Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προβλημα με το ptravelAlarm..Οποια version και να εβαλα,δεν ακουγονται οι ηχοι..Ξερεται κανενα αλλο προγραμμα για ξυπνητηρι?

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν υπάρχει πρόβλημα με κανένα software (πλην του smclose, τουλάχιστον σε μένα). Ακόμα και το γνωστό πρόβλημα του m600 με τα messaging icons και tabs σε today plugins όπως το spbdiary, δεν υπάρχει πια.

Funeral storm πήγαινε πάρτο. Δουλεύει τέλεια. Απλά μην ξεχάσεις να βάλεις την επιλογή δικτύου στο μη αυτόματο.

Egw pou exw thn epilogh diktyou sto "aytomato" den eixa kanena provlhma ektos fysika ayto twn akoustikwn.....

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg

Egw pou exw thn epilogh diktyou sto "aytomato" den eixa kanena provlhma ektos fysika ayto twn akoustikwn.....

Μπορείς να γράψεις τι today plugins χρησιμοποιείς και με τι ακριβώς settings; Ευχαριστώ.

Πέρασα λίγο από το πλαίσιο και έκανα ένα γρήγορο συγκριτικό στα όρθια μεταξύ x500 και p3300. Σε ότι αφορά την απόδοση, είναι η μέρα με τη νύχτα! Αυτό το ξέρατε, θα πείτε. Το γράφω γιατί πραγματικά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο αργό είναι το δεύτερο. Τόσο αργό που όταν άνοιγα το πρόγραμμα της ώρας πχ (όχι κάτι τρομερά βαρύ δηλαδή) έβλεπα το παράθυρο να σχεδιάζεται από κάτω προς τα πάνω. Το ίδιο ισχύει και για το σχεδιασμό των εικονιδίων στις ρυθμίσεις ή στα προγράμματα. Σχεδόν τα βλέπεις να δημιουργούνται ένα ένα. Μόνο το εφέ του καπνού από κάρβουνο λείπει. Φοβερό!!! Επίσης, η οθόνη σκοτεινιάζει πολύ όταν την κοιτάς υπό μεγάλη γωνία στον κατακόρυφο άξονα. Θα έλεγα ότι πιο πολύ μου αρέσει αυτή του s200, χωρίς πλάκα. Από την άλλη, όμως, ο χειρισμός του 3300 με τα 2 επιπλέον κουμπιά είναι παιχνιδάκι με το ένα χέρι, αν και με κάποιο software λύνεται αυτό σε ικανοποιητικό βαθμό για όσα κινητά δεν διαθέτουν τα πλήκτρα windows και ΟΚ (τα δυο softkeys παίρνουν αυτές τις λειτουργίες με παρατεταμένο πάτημα). Και δεν είναι το ίδιο να ορίσεις αυτές τις λειτουργίες στα δυο πλήκτρα πάνω από την οθόνη του x500 γιατί άλλο να απλώνεσαι ένα χιλιόμετρο προς τα πάνω και άλλο να τα έχεις όλα μαζεμένα και τακτοποιημένα κάτω από την οθόνη. Άψογο σε αυτόν τον τομέα το 3300, ομοίως και το s200. Τέλος, ο φωτογραφικός φακός του x500 δε λέει μία μπροστά σε αυτούς των 2 htc-qtek. Αρκετά πιο σκοτεινός.

Μπορείς να γράψεις τι today plugins χρησιμοποιείς και με τι ακριβώς settings; Ευχαριστώ.

Πέρασα λίγο από το πλαίσιο και έκανα ένα γρήγορο συγκριτικό στα όρθια μεταξύ x500 και p3300. Σε ότι αφορά την απόδοση, είναι η μέρα με τη νύχτα! Αυτό το ξέρατε, θα πείτε. Το γράφω γιατί πραγματικά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο αργό είναι το δεύτερο. Τόσο αργό που όταν άνοιγα το πρόγραμμα της ώρας πχ (όχι κάτι τρομερά βαρύ δηλαδή) έβλεπα το παράθυρο να σχεδιάζεται από κάτω προς τα πάνω. Το ίδιο ισχύει και για το σχεδιασμό των εικονιδίων στις ρυθμίσεις ή στα προγράμματα. Σχεδόν τα βλέπεις να δημιουργούνται ένα ένα. Μόνο το εφέ του καπνού από κάρβουνο λείπει. Φοβερό!!! Επίσης, η οθόνη σκοτεινιάζει πολύ όταν την κοιτάς υπό μεγάλη γωνία στον κατακόρυφο άξονα. Θα έλεγα ότι πιο πολύ μου αρέσει αυτή του s200, χωρίς πλάκα. Από την άλλη, όμως, ο χειρισμός του 3300 με τα 2 επιπλέον κουμπιά είναι παιχνιδάκι με το ένα χέρι, αν και με κάποιο software λύνεται αυτό σε ικανοποιητικό βαθμό για όσα κινητά δεν διαθέτουν τα πλήκτρα windows και ΟΚ (τα δυο softkeys παίρνουν αυτές τις λειτουργίες με παρατεταμένο πάτημα). Και δεν είναι το ίδιο να ορίσεις αυτές τις λειτουργίες στα δυο πλήκτρα πάνω από την οθόνη του x500 γιατί άλλο να απλώνεσαι ένα χιλιόμετρο προς τα πάνω και άλλο να τα έχεις όλα μαζεμένα και τακτοποιημένα κάτω από την οθόνη. Άψογο σε αυτόν τον τομέα το 3300, ομοίως και το s200. Τέλος, ο φωτογραφικός φακός του x500 δε λέει μία μπροστά σε αυτούς των 2 htc-qtek. Αρκετά πιο σκοτεινός.

Epeidh einai to prwto mou pocket pc den exw katholou gnwseis epi tou thematos...Opote den kserw kan ti einai ta today plugins...To mono programma pou exw valei einai to spasmeno Destinator

Προβλημα με το ptravelAlarm..Οποια version και να εβαλα,δεν ακουγονται οι ηχοι..Ξερεται κανενα αλλο προγραμμα για ξυπνητηρι?

ego to exo 1 xrono to ptravel me mp3 hxoys kai paizei uaymasia

to kaneis check kai den paizoyn oi hxoi ?

to exis kanei install to ptravel sthn sd card ?

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

Paidia pairno auto to error mynima. xerete ti einai?

Δεν είναι τίποτα...:lol: :lol: :lol:

Απλά το γνωστό bug έκανε και σε εσένα την εμφάνιση του...

Ακούστε για μια ακόμα φορά ...

Το πρόβλημα συνήθως παρουσιάζεται έπειτα απο soft reset .

Δεν έχει να κάνει με εγκαταστάσεις προγραμμάτων άλλων προγραμμάτων κτλ κτλ...

Εμένα τώρα από εχθες λειτουργεί κανονικά έπειτα από hard reset βάζοντας όπως είπε ο φίλος killerman το δίκτυο automatic και απεκαθιστώντας τα προεγκατεστημένα M-DESK και Backup Utility (Κάποιος είπς ότι τα έβγαλε και δουλεύει και θεώρησα σκόπιμο να το κάνω και εγώ μιας και δεν τα χρησιμοποιώ)...

Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα ξαναεμφανιστεί απλά δεν ξέρω το πότε για αυτό αποφεύγω σαν τον διάολο να κάνω soft reset...

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Δεν είναι τίποτα...:lol: :lol: :lol:

Απλά το γνωστό bug έκανε και σε εσένα την εμφάνιση του...

Ακούστε για μια ακόμα φορά ...

Το πρόβλημα συνήθως παρουσιάζεται έπειτα απο soft reset...

Δεν έχει να κάνει με εγκαταστάσεις προγραμμάτων κτλ κτλ...

Εμένα τώρα από εχθες λειτουργεί κανονικά έπειτα από hard reset...

Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα ξαναεμφανιστεί απλά δεν ξέρω το πότε για αυτό αποφεύγω σαν τον διάολο να κάνω soft reset...

Εμενα παλι,με το δηθεν "μπακαλιστικο" χαρτακι κατω απο τη μπαταρια και με την επιλογη του μη αυτοματου δικτυου (Συνδιασμος λυσεων kirileman-pontikos)..ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ..

Καντε εσεις hard reset..soft reset..εγκατασταση..απεγκατασταση προγραμματων..

Ορε μη χαλιεστε..ειναι τοσο απλο..

Gustave Flaubert

Εμενα παλι,με το δηθεν "μπακαλιστικο" χαρτακι κατω απο τη μπαταρια και με την επιλογη του μη αυτοματου δικτυου (Συνδιασμος λυσεων kirileman-pontikos)..ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ..

Καντε εσεις hard reset..soft reset..εγκατασταση..απεγκατασταση προγραμματων..

Ορε μη χαλιεστε..ειναι τοσο απλο..

Φίλε djdog πρέπει να γνωρίζει όμως ότι εγώ παρότι δοκίμασα πριν το hard reset να εφαρμόσω τις μεθόδους δεν μπορούσα να μπω με τίποτα στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου...

Ωραία είναι αυτό που λες βάλε το δίκτυο στο μη αυτόματο αλλά για να το κάνεις πρέπει να μπεις στο μενού δηλαδή με κάποιο τρόπο το τηλέφωνο να δουλέψει έστω και μία φορά σωστά...

Εγώ είχα βάλει έναν τόνο χαρτί από κάτω και είχα κάνει 10000000000000 soft reset και το κινητό δεν άνοιγε το μενού των ρυθμίσεων με καμία Παναγία...

Επομένως καλή η λύση σου αλλά πρέπει να ξέρεις ότι αν κολλήσει για τα κάλα τέλος -- θέλεις hard reset...

Από εχθές όπως είπα και εγώ έκανα αυτά που προτείνουν τα παιδιά που δεν έχουν πρόβλημα και όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής αλλά ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ RESET...

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Φίλε djdog πρέπει να γνωρίζει όμως ότι εγώ παρότι δοκίμασα πριν το hard reset να εφαρμόσω τις μεθόδους δεν μπορούσα να μπω με τίποτα στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου...

Ωραία είναι αυτό που λες βάλε το δίκτυο στο μη αυτόματο αλλά για να το κάνεις πρέπει να μπεις στο μενού δηλαδή με κάποιο τρόπο το τηλέφωνο να δουλέψει έστω και μία φορά σωστά...

Εγώ είχα βάλει έναν τόνο χαρτί από κάτω και είχα κάνει 10000000000000 soft reset και το κινητό δεν άνοιγε το μενού των ρυθμίσεων με καμία Παναγία...

Επομένως καλή η λύση σου αλλά πρέπει να ξέρεις ότι αν κολλήσει για τα κάλα τέλος -- θέλεις hard reset...

Από εχθές όπως είπα και εγώ έκανα αυτά που προτείνουν τα παιδιά που δεν έχουν πρόβλημα και όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής αλλά ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ RESET...

Αν έχεις την επιλογή δικτύου στο μη αυτόματο και παρόλο που την πρώτη φορά που το γύρισες (αν κατάλαβα καλά ;;; ) σου εμφάνισε το bug, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Και κάνε και όσα restart θες. Εγώ πχ, παρόλο που έχω κατασταλάξει στα προγράμματα που θέλω, είμαι στη φάση να δω τι καινούριο υπάρχει στην αγορά, έστω έτσι για αλλαγή από τον ΒΡΑΧΟ (με οποιαδήποτε έννοια) m600. Έτσι, κάνω αρκετά restart την ημέρα. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Έχω πάψει πια να φοβάμαι. "Ποτέ μη λες ποτέ", θα μου πεις, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να φοβάμαι. Να χαλαρώσει η βάση sim; Να φάει φλασιά το λειτουργικό που δεν έχει φάει μέχρι στιγμής; Πως και γιατί θα γίνει αυτό; Άστο λοιπόν στο μη αυτόματο και κάντου ότι γουστάρεις. Όταν και αν ξανακολλήσει, θα δούμε τι θα κάνουμε.

edit: Και όταν σταματήσει να κολλάει, θα δείτε τη μεγάλη ανταμοιβή θα πάρετε από το ίδιο το κινητό. Μιλάμε για "διαμάντι"!!!

Cambas,

today plugins είναι όλα αυτά που βλέπεις στη κεντρική οθόνη του ppc, τα οποία είτε είναι αυτόνομα είτε μέρος κάποιου προγράμματος. Επειδή σε σένα δουλεύει προς το παρόν χωρίς πρόβλημα με την επιλογή δικτύου στο "αυτόματο", μήπως μπορείς να πεις ποια από αυτά τα today plugins έχεις ενεργά στην οθόνη σου; Αν κατάλαβα καλά, τα χεις αφήσει όπως ήταν την πρώτη φορά που το άνοιξες; Αν ναι μπορείς να δεις τι εικονίδια έχει το quick link? Μήπως έχει κάποια συντόμευση για sms; (Για να μην κάνω εγώ hard reset τώρα χωρίς λόγο)

Paidia den to usb kalwdio tou Eten mou katastrepse to laptop....Molis evala to kalwdio sthn usb thyra tou ypologisth tote aytos ekane ena "tsaf" kai esvhse...Epanelava thn diadikasia merikes fores kai ekane to idio...Mexri pou sto telos stamathse na doulevei teleiws....To dokimasa kai sto laptop tou adefou mu kai ekane kai ekei to idio...Vevaia to ekana mono mia fora gia na mhn exw ta idia apotelesmata me to diko mou...

---Προσοχη---

Μετα απο εγκατασταση ενος προγραμματος wifi aka Wi-Fi.Companion.v2.9.3

εκανα soft reset και μετα ειχε προβλημα με την sim "unknown sim" και ενω μου εμφανισε πλαισιο για το Pin δεν το δεχοταν...

Με τρομαξε.Πηγα να απεγκαταστησω το προγραμμα και δεν το εκανε απεγκατασταση χωρις να μου εμφανιζει μυνημα σφαλματος.

Λοιπον προσοχη ολοι οι ασυρματοι φιλοι μου και οι AWMNαδες μην προσπαθησετε να βαλετε το προγραμμα!!!

Η αμεσως επομενη λυση ηταν να το ξανακανω εγκατασταση και κατευθειαν αποεγκατασταση και η οποια ευτυχως δουλεψε ;)

Οσον αφορα την λυψη μυνηματων απο το προηγουμενο μου post λειτουργει κανονικα.

Έβαλα και εγω το πρόγραμμα και μόλις έκανα το σοφτ ρεσετ που μου ζητησε μου γραφει αγνωστη sim (ελληνικη ρομ). ΄Εκανα 5 ρεσετ και τιποτα και λεω μήπως να βγαλω το κ@λοπρογραμμα και μολις το βγαζω όλα οκ. Κατα τη γνωμη μου είναι καθαρά θέμα ρομ και οχι hardware.

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΜ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SMS ??

Η Κάμερα του Αρτεμις ειναι καλυτερη ?????

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Ελληνική ρομ, no problem αλλά με επιλογή δικτύου στο manual.

Ναι, η κάμερα του artemis είναι καλύτερη.

Ξέρει κανείς τι πρέπει να αλλάξουμε στη registry για να μη φορτίζει από το usb καλώδιο;;;;;;;;;;;;;;;;

Thanks. Τι προβλήματα αντιμετωπίζουν; Ακούω ETEN και τρέμω λόγω του προηγούμενου pda μου!

*** Άσε τα διάβασα και μόνος μου!

ο επόμενο σχετικό με το topic υστερόγραφο, δείγμα προφανούς ωριμότητας, κριτικής σκέψης και παντελούς έλλειψης φανατισμού πρέπει να είναι κάπως έτσι:

"ps****: Δυο γκολάκια φάγανε οι κωλόγαυροι. Χα χα χα!"

Ήμαρτον. Είδατε κανέναν από την "άλλη" πλευρά να κάνει τέτοιου είδους σχόλια; Η μήπως δεν μπορεί κανείς να βρει αφορμή; Ήμαρτον ξανά...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ

ΗΜΑΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝ

τι πραγμα ειναι αυτο με το Ατρεμις σωνει και καλά να το βγάλουν μαπα το Χ500 Απαράδεκτο

Οσο για την καμερα μπορει καποιο παλικαρι να ανεβασει μια φωτο τρβηγμένη απο το Χ500 σήμερα ??

Τώρα, κακώς ασχολείσαι κ συ. Έκανα γω ένα σχόλιο σε κάτι που είπαν που το θεώρησα εμπάθεια, άστο να πάει στο διάτανο, περσινά ξινά σταφύλια.

Σωστά απλα βαρεθηκα με αυτους που θελοντας να βγαλουν αυτο που αγορασαν το καλλιτερο παραπληροφορουν ολους τους αλλους , καλο ειναι να λεμε τα ελλατωματα και τα προτερηματα ακριβως ως εχουν, αλλα τι ασχολουμαι ....

Σωστά απλα βαρεθηκα με αυτους που θελοντας να βγαλουν αυτο που αγορασαν το καλλιτερο παραπληροφορουν ολους τους αλλους , καλο ειναι να λεμε τα ελλατωματα και τα προτερηματα ακριβως ως εχουν, αλλα τι ασχολουμαι ....

Pragmatika re paidia den mporw na katalabw giati tosi manoura metaxi x500 kai artemis..

Tosa mhxanakia re fousti mou yparxoun alla tetoia kontra kai fagomara den exw dei,.. :lol:

Περιμένετε την έγκυρη γνώμη μου, αν ποτέ δεήσει ο Ελβετός και μου το στείλει. :lol: :lol: :lol:

Tη "φρατζόλα" τι θα την κάνεις; Δεν τη δίνεις σε κάνα παιδάκι που πεινάει;;;;;

:lol: :tease: :rotfl:

Την "φρατζόλα" την έχω αγαπήσει μέσα σε λίγο καιρό πολύ και θα στεναχωρηθώ που θα την αποχωριστώ. Ελπίζω ο φίλος που θα την πάρει να την προσέχει σαν τα μάτια του.:(

Ξέρει κανείς τι πρέπει να αλλάξουμε στη registry για να μη φορτίζει από το usb καλώδιο;;;;;;;;;;;;;;;;

Disable charging over USB

If your device can charge over USB, you can probably disable this feature by setting:

HKLM\Drivers\BuiltIn\usbfndrv\EnableUsbCharging = 0 (DWORD decimal)

And to re-enable:

HKLM\Drivers\BuiltIn\usbfndrv\EnableUsbCharging = 1 (DWORD decimal)

Gustave Flaubert

Περιμένετε την έγκυρη γνώμη μου, αν ποτέ δεήσει ο Ελβετός και μου το στείλει. :lol: :lol: :lol:

Τι θα γίνει με αυτόν τον Ελβετο ακόμα τίποτα, ούτε μέιλ ούτε τίποτα.

Αυτός θα μας το στείλει όταν βγεί το m700

[sIGPIC][/sIGPIC]

Disable charging over USB

If your device can charge over USB, you can probably disable this feature by setting:

HKLM\Drivers\BuiltIn\usbfndrv\EnableUsbCharging = 0 (DWORD decimal)

And to re-enable:

HKLM\Drivers\BuiltIn\usbfndrv\EnableUsbCharging = 1 (DWORD decimal)

Το 'χω βρει αυτό αλλά στη registry των eten δεν υπάρχει ο φάκελος "usbfndrv". Να τον δημιουργήσω;

Και το δεύτερο που έχω πρόβλημα είναι πως να κάνω να φαίνεται κ η ημερομηνία πάνω ή κάτω από το ρολόι στην taskbar. Κάποιο ανάλογο πρόβλημα υπήρχε και εκεί...

Τι θα γίνει με αυτόν τον Ελβετο ακόμα τίποτα, ούτε μέιλ ούτε τίποτα.

Αυτός θα μας το στείλει όταν βγεί το m700

Αν επικοινωνήσεις μαζί του μέσα από την ιστιοσελίδα του, θα σου απαντήσει άμεσα.:)

• The title was changed to ETEN Χ500