vvvippperrr Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Δωσε mail για να σου στειλω το αρχειο για 160 ελληνικους χαρακτηρες στο Hikeyboard. Μπορεις να μου το στειλεις με PM ? Το Patch εκανε δουλεια για μενα. Επιτελους τελος το προβλημα με τη Sim... Ευχαριστω ολους οσους παραθετουν πολυτιμες πληροφοριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 http://img417.imageshack.us/img417/4346/screen002tc0.jpg http://img417.imageshack.us/img417/4079/screen005vi2.jpg Καθημερινότητα από το Χ500, βλέπουμε και καλύτερα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Καλά το σπίτι σου είναι κάτω από το επίπεδο της θάλασσας; Τώρα που μάθαμε που είναι θα έρθουμε να το διαπιστώσουμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppalaio Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Καλησπέρα παιδιά.Πολύ καλές οι πληροφορίες του forum. Εγώ είμαι καινούργιος στα PDA ή μάλλον ακόμα δεν έχω μπει στο club. Τώρα το ψάχνω και είμαι μεταξύ ETEN X500 και HTC P3300.Μέχρι τα Χριστούγεννα ελπίζω ν αποφασίσω!!! Ήθελα να ρωτήσω εάν μπορεί κάποιος να αγοράσει στην Ελλάδα το ΕΤΕΝ Χ500 με αγγλικά WM5? Όταν λέτε στο forum αγγλική Rom εννοείται αγγλικά WM5? Μου είπαν στο Πλαίσιο(Mall) ότι έρχονται μόνο με ελληνικά WM5 ενώ στο Πλαίσιο(Συντάγματος) ότι διαλέγεις γλώσσα όταν το ενεργοποιήσεις για πρώτη φορά!Ισχύει αυτό; Αντίθετα το HTC P3300 μου είπαν ότι το έχουν και στα αγγλικά. Εμένα με ενδιαφέρει να είναι με αγγλικά WM5. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 http://img417.imageshack.us/img417/4346/screen002tc0.jpg http://img417.imageshack.us/img417/4079/screen005vi2.jpg Καθημερινότητα από το Χ500, βλέπουμε και καλύτερα.:) Θα κάνω ένα ταξιδάκι την άλλη βδομάδα και σκέφτηκα να βλέπω από το Destinator την πορεία και τα στοιχεία της πτήσης... (κόλλημα με την αεροπορία αλλά αυτό είναι για άλλο φορουμ). Ερώτηση: Με FLIGHT MODE ON το GPS θα δουλεύει; Αν ναι, θα με αφήσουν να το χρησιμοποιήσω εν πτήσει ή λέτε να "μπερδέψω" με κάποιον τρόπο το GPS του α/φους;; edit: Κάπως έτσι είναι ένα τυπικό gps αεροσκάφους... εδώ, στη διαδρομή ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΘΗΝΑ http://www.mathiteio.com/mats/gps.jpg Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Καλησπέρα παιδιά.Πολύ καλές οι πληροφορίες του forum. Εγώ είμαι καινούργιος στα PDA ή μάλλον ακόμα δεν έχω μπει στο club. Τώρα το ψάχνω και είμαι μεταξύ ETEN X500 και HTC P3300.Μέχρι τα Χριστούγεννα ελπίζω ν αποφασίσω!!! Ήθελα να ρωτήσω εάν μπορεί κάποιος να αγοράσει στην Ελλάδα το ΕΤΕΝ Χ500 με αγγλικά WM5? Όταν λέτε στο forum αγγλική Rom εννοείται αγγλικά WM5? Μου είπαν στο Πλαίσιο(Mall) ότι έρχονται μόνο με ελληνικά WM5 ενώ στο Πλαίσιο(Συντάγματος) ότι διαλέγεις γλώσσα όταν το ενεργοποιήσεις για πρώτη φορά!Ισχύει αυτό; Αντίθετα το HTC P3300 μου είπαν ότι το έχουν και στα αγγλικά. Εμένα με ενδιαφέρει να είναι με αγγλικά WM5. Ευχαριστώ Καλωςηρθες φιλε, και οι δυο συσκευες ειναι πολυ καλες εγω προσωπικα προτιμησα το ETEN X500 για δυο λογους, πρωτον γιατι δεν ειχα την καλυτερη εντυπωση απο την αντιπροσωπια της HTC (ACE HELLAS)ειχα ενα QTEK S200 και δευτερον γιατι ο επεξεργαστης του ειναι πολυ πιο αργος απο αυτον του X500 (του εχω χρησιμοποιησει και τους δυο). Τωρα αν εσυ προτιμας να αγορασεις αυτο με την αγγλικη ROM τοτε εισαι πολυ τυχερος γιατι το αγοραζεις απο το εξωτερικο και το παιρνεις φθηνοτερα(μεχρι και 150ευρω). Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 @ppalaio: Μόνο με Ελληνική ROM υπάρχει στο Πλαίσιο και δεν έχει καμία επιλογή στην αρχή, μάλλον δεν ήξερε τι σου έλεγε. Το P3300 από την άλλη, έχει επιλογή για Αγγλικά ή Ελληνικά. Δεν το αγοράζεις ξεχωριστό, έχει επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις. Στο X500 προς το παρόν δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξεις την ROM. @tas1020: που ακριβώς το βρίσκεις 150€ λιγότερο?? Δε νομίζω ότι υπάρχουν αξιοσημείωτες διαφορές που να σε κάνουν να το αγοράσεις από έξω. Το Πλαίσιο έχει πάρα πολύ καλή τιμή (και μπράβο του) και η διαφορές που έχω βρει είναι της τάξης των 10-20€ που με τα μεταφορικά έρχονται στα ίδια. Συν της άλλης έχεις και δύο χρόνια εγγύηση από το Πλαίσιο, πράγμα που άμα το πάρεις από έξω τρέχα γύρευε. Δύο είναι οι λόγοι για εμένα για να το πάρεις από έξω. Καταρχήν η Αγγλική ROM (ναι είναι πιο ωραίο το "today" από το "σήμερα") και δεύτερον, άμα έχεις εταιρικό Α.Φ.Μ. γλυτώνεις άμεσα το Φ.Π.Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Τωρα αν εσυ προτιμας να αγορασεις αυτο με την αγγλικη ROM τοτε εισαι πολυ τυχερος γιατι το αγοραζεις απο το εξωτερικο και το παιρνεις φθηνοτερα(μεχρι και 150ευρω). Που το εχει ρε παιδια 150 ευρω λιγοτερα?!Να αγορασω καμμια 10αρια?! Αν υπολογισουμε και τα εξοδα αποστολης,το Πλαισιο εχει μια απο τις καλυτερες τιμες στην Ευρωπη...599 ευρω..Για να μη πω τη φτηνοτερη και φανω υπερβολικος.. Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 ... και δεύτερον, άμα έχεις εταιρικό Α.Φ.Μ. γλυτώνεις άμεσα το Φ.Π.Α. Θα πρέπει (για το δικό σας καλό) να έχετε δηλώσει στην εφορία ότι κάνετε ενδοκοινωτικές αγορές κ στο τέλος του τριμήνου συμπληρώνετε κ στέλνετε ειδικό έντυπο εκτός από αυτό του ΦΠΑ. Ρωτήστε κ το λογιστή σας. (οφ τοπικ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 hab--> Σ' ευχαρηστω πολυ test it αν μπορεισ γιατι εγω το x500 20 του μηνα θα το χω:P...! Λοιπόν ο netfront ανοίγει κανονικά τα flash (java δεν ξέρω) και γενικά μου φαίνεται ότι πρέπει να εμφανίζει σχεδόν τα πάντα στις σελίδες. Βέβαια έχει ένα πάρα πολύ σοβαρό μειονέκτημα: είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΣ μόλις επιλέξεις να ανοίγουν τα flash κτλ. Σε φτάνει σε σημείο που θέλεις να πετάξεις τη συσκευή στον τοίχο (ναι όπως και το Artemis :p :lol: :p ). Ο μόνος λόγος που θα τον αφήσω μέσα είναι μπας και κάποια φορά θέλω να ανοίξω κάποιο site με flash γιατί για browsing δεν κάνει με τίποτα. Νομίζω από τα καλύτερα είναι ο Opera... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 http://support.etencorp.com/teksupport/Download/OSImage/X500/EUU_ETEN_X500_WWE_R32_032_0291.EXE (πηγή: eten-users.net) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 http://support.etencorp.com/teksupport/Download/OSImage/X500/EUU_ETEN_X500_WWE_R32_032_0291.EXE (πηγή: eten-users.net) Τι γλώσα είναι η ROM Αγγλική? Κάθεται πάνω στην Ελληνική ? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 English!!! Φαντάζομαι ότι μπορεί να μπει και πάνω από την ελληνική (για όποιον το επιθυμεί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Δεν μπαίνει, πρέπει να περιμένουμε την Ελληνική. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 English!!! Φαντάζομαι ότι μπορεί να μπει και πάνω από την ελληνική (για όποιον το επιθυμεί). Από τη στιγμή που λέει WWE είναι Αγγλική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Δεν μπαίνει, πρέπει να περιμένουμε την Ελληνική. :( Τελικά είναι όπως το φανταζόμουν. Πρώτα βάζεις την wwe 220 (υπάρχει στη download area του eten-users.net) και μετά την 291 ή όποια θέλει ο καθένας. Από εκεί και πέρα μπορείς να αναβαθμίζεις κανονικά στις επόμενες αγγλικές roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Καλημέρα παιδιά, Σήμερα μου συνέβηκε το εξής ενοχλητικό φαινόμενο. Ηταν να χτυπήσει μία ειδοποίηση μαζί με το ξυπνητήρι στις 8:00 και από τότε κόλησαν και χωρίς να υπάρχει παράθυρο για να μπορέσω να την απενεργοποιήσω ... Έτσι από τότε συνεχίζει και χτυπάει όποτε του έρθει παρόλο που έκανα τα εξής: Πήγα στις ρυθμίσεις στις ειδοποιήσεις και απενεργοποίησα τα πάντα Έχω σβήσει από το ημερολόγιο το "γεγονος" που είχε την ειδοποίηση Έχω ακυρώσει το ξυπνητήρι Έχω κάνει s/w reset Έχω κάνει restore το χθεσινό μου backup Έκανα hardware reset και έσβησα τη registry .... .... Έχει κανείς καμιά καλύτερη ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Καλημέρα παιδιά, Σήμερα μου συνέβηκε το εξής ενοχλητικό φαινόμενο. Ηταν να χτυπήσει μία ειδοποίηση μαζί με το ξυπνητήρι στις 8:00 και από τότε κόλησαν και χωρίς να υπάρχει παράθυρο για να μπορέσω να την απενεργοποιήσω ... Έτσι από τότε συνεχίζει και χτυπάει όποτε του έρθει παρόλο που έκανα τα εξής: Πήγα στις ρυθμίσεις στις ειδοποιήσεις και απενεργοποίησα τα πάντα Έχω σβήσει από το ημερολόγιο το "γεγονος" που είχε την ειδοποίηση Έχω ακυρώσει το ξυπνητήρι Έχω κάνει s/w reset Έχω κάνει restore το χθεσινό μου backup Έκανα hardware reset και έσβησα τη registry .... .... Έχει κανείς καμιά καλύτερη ιδέα; Δοκιμασε να μπεις στο Outlook να διαγραψεις απο εκει την ειδοποιηση και μετα κανε εναν συγχρονισμο με activesync Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Τελικά είναι όπως το φανταζόμουν. Πρώτα βάζεις την wwe 220 (υπάρχει στη download area του eten-users.net) και μετά την 291 ή όποια θέλει ο καθένας. Από εκεί και πέρα μπορείς να αναβαθμίζεις κανονικά στις επόμενες αγγλικές roms. δηλαδη αν καταλαβα καλα αφου βαλεις την 220 και μετα την 291 (σε ελληνικη ρομ εννοω) μετα εχεις αγγλικη? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Δοκιμασε να μπεις στο Outlook να διαγραψεις απο εκει την ειδοποιηση και μετα κανε εναν συγχρονισμο με activesync Δεν είχα πρόβλημα να σβήσω την ειδοποίηση στο ημερολόγιο. Μάλλον επείδη προσπαθούσαν και το ξυπνητήρι και η ειδοποίηση να χτυπήσουν κατι στραβό έγινε και από και πέρα ... Τελικά έκανα h/w reset και σβήσιμο όλων ... έφυγε η ειδοποίηση (ευτυχώς γιατι ήταν άκρος ενοχλητική και για τους άλλους) και τώρα προσπαθώ να επαναφέρω το προχθεσινο backup γιατι το χθεσινο μου κόλησε 2 φορες (είναι full backup apo sbp backup ... θα πρέπει να μπορεί να τα επαναφέρει όλα ... ειδωμεν). Πάντως δεν μου έχει βγάλει μέχρι τώρα αγνωστη SIM ... κατι είναι και αυτο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 δηλαδη αν καταλαβα καλα αφου βαλεις την 220 και μετα την 291 (σε ελληνικη ρομ εννοω) μετα εχεις αγγλικη? Αν ευσταθούν αυτά που έχω διαβάσει, ΝΑΙ. Δεν το χω κάνει ακόμα, πιθανότατα κάποια στιγμή να το επιχειρήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 :yahoo: Λοιπόν με την X500_WWE_0220 κατεβαίνει σε Αγγλική 200 και μετά με την EUU_ETEN_X500_WWE_R32_032_0291 πηγαίνει σε μιά υπέροχη 291 Αγγλική όπως από την αρχή ήθελα.:w00t: Η πρώτη διαφορά που βλέπω είναι ο MSN στην επιφάνεια εργασίας μου.:w00t: :up::yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 :yahoo: Λοιπόν με την X500_WWE_0220 κατεβαίνει σε Αγγλική 200 και μετά με την EUU_ETEN_X500_WWE_R32_032_0291 πηγαίνει σε μιά υπέροχη 291 Αγγλική όπως από την αρχή ήθελα.:w00t: Η πρώτη διαφορά που βλέπω είναι ο MSN στην επιφάνεια εργασίας μου.:w00t: :up::yahoo: κανεις σε παρακαλω ενα κοπο να εξηγησεις τη διαδικασια διοτι δεν εχω ξαναπερασει ρομ ποτε μου? βημα βημα please:( Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andre_1982 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 good job! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 :yahoo: Λοιπόν με την X500_WWE_0220 κατεβαίνει σε Αγγλική 200 και μετά με την EUU_ETEN_X500_WWE_R32_032_0291 πηγαίνει σε μιά υπέροχη 291 Αγγλική όπως από την αρχή ήθελα.:w00t: Η πρώτη διαφορά που βλέπω είναι ο MSN στην επιφάνεια εργασίας μου.:w00t: :up::yahoo: παντως απο οτι λενε στο eten users δεν λυθηκε κανενα απο τα προβληματα Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts