Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Ελληνική ROM δεν υποστηρίζει MSN και στην Αγγλική παίζει με Wifi. ¨Οσο για το Destinator η γνωμη μου είναι να πάρεις το X500 μαζί με το Destinator PN. Μπορείς στην συνέχεια μέσα από την NGI να κατεβάσεις το 6.1 δωρεαν:rolleyes: :rolleyes:

Υποστηρίζει κανονικότατα η Ελληνική ROM το MSN live και από όσο είχα δοκιμάσει πριν αλλάξω σε Αγγλική, λειτουργούσε και μια χαρά με wifi...

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υποστηρίζει κανονικότατα η Ελληνική ROM το MSN live και από όσο είχα δοκιμάσει πριν αλλάξω σε Αγγλική, λειτουργούσε και μια χαρά με wifi...

Ετσι, το Windows Live είναι καλύτερο και με περισότερες δυνατότητες από το MSN της Αγγλικής ROM. :p

@ panospap

Backup παίρνεις, επαναφορά από backup έχεις κάνει ? Γιατί εμένα και άλλους δύο μας πούλησε. :rolleyes:

Ευπειθώς αναφέρω ότι με έχουν "πουλήσει" και τα δυο back up προγράμματα (και το Spb και το Sprite) οπότε με κανένα δεν είσαι σίγουρος. Εννόω δηλ. ότι απέτυχαν να επαναφέρουν πλήρως το σύστημα, μαζί με το file system. Κάπου στο τέλος κολούσαν...

Ήθελα να ρωτήσω εσείς που το έχετε δουλέψει και με αλληνική rom και με αγγλική, ποια είναι η γνώμη σας? Ποια είναι η πιο σταθερή?:confused:

Ήθελα να ρωτήσω εσείς που το έχετε δουλέψει και με αλληνική rom και με αγγλική, ποια είναι η γνώμη σας? Ποια είναι η πιο σταθερή?:confused:

Θεωρητικά η Αγγλική, αλλά ίδιες είναι. :p

Πήγαινε εδώ: http://www.vijay555.com/index.php?Releases:VJPhoneShortcuts και κατέβασε το cab που έχει. Άμα δεις θα σου φτιάξει κάποια shortcuts, ένα από αυτά είναι το CallHistory.

Επίσης για να μην παιδεύεσαι με registry μπορείς να βάλεις το softkey applet που θα το βρεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1527310#post1527310.

Φιλε Hab, ευχαριστω για την απαντηση

Χαιρετώ όλα τα μέλη του myphone.gr

Εντελώς τυχαία και με ένα μικρό search που έκανα στο google πρός αναζήτηση συσκευών για gps βρήκα πληροφορίες για το Χ500 στο site σας.Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από τις δυνατότητες της συγκεκριμένης συσκευής,αλλά επειδή είναι πάρα πολλές οι σελίδες με απόψεις που έχετε αναπτύξει και δεν πρόκειται να τα καταφέρω μέχρι και την τελευταία σελίδα(ήδη κουράστηκα και μπερδεύτηκα στην 21η)θα μπορούσε κάποιος/οι να μου πεί αν τελικά η συσκευή αξίζει,διότι σκέφτομαι να πάω αύριο να την αγοράσω.Έχω όμως τις επιφυλάξεις μου για το πόσο θα μπορέσω να εξοικειωθώ μαζί της(αν είναι εύκολη ή δύσκολη στην χρήση της),αν αξίζει τα λεφτά της για αυτά που υπόσχεται.Θα έχω προβλήματα με bugs ή αυτά έχουν διορθωθεί;Μπορεί κάποιος να μου πεί τα σημαντικότερα βήματα που πρέπει να κάνω για τις ρυθμίσεις μόλις ενεργοποιήσω την συσκευή ώστε να μην έχω προβλήματα σαν άσχετος που είμαι;

Επειδή όμως δεν είναι το ίδιο να ακούς και να διαβάζεις για ένα gps(και ιδιαίτερα για τους χάρτες) όσο να το δείς στην πράξη θα ήθελα να ζητήσω μια χάρη:αν κάποιος από τους κατοίκους Αθηνών μένει στην Ανατολική Αττική και το διαθέτει,αν είναι εύκολο να βρεθούμε κάπου κοντά ώστε να μπορέσω να το δώ σε πλήρη λειτουργία,γιατί κακά τα ψέμματα δεν είναι και λίγα 700 euro.Είναι μεγάλη απόφαση για μένα τουλάχιστον να προβώ σε μια τέτοια ακριβή αγορά.Παρόλο που επισκέφθηκα το Πλαίσιο στο Mall δεν κατάλαβα και πολλά.

Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο,αλλά θεωρώ ότι όλοι εσείς είστε οι πλέον κατάλληλοι για να με βοηθήσετε!

Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε όταν είναι συνδεδεμένη η συσκευή με bluetooth handsfree το ringtone ν' ακούγεται και από τη συσκευή και όχι μόνο από το ακουστικό?

Δεν το φοράω συνέχεια με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις αφού δεν τις ακούω.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Να συμπληρώσω και εγώ οτι το Windows Live δουλεύει μια χαρά με wi-fi (Ελληνική ROM). Επίσης ο Total Commander εχει ενσωματωμένο Plug-in για σύνδεση με LAN (δίκτυο) ώστε να βλέπουμε απο τη συσκευή μας οτι καταλόγους έχουμε share στο pc μας καθώς και registry editor και ftp client

Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε όταν είναι συνδεδεμένη η συσκευή με bluetooth handsfree το ringtone ν' ακούγεται και από τη συσκευή και όχι μόνο από το ακουστικό?

Σε μένα χτυπάνε ταυτόχρονα (εχω το Jabra 125) συσκευή και ακουστικό - δεν έχω κάνει κάποιου είδους ρύθμιση γι' αυτό

Σε μένα χτυπάνε ταυτόχρονα (εχω το Jabra 125) συσκευή και ακουστικό - δεν έχω κάνει κάποιου είδους ρύθμιση γι' αυτό

Tαυτόχρονα χτυπάνε και σε εμένα με Jabra BT500. Αν έχεις κάνεις pair σωστά δεν έχεις πρόβλημα, ακόμα κι αν τυχον οι δυό συκευές, PDA + bluetooth handsfree, δεν έχουν βρεθεί, ακούγωντας την κλήση από το κινητό απάντάς με το bluetooth. :)

Χαιρετώ όλα τα μέλη του myphone.gr

Εντελώς τυχαία και με ένα μικρό search που έκανα στο google πρός αναζήτηση συσκευών για gps βρήκα πληροφορίες για το Χ500 στο site σας.Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από τις δυνατότητες της συγκεκριμένης συσκευής,αλλά επειδή είναι πάρα πολλές οι σελίδες με απόψεις που έχετε αναπτύξει και δεν πρόκειται να τα καταφέρω μέχρι και την τελευταία σελίδα(ήδη κουράστηκα και μπερδεύτηκα στην 21η)θα μπορούσε κάποιος/οι να μου πεί αν τελικά η συσκευή αξίζει,διότι σκέφτομαι να πάω αύριο να την αγοράσω.Έχω όμως τις επιφυλάξεις μου για το πόσο θα μπορέσω να εξοικειωθώ μαζί της(αν είναι εύκολη ή δύσκολη στην χρήση της),αν αξίζει τα λεφτά της για αυτά που υπόσχεται.Θα έχω προβλήματα με bugs ή αυτά έχουν διορθωθεί;Μπορεί κάποιος να μου πεί τα σημαντικότερα βήματα που πρέπει να κάνω για τις ρυθμίσεις μόλις ενεργοποιήσω την συσκευή ώστε να μην έχω προβλήματα σαν άσχετος που είμαι;

Επειδή όμως δεν είναι το ίδιο να ακούς και να διαβάζεις για ένα gps(και ιδιαίτερα για τους χάρτες) όσο να το δείς στην πράξη θα ήθελα να ζητήσω μια χάρη:αν κάποιος από τους κατοίκους Αθηνών μένει στην Ανατολική Αττική και το διαθέτει,αν είναι εύκολο να βρεθούμε κάπου κοντά ώστε να μπορέσω να το δώ σε πλήρη λειτουργία,γιατί κακά τα ψέμματα δεν είναι και λίγα 700 euro.Είναι μεγάλη απόφαση για μένα τουλάχιστον να προβώ σε μια τέτοια ακριβή αγορά.Παρόλο που επισκέφθηκα το Πλαίσιο στο Mall δεν κατάλαβα και πολλά.

Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο,αλλά θεωρώ ότι όλοι εσείς είστε οι πλέον κατάλληλοι για να με βοηθήσετε!

Γιάννη καλώς ήλθες στα μέρη μας και θα είναι καλή η διαμονή σου αν προχωρήσεις στην αγορά του Χ500. Τα PDA επειδή έχουν πολλές δυνατότητες απαιτούν προσαρμογή. Μην ανυσηχείς γιά το θέμα της πλοήγησης και φρόντισε να αγοράσεις τη συσκευή πακέτο με το Destinator PN/6. :cool:

Καλά την είχα κλειστή εννοείται. Όταν την επέλεγα ενώ φαινόταν ότι άνοιγε το ξυπνητήρι, δεν ακουγόταν καθόλου. Το θέμα είναι ότι και έτσι που ήμουνα, το πρόγραμμα κολλούσε συνέχεια κι επειδή δεν είχα και πολύ όρεξη για άλλα μη ξυπνήματα το έβγαλα...

Ειχα το ιδιο προβλημα αλλα με τη προηγουμενη εκδοση του προγραμματος.Στο site της εταιρίας εχει μια beta εκδοση την 2.7.2

Βαλτην πανω στη προηγουμενη που ειναι registered και θα εισαι ΟΚ..

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

ANAROTIEME an exei plhrosei kanenas apo emas kapoia efarmogh

(ektos destinator) gia to pda toy???? :O

Περίεργους προβληματισμούς έχεις πρωί πρωί και βγάλε το Χ500 απ' το ενυδρείο πιά, θα περάσει καμιά υγρασία πάλι μέσα και θα τρέχουμε. :p

Αμ δεν κατάλαβα τίποτα. Που κολάει αυτό ? :(

Λαθος!Σε εσενα ηθελα να απαντησω αλλα πατησα Reply.:O

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

Με χάλασες με το wi-fi.

Δηλαδή δεν παίζει με τα κλασικά ερτζιανά?

Aν και η Ελλάδα είναι ο παράδεισος του wi-fi καθώς σε κάθε γειτονιά χαλλλαρά βρίσκεις τουλάχιστον ένα ασύρματο router χωρίς ασφάλεια.

Βασικά κάπου διάβασα εδώ στο forum ότι τα παλιότερα ΕΤΕΝ (κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο αλλά δεν θυμάμαι ποιό) έπαιζαν ράδιο από το εξωτερικό ηχείο και μάλιστα χωρίς τα handsfree για κεραία.

Αληθεύει κάτι τέτοιο?

Υ.Γ. Φίλιππα μη στεναχωριέσαι, θα έρχομαι στο thread του Μ700 να σας κάνω παρέα.:lol: :lol:

Δεν ξερω αν γινεται αλλα καλο θα ηταν.Το G500+ Οταν το κρατουσες στο χερι σου και χωρις το λαστηχακι που καληπτε την εισοδο του hands free γινοσουν εσυ κεραια και εποιανε αλλα μονο ετσι,βεβαια δεν ειχε και νοημα ετσι,αλλα για καποιο χωρις κεραια δεν ξερω!:)

You are Welcome...

Αλλα δεν σε βλεπω στο Μ700 και αρχισω και ανησυχω...:lol: :lol:

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

me to coca cola buckup :rolleyes: kanete buckup kai thn storage card h mono thn esoterikh mnhmh tou x500?????

kai an xrisimopohhtai kai to programma pou kanei eggatastash sto pc ,h den xreiazete.

Re den vghke h eikona tou enudreiou akoma?????

Μπορούμε να βάλουμε opera mini στο χ500 ?

Το ρωτάω γιατί είναι πιο γρήγορος στο άνοιγμα σελίδων στο ιντερνετ,

και κάτι ακόμη μπορούμε να βάλουμε κάποιο πρόγραμμα να τρέχει εφαρμογές jawa ?

Έχει καταφέρει κανείς να μπει σε κάποιο site για bet (Betfair, Bwin) και να ποντάρει ? Ενώ μπαίνω κανονικά και κάνω login, δεν μπορώ να τζογάρω. Είναι πολύ χρήσιμο όταν βλέπεις αγώνα live σε cafe. Φαντάζομαι αφορά λίγους, αλλά όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας απαντήσει..

me to coca cola buckup :rolleyes: kanete buckup kai thn storage card h mono thn esoterikh mnhmh tou x500?????

kai an xrisimopohhtai kai to programma pou kanei eggatastash sto pc ,h den xreiazete.

Re den vghke h eikona tou enudreiou akoma?????

Το πρόγραμα στο PC δεν χρειάζεται, αρκεί από τις ρυθμίσεις να του πείς να κρατάει αντίγραφο στην κάρτα. Οχι την κάρτα backup. Εχει υγρασία αυτές τις μέρες. :p

Έχει καταφέρει κανείς να μπει σε κάποιο site για bet (Betfair, Bwin) και να ποντάρει ? Ενώ μπαίνω κανονικά και κάνω login, δεν μπορώ να τζογάρω. Είναι πολύ χρήσιμο όταν βλέπεις αγώνα live σε cafe. Φαντάζομαι αφορά λίγους, αλλά όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας απαντήσει..

Εχουμε προχωρήσει τόσο πολύ και δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα....

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Υ.Γ. γιατί δεν γράφεις όπως όλοι μας ? Αν ο καθένας αρχίζει να μεγαλώνει και να αλάζει χρώμα και γραματοσειρά σε όλα του τα μυνήματα, θα μας βγούν τα μάτια. :shock:

• The title was changed to ETEN Χ500