johnalepou Δημοσιεύτηκε October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 18, 2006 Λοιπον παιδια εχω βρει ενα ωραιο προγραμμα software που διαφοροποιει (αλλαζει) τη φωνη και θελω να μιλαω μεσω αυτου (απο τον Η/Υ) στο σταθερο μου τηλεφωνο. Ποιοι τροποι υπαρχουν? (εγω δηλαδη μιλαω στο μικροφωνο και απο τα ηχεια του ΗΥ ακουω την αλλαγμενη μου φωνη) Υπαρχουν καποια προγραμματα-υπηρεσιες (VoIpBuster κλπ) που πρεπει να πληρωνεις μεσω πιστωτικων κλπ. για να κανεις τηλεφωνηματα μεσω αυτων. Εγω ομως απλα θελω να ακουγεται η τροποποιημενη φωνη μου μεσω του υπολογιστη ζωντανα στο σταθερο τηλεφωνο. Μου ειπαν οτι η δουλεια μου θα γινει με ενα VOICE MODEM. Αυτα μηπως πανε μονο με ISDN η PSTN? Γιατι εγω εχω DSL συνδεση. Καποια αλλα πραγματα που θα πρεπει να προσεξω στην αγορα του VOICE MODEM?? (Θα ηθελα βεβαια να μην ειναι εσωτερικο,αλλα εξωτερικο) Oποιαδηποτε πληροφορια-προταση ευπροσδεκτη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Αυτα μηπως πανε μονο με ISDN η PSTN? Γιατι εγω εχω DSL συνδεση. Δεν έχεις DSL σύνδεση, έχεις DSL ΚΑΙ ISDN ή DSL ΚΑΙ PSTN. Αν έχεις ISDN χρειάζεσαι μόνο το πρόγραμμα RVS-Com και τους CAPI 2.0 drivers από το site της Intracom. Αν έχεις PSTN χρειάζεσαι ένα voice modem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnalepou Δημ. October 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Ναι εχω ISDN-DSL.Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου! Μηπως θα μπορουσες να μου δωσεις λιγα tips, Γιατι εχει διαφορα RVS-Com Για free download Και εχω μπερδευτει... Εσυ μιλας για να αγορασω αυτο το software ή θα κανει τη δουλεια και η free εκδοση που μπορω να κατεβασω??? Στη συνεχεια οταν θα τα εχω και τα δυο, τι περιπου κανω για να λειτουργησουν?? Θα χρειαστει ενα ενιαιο Headset (οπως εχουν οι τηλεφωνητες), ή γινεται η δουλεια και με το μικροφωνο που εχω συνδεδεμενο στον ΗΥ το οποιο θα ειναι ξεχωριστα απο τα ακουστικα που θα φορω στο κεφαλι?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Εγώ το έκανα με το Rvs-com Plus - δεν ξέρω αν το κάνει η lite έκδοση, μπορείς να δοκιμάσεις. Σε ότι αφορά το headset, ότι σε βολέυει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnalepou Δημ. October 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ok, ειμαι σε καλο δρομο τωρα,αν μπορουσες λιγο να με βοηθησεις στην εγκατασταση του RVS-COM για να μην κανω καμια μαμακία, θα σου ημουν ευγνωμων! Στο παραθυρο που εμφανιζεται παρακατω ας πουμε, τι να βαλω??? http://img149.imageshack.us/img149/8294/1nu9.jpg Ειμαι Θεσνικη.Να βαλω στο The area code is: 2310,231 ή τιποτα γιατι δεν εχει σημασια?? Στο " To dial out, I use" τι να βαλω??? Εσυ τι εχεις βαλει?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Δεν χρειάζεται να βάλεις κάτι εκεί. Άστο όπως είναι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnalepou Δημ. October 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ευχαριστω! Η επομενη καρτα μηπως ξερετε τι σημαινει??? Μηπως οριζει τι νουμερο θα φαινεται σε αυτους που θα καλω??? Γιατι εγω εχω αποκρυψη στο σταθερο http://img528.imageshack.us/img528/9876/2lb8.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnalepou Δημ. October 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Ok,τωρα μπορω να κανω κλησεις επιτελους,ομως αυτες ειτε διακοπτονται γρηγορα,ειτε δεν ακουω αυτον που καλω,ειτε τον ακουω διακοπτομενο,ειτε δειχνει DEVICE NOT RESPONDING και δεν καλει καν. Τι να φταιει ? (που δεν πηγαμε μπροστα???) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnalepou Δημ. November 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Βρηκα ενα software προγραμμα το AV VCS 3.0, το οποιο ετσι και μιλας στο μικροφωνο του PC, αλλαζει την φωνη σου και την ακους απο τα ηχεια LIVE.Ομως ενω στην αρχη δουλευε ΟΚ, τωρα κανει μια ενοχλητικη και πολυ διακριτη ηχω. Ξερετε αλλο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια ή πώς διορθωνεται η ηχω σε αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Βρηκα ενα software προγραμμα το AV VCS 3.0, το οποιο ετσι και μιλας στο μικροφωνο του PC, αλλαζει την φωνη σου και την ακους απο τα ηχεια LIVE.Ομως ενω στην αρχη δουλευε ΟΚ, τωρα κανει μια ενοχλητικη και πολυ διακριτη ηχω. Ξερετε αλλο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια ή πώς διορθωνεται η ηχω σε αυτο??? Είναι full version? Αν και υπάρχει και πιο πρόσφατη Voice Changer 4.0 Diamond η οποία δεν έχει τέτοια προβλήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 μπορεις να μας πεις κ μας πως λεγεται το προγραμμα που βρηκες για αλλαγη φωνης?αμα εχεις κ κανενα λινκ... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 μπορεις να μας πεις κ μας πως λεγεται το προγραμμα που βρηκες για αλλαγη φωνης?αμα εχεις κ κανενα λινκ... ευχαριστω http://www.audio4fun.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts