Jump to content

Windows Media Player 10

resurection_boy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά βοηθήστε λίγο. Εχω τον Windows Media Player 10 αλλά είναι στα Αγγλικά. Πώς τον γυρνάω στα Ελληνικά??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Πρέπει να το κατεβάσεις σε ελληνική εκδοση

Θα τη βρείς στo παρακάτω link :)

http://download.microsoft.com/download/B/2/E/B2E5C930-A209-43AA-8731-3D6B407A8211/MP10Setup.exe

Windows Media Player 10

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

To έκανα αλλά μου λέει ότι εκτελείται ήδη μία πιό πρόσφατη έκδοση του WMP στον υπολογιστή σας. Η εγκατάσταση θα τερματιστεί.

Μπορώ απο κάπου να τον απεγκαταστήσω και να τον εγκαταστήσωξανά??

To έκανα αλλά μου λέει ότι εκτελείται ήδη μία πιό πρόσφατη έκδοση του WMP στον υπολογιστή σας. Η εγκατάσταση θα τερματιστεί.

Μπορώ απο κάπου να τον απεγκαταστήσω και να τον εγκαταστήσωξανά??

Απο τον πίνακα ελέγχου στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Απο τον πίνακα ελέγχου στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων

Δεν μου το εμφανίζει εκεί!!

Πηγαινε ''Πεινακας Ελεγχου'' --> ''Προσθαφαίρεση προγραμμάτων'' και στα αριστερα εχει 4 καρτελακια,διαλεξε το τριτο και ακολουθα τις οδηγιες.

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Τελικά το βρήκα. Τσέκαρα στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων τo "προβολή ενημερώσεων" και μου έδειξε και τον Media Player. Όλα καλά τώρα!!

• 1 month later...

Καλησπέρα,

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα , έχω τον Windows Media Player 10 ,

Win Xp Prof και σύνδεση adsl 1024 , όταν προσπαθώ να συνδεθώ με κάποιον ραδιοφωνικό σταθμό για να ακούσω on-line το πρόγραμμα του είτε όταν δοκιμάζω να δω αντίστοιχα κάποιο τηλεοπτικό σταθμό μου εμφανίζεται αυτόματα το παρακάτω μήνυμα σφάλματος ανοίγοντας ο Media Player..

<<Windows Media Player cannot play the file because a network error occurred. The server might not be available. Verify that you are connected to the network and that your proxy settings are correct.>>

C00D11B3: Encountered a network error

Δοκίμασα να κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις όπως υποδεικνύει το μήνυμα σφάλματος Του Player στο αρχείο βοήθειας αλλά το πρόβλημα παραμένει…

Το έχει αντιμετωπίζει κάποιος άλλος ???

Ευχαριστώ

G_KOR

Δεν βάζεις το VLC ?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Δεν βάζεις το VLC ?

Το κατέβασα...

Ωραίο και χρηστικό φαίνεται...

Πως μπορώ να το κάνω όμως να ανοίγει σαν Default Player ???

Ο Ι.Ε ανοίγει αυτόματα τον Media Player των Win παρόλο που έχω πάει

και αλλάξει το πρόγραμμα που ανοιγουν τα αρχεία βίντεο με το vlc

G_KOR

• 1 month later...

Εδώ και λίγο καιρό, ο μέντια player μου όταν βάζω να βλέπω ένα βίντεο δείχνει πάνω αριστερά κάποιοες πληροφορίες με πράσινα γράμματα.

audio truck

iput description 44100 Hz, stereo 128 klps

current input bitrate

Κάθε βίντεο αλλάζουν και οι πληροφορίες αλλά η δομή είναι η ίδια. ξέρει κανείς ακριβώς τί είναι, γιατί μπαίνει και πώς φεύγει αν είναι δυνατόν?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

AngeloDion, βάλε τον bsplayer και δες αν συνεχίζει να στο κάνει. Αν το κάνει και στον bsplayer τότε είναι ρύθμιση του codec του video διαφορετικά δες στον media player στα tools - options - plugins

Nαί ξέχασα να αναφέρω πως το κάνει μόνο στα mp4. εν έχω κάποιο plug in. μόνο για το για το msn

Τότε φταίει το codec που έχεις βάλει. Δοκίμασε με το gspot να δεις τι codec χρησιμοποιεί το mp4 και δες τις ρυθμίσεις του.

Μμ. δεν βρήκα και τίποα χρήσιμο για τη περιπτωση μετο πρόγραμμα. Πάντως οταν βάζω να βλέπω αυτα τα βίντεο ανοίγει ένα σαν πρόγραμμα στο system trail. FFc κάτι. αυτό πρέπει να φταίει

ΕDIT. ο βρήκα!! μπήκα στο video player k lite που είχα. φιλτερς και απο εκεί απενργοπποίησα το osd του προγράμματος "ffd show decoder" Και έφυγε! αλλα στο media player εν έχει filters αρα πάτησα στο system trail δεξί κλικ και εκεί είχε επιλογή να να απενεργοποιήσεις το OSD.... και έφυγε!! :)