Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολη η σειρά της Fujitsu Ν500-Ν520-Ν560 με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού κλείνει. Στο 560 μάλιστα με καταστροφικά αποτελέσματα διότι χάνει τις όποιες ρυθμίσεις στο GPS και άλλα λιγότερο σημαντικά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανοιγοκλείνουμε τις συσκευές με windows 2005. Μόνο μπαταρία χαλάμε και πιέζουμε χωρίς λόγο τους επεξεργαστές. Αντε κάποιος λόγω ακτινοβολίας η γιά να μην τον ενοχλήσουν να κλείσει το βράδυ το τηλέφωνο.:confused:

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Μου αρέσει που επιμένεις ότι απενεργοποιούνται όλα :) Δυο τρία είναι που το κάνουν. Το s200 και το tytn είναι 2 από αυτά αν δεν κάνω λάθος (δεν ξέρω αν γίνεται στα 2 νεότερα htc, δεν το έχω ακούσει).

Μια περίεργη διαπίστωση!

Όποιος έχει παράπονα για ηχώ από την άλλη γραμμή (εγώ πχ έχω πάλι από την μητέρα μου ότι ακούει τη φωνή της), ας βάλει το mic gain τέρμα ΔΕΞΙΑ και ας μας πει τι έγινε.

Για να σου πω τώρα την αλήθεια, κι εμένα η μητέρα μου μού παραπονέθηκε χθες που σας το έγραψα...

Λες να φταίνε οι ...μαμάδες;; :lol:

http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg

Δεν ήθελα να το θέσω έτσι αλλά... κ γω την ίδια απορία έχω! Τέλος πάντων έκανα τα εξής: (edit: προφανώς το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν κάποιος φωνάζει δυνατά, περνάει η φωνή του από το ακουστικό μας στο μικρόφωνο και ξανά μανά πίσω στη... μαμά!!! :p )

Πρώτη κλήση με το mic gain λιγο πιο αριστερα από τη μέση (default νομιζω) κ μου λέει ότι ακούει τη φωνή της σε πολύ ενοχλητικό για την ίδια βαθμό.

Κλείνω, τέρμα αριστερά το mic gain, επανάκληση, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΙ ΠΡΙΝ!!!

Προσπάθεια τρίτη, ξανακλείνω, τέρμα δεξιά, επανάκληση, ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΑ, μου λέει, ελάχιστα κάτι ακούγεται από το βάθος.

Περιμένω τα δικά σας σχόλια.

(...)

Περιμένω τα δικά σας σχόλια.

Η μαμά beta-tester τώρα κοιμάται κατά πάσα πιθανότητα... Το απόγευμα!

δηλαδη με λιγα λογια το eten x500 δεν απενεργοποιηται καθολου και να ειμαι ησυχος?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ευχαριστω για τη βοηθεια. Να σε ρωτησω ακομα κατι;

α) Που μπορω να βρω το PhonePlus;

β) Που μπορω να βρω το "ειδικό αρχειάκι που υπάρχει για το κάθε ένα για τα sms" για το resco ή το Hikeyboard;

Ευχαριστω και παλι

Καλησπέρα,

Ηθέλα να επανέλθω στη ερώτηση που έκανε ο φίλος για το πώς μπορείς να στέλνεις SMS στα ελληνικά (ακόμα και όλα κεφαλαία), με μήκος μηνύματος 160 χαρακτήρες και όχι 70.

Υπάρχει κάποια λύση; Κάποιος είπε για ένα αρχειάκι που βάζεις στο resco keyboard ή στο HiKeyboard, αλλά μετά δεν μας είπε που το βρήκε.

Είναι κρίμα να πληρώνουμε τσάμπα διπλά μηνύματα για το ίδιο κείμενο...

Όπως και να'χει να ευχαριστήσω όλους για τα πολύ χρήσιμα tips που δίνουν, και να αναφέρω ότι το πρόβλημα με τη SIM συμβαίνει επανηλειμένα και σε μένα, παρόλο που έχω κάνει όλα τα κόλπα που έχουν αναφερθεί κατα καιρούς (χαρτάκι στη SIM, επιλογή δικτύου "μη αυτόματη"). Συνήθως απεγκαθιστώ κάτι ή χθές επανέφερα το backup που πήρα και την είδε ... για να δούμε για πόσο ..

Επίσης δοκίμασα να φορτόσω το patch για τη ROM και μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν είναι συμβατή με τη δική μου (To X500 το πήρα από το Πλαίσιο, έχει την ελληνική 275 ROM) ...

Καλησπέρα,

Επίσης δοκίμασα να φορτόσω το patch για τη ROM και μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν είναι συμβατή με τη δική μου (To X500 το πήρα από το Πλαίσιο, έχει την ελληνική 275 ROM) ...

Καλωσόρισες. Περίεργο, στους υπόλοιπους το patch μπήκε κανονικά!

Anyway, έχεις pm.

Καλησπέρα,

Ηθέλα να επανέλθω στη ερώτηση που έκανε ο φίλος για το πώς μπορείς να στέλνεις SMS στα ελληνικά (ακόμα και όλα κεφαλαία), με μήκος μηνύματος 160 χαρακτήρες και όχι 70.

Υπάρχει κάποια λύση; Κάποιος είπε για ένα αρχειάκι που βάζεις στο resco keyboard ή στο HiKeyboard, αλλά μετά δεν μας είπε που το βρήκε.

Είναι κρίμα να πληρώνουμε τσάμπα διπλά μηνύματα για το ίδιο κείμενο...

Δωσε mail για να σου στειλω το αρχειο για 160 ελληνικους χαρακτηρες στο Hikeyboard.

Να ρωτησω και εγω κατι τωρα.

Παρατηρω το εξης με την μπαταρια. Οταν μιλαω για αρκετη ωρα, ή οταν ταλαιπωρω γενικοτερα την μπαταρια, τοτε παρατηρω το εξης:

Η σταθμη πεφτει πχ στο 50% και μετα απο 10-20 δευτερολεπτα επανερχεται στο 60%, οπου κανει καναδυο σκαμπανεβασματα χωρις να το πειραζω και τελικα σταθεροποιειται στο 60%.

Συμβαινει το ιδιο και σε εσας ή μηπως θα επρεπε να ανησυχω ?

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Δωσε mail για να σου στειλω το αρχειο για 160 ελληνικους χαρακτηρες στο Hikeyboard.

Να ρωτησω και εγω κατι τωρα.

Παρατηρω το εξης με την μπαταρια. Οταν μιλαω για αρκετη ωρα, ή οταν ταλαιπωρω γενικοτερα την μπαταρια, τοτε παρατηρω το εξης:

Η σταθμη πεφτει πχ στο 50% και μετα απο 10-20 δευτερολεπτα επανερχεται στο 60%, οπου κανει καναδυο σκαμπανεβασματα χωρις να το πειραζω και τελικα σταθεροποιειται στο 60%.

Συμβαινει το ιδιο και σε εσας ή μηπως θα επρεπε να ανησυχω ?

Symvainei kai se emena....Synexeia....Eidika sta xamhla epipeda mpatarias mporei na exei apoklish mexri kai 20%....

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg

Μπορεις να μου το στειλεις με PM ?

Το Patch εκανε δουλεια για μενα. Επιτελους τελος το προβλημα με τη Sim...

Ευχαριστω ολους οσους παραθετουν πολυτιμες πληροφοριες.

Καλησπέρα παιδιά.Πολύ καλές οι πληροφορίες του forum.

Εγώ είμαι καινούργιος στα PDA ή μάλλον ακόμα δεν έχω μπει στο club.

Τώρα το ψάχνω και είμαι μεταξύ ETEN X500 και HTC P3300.Μέχρι τα Χριστούγεννα ελπίζω ν αποφασίσω!!!

Ήθελα να ρωτήσω εάν μπορεί κάποιος να αγοράσει στην Ελλάδα το ΕΤΕΝ Χ500 με αγγλικά WM5? Όταν λέτε στο forum αγγλική Rom εννοείται αγγλικά WM5?

Μου είπαν στο Πλαίσιο(Mall) ότι έρχονται μόνο με ελληνικά WM5 ενώ στο Πλαίσιο(Συντάγματος) ότι διαλέγεις γλώσσα όταν το ενεργοποιήσεις για πρώτη φορά!Ισχύει αυτό;

Αντίθετα το HTC P3300 μου είπαν ότι το έχουν και στα αγγλικά.

Εμένα με ενδιαφέρει να είναι με αγγλικά WM5.

Ευχαριστώ

http://img417.imageshack.us/img417/4346/screen002tc0.jpg http://img417.imageshack.us/img417/4079/screen005vi2.jpg

Καθημερινότητα από το Χ500, βλέπουμε και καλύτερα.:)

Θα κάνω ένα ταξιδάκι την άλλη βδομάδα και σκέφτηκα να βλέπω από το Destinator την πορεία και τα στοιχεία της πτήσης... (κόλλημα με την αεροπορία αλλά αυτό είναι για άλλο φορουμ).

Ερώτηση: Με FLIGHT MODE ON το GPS θα δουλεύει; Αν ναι, θα με αφήσουν να το χρησιμοποιήσω εν πτήσει ή λέτε να "μπερδέψω" με κάποιον τρόπο το GPS του α/φους;;

edit: Κάπως έτσι είναι ένα τυπικό gps αεροσκάφους... εδώ, στη διαδρομή ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΘΗΝΑ

http://www.mathiteio.com/mats/gps.jpg

Καλησπέρα παιδιά.Πολύ καλές οι πληροφορίες του forum.

Εγώ είμαι καινούργιος στα PDA ή μάλλον ακόμα δεν έχω μπει στο club.

Τώρα το ψάχνω και είμαι μεταξύ ETEN X500 και HTC P3300.Μέχρι τα Χριστούγεννα ελπίζω ν αποφασίσω!!!

Ήθελα να ρωτήσω εάν μπορεί κάποιος να αγοράσει στην Ελλάδα το ΕΤΕΝ Χ500 με αγγλικά WM5? Όταν λέτε στο forum αγγλική Rom εννοείται αγγλικά WM5?

Μου είπαν στο Πλαίσιο(Mall) ότι έρχονται μόνο με ελληνικά WM5 ενώ στο Πλαίσιο(Συντάγματος) ότι διαλέγεις γλώσσα όταν το ενεργοποιήσεις για πρώτη φορά!Ισχύει αυτό;

Αντίθετα το HTC P3300 μου είπαν ότι το έχουν και στα αγγλικά.

Εμένα με ενδιαφέρει να είναι με αγγλικά WM5.

Ευχαριστώ

Καλωςηρθες φιλε, και οι δυο συσκευες ειναι πολυ καλες εγω προσωπικα προτιμησα το ETEN X500 για δυο λογους, πρωτον γιατι δεν ειχα την καλυτερη εντυπωση απο την αντιπροσωπια της HTC (ACE HELLAS)ειχα ενα QTEK S200 και δευτερον γιατι ο επεξεργαστης του ειναι πολυ πιο αργος απο αυτον του X500 (του εχω χρησιμοποιησει και τους δυο).

Τωρα αν εσυ προτιμας να αγορασεις αυτο με την αγγλικη ROM τοτε εισαι πολυ τυχερος γιατι το αγοραζεις απο το εξωτερικο και το παιρνεις φθηνοτερα(μεχρι και 150ευρω).

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

@ppalaio: Μόνο με Ελληνική ROM υπάρχει στο Πλαίσιο και δεν έχει καμία επιλογή στην αρχή, μάλλον δεν ήξερε τι σου έλεγε. Το P3300 από την άλλη, έχει επιλογή για Αγγλικά ή Ελληνικά. Δεν το αγοράζεις ξεχωριστό, έχει επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις. Στο X500 προς το παρόν δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξεις την ROM.

@tas1020: που ακριβώς το βρίσκεις 150€ λιγότερο?? Δε νομίζω ότι υπάρχουν αξιοσημείωτες διαφορές που να σε κάνουν να το αγοράσεις από έξω. Το Πλαίσιο έχει πάρα πολύ καλή τιμή (και μπράβο του) και η διαφορές που έχω βρει είναι της τάξης των 10-20€ που με τα μεταφορικά έρχονται στα ίδια. Συν της άλλης έχεις και δύο χρόνια εγγύηση από το Πλαίσιο, πράγμα που άμα το πάρεις από έξω τρέχα γύρευε. Δύο είναι οι λόγοι για εμένα για να το πάρεις από έξω. Καταρχήν η Αγγλική ROM (ναι είναι πιο ωραίο το "today" από το "σήμερα") και δεύτερον, άμα έχεις εταιρικό Α.Φ.Μ. γλυτώνεις άμεσα το Φ.Π.Α.

Τωρα αν εσυ προτιμας να αγορασεις αυτο με την αγγλικη ROM τοτε εισαι πολυ τυχερος γιατι το αγοραζεις απο το εξωτερικο και το παιρνεις φθηνοτερα(μεχρι και 150ευρω).

Που το εχει ρε παιδια 150 ευρω λιγοτερα?!Να αγορασω καμμια 10αρια?!

Αν υπολογισουμε και τα εξοδα αποστολης,το Πλαισιο εχει μια απο τις καλυτερες τιμες στην Ευρωπη...599 ευρω..Για να μη πω τη φτηνοτερη και φανω υπερβολικος..

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

... και δεύτερον, άμα έχεις εταιρικό Α.Φ.Μ. γλυτώνεις άμεσα το Φ.Π.Α.

Θα πρέπει (για το δικό σας καλό) να έχετε δηλώσει στην εφορία ότι κάνετε ενδοκοινωτικές αγορές κ στο τέλος του τριμήνου συμπληρώνετε κ στέλνετε ειδικό έντυπο εκτός από αυτό του ΦΠΑ. Ρωτήστε κ το λογιστή σας.

(οφ τοπικ)

hab--> Σ' ευχαρηστω πολυ test it αν μπορεισ γιατι εγω το x500 20 του μηνα θα το χω:P...!

Λοιπόν ο netfront ανοίγει κανονικά τα flash (java δεν ξέρω) και γενικά μου φαίνεται ότι πρέπει να εμφανίζει σχεδόν τα πάντα στις σελίδες.

Βέβαια έχει ένα πάρα πολύ σοβαρό μειονέκτημα: είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΣ μόλις επιλέξεις να ανοίγουν τα flash κτλ. Σε φτάνει σε σημείο που θέλεις να πετάξεις τη συσκευή στον τοίχο (ναι όπως και το Artemis :p :lol: :p ). Ο μόνος λόγος που θα τον αφήσω μέσα είναι μπας και κάποια φορά θέλω να ανοίξω κάποιο site με flash γιατί για browsing δεν κάνει με τίποτα. Νομίζω από τα καλύτερα είναι ο Opera...

Τι γλώσα είναι η ROM Αγγλική? Κάθεται πάνω στην Ελληνική ? :cry:

English!!! Φαντάζομαι ότι μπορεί να μπει και πάνω από την ελληνική (για όποιον το επιθυμεί).

Από τη στιγμή που λέει WWE είναι Αγγλική...

• The title was changed to ETEN Χ500