Nos 55 Δημοσιεύτηκε October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 14, 2006 Ποιο πιστευετε οτι θα ειναι το κομματι που θα ακουστει περισσοτερο φετος το χειμωνα?? Απο μενα David Guetta vs The Egg - Love dont let me go (Fuc* me i'm famous remix) :music: ήδη παιζει πολυ σε κλαμπ κτλ.! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_16 Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Και το London Bridges των Fergie πιστευω θα ακουστει πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Απόλυτο χειμερινό song είναι το Here without you - 3 doors down. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Δηλαδή δεν μπορούμε να βάλουμε songs που ταιριάζουν πολύ στην εποχή; :O Όταν είδα τον τίτλο,μου ήρθε αμέσως στο μυαλό ένα τραγούδι,αλλά μόλις διάβασα το πρώτο post κατάλαβα ότι μάλλον δεν κολλάει στο θέμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 November rain? :p Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 November rain? :pΑκριβώς :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Ποιο πιστευετε οτι θα ειναι το κομματι που θα ακουστει περισσοτερο φετος το χειμωνα?? Απο μενα David Guetta vs The Egg - Love dont let me go (Fuc* me i'm famous remix) :music: ήδη παιζει πολυ σε κλαμπ κτλ.! Και το London Bridges των Fergie πιστευω θα ακουστει πολυ. Ρε παιδιά sorry, αλλά και εγώ διαβάζοντας "απόλυτο χειμερινό song" κατάλαβα κάποια μπαλάντα, κάποιο slow κομμάτι, κάτι τέτοιο τέλος πάντων... Ο Guetta και η Fergie μόνο χειμερινοί δεν είναι... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Ένα απόλυτο χειμερινό song που στο καπάκι είναι και εντελώς πρωτότυπο,είναι το Last Christmas απο τους Wham...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Ένα απόλυτο χειμερινό song είναι το Last Christmas απο τους Wham...:lol: :pΣιγα να μην ειναι και το Χριστουγεννα της Δεσποινας Βανδη!http://www.clicksmilies.com/s0105/weihnachten/xmas-smiley-019.gif:lol: Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Τασιος Βασιας-Ολα τα ευρω :p Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Τασιος Βασιας-Ολα τα ευρω :p Τι είναι αυτός...;;;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Underdog Project - Winter Jam :wacko: :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι το Jump της Madonna θα ακουστεί πολύ. Κάτι το καινούριο βίντεο κλίπ, κάτι σαν soundtrack του "Ο διάβολος φοράει Prada", κάτι που το πέτυχα σε βίντεο μιας φωτογράφησης της Ζέτας (:love:) σε μια εκπομπή (άσχετο αλλά...) πιστεύω θα ακουστεί. Αν και ένας καθηγητής μου που είχε πάει Λονδίνο στη συναυλία της το καλοκαίρι το άκουγε από τότε. Και θα ήθελα να τονίσω ότι αναφερόμαστε στα τραγούδια που πιστεύουμε ότι θα ακουστούν αυτόν τον χειμώνα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Κι εγώ November Rain σκέφτηκα. Χειμώνα επίσης μου θυμίζουν και δύο των Stratovarius (Forever και Tears of Ice). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Εμένα πάντως τώρα που μπήκε ο χειμώνας μου ήρθαν στο μυαλό τα: A-ha - Summer Moved On Placebo- Summer's Gone Ace of Base - Everytime It Rains και Anathema - Natural Disaster Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Εγω προτεινω μπαλαντα και σε live εκτελεση ---> doors-riders on the storm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Μου μπήκαν στο νου μου τα: Smile-Lily Allen Και ένα σάμπα: Mas Que Nada-Black Eyed Peas FEAT Sergio Mendes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Εγω προτεινω μπαλαντα και σε live εκτελεση ---> doors-riders on the storm +1 και απο εμενα πολυ καλο. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 εγω θα ελεγα το Madonna - Get Together που ειναι ζεστο κομματακι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 PJ Harvey & Thom Yorke - This Mess We're In Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 PJ Harvey & Thom Yorke - This Mess We're In Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο κομμάτι!! +1 και από εμένα! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 R.E.M - I'll Take The Rain Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 εγω θα ελεγα το Madonna - Get Together που ειναι ζεστο κομματακι :p +1 από εμένα! και το jump θα κάνει επιτυχία πιστεύω. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lycan Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 symfwnw me tin treloparea here without you-three doors,poly kalo tragoudaki:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 symfwnw me tin treloparea here without you-three doors,poly kalo tragoudaki:D Όχι μόνο πολύ καλό τραγουδάκι!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ είναι! Όπως επίσης και το Landing in London... Και τώρα που το σκέφτομαι... και αυτό είναι χειμερινό song :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts