Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ φασαρία γίνεται. Το έχω 5 μέρες και δεν μου έβγαλε κανένα σοβαρό πρόβλημα. Προφανώς χρειάζεται αναβαθμίσεις για να είναι πλήρως λειτουργικό αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος. SMS παίρνω κανονικά. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν μπορώ να γράψω πάνω από 70 χαρακτήρες. Βρήκε κάποιος λύση?

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε αφού μάλωσα τον Ελβετό και μου επέστρεψε τα χρήματα, πήρα ένα τεμάχιο χθες από Πλαίσιο.:lol:

Το μόνο καινούργιο σε σχέση μεδιάφορα που γράφτηκαν πιό πάνω: Μα κανένας σας δεν είδε τη βελτιωμένη απόδoση του GPS ? Δεν ξέρω τι έχουν κάνει οι κύριοι της ΕΤΕΝ αλλά είναι ακόμα καλύτερο από το G500+

Παναγιώτη τα λεφτά στα έβαλε στην πιστωτική η ακόμα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ φασαρία γίνεται. Το έχω 5 μέρες και δεν μου έβγαλε κανένα σοβαρό πρόβλημα. Προφανώς χρειάζεται αναβαθμίσεις για να είναι πλήρως λειτουργικό αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος. SMS παίρνω κανονικά. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν μπορώ να γράψω πάνω από 70 χαρακτήρες. Βρήκε κάποιος λύση?

http://www.applai.gr/downloads/SaeSMSGr_v1.1.zip

gia odigies des thn proti selida toy forum qtek s100 imate klp

ego xrisimopoio to pocket controller 5.07

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

Παναγιώτη τα λεφτά στα έβαλε στην πιστωτική η ακόμα?

Ενημερώθηκα από paypal οτι μου τα επέστρεψε. Από την τράπεζα μου είπαν οτι η διαδικασία ίσως πάρει πάνω από 3 μέρες μέχρι να πιστωθούν τα χρήματα στο λογαριασμό μου.

Επειδή παιδεύομαι από χθές με τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί πιό πάνω, υποψιάζομαι οτι το πρόβλημα που αντιμετώπισα και εγώ προέρχεται από κάποιο η κάποια από τα προγράματα που βάζουμε. Πιθανόν από κάποιο today plugin. Το ψάχνω.:blink:

Συμφωνώ απολύτως,πρέπει να σέβονται το χρήμα του καταναλωτή που τους δίνει.

OK. Και γω συμφωνώ με όλα. Αλλά αυτό που εννοώ είναι εντελώς διαφορετικό από όλα τα παραπάνω και λυπάμαι που δεν έγινα κατανοητός. Εν ολίγοις, θα δικαιολογήσω τον οποιονδήποτε που απογοητεύεται από το προϊόν που έχει αγοράσει με τα ωραία του λεφτά ακόμα και αν πάρει μια καραμπίνα και καθαρίσει όλους μέσα στο κατάστημα που το αγόρασε!!! (και μιλάω γενικά, όχι για κάποιο συγκεκριμένο άτομο) Αυτό που δεν δικαιολογώ είναι η ξαφνική αλλαγή των χρωματιστών γυαλιών που φοράει (που κακώς τα φοράει εξ' αρχής). Λίγο πριν, πχ, του φαινόταν γρήγορο. Μετά, όχι και τόσο γρήγορο. Πριν του φαινόταν στιβαρή κατασκευή. Μετά όχι και τόσο. Πριν του φαινόταν όμορφο. Μετά, όχι και τόσο. Χωρίζεις την κοπέλα σου για οποιοδήποτε λόγο και ενώ όσο τα 'χατε την εκθείαζες, τώρα τη θάβεις. "Δεν ήταν και τόσο όμορφη τελικά", "είχε και στραβά πόδια", "ήταν και φτωχή". Τόσο καιρό ρε μεγάλε την παρουσίαζες Θεά, τώρα που σε παράτησε είναι μπάζο;

Ανθρώπινα; Ναι. Εκνευριστικά όταν τα βλέπεις να επαναλαμβάνονται; Πολύ!!!!!!!!!!!!! Λύση; Δεν ασχολείσαι για να μη χαρακτηριστείς κακός ή και γραφικός...

Αυτά, από μένα. Αν ανακαλύψω κάτι για το x500, καλό ή κακό, θα το αναφέρω στο φόρουμ.

Ευτυχής κάτοχος πλέον του Χ500 με Ελληνική ROM από Πλαίσιο, έχω να αναφέρω τα εξής:

Δεν ξέρω πως το κατάφεραν οι κύριοι της ΕΤΕΝ αλλά έδωσαν ένα καταπληκτικό μηχανάκι με ακόμα καλύτερη και φωτεινότερη οθόνη από το G500+ που ενώ έχει τη μισή RAM τρέχει το ίδιο γρήγορα. Εχουν προστεθεί διάφορες βοηθητικές εφαρμογές γιά να μας κάνουν τη ζωή ευκολότερη τις οποίες έχεις τη δυνατότητα να αφαιρέσεις αν δε σου κάνουν.

Η μεγάλη διαφορά είναι στην εμφάνιση που έχουν κάνει τρελά βήματα μπροστά. Δεν θα ντρέπομαι πιά και δεν θα μπορούν να με δουλεύουν κάτι Πατρινοί φίλοι μου γιά την "παντόφλα", αντιθέτως θα ζηλεύουν. Το πιό εξωφρενικό όμως απ' όλα είναι οτι το GPS του συμπεριφέρεται ακόμα καλύτερα, αν είναι δυνατόν. Κλειδώνει γιά πλάκα μέσα στο σπίτι και όταν είσαι έξω είναι σχεδόν σαν να έχεις εξωτερική κεραία. Ολα αυτά χωρίς καν την εγκατάσταση κανενός προγράματος γιά ρύθμιση GPS. Το μηχάνημα έρχεται προρυθμισμένο NEMEA 57600. Το τσεκάρισα χθές μέσα στην Αθήνα εκεί με τα ψηλά κτίρια και τους στενούς δρόμους όπου ολα τα GPS τα χάνουν λίγο έως πολύ, αλλά αυτό βράχος.

Μην ακούτε γιά προβλήματα που δεν σου επιτρέπουν να μπείς στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου η να στείλεις SMS, αυτά οφείλονται σε μη ταίριασμα κάποιων today plugins και πιστεύω να λυθούν σύντομα.

Ο Ετενάκιας :D :D :D

Panosha καλορίζικο.

Και ένα πρόγραμμα που ανακάλυψα μόλις τώρα (ΜΑ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!! :p )

http://htcwizard.com/apps/

Κατεβάστε το smart key. Σto pdf λέει πως γίνεται η εγκατάσταση. Με λίγα λόγια, φτιάξτε ένα φάκελο στο program files και πετάξτε μέσα το .exe και το ini. Μια φορά τρέξτε το exe και.... ΜΌΛΙΣ ΤΟ Χ500 ΣΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ S200 Η΄ΤΟΥ ARTEMIS. Χωρίς πλάκα... Επειδή έχω εγκατεστημένο το x button για να κλείνει τα προγράμματα και όχι να τα κάνει minimize, το smart key ΚΛΕΙΝΕΙ τα προγράμματα! Μπράβο στα παληκάρια! (edit: τελικά τη δουλειά την κάνει από μόνο του, δεν χρειάζεται καν άλλο πρόγραμμα για κλείσιμο των εφαρμογών)

Must-have πρόγραμμα, αν και φαντάζομαι ότι θα υπάρχει και στο θέμα των προτεινόμενων εφαρμογών οπότε σόρυ αν ανακαλύπτω ξανά την Αμερική :)

Οσοι ειχαν παρει το ΕΤΕΝ Μ600 (οχι το Μ600+),ξερουν τι σημαινει η λεξη bugs..(Μονο το STD προβλημα εφτανε)

Αυτά που εχει το X500 ειναι πολυ μικροτερης σημασιας.

Και στο κατω-κατω,σχεδον ολοι το πηραμε από Ελλαδα,από το Πλαισιο..Σε οποιον δεν αρεσει εχει 30 μερες περιθωριο,να το επιστρεψει...

Και οσον αφορα τις συγκρισεις με αλλα μοντελα..

Ειναι σα να συζηταμε για αυτοκινητα και να λεμε για ιπποδυναμη-τελικη ταχυτητα-ενεργοπαθητικη ασφαλεια και να ερχονται καποιοι και να λενε οτι προτιμησαν τελικα το Χ μοντελο γιατι παροτι ηταν "ψοφιο" στο δρομο,ειχε στανταρ δερματινο σαλονι και πιο ομορφα χρωματα στο καντραν..

Τελος παντων,οι αποψεις ΟΛΩΝ ειναι σεβαστες,αλλα ας μην ευτελιζουμε το φορουμ με τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις..

Και τελος,οσον αφορα το ΠΛΑΙΣΙΟ..

Εγω ψωνιζω απο το Πλαισιο Κηφησιας και εχω να πω τουλαχιστον ΕΝΑ καλο λογο για ολα τα παιδια που δουλευουν εκει.Ειναι εξυπηρετικοτατοι ολοι τους.Από τους υπαλληλους μεχρι τον διευθυντη.

Και μπραβο στο Πλαισιο που εφερε τα ΕΤΕΝ στην Ελλαδα και μαλιστα σε τοσο ανταγωνιστικη τιμη..Χιλια μπραβο..

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

Να σας ρωτήσω κάτι. Εαν αγοράσω το x500 από το πλαίσιο με την Ελληνική ROM θα μπορώ με κάποιο τρόπο να βλέπω τα menu και όλες τις άλλες λειτουργίες στα Αγγλικά. Στο Qtek S100 που έχω μπορώ να γυρίσω είτε στην Ελληνική είτε στην Αγγλική γλώσσα.

μολις εκανα pairing το plantronics bluetooth headset το οποιο λειτουργει τελεια.και το αναφερω αυτο διοτι το ιδιο στο G500 επαιζε χαλια και μονο αφου εβαλα το btpatch απο το eten-users forum εφτιαξε καπως

Να σας ρωτήσω κάτι. Εαν αγοράσω το x500 από το πλαίσιο με την Ελληνική ROM θα μπορώ με κάποιο τρόπο να βλέπω τα menu και όλες τις άλλες λειτουργίες στα Αγγλικά. Στο Qtek S100 που έχω μπορώ να γυρίσω είτε στην Ελληνική είτε στην Αγγλική γλώσσα.

OXI, μόνο ελληνικά έχει (και μάλιστα πολύ καλύτερα από τα ελληνικά της ACE, το χα κ γω το s100).

μολις εκανα pairing το plantronics bluetooth headset το οποιο λειτουργει τελεια.και το αναφερω αυτο διοτι το ιδιο στο G500 επαιζε χαλια και μονο αφου εβαλα το btpatch απο το eten-users forum εφτιαξε καπως

Πράγματι ρε φίλε, ενώ είναι το μόνο (απ ότι γνωρίζω τουλάχιστον) bt που συνεργάζεται με 2 συσκευές, και με τα περισσότερα pdaphone - mobilephone λειτουργεί μιά χαρά με το g500+ ακούγεται χάλια...:mad:

Ένας λόγως παραπάνω για να το αλλάξω σύντομα με το x500:)

Φιλικά Μάκης

Destinator-> SpeedCameras - POI

Panosha καλορίζικο.

Και ένα πρόγραμμα που ανακάλυψα μόλις τώρα (ΜΑ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!! :p )

Κατεβάστε το smart key. Σto pdf λέει πως γίνεται η εγκατάσταση. Με λίγα λόγια, φτιάξτε ένα φάκελο στο program files και πετάξτε μέσα το .exe και το ini. Μια φορά τρέξτε το exe και.... ΜΌΛΙΣ ΤΟ Χ500 ΣΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ S200 Η΄ΤΟΥ ARTEMIS. Χωρίς πλάκα... Επειδή έχω εγκατεστημένο το x button για να κλείνει τα προγράμματα και όχι να τα κάνει minimize, το smart key ΚΛΕΙΝΕΙ τα προγράμματα! Μπράβο στα παληκάρια!

Ελπίζω να κάνει αυτό που φαντάζομαι και το οποίο το ψάχνω εδώ και μία ώρα. Remap τα κουμπάκια δίπλα από d-pad...

edit: δεν κάνει αυτό:( Μόνο αλλάζει τα πάνω κουμπάκια σε ok και "Έναρξη".

Άμα έχει κανένας καμιά ιδέα για το πως να αλλάξουν τα κουμπάκια δίπλα στο d-pad ας κάνει ένα post...

Panosha καλορίζικο.

Κατεβάστε το smart key. Σto pdf λέει πως γίνεται η εγκατάσταση. Με λίγα λόγια, φτιάξτε ένα φάκελο στο program files και πετάξτε μέσα το .exe και το ini. Μια φορά τρέξτε το exe και.... ΜΌΛΙΣ ΤΟ Χ500 ΣΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ S200 Η΄ΤΟΥ ARTEMIS. Χωρίς πλάκα... Επειδή έχω εγκατεστημένο το x button για να κλείνει τα προγράμματα και όχι να τα κάνει minimize, το smart key ΚΛΕΙΝΕΙ τα προγράμματα! Μπράβο στα παληκάρια! (edit: τελικά τη δουλειά την κάνει από μόνο του, δεν χρειάζεται καν άλλο πρόγραμμα για κλείσιμο των εφαρμογών)

Must-have πρόγραμμα, αν και φαντάζομαι ότι θα υπάρχει και στο θέμα των προτεινόμενων εφαρμογών οπότε σόρυ αν ανακαλύπτω ξανά την Αμερική :)

Ευχαριστώ φίλε, γιά δείτε κι αυτό http://www.trancreative.com/mb.aspx

Σας εγγυώμαι χωρίς προβλήματα.:ninja:

Ελπίζω να κάνει αυτό που φαντάζομαι και το οποίο το ψάχνω εδώ και μία ώρα. Remap τα κουμπάκια δίπλα από d-pad...

Άμα έχει κανένας καμιά ιδέα για το πως να αλλάξουν τα κουμπάκια δίπλα στο d-pad ας κάνει ένα post...

Το βρήκα :up:

Για δείτε το AE Button Plus http://ae.inc.ru/aebplus.php

Kirileman πιστεύω θα σου αρέσει πιο πολύ ;)

Περίμενε ρε συ γιατί με μπέρδεψες. Το smart key ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΟΥΜΠΙΑ αλλά τα κουμπιά αριστερά και δεξιά από το dpad (softkeys). Βασικά, τους προσθέτει τη λειτουργία start και OK όταν τα κρατάς πατημένα. Εσύ τι ακριβώς θες να κάνεις;

EDIT:

ΟΚ. Εσύ θες να κάνεις remap σε όλα τα κουμπιά. Το ήξερα το aebplus, είχα ένα αντίστοιχο στο s100, το double launcher αλλά πρώτον το θεωρούσα too much και δεύτερον, μπορεί να πρόσθετε λειτουργίες σε όλα τα πλήκτρα αλλά τους προσέθετε και μια σημαντική καθυστέρηση στην απόκριση. Αυτό μου την έδινε πάρα πολύ και έτσι έφαγε σουτ.

Το magic button ήταν το αγαπημένο task manager/close utility. Μακράν το πιο καλοσχεδιασμένο και πιο λειτουργικό. Σου βγάζει πάνω τα εικονίδια των ανοιχτών προγραμμάτων και περνάς από το ένα στο άλλο με μοναδική ευκολία. ΚΟΡΥΦΑΙΟ.... αλλά κόλλαγε συχνά. Δεν έκλεινε το πρόγραμμα του τηλεφώνου και δεν μπορούσες να του πεις να το αγνοεί. Όταν, δε, ήθελες να τα κλείσεις όλα, τότε τα παιζε. Προσπαθούσε απεγνωσμένα να κλείσει το πρόγραμμα τηλεφώνου και στο τέλος τα κατάφερνε. Όταν κόλλαγε κάποια στιγμή ήθελε reboot. Οπότε το σούταρα και έβαλα το smclose. Τώρα έχω το xbutton. Μακάρι να βγει μια βελτιωμένη έκδοση του magic button.

Αυτό ήθελα να κάνω αλλά το smart key μου άλλαξε τα επάνω!!!

Πάντως με το AE Button μπορείς να αλλάξεις τα πάντα πολύ εύκολα. Προγραμματίζεις το κάθε κουμπί να κάνει ότι θέλεις. Μέχρι και alt+tab έχει!

Επίσης μπορείς να κάνεις και τα γνωστά με δύο click και τέτοια...

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Περίμενε ρε συ γιατί με μπέρδεψες. Το smart key ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΟΥΜΠΙΑ αλλά τα κουμπιά αριστερά και δεξιά από το dpad (softkeys). Βασικά, τους προσθέτει τη λειτουργία start και OK όταν τα κρατάς πατημένα. Εσύ τι ακριβώς θες να κάνεις;

kirileman έγραψες με το πρόγραμμα...

Το έβαλα και είναι σούπερ...

Εγώ έκανα εγκατάσταση και το blue dial skin του g500 μαζί με το αντίστοιχο μπλε theme και είναι πολύ ωραίο...

Βέβαια τώρα ψάχνω να βρω ένα μεταλλικό γκρι theme για το Χ500 για να ταιριάζει καλύτερα...

Το γκρι dial skin το έχω ήδη βρει...Αν κανεί ξέρει που θα βρω το γκρι theme ας γράψει το link...

Υ.Γ... Το απόγευμα έκανα ένα restart στο τηλέφωνο και παρουσιάστηκε το γνωστό σύμπτωμα με τα sms το οποίο εξαφανίστηκε πάλι μετά απο 3 επανεκκινήσεις...Πάνω που με είχε πιάσει πάλι απογοήτευση...

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Είδες, είδες gkp; Απλό, λιτό κ απέριττο το smart key. Μόλις αποκτήσαμε τα start και οκ κουμπιά που μας έλειπαν...

Μια χαρούλα είναι το προγραμματάκι...

Βασικά επειδή το κινητό είναι γκρι άλλαξα το dial skin και το theme σε γκρι και πλεον όλα είναι πολύ πιο όμορφα στο Χ500...

Για όποιον τα θέλει ας μου πει...

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Εγω του περασα το animated today και ειναι "κουκλα" το Χ500..:D

http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=3372

Gustave Flaubert

Βέβαια τώρα ψάχνω να βρω ένα μεταλλικό γκρι theme για το Χ500 για να ταιριάζει καλύτερα...

Το γκρι dial skin το έχω ήδη βρει...Αν κανεί ξέρει που θα βρω το γκρι theme ας γράψει το link...

παιδια αν θελετε μουρατα dialer skins και themes, δεστε εδω:D

http://www.paulya.com/dialerskins.htm

http://www.paulya.com/themes.htm

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Με οποιδήποτε εξωτερικό πρόγραμα παίζει μουσική δεν έχω ήχο οτι μορφή και να έχουν τα αρχεία. Παράδειγμα The Core Pocket Media Player, PocketMusic Player Bundle, ακόμα και το pTravelAlarm.

Κάθε ιδέα δεκτή.:(

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Με οποιδήποτε εξωτερικό πρόγραμα παίζει μουσική δεν έχω ήχο οτι μορφή και να έχουν τα αρχεία. Παράδειγμα The Core Pocket Media Player, PocketMusic Player Bundle, ακόμα και το pTravelAlarm.

Κάθε ιδέα δεκτή.:(

Στο ptravelalarm 2.61(το τελευταιο)στο set alarms ξετσεκαρισε το set volume.βαλε μια αφυπνιση και δοκιμασε να δεις αν χτυπαει τη συγκεκριμένη ωρα που του εβαλες.Γενικα παντως δε συνεργαζεται και τελεια,αλλα τουλαχιστον ετσι,σε μενα δουλευει.

Gustave Flaubert

• The title was changed to ETEN Χ500