STUDIO NONAME Δημ. October 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 α ωραιες φωτογραφιες! τι ειναι αυτα ρε προεδρε? τους καφεδες μας δειχνεις?? :ρ ok pigenes girebontas :lol: pare ke tis bradines :rolleyes: photo 1 photo 2 photo 3 ta ipolipa eine xxxxxxxxx;) Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 ok pigenes girebontas :lol: pare ke tis bradines :rolleyes: photo 1 photo 2 photo 3 ta ipolipa eine xxxxxxxxx;) και παλι δεν με συγκινεις! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kako_paidi Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 emena pantos me sygkinises! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Παράθεση http://www.kakapaidia.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_20 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 ελα παιδιά,διάβασα για το meeting στη Χίο.Και γω μέσα.Είμαι απο Χίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. November 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 ελα παιδιά,διάβασα για το meeting στη Χίο.Και γω μέσα.Είμαι απο Χίο. ela na mazebomaste :lol: :lol: :lol: Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Κοίτα να δεις μέλη το myphone στη Χίο! Και γω που νόμιζα πως είμαστε μόνο ο Frontier και γω! 11/11 στις 7 λοιπόν! Θα ενημερώσω και τον αρχαιότερο Frontier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 MyPhone meeting στη Χίο! Καλό ακούγεται. Αν ήταν καλοκαίρι, θα ήταν και ο MsK εδώ, αφού έχει γνωστούς - εκτός από εμένα - και στο Πυργί. Πάντως, εγώ θα έρθω και ως εκπρόσωπος του Hellenic Club PocketPC :D Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. November 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 ante ke mazebomaste :) Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Πάντως, εγώ θα έρθω και ως εκπρόσωπος του Hellenic Club PocketPC :D Άμα είναι τότε θα φέρω και γω τα δικά μου κουβαδάκια μιας και είμαι και δικός σας! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. November 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Άμα είναι τότε θα φέρω και γω τα δικά μου κουβαδάκια μιας και είμαι και δικός σας! :p tha me peksete ke emena na fero to diko moy koybadaki!!!:) eine ligo palio omos :O Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 να φερω κι εγω τα δικα μου? προεδρε κοκκινισες γιατι το κουβαδακι σου ειναι παλιο?? :ρ Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. November 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 ke gia osous den exoyn metaforiko meso gia to meeting exoyme noikiasi to parakato leoforio gia tis 11 toy mina :rolleyes: :) Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. November 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 να φερω κι εγω τα δικα μου? προεδρε κοκκινισες γιατι το κουβαδακι σου ειναι παλιο?? :ρ palio alla xorai pola paixnidakia mikra ke megala !!!!!!!!!!!:D Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 ke gia osous den exoyn metaforiko meso gia to meeting exoyme noikiasi to parakato leoforio gia tis 11 toy mina :rolleyes: :) :lol: :lol: :lol: προσεχετε να μη γινει καμια λεωφοριοπειρατεια!!! :lol: :lol: :lol: αντε καλη δουλεια και καλη βδομαδα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Άμα είναι τότε θα φέρω και γω τα δικά μου κουβαδάκια μιας και είμαι και δικός σας! :p Πήρες τίποτα νέο; Εγώ θα φέρω το 9000, ένα HTC MTeoR και ένα Axim x51v. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. November 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 :lol: :lol: :lol: προσεχετε να μη γινει καμια λεωφοριοπειρατεια!!! :lol: :lol: :lol: αντε καλη δουλεια και καλη βδομαδα! les na mas klepsoyne:lol: pantos opios to kanei to skiniko tha mazepsi pola kinita kai oxi mono :D pantos an thelis gia esena bazoyme kai karabaki tim :lol: kai ntoparismeno malista :rolleyes: Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Πήρες τίποτα νέο; Εγώ θα φέρω το 9000, ένα HTC MTeoR και ένα Axim x51v. Όχι τίποτα νέο! Τώρα πλέον τα επενδύω σε άλλα πράματα! Ξέρεις! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. November 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Όχι τίποτα νέο! Τώρα πλέον τα επενδύω σε άλλα πράματα! Ξέρεις! :lol: patera !!:) Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. November 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 ante ke minane 2 meres :) elpizo na iparxoyn kefia to sabato :lol: Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 ante ke minane 2 meres :) elpizo na iparxoyn kefia to sabato :lol: απο σενα εξαρταται!!! κανονισε κανενα σοου!!:lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. November 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 απο σενα εξαρταται!!! κανονισε κανενα σοου!!:lol: ne re file thaq balo ke rosides :lol: meta tin 12 omos poy tha eimaste fagomeni na min mporoyme na koynisoyme :) ela ke esi na pame se :X magazia Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 που να ερθω ρε συ! θα'χει μποφορ!:ρ μη στεναχωριεσαι ομως...θα ρθει και η σειρα σου να χασεις την προεδρια!!!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. November 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 xa xa file prepi na fas pola psomia akoma :lol: gia na fas ton proedro kai den dexomaste etisis me ilikia kato apo 26:D Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Θα τα πουμε στις 7 πανω στο Remezzo ! (λογικά μέσα μέσα να εχουμε ησιχίες ) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 α ρε τυχεροι χιωτες...εχετε και αργια σημερα...ποιος σας πιανει! καλα να περασετε!! και.........ησυχα! η Αμαντα θα ερθει? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts