panosha Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 να ρωτησω κατι? οταν κλεινω το τηλεφωνο με το power button πολλες φορες μεσα στο παντελονι μου πατιεται καποιο κουμπι οπως πχ το πανω αριστερα με αποτελεσμα οταν το ξαναβγαζω να ειναι ανοιχτο.μπορω να το ρυθμισω καπως ωστε μονο απο το power button να ανοιγοκλεινει? Εναρξη / Ρυθμίσεις / Power / Τσεκάρεις το keylock. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosdia Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 paidia de mporo na katalabo ena pragma. otan arxizei na mi stelnei ta sms tote einai pou de se afinei na mpeis kai sta settings tou phone. sosto? pos mporeis na mpeis mesa kai na epilexeis manual sto diktyo kai na ftiaxei pali? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Από ότι καταλαβαίνω με αυτά που λένε τα παιδιά, κάνεις hard reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Όχι, αν κρίνω από το δικό μου που με το δεύτερο reboot την βλέπει την κάρτα κανονικά. Σε κάποιους μπορεί να χρειαστεί παραπάνω, ίσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Καμία πρόταση για προστατευτικό οθόνης και από που την προμηθεύομαι??? Γιατι έχει γεμίσει δακτυλιές! Υγ. Α, ναι και πως κάνεις αυτόματη απάντηση σε bluethooth?? Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatilas Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Παιδιά μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να κλειδώσει το πληκτρολόγιο στα αγγλικά και όχι κάθε φορά που πληκτρολογώ ένα αγγλικό γράμμα μετά να επιστρέφει στα ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Καμία πρόταση για προστατευτικό οθόνης και από που την προμηθεύομαι??? Γιατι έχει γεμίσει δακτυλιές! Παιδιά όντως, έχει χρησιμοποιήσει κάποιος screen protector καλής ποιότητας. Είχα ένα έξτρα για το M600 αλλά δεν το έβαλα γιατί ήταν λίγο πιο μεγάλο. Έχει δοκιμάσει κανένας για κάποιο άλλο ppc που να ταιριάζει?? Το δικό του είναι και πιο μικρό από το κανονικό κι είναι και τραγικής ποιότητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Το δικό του έχω βάλει, δεν είναι πιο μικρό, μια χαρά έκατσε. Και το brando (από play247) που έχω στο m600 ίδιο είναι σε διαστάσεις πάνω κάτω. Φυσικά το δεύτερο υπερτερεί σε ποιότητα αλλά μόλις τώρα παρατήρησα πόσο "σκοτεινιάζει" την οθόνη. Σχεδόν θαμπώνει. Για την αυτόματη απάντηση, θυμάμαι ότι στο m600 υπήρχε η επιλογή στις ρυθμίσεις τηλεφώνου, στην καρτέλα "others". Μάλλον την αφαίρεσαν, δεν τη βρίσκω πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nextforbest Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Παιδιά μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να κλειδώσει το πληκτρολόγιο στα αγγλικά και όχι κάθε φορά που πληκτρολογώ ένα αγγλικό γράμμα μετά να επιστρέφει στα ελληνικά? Μπορεις να χρησιμοποιησεις το easy Keyboard το οποιο εχει αγγλικα και το βρισκεις εαν πατησεις στο βελακι που βρισκεται αριστερα απο το σημα του πληκτρολογιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Το δικό του έχω βάλει, δεν είναι πιο μικρό, μια χαρά έκατσε. Και το brando (από play247) που έχω στο m600 ίδιο είναι σε διαστάσεις πάνω κάτω. Φυσικά το δεύτερο υπερτερεί σε ποιότητα αλλά μόλις τώρα παρατήρησα πόσο "σκοτεινιάζει" την οθόνη. Σχεδόν θαμπώνει. Κι εγώ brando έχω αλλά είναι πιο μεγάλο από την οθόνη!!! Το έβαλες από κάτω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatilas Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Μπορεις να χρησιμοποιησεις το easy Keyboard το οποιο εχει αγγλικα και το βρισκεις εαν πατησεις στο βελακι που βρισκεται αριστερα απο το σημα του πληκτρολογιου. Thanks. Αλλά δεν με βολεύει το Easy Keyboard και πολυ, πιάνει πολύ χώρο στην οθόνη ρε γμτ. Το πληκτρολόγια με ενδιαφέρει περισσότερο. Όποιος ξέρει τίποτα, please help. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blaster Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 vlepo oti merikoi exete provlima kai ftiaxnete liseis-patentes typou <xartaki> den boro na katalavo giati to kanete se mia kenourgia siskevi ? giati den to pate piso na parete ta lefta sas? einai dinaton me thn dikia mas anoxi na dinoume pathma na vgenoun elatomatikes siskeves xamilis piotitas? dosate 600euro as analavei to plaisio tote to kostos kai h eten fysika etsi oste na mathoun na min vgazoyn adokimastes siskeves sthn agora Παράθεση kulise o tentzeris kai vrike to kapaki:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 poly sosta ta les blaster Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 ερωτησεις α) καθε μερα πρεπει να συγχρονιζω το Χ500 με το pc μου.Αυτο ομως δεν μαμαει την μπαταρια?πχ αυτη τη στιγμη η μπαταρια μου ειναι 90%.αν το συγχρονιζω αυτοματα φορτιζει κιολας.δεν ειναι κακο για τη μπαταρια? β) πως μπορω να βαλω mp3 για ηχους κλησης?απο το add ringtone δεν τα παιρνει γ) μπορω να βαλω mp3 για ηχο alarm? Αυτα προς το παρον Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Περιμένετε την έγκυρη γνώμη μου, αν ποτέ δεήσει ο Ελβετός και μου το στείλει. :lol: :lol: :lol: Φίλε Παναγιώτη δεν αντεξα την ακύρωσα την παραγγελία και πάω γραμμή στο Πλαίσιο να το κτυπήσω:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Κι εγώ brando έχω αλλά είναι πιο μεγάλο από την οθόνη!!! Το έβαλες από κάτω? Οχι. Το brando έκατσε ακριβώς στην οθόνη του m600. Να μην σου πω ότι άφησε και ελάχιστο κενό από κάτω. ερωτησεις α) καθε μερα πρεπει να συγχρονιζω το Χ500 με το pc μου.Αυτο ομως δεν μαμαει την μπαταρια?πχ αυτη τη στιγμη η μπαταρια μου ειναι 90%.αν το συγχρονιζω αυτοματα φορτιζει κιολας.δεν ειναι κακο για τη μπαταρια? β) πως μπορω να βαλω mp3 για ηχους κλησης?απο το add ringtone δεν τα παιρνει γ) μπορω να βαλω mp3 για ηχο alarm? Αυτα προς το παρον α) Γιατί κάθε μέρα; Δεν παθαίνει κάτι η μπαταρία (στο m600 δεν έχει πάθει τίποτα, 4-5 μέρες κρατάει ακόμα) αλλά αν βρεις τον τρόπο να μη φορτίζει από το usb να το πεις κ σε μένα. β) Εγώ τα βάζω στο My documents της συσκευής. Μετά τα βλέπει κανονικά στα ringtones γ) Δεν το ξέρω. Μάλλον wav χύμα στα windows (ίσως και αλλού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 ερωτησεις α) καθε μερα πρεπει να συγχρονιζω το Χ500 με το pc μου.Αυτο ομως δεν μαμαει την μπαταρια?πχ αυτη τη στιγμη η μπαταρια μου ειναι 90%.αν το συγχρονιζω αυτοματα φορτιζει κιολας.δεν ειναι κακο για τη μπαταρια? β) πως μπορω να βαλω mp3 για ηχους κλησης?απο το add ringtone δεν τα παιρνει γ) μπορω να βαλω mp3 για ηχο alarm? Αυτα προς το παρον 1) Καταρχήν η μπαταρία δεν παθαίνει τίποτα. Αν όμως και πάλι θες να το σταματήσεις από το να φωρτίζει, υπάρχει λύση με ένα reg hack. Kοίτα μερικά πιο πίσω και θα βρεις ένα post του kirileman (νομίζω) που το αναφέρει. 2) Το Ringo κάνει αυτό που θέλεις. Πάντως με το add ringtone δε θα έπρεπε να είχες πρόβλημα. Και στο M600 και σε αυτό μου λειτουργούσε πάντα. 3) Κατέβασε το mortplayer. Είναι ένας mp3 player που έχει κι alarm. Επίσης υπάρχει και το pTravel Alarm, αλλά μου μερικές φορές μου κολλούσε και δεν λειτουργούσε, και το έβγαλα. Μπορεί κάποια πιο καινούργια έκδοση να λειτουργεί καλύτερα ή μπορεί να έφταιγε κάποιο conflict. Δοκίμασε το, έχει πολύ περισσότερες επιλογές. edit: τελικά μάλλον δεν υπάρχει το reg hack αφού άλλα γράφει ο kirileman:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Άλλος έγραψε τη λύση για να μη φορτίζει στο συγχρονισμό απαντώντας σε δική μου ερώτηση. Μόνο που δεν υπάρχει ο φάκελος με το dword που υποτίθεται ότι πρέπει να αλλάξουμε. Και ρώτησα αν πρέπει να δημιουργήσουμε και το φάκελο αλλά προφανώς δεν το γνωρίζει κανείς. Τελικά το έχει πετύχει κανείς στο x500 ή στο m600; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Τελικά το πρόβλημα των sms είναι στην αγγλική ρομ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Τελικά το πρόβλημα των sms είναι στην αγγλική ρομ; Σε όλες υπάρχει. Απλά βάζεις την επιλογή δικτύου στο manual. Σε μένα, τουλάχιστον, δουλεύει τέλεια για 7η μέρα και νομίζω και σε όλους όσοι έχουν δοκιμάσει. Περιμένω μόνο να ακούσω τα νέα από τον gkp, γιατί, αν θυμάμαι καλά, δεν του χε πιάσει το κόλπο την πρώτη φορά και ομολογώ πως είχα εκπλαγεί. Τέλος, αν κατάλαβα καλά από αυτά που διάβασα, μπορεί να πιάσει η συνταγή και να βλέπει τη sim αλλά θα πρέπει να τσεκάρεις στο sim manager αν είναι γεμάτη η κάρτα σου με sms (η δικιά μου ήταν κ είναι εντελώς άδεια) γιατί αν είναι δεν θα μπορείς να λάβεις sms μέχρι να την αδειάσεις. Αυτά. Κατά τα άλλα, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Σε όλες υπάρχει. Απλά βάζεις την επιλογή δικτύου στο manual. Σε μένα, τουλάχιστον, δουλεύει τέλεια για 7η μέρα και νομίζω και σε όλους όσοι έχουν δοκιμάσει. Περιμένω μόνο να ακούσω τα νέα από τον gkp, γιατί, αν θυμάμαι καλά, δεν του χε πιάσει το κόλπο την πρώτη φορά και ομολογώ πως είχα εκπλαγεί. Τέλος, αν κατάλαβα καλά από αυτά που διάβασα, μπορεί να πιάσει η συνταγή και να βλέπει τη sim αλλά θα πρέπει να τσεκάρεις στο sim manager αν είναι γεμάτη η κάρτα σου με sms (η δικιά μου ήταν κ είναι εντελώς άδεια) γιατί αν είναι δεν θα μπορείς να λάβεις sms μέχρι να την αδειάσεις. Αυτά. Κατά τα άλλα, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Μετά από 2 μερές ολόκληρης χρήσης κάνοντας αρκετά restart και διάφορα στο τηλέφωνο όλα λειτουργούν ομαλά... To δίκτυο είναι στο manual και απλά έχω βγάλει και δύο προγράμματα από τα προεγκατεστημένα... M-Desk και backup utility... Μου φαίνεται όμως ότι το πρόβλημα πρέπει να προέρχεται αποκλειστικά από το δίκτυο και την επιλογή automatic... Πιστεύω η ταλαιπωρία μου ότι έλαβε τέλος... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nextforbest Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Στο manual και αγιος ο θεος, εδω και 4 μερες παιζει μια χαρα στα sms απλα κατι παιζει ακομα με τη sim γιατι 1,2 φορες μου κολλησε και δεν ''εμπαινα'' στις επαφες.Περιμενουμε καινουργια εκδοση μπας και με την καινουρια rom ξεπερασει αυτα τα προβληματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosdia Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Μετά από 2 μερές ολόκληρης χρήσης κάνοντας αρκετά restart και διάφορα στο τηλέφωνο όλα λειτουργούν ομαλά... To δίκτυο είναι στο manual και απλά έχω βγάλει και δύο προγράμματα από τα προεγκατεστημένα... M-Desk και backup utility... Μου φαίνεται όμως ότι το πρόβλημα πρέπει να προέρχεται αποκλειστικά από το δίκτυο και την επιλογή automatic... Πιστεύω η ταλαιπωρία μου ότι έλαβε τέλος... Elpizo gia to kalo olon mas. ti alla programs exeis egkatastisei gia paradeigma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Μετά από 2 μερές ολόκληρης χρήσης κάνοντας αρκετά restart και διάφορα στο τηλέφωνο όλα λειτουργούν ομαλά... Πιστεύω η ταλαιπωρία μου ότι έλαβε τέλος... Δόξα τω Θεώ!!! Γιατί αν κ έτσι κόλλαγε σε σένα πάει να πει πως θα κόλλαγε κ σε μας αργά η γρήγορα. Δεν έχω βγάλει κανένα πρόγραμμα από τα προεγκατεστημένα, οπότε και να τα άφηνες δεν τρέχει τίποτα, απλά έχω αφαιρέσει τη συντόμευση του προγράμματος backup από το φάκελο startup των windows και το χω απενεργοποιήσει μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος. Δεν έκανες και άσχημα, τελικά, που τα βγαλες. Κέρδισες χώρο. Να μην σου πω ότι θα αρχίσω να αφαιρώ κ γω ότι αχρείαστο υπάρχει εκεί μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Φιλοι μου με μεγαλη λυπη αποχωρω απο το Χ500 , το εδωσα πισω για τους κατωθι λογους 1.- θεώρησα απαραδεκτο σε ενα κινητο 600 Ε να υπάρχει αυτο το προβλημα με τα sms (ναι εγινε και σε μενα με ελληνικη ρομ , και με το χαρτάκι μέσα) 2.- Θεώρησα απαράδεκτο ο εκπροσωπος της ΕΤΕΝ στην Ελλάδα (manager του πλαισιου) να δηλώνει ότι δεν γνωριζει το πρόβλημα και ότι αν γινει αντικατάσταση πρέπει να γινει μονο με άλλο Χ500 ..... ευτυχως που ο ανθρωπος στο πλαισιο Λαρισας (που ας σημειωθεί ότι τον επρηξα κυριολεκτικα ) πήρε την ευθύνη πάνω του και μου το άλλαξε ...... βεβαια επρεπε να το δει με τα ιδια του τα ματια για να με πιστεψει και αυτος δεν γνωριζε τιποτα...... 3.-Πρέπει να συμβιβαστώ με την ταχυτητα το Artemis πλεον (αν και δεν μου φανηκε τραγικη διαφορά 1-2 δευτερολεπτα, αλλα με καλυτερο ηχο και καλυτερη καμερα) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts