφη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης της Dell με την Acer... Τα Dell καθυστερούν τόσες ημέρες, γιατί το μηχάνημα κατασκευάζεται από τη στιγμή που θα το παραγγείλεις. Και σου δίνουν και tracking number οπότε βλέπεις σε τι στάδιο βρίσκεται (συγκέντρωση εξαρτημάτων, συναρμολόγιση κτλ...) Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Εγώ πάντω δεν έχω και τόσο καλή εμπειρία με την dell. Πολλά προβλήματα. Προτιμούσα μέχρι πρότεινως τα HP και είμουν πολύ ευχαριστημένος. Δυστυχώς η ΗΡ διέκοψε τη παραγωγή, προωθώντας τα Compaq (τα οποία καλά είναι αλλά δεν με τρελαίνουν). Οπότε προχτές που βρέθηκα στο ίδιο δείλημα κατέληξα στο να δοκιμάσω κάτι άλλο. Fujitsu Siemens με Intel Centrino και μου φαίνεται προς το παρών μια χαρά :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Toshiba Satellite!!! Άλλη αίσθηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Hp-Compaq. Δοκιμασμένα στον χρόνο (Armada κ.λ.π.) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. July 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον unforgiven Dell... δεν υπάρχει στα καταστήματα αλλά είναι κορυφαία σε επιδόσεις και υποστήριξη (το δικό μου έχει 3 χρόνια on site). Σε όσα shows έχω πάει που έχουν σχέση με computer graphics ΟΛΟΙ Dell έχουν... τελικά φίλε unforgiven έχουμε κάτι κοινό (μάρκες και ανάλυση οθόνης) κάνουμε και σχεδόν την ίδια δουλειά (New Media Designer - Computer Graphics)!!!! ;) Φίλε rigansic, μάλλον σε περίπτωση έπεσες, γιατί τα dell θεωρούντε πολύ σταθέρα και αξιόπιστα μηχανήματα! :wacko: Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Omen τελικά φίλε unforgiven έχουμε κάτι κοινό (μάρκες και ανάλυση οθόνης) κάνουμε και σχεδόν την ίδια δουλειά (New Media Designer - Computer Graphics)!!!! ;) Φίλε rigansic, μάλλον σε περίπτωση έπεσες, γιατί τα dell θεωρούντε πολύ σταθέρα και αξιόπιστα μηχανήματα! :wacko: Τότε έπεσα σε δύο περιπτώσεις :p Και κάτι άλλο. Είναι άσχημα! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_love_me Δημ. July 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2003 Gericom... den leo k o compaq kalos einai poli antektikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. July 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2003 rigasnic...ποια μοντέλα είχες? Δεν δουλεύω για την Dell απλά ρωτάω. Μαζεύω γνώμες!!! ;) Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. July 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic Τότε έπεσα σε δύο περιπτώσεις :p Και κάτι άλλο. Είναι άσχημα! Ε, δεν είναι άσχημα, είναι σοβαρά... Έχω δει πολλούς να αδιαφορύν για το Dell όταν είναι σβηστό, αλλά να παθαίνουν πλάκα όταν δουλεύει (ιδίως με το συνδυασμό κάρτας γραφικών και οθόνης). Το δικό μου παρουσίασε ένα ψιλοπρόβλημα στον δίσκο, την άλλη μέρα είχε έρθει ο τεχνικός σπίτι και μέχρι το μεσημέρι είχε αλλάξει δίσκο και είχε εγκαταστήσει τα πάντα. Με τέτοιο support, ας είναι άσχημα. Πάντως πέρα από ψιλοπροβλήματα που τυχαίνουν σε όλες τις μάρκες, δεν έχω ακούσει κάτι άγιο λόγου... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 28, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2003 Α και η εγγυηση παιζει ρολο. Η toshiba, fujitsu, acer, packard εχουν 2 χρονια και η ΗΡ μολις 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. July 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2003 Εννοείται HP-COMPAQ. Έχω ένα armada τα τελευταία 2 χρόνια και έχει αποδειχτεί "σκυλί"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Omen rigasnic...ποια μοντέλα είχες? Δεν δουλεύω για την Dell απλά ρωτάω. Μαζεύω γνώμες!!! ;) Ευτυχώς δεν τα είχα εγώ, αλλά ένας φίλος. Νομίζω inspiron 5000. Α και η εγγυηση παιζει ρολο. Η toshiba, fujitsu, acer, packard εχουν 2 χρονια και η ΗΡ μολις 1. Και το δικό μου fujitsu-siemens 3 χρόνια :) :) Ένας από τους λόγους που το προτίμησα. Ειδικά όταν έμαθα ότι στα compaq έπαψαν να πουλάνε τα μαγαζιά επέκταση εγγύησης. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. July 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Toshiba Satellite!!! Άλλη αίσθηση! sumfono kai epauksano! exo satellite edo kai 3-4 xronia htan me win98 kai tora tou exo xp pano! paei arketa pio siga alla den sernete opos ta HP h h compaq! pera apo auto panta euriska driver kai panta ta nea leitourgika anagnorizan to hardware! edo h compaq den exei sto site ths tous drivers gia merika montela ...parolo pou zhtas tous drivers gia to leitourgiko me to opoio dinotan to laptop! toshiba kai ksero psomi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Έχω την τύχη να χρησιμοποιώ συχνά ένα laptop της toshiba. Το μηχάνημα είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό. Έχω δει και hp και compaq, αλλά την καλύτερη εντύπωση μου έχει κάνει το toshiba. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Ειναι τοσο μα τοσο θλιβερο να υπαρχει αυτο το γελοιο H-P mprosta apo to ονομα ths Compaq... Ειναι δυνατον ενας θρυλος να ανηκει στην Printer company οπως ειναι γνωστη η HP??? Ντροπη για τον Ελληνα Michael Cappellas, τελευταιο CEO της Compaq που ξεπουλησε την εταιρια και μετα απο ενα μηνα την εκανε για αλλου.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Καταλαβαίνω αυτό που λες (αν και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την HP), αλλά είναι λίγο άσχετο με το θέμα :( Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 tha sas proteina na koitaksete ta gericom... tis kaliteres othones... se ksena sigkritika tis kaliteres times... kai genika panta 10ari sto dikti apodosi/timi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts