kormos Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Παιδιά βοηθήστε λίγο. Εχω τον Windows Media Player 10 αλλά είναι στα Αγγλικά. Πώς τον γυρνάω στα Ελληνικά?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Πρέπει να το κατεβάσεις σε ελληνική εκδοση Θα τη βρείς στo παρακάτω link :) http://download.microsoft.com/download/B/2/E/B2E5C930-A209-43AA-8731-3D6B407A8211/MP10Setup.exe Windows Media Player 10 Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 To έκανα αλλά μου λέει ότι εκτελείται ήδη μία πιό πρόσφατη έκδοση του WMP στον υπολογιστή σας. Η εγκατάσταση θα τερματιστεί. Μπορώ απο κάπου να τον απεγκαταστήσω και να τον εγκαταστήσωξανά?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 To έκανα αλλά μου λέει ότι εκτελείται ήδη μία πιό πρόσφατη έκδοση του WMP στον υπολογιστή σας. Η εγκατάσταση θα τερματιστεί. Μπορώ απο κάπου να τον απεγκαταστήσω και να τον εγκαταστήσωξανά?? Απο τον πίνακα ελέγχου στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Απο τον πίνακα ελέγχου στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων Δεν μου το εμφανίζει εκεί!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Πηγαινε ''Πεινακας Ελεγχου'' --> ''Προσθαφαίρεση προγραμμάτων'' και στα αριστερα εχει 4 καρτελακια,διαλεξε το τριτο και ακολουθα τις οδηγιες. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Τελικά το βρήκα. Τσέκαρα στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων τo "προβολή ενημερώσεων" και μου έδειξε και τον Media Player. Όλα καλά τώρα!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα , έχω τον Windows Media Player 10 , Win Xp Prof και σύνδεση adsl 1024 , όταν προσπαθώ να συνδεθώ με κάποιον ραδιοφωνικό σταθμό για να ακούσω on-line το πρόγραμμα του είτε όταν δοκιμάζω να δω αντίστοιχα κάποιο τηλεοπτικό σταθμό μου εμφανίζεται αυτόματα το παρακάτω μήνυμα σφάλματος ανοίγοντας ο Media Player.. <<Windows Media Player cannot play the file because a network error occurred. The server might not be available. Verify that you are connected to the network and that your proxy settings are correct.>> C00D11B3: Encountered a network error Δοκίμασα να κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις όπως υποδεικνύει το μήνυμα σφάλματος Του Player στο αρχείο βοήθειας αλλά το πρόβλημα παραμένει… Το έχει αντιμετωπίζει κάποιος άλλος ??? Ευχαριστώ Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Δεν βάζεις το VLC ? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Δεν βάζεις το VLC ? Το κατέβασα... Ωραίο και χρηστικό φαίνεται... Πως μπορώ να το κάνω όμως να ανοίγει σαν Default Player ??? Ο Ι.Ε ανοίγει αυτόματα τον Media Player των Win παρόλο που έχω πάει και αλλάξει το πρόγραμμα που ανοιγουν τα αρχεία βίντεο με το vlc Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Εδώ και λίγο καιρό, ο μέντια player μου όταν βάζω να βλέπω ένα βίντεο δείχνει πάνω αριστερά κάποιοες πληροφορίες με πράσινα γράμματα. audio truck iput description 44100 Hz, stereo 128 klps current input bitrate Κάθε βίντεο αλλάζουν και οι πληροφορίες αλλά η δομή είναι η ίδια. ξέρει κανείς ακριβώς τί είναι, γιατί μπαίνει και πώς φεύγει αν είναι δυνατόν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Παιδια θελω να κανω το Media Player να παιζει avi.Που θα βρω codecs? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 http://www.free-codecs.com/ Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Κάποιος για βοήθεια στην απορία μου? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethon242 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 AngeloDion, βάλε τον bsplayer και δες αν συνεχίζει να στο κάνει. Αν το κάνει και στον bsplayer τότε είναι ρύθμιση του codec του video διαφορετικά δες στον media player στα tools - options - plugins Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Nαί ξέχασα να αναφέρω πως το κάνει μόνο στα mp4. εν έχω κάποιο plug in. μόνο για το για το msn Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethon242 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Τότε φταίει το codec που έχεις βάλει. Δοκίμασε με το gspot να δεις τι codec χρησιμοποιεί το mp4 και δες τις ρυθμίσεις του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Τότε φταίει το codec που έχεις βάλει. Δοκίμασε με το gspot να δεις τι codec χρησιμοποιεί το mp4 και δες τις ρυθμίσεις του. Μμ. δεν βρήκα και τίποα χρήσιμο για τη περιπτωση μετο πρόγραμμα. Πάντως οταν βάζω να βλέπω αυτα τα βίντεο ανοίγει ένα σαν πρόγραμμα στο system trail. FFc κάτι. αυτό πρέπει να φταίει ΕDIT. ο βρήκα!! μπήκα στο video player k lite που είχα. φιλτερς και απο εκεί απενργοπποίησα το osd του προγράμματος "ffd show decoder" Και έφυγε! αλλα στο media player εν έχει filters αρα πάτησα στο system trail δεξί κλικ και εκεί είχε επιλογή να να απενεργοποιήσεις το OSD.... και έφυγε!! :) Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts