HEO Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Παρουσίαση του Κυπρέου από εναν Καλαμαρά. Από το Έθνος. Εν έππεσεν τζιαι πολλά έξω πάντως. Ειδικά για το "σαν την Κύπρον εν εσιει!" :lol: εντυπωσιακο παντως το σημειο που λεει...ENAΣ ΣTOYΣ TPEIΣ KYΠPIOYΣ ΠANTPEYETAI ΞENH...:wacko::wacko:... ..καποτε ειχα διαβασει σε Αθηναικη εφημεριδα οτι ενας στους επτα Ελλαδιτες παντρευεται ξενη...και μου φανηκε υψηλο το νουμερο :blink:..... Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 εντυπωσιακο παντως το σημειο που λεει...ENAΣ ΣTOYΣ TPEIΣ KYΠPIOYΣ ΠANTPEYETAI ΞENH...:wacko::wacko:... ..καποτε ειχα διαβασει σε Αθηναικη εφημεριδα οτι ενας στους επτα Ελλαδιτες παντρευεται ξενη...και μου φανηκε υψηλο το νουμερο :blink:..... Δεν ξέρω εάν είναι ακριβές το νούμερο, πάντως σίγουρα είναι πολλές... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts