TrobocopR Δημοσιεύτηκε December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 8, 2003 Θέλω αν γίνεται βέβαια, να αποθηκεύσω στον σκληρό μου κάποιες σελίδες που είναι φτιαγμένες με το πρόγραμμα shockwave player. Αναφέρομαι φυσικά σε emulator (αν λέγεται έτσι) χρήσης του μενού κινητου τηλεφώνου... Γίνεται αυτό το πράγμα? Δεν βλέπω πουθενά κάτι που να λέει "save as"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 αν δεις το souce της σελίδας και δεις το όνομα του αρχείου, μπορείς μετά να το κατεβάσεις με ένα download manager ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Gia to flash tou P900 to thes e? Ego pantos den to katafera.:-( Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Τα flashakia apothikeyontai sta temporay int files afou ta anoiksete kanonika! Psakste ekie na ta vreite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 όχι ακριβώς...Για ένα πιο "ταπεινό" κινητό της ΣΕ που πραγματικά σκοπευω να αγοράσω, αλλά το ερώτημα είναι γενικότερο.... Πάντως προκειμένου να το δω δεν χρειάστηκα να κατεβάσω flash αλλά shockwave player... Το source πώς μπορώ να το δω? Δεν μπορώ να κάνω δεξί κλικ πουθενά εντός του παραθύρου... ΕΔΙΤ: Αν και όπως είπα δεν είναι φλας, έχεις διαδρομή πρόχειρη Μπάγερν7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Teleport Pro λέγεται ένα πρόγραμμα. Βρείτε το, κατεβάστε το. Κάνει θαύματα σχετικά μ'αυτό που ζητάτε. ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 C:\Documents and Settings\ Trobocop \Local Settings\Temporary Internet Files A! Ksehasa prepei sta folder options na tikareis tin epilogi show hidden files and folders. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis0mcp Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® Το source πώς μπορώ να το δω? Δεν μπορώ να κάνω δεξί κλικ πουθενά εντός του παραθύρου... sthn mpara tou explorer sto menu VIEW Παράθεση mixalis0mcp is here ! Welcome to the new, better, stronger, faster, unwired revolution ...Welcome to myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mixalis0mcp sthn mpara tou explorer sto menu VIEW Plaka moy kaneis?? :p Den yparxei kanena menoy sto sygekrimeno para8yro ths paroysiashs!!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Δηλαδή δεν ανοίγει σε κανονικό παράθυρο explorer; (δεν μας δίνεις την σελίδα να το δούμε; ;) ) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 :p Τεσπα, αν βοηθάει, η σελίδα βρίσκεται εδώ: http://www.sonyericsson.com/gr/spg.jsp?page=start Πρόκειται για το Τ100...το λινκ δυστυχώς δεν παραπέμπει απ'ευθείας σε αυτό... Θα φτάσετε σε συτήν κάνοντας κλικ στο "Δοκιμή τηλεφώνου"... Αυτήν η σελίδα ήταν η αφορμή όλης της ιστοριας... :mad: και σπάμε το στομαχι μας τόση ώρα... :!: Αν άνοιγε σε κανονικό παράθυρο explorer μάλλον δεν θα κάναμε αυτήν την συζήτηση... :rolleyes: Το πρόβλημά μου όμως δεν είναι η συγκεκριμένη σελίδα, γενικότερα ρώτησα... :cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκεύσω μια σελίδα! Για παράδειγμα να αποθηκεύσω όλη τη σελίδα του myphone; Γίνεται; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκεύσω μια σελίδα! Για παράδειγμα να αποθηκεύσω όλη τη σελίδα του myphone; Γίνεται; :confused: Ναι Γιάννη, μια απλή σελίδα μπορείς άνετα να την αποθηκεύσεις...αρχείο-->αποθηκευση ως... Eγώ έχω αποθηκεύσει όλες τις σελίδες από τα ανέκδοτα και αστεια...για να τα διαβάζω με την ησυχία μου... :devil: άλλωστε ειδικά αυτές του Myphone, δεν πιάνουν και πολύ χώρο...50 με 100 ΚΒ ανάλογα με το πόσες φωτο περιέχει... Aλλού είναι το πρόβλημα... ΕΔΙΤ: Εν τω μεταξυ εριξα μια ματια στην διαδρομη έχοντας το παράθυρο της παρουσίασης ανοικτό αλλά ο φάκελος περιέχει μερικές χιλιάδες αρχεία, παντός τύπου και με τα πιο κουφά ονόματα...... Έχει κανείς καμιά ιδέα ποιο έιναι αυτό που με ενδιαφέρει? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Λοιπόν όσο για το Τ100 το όλο όνομα του αρχείου που θες είναι εδώ: http://www.sonyericsson.com/trythephone/t100/T100_sim_eng.dcr Κατέβασε το με ένα download manager ή απλά κάνα αποθήκευση προορισμού ως. (δεν έχω ξαναδει dcr επέκταση...) Πώς το κανα: Πήγα στα temp files βρήκα τη σελίδα του Τ100 απο κει και την άνοιξα σε κανονικό παράθυρο και εκεί έκανα view source. Όσο για το κατέβασμα σελίδων υπάρχουν κάποια προγράμματα που κατεβάζουν ολόκληρα sites δηλαδή όχι μόνο μία σελίδα. Εγώ έχω ένα που το όνομα αρχείου του είναι: httrack-3.22-3 (δεν θυμάμαι πως λέγεται και δεν το έχω εγκατεστημένο τώρα. Αν θέλετε σας το στέλνω Υ.Γ. πήγα να δοκιμάσω το τηλέφωνο, του πατάω *#06# και δεν βγάζει ΙΜΕΙ! γιατί;;; προβληματικό τηλέφωνο θα ναι... :p Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic Υ.Γ. πήγα να δοκιμάσω το τηλέφωνο, του πατάω *#06# και δεν βγάζει ΙΜΕΙ! γιατί;;; προβληματικό τηλέφωνο θα ναι... :p Mπά! Εγώ πήγα να κάνω ένα τηλεφώνημα αλλά τίποτα...Μάπα σου λέω! :cry: :p Όσο για τα άλλα που είπες θά ρίξω μια ματιά και θα δω τι θα κάνω... :geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 τηλεφώνημα κάνει... και απαντάει μια φωνή που λέει thank you for.... ! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® Ναι Γιάννη, μια απλή σελίδα μπορείς άνετα να την αποθηκεύσεις...αρχείο-->αποθηκευση ως... Eγώ έχω αποθηκεύσει όλες τις σελίδες από τα ανέκδοτα και αστεια...για να τα διαβάζω με την ησυχία μου... :devil: άλλωστε ειδικά αυτές του Myphone, δεν πιάνουν και πολύ χώρο...50 με 100 ΚΒ ανάλογα με το πόσες φωτο περιέχει... Aλλού είναι το πρόβλημα... ΕΔΙΤ: Εν τω μεταξυ εριξα μια ματια στην διαδρομη έχοντας το παράθυρο της παρουσίασης ανοικτό αλλά ο φάκελος περιέχει μερικές χιλιάδες αρχεία, παντός τύπου και με τα πιο κουφά ονόματα...... Έχει κανείς καμιά ιδέα ποιο έιναι αυτό που με ενδιαφέρει? :confused: Καλό αυτό που λες, αλλά θέλω με κάποιον τρόπο να αποθηκεύσω ολόκληρο το site! Το myphone είναι πολύ μεγάλο, ας υποθέσουμε κάποιο άλλο μικρό site! Γίνεται κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Καλό αυτό που λες, αλλά θέλω με κάποιον τρόπο να αποθηκεύσω ολόκληρο το site! Το myphone είναι πολύ μεγάλο, ας υποθέσουμε κάποιο άλλο μικρό site! Γίνεται κάτι τέτοιο; ναι βρε, με το πρόγραμμα που είπα παραπάνω! whole web downloader νομίζω λέγονται αυτα. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Gia ri3e mia matia edw Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Καλό αυτό που λες, αλλά θέλω με κάποιον τρόπο να αποθηκεύσω ολόκληρο το site! Το myphone είναι πολύ μεγάλο, ας υποθέσουμε κάποιο άλλο μικρό site! Γίνεται κάτι τέτοιο; To πιο πάνω Post μου........ αόρατο είναι??? :whistle: Ανέφερα ένα προγραμματάκι.....και αναλώνεστε στα ίδια και τα ίδια :rolleyes: TELEPORT PRO or TELEPORT ULTRA και παύεις να θέτεις τέτοιου είδους ερωτήματα!!! :D :p Σου προτείνω το PRO. Θα το βρεις ΕΔΩ ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet To πιο πάνω Post μου........ αόρατο είναι??? :whistle: Ανέφερα ένα προγραμματάκι.....και αναλώνεστε στα ίδια και τα ίδια :rolleyes: TELEPORT PRO or TELEPORT ULTRA και παύεις να θέτεις τέτοιου είδους ερωτήματα!!! :D :p Σου προτείνω το PRO. Θα το βρεις ΕΔΩ ;) Το είδα, αλλά πρώτον νόμιζα οτι ήταν μόνο για τη δουλειά που το ήθελε ο Trobocop® και δεύτερον είδα το ίδιο πρόγραμμα και σε άλλο thread και είπα οτι είναι απο τα προγράμματα που τα κάνουν όλα και δεν κάνουν τίποτα στο τέλος! :p Ελπίζω να μην κατεβάσω άδικα 616kb! :devil: Πάντως το πρόγραμμα του rigasnic τέλειο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Me to teleport mporeis na katevaseis olokliro ena site i ena meros tou kai na periigitheis kanonika se afto offline. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas Me to teleport mporeis na katevaseis olokliro ena site i ena meros tou kai na periigitheis kanonika se afto offline. Δηλώνεις στο wizard του, πόσα links από την αρχική σελίδα και πέρα, θες να κατεβάσει υλικό. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Gia na briskete kai na katebazete ta flash arxeia pou exei mia selida kserw 2 kala programmatakia Flash2X Flash Hunter kai to Sothink SWF Decompiler MX 2002 Pro To prwto kanei eukola kai preview twn flash. To deutero mporei na kanei kai decompile tou flash sta stoixeiwdh arxeia tou (jpg,wav,mp3 ktl) kai ta 2 meta thn egkatastash enswmatwnontai kapws ston browser gia na mhn ta psaxneis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts