Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://rapidshare.com/files/18535473/EUU_ETEN_X500_ELL_R32_032_0354_MOT1114.EXE.html :D[/quote

GATOS o Panos!Poy tin vrikes ?tora tin epsaxna sto eten forum all tipota!

kai mia erotisi .exo tora ena mina to x500 kai den moy exei parousiasei kanena provlima,axizei ton kopo na toy peraso tin 354?

Thanku

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kalws th! twra ti kanoume? pws thn ega8istoume? tha xasoume ola osa exeoume perasei sto ppc??? :confused:

Ο φίλος που την ανέβασε έχει δώσει και λινκ για οδηγίες.. http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=33308#33308 ;)

Φιλικά Μάκης

Destinator-> SpeedCameras - POI

Τρέμω :cry: :cry: στη ιδέα οτι πρέπει να τα κάνουμε όλα από την αρχή.

Στις προηγούμενες σελίδες είχε δώσει ένας φίλος ένα patch και ο Πάνος είχε πει να το περάσουμε, χρειάζεται με την νέα ρομ???

Πάνο εάν βρεις χρόνο κάνε αυτο που είπες, με το ποιά προγράμματα να κρατήσουμε και ποιά όχι, θα περιμένουμε :blink:

kalws th! twra ti kanoume? pws thn ega8istoume? tha xasoume ola osa exeoume perasei sto ppc??? :confused:

Είχα πρίν την 291 και μόλις πέρασα την 354 ELL.

Τις εφαρμογές θα πρέπει να τις ξαναπεράσεις.

Τα "προσωπικά" σου δεδομένα (Επαφές, Εργασίες, Μηνύματα, κτλ) μπορείς να τα επαναφέρεις αν κρατήσεις backup με π.χ. το Sprite Backup και μετά επιλέξεις να κάνει restore μόνο το "Personal Databases". Επίσης μπορείς να επαναφέρεις τα "themes" σου κάνοντας restore το

My Documents/Προτυπα/Themes (δηλ. επιλέγεις μόνο το Themes).

Τα favorites του Destinator 6 να τα επαναφέρεις ή καλύτερα να τα κρατήσεις πρίν το ROM upgrade (βρίσκονται στο DestinatorApps/Destinator/UserData/Favorites). Κρατάς όλο το dir για καλό και για κακό (χρειάζεσαι το Μy Favorites.dat και όποιες άλλες ομάδες έχεις φτιάξει εσύ).

Τέλος αν συναντήσεις προβλήματα ρίξε μία ματιά στο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1775313#post1775313

eisai korifi re panosha

pou tin brikes

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Μα καλά ρε παιδιά, αν στο κινητάκι φορτώνετε έτσι, στον υπολογιστή του σπιτιού σας τι κάνετε? :blink: Φαντάζομαι θα έχει γίνει ασήκωτος από το πολύ "βάρος".. :lol: :lol: Χωρίς πλάκα πάντως, όλοι έχετε κάνει hard reset γιατί βάζετε διάφορα.. Εγώ γιατί δεν έκανα ποτέ? Πρώτη φορά έχω ppc και πάλι του φέρομαι "ευγενικά", εσείς γιατί του βγάζετε τα μάτια?? Όλοι νίτζα είστε?? :ninja: :ninja: :D

Συμφωνω απολυτα, επισης προτεινω να αγορασουμε ενα ωραιο stand και επισης ενα απο αυτα τα αντικλεπτικα καλωδια για να μην απομακρυνεται απο τη βαση του.Ετσι πιστευω θα αποφυγουμε καθε προβλημα του Χ500 και τερμα πια στα hard resets!!!:blink: :shock: :w00t:

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

To xerw re sy pano , to eida oti to exeis egatesthmeno sth suskeyh sou , kai gia ayto to protimhsa , alla shmera thn pathsa asxhma!!!

Mhpws exei na kanei me to oti to exw sthn sd arage??

Το Spb Time το εχεις δοκιμασει;;)

Συμφωνω απολυτα, επισης προτεινω να αγορασουμε ενα ωραιο stand και επισης ενα απο αυτα τα αντικλεπτικα καλωδια για να μην απομακρυνεται απο τη βαση του.Ετσι πιστευω θα αποφυγουμε καθε προβλημα του Χ500 και τερμα πια στα hard resets!!!:blink: :shock: :w00t:

:ban: :rotfl: :chair: :p

Το Spb Time το εχεις δοκιμασει;;)

Tas1020 επειδή μόλις πούλησα το SE W900 το οποίο και χρησιμοποιούσα σαν ξυπνητήρι, το Spb Time είναι καλό και δοκιμασμένο:blink: (δεν μου επιτρέπουν να αργώ και πολύ στην δουλειά:lol: :lol: )

meta thn 354 azoume katey8eian to dest 6 h' prwta to pn k meta to 6? (kapoioi tha gelate twra ne ayth thn erwthsh...:) ). epishs, to patch pou xreiazotan gia thn 291 xreiazetai k gia thn 354? pantws einai eykairia na peiramatistw ne diafora programmata pou prin apefeyga logw fobou hard reset k epanegatastasewn... xexexe!

Με την καινούργια rom 354 ell χρειάζονται τa patch για το sms την sim, και αυτό GSM_Ril1212?

:blink: :blink: :blink:

Δεν έχουν μπεί τα αστέρια μας ακόμα μέσα!!!!

Tas1020 επειδή μόλις πούλησα το SE W900 το οποίο και χρησιμοποιούσα σαν ξυπνητήρι, το Spb Time είναι καλό και δοκιμασμένο:blink: (δεν μου επιτρέπουν να αργώ και πολύ στην δουλειά:lol: :lol: )

Θα στο στειλω αυριο. Ελπιζω να σου αρεσει οσο τα θεματα.:cool:

Μπράβο Πάνο, από τα καλύτερα tip για ελευθέρωση χώρου!!! Δουλεύει μια χαρά σε 354 Αγγλική...

Στην 354 Ελληνική το κέρδος είναι 17,4 ΜΒ. :D :D :D

Λοιπόν παιδιά όσοι έχετε Ελληνική ROM περνάτε την νέα 354 χωρίς κανένα πρόβλημα. Απ' ευθείας USB, βγάζουμε την κάρτα μνήμης, συχρονίζουμε και τρέχουμε το exe. Χάνουμε όλες τις εφαρμογές και τις περνάμε από την αρχή. Patch δεν χρειάζεται.

Οσοι έχουν Αγγλική ROM θα μπλέξουν αν δεν είναι προχωρημένοι. Λίγο υπομονή θα προσπαθήσω να δώσω οδηγίες αλλά είναι μπέρδεμα μεγάλο. :cool:

Ο φίλος που την ανέβασε έχει δώσει και λινκ για οδηγίες.. http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=33308#33308 ;)

Αν μείνουμε σε αυτές τις οδηγίες χαθήκαμε. Τον φίλο gpapas που πήρε τη ROM από το Πλάισιο και την ανέβασε τον βοήθησα πρίν λίγο τηλεφωνικά γιά να βγάλει άκρη. :D

meta thn 354 azoume katey8eian to dest 6 h' prwta to pn k meta to 6? (kapoioi tha gelate twra ne ayth thn erwthsh...:) ). epishs, to patch pou xreiazotan gia thn 291 xreiazetai k gia thn 354? pantws einai eykairia na peiramatistw ne diafora programmata pou prin apefeyga logw fobou hard reset k epanegatastasewn... xexexe!

Μόνο το 6. Δες εδώ γιά σωστή εγκατάσταση http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=25080#25080 :D

Στην 354 Ελληνική το κέρδος είναι 17,4 ΜΒ. :D :D :D

Λοιπόν παιδιά όσοι έχετε Ελληνική ROM περνάτε την νέα 354 χωρίς κανένα πρόβλημα. Απ' ευθείας USB, βγάζουμε την κάρτα μνήμης, συχρονίζουμε και τρέχουμε το exe. Χάνουμε όλες τις εφαρμογές και τις περνάμε από την αρχή. Patch δεν χρειάζεται.

Οσοι έχουν Αγγλική ROM θα μπλέξουν αν δεν είναι προχωρημένοι. Λίγο υπομονή θα προσπαθήσω να δώσω οδηγίες αλλά είναι μπέρδεμα μεγάλο. :cool:

Αν μείνουμε σε αυτές τις οδηγίες χαθήκαμε. Τον φίλο gpapas που πήρε τη ROM από το Πλάισιο και την ανέβασε τον βοήθησα πρίν λίγο τηλεφωνικά γιά να βγάλει άκρη. :D

αν θυμασαι με ειχες βοηθησει να περασω την 354 αγγλικη αλλα κολησε και ετρεχα...τωρα δεν θα υπαρχει τετοιο προβλημα?

Τι παραπάνω έχει η 354 από τη 291 τελικά, μπορεί να μας πει κανείς? Γιατί το πρόβλημα με το λαμπάκι της φόρτισης δεν το έχω όπως επίσης και δεν έχω πρόβλημα μνήμης.. Πείτε μου ένα καλό λόγο για να μπω σε αυτή τη διαδικασια (καλός λόγος δεν είναι ότι δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω οπότε ας ασχοληθώ με αυτό :lol: ), αλλιώς μάλλον θα μείνω με τη 291 που δεν έχει κανένα πρόβλημα.. :cool:

Τι παραπάνω έχει η 354 από τη 291 τελικά, μπορεί να μας πει κανείς? Γιατί το πρόβλημα με το λαμπάκι της φόρτισης δεν το έχω όπως επίσης και δεν έχω πρόβλημα μνήμης.. Πείτε μου ένα καλό λόγο για να μπω σε αυτή τη διαδικασια (καλός λόγος δεν είναι ότι δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω οπότε ας ασχοληθώ με αυτό :lol: ), αλλιώς μάλλον θα μείνω με τη 291 που δεν έχει κανένα πρόβλημα.. :cool:

Δεν είναι απαραίτητο αν είσαι ικανοποιημένος. Τρομερές διαφορές δεν υπάρχουν.

αν θυμασαι με ειχες βοηθησει να περασω την 354 αγγλικη αλλα κολησε και ετρεχα...τωρα δεν θα υπαρχει τετοιο προβλημα?

Οσοι έχουν Αγγλική ROM θα μπλέξουν αν δεν είναι προχωρημένοι. Λίγο υπομονή θα προσπαθήσω να δώσω οδηγίες αλλά είναι μπέρδεμα μεγάλο. :rolleyes:

Οσοι έχουν Αγγλική ROM θα μπλέξουν αν δεν είναι προχωρημένοι. Λίγο υπομονή θα προσπαθήσω να δώσω οδηγίες αλλά είναι μπέρδεμα μεγάλο. :rolleyes:

Εγώ πάντως δεν είδα κανένα μπέρδεμα πουθενά. Update της ROM, με το που έφτασε 1/24 (ή 20κάτι, δε θυμάμαι), reset και μετά κατευθείαν το κουμπί της φωτογραφικής. Μετά επέλεξα ότι προγράμματα χρειαζόμουν από το recovery και τέλος έσβησα ότι cab υπήρχε μέσα στο /windows. Τα αρχεία που έσβησα είναι 13,3mb, τα έχω κρατήσει στο pc και το είδα...

Εγώ πάντως δεν είδα κανένα μπέρδεμα πουθενά. Update της ROM, με το που έφτασε 1/24 (ή 20κάτι, δε θυμάμαι), reset και μετά κατευθείαν το κουμπί της φωτογραφικής. Μετά επέλεξα ότι προγράμματα χρειαζόμουν από το recovery και τέλος έσβησα ότι cab υπήρχε μέσα στο /windows. Τα αρχεία που έσβησα είναι 13,3mb, τα έχω κρατήσει στο pc και το είδα...

Δεν λέω γι αυτό αλλά γιά να περάσεις την Ελληνική 354 πάνω σε Αγγλική 354. Εκεί είναι λίγο πανικός. ;)

Kalhmera...

Mia kai oi agglikes roms exoun pio polla upgrades mesa ston xrono, dior8wnontas pio grhgora ta opoia provlhmata pou uparxoun, mhpws einai kalytera na meinoume me agglikes roms telika??? H kalytera pali se ellhnikh ? Ti lete?

Kalhmera...

Mia kai h agglikes roms exoun pio polla upgrades mesa ston xrono, dior8wnontas pio grhgora ta opoia provlhmata pou uparxoun, mhpws einai kalytera na meinoume me agglikes roms telika??? H kalytera pali se ellhnikh ? Ti lete?

Δεν υπάρχει ουσία, γούστα είναι αυτά. Η κάθε περίπτωση έχει θετικά και αρνητικά. Τα updates ίδια είναι απλά τα Ελληνικά είναι λογικό να τα παίρνουμε 10-20 μέρες μετά. Εγώ σε όσους έχουν ήδη την Αγγλική 354 θα έλεγα να μην παιδεύονται τζάμπα εκτός κι αν έχουν όρεξη να παθαίνουν γιά να μαθαίνουν. :lol:

Καλημέρα, μια ερώτηση σχετικά με το wi fi . Στα περιοχή μου υπάρχει ασύρματο ιντερνετ , πατάω το wi fi και δεν βλέπει τίποτα, πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση???

• The title was changed to ETEN Χ500