jimgag Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Παιδες με τα Ελληνικά στα sms τι γινεται? Γιατί με το πληκτρολόγιο που εχει γράφω μέχρι 70 χαρακτήρες. πηγαινε μηνύματα/μενου/εργαλεία/επιλογες/SMS και ξετσεκαρε το "χρηση unicode Όταν απαιτείται".. ναι αλλα ετσι τα αλλα κινητα δεν διαβάζουν το μηνυμα! ουπς!Εχεις δικιο..θα δοκιμασω κατι αλλο και θα σου πω.. Τελικά τί γίνεται με το θέμα των sms; Στελνει 70 ελληνικούς χαρακτήρες ΜΟΝΟ ή στέλνει με κάποια "επιλογή" 160 ελληνικούς χαρακτήρες "κανονικά" τους οποίους μπορούν να "διαβάσουν" όλες οι συσκευές; Μήπως πρέπει να βάλεις κάποιο πληκτρολόγιο που υποστηρίζει ελληνικά .... όπως το "SPB FullKeyboard"; Δεν ξέρω και πολλά για ppc!!! ΥΓ: μπορεί να γίνει πρόβλεψη για το πόσες μέρες θα "βγάλει" η μπαταρία του, σύμφωνα με την εμπειρία σας πάνω σε ppc έχοντας το 2,3 μέρες ήδη και υπολογίζοντας ότι ακόμα η μπαταρία δεν "έπιασε" την μέγιστη απόδοση της; Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 λοιπον αναφερω επειτα απο αποστολη 15 τουλαχιστον μηνυματων προς το κινητο μου πως ουδεν προβλημα παρουσιασθην:D επισης εστειλα και εγω 5-6 μηνυματα και ολα οκ:X Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 χεχε επιτελους μια ελληνικη ρομ ειναι κλαυτερη απο την english ,,,,,,, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ !!!!!!!! ΤΟ Χ 500 ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓIA ΕΛΛΗΝΕΣ PWER USERS χεχεχεχεχε παντως χωρις πλακα μετα απο παρα μα παρα πολυ σκεψη κατεληξα σε αυτα ..... ειναι απο τα καλυτερα ppc .... και στην πιο καλη τιμη ...... Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για το τι μπορεί να φταίει και μερικά x500 παρουσιάζουν πρόβλημα με την sim και τα sms. Αυτό που πρέπει να κάνει κανείς σε περίπτωση που αντιμετωπίζει πρόβλημα και εφόσον δεν ξέρουμε ακόμα τι φταίει, είναι να δοκιμάσει μια από τις λύσεις που έχουν δοκιμάσει επιτυχώς όσοι είχαν το πρόβλημα, να κάνει ότι μπορεί δηλαδή για να δουλέψει το κινητό του προτού το πάει πίσω στο κατάστημα ή αποφασίσει να το αφήσει στο συρτάρι. Μπορεί να φταίει η rom, μπορεί να φταίνε κάποια προγράμματα, μπορεί να μην κάνει καλή επαφή η sim (λογικό μου ακούγεται και αυτό). Ποιος ξέρει... Η μπαταρία με μέτρια χρήση υπολογίζω να πιάνει τις 3 μέρες άνετα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Και μια συμβουλή στα γρήγορα. Μην χρησιμοποιήσετε το smclose.exe. Με μια ελάχιστη επιφύλαξη (μέχρι να περάσουν κάποιες ώρες ακόμα και να μαι σίγουρος) ευθύνεται για το απίστευτο σούρσιμο του κινητού που τελικά οδηγούσε πάντα σε soft reset κάθε πέντε λεπτά. Σαν να έπεφτε ο επεξεργαστής στα 10 MHZ, κάτι τέτοιο. Μακριά!!! Αφού ξεπέρασα τα πρώτα προβλήματα μπορώ τώρα να ηρεμήσω :) Τελικά έφταιγε το "smclose.exe" ή κάτι άλλο; Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Τελικά έφταιγε το "smclose.exe" ή κάτι άλλο; Το smclose δεν δούλευε. Μου κολλούσε το σύστημα εντελώς κάθε 5 λεπτά. Αλλά νομίζω ότι είναι άσχετο με το πρόβλημα της κάρτας sim. Το πήρα χαμπάρι όταν κάποια στιγμή έπαψε να φορτώνει σε κάθε επανεκκίνηση, μου πέταγε μάλιστα ένα σχετικό μήνυμα. Έτσι το έβγαλα και από τότε δεν ξανακόλλησε ποτέ. Και για μερικούς απίστευτα και αμετανόητα φανατισμένους χαιρέκακους, ξέρουν αυτοί, να πω ότι εκτός του ότι δεν κολλάει, πάει ΣΦΑΙΡΑ, το destinator δουλεύει άψογα, το skype τέλεια, το ραδιόφωνο δυνατά και με πολύ καλή ευαισθησία, το wifi πιο ισχυρό και από αυτό του λάπτοπ μου, με άλλα λόγια, ΣΟΥΠΕΡ!!! Edit: Πιο εντυπωσιακό ειδικά για μένα που στη γειτονιά μου έχουμε τρομερό πρόβλημα με το σήμα της voda, είναι πως το x500 είναι το μοναδικό κινητό που πιάνει τόσο καλά και παντού σε όλη την πολυκατοικία. Όλα τα υπόλοιπα κινητά, συμπεριλαμβανομένου και του m600, χάνουν το σήμα με το παραμικρό κούνημα του κεφαλιού. Πρώτη φορά εδώ και καιρό που δεν τρέμω μήπως χάσω κλήση και που το αφήνω όπου θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Το smclose δεν δούλευε. Μου κολλούσε το σύστημα εντελώς κάθε 5 λεπτά. Αλλά νομίζω ότι είναι άσχετο με το πρόβλημα της κάρτας sim. Το πήρα χαμπάρι όταν κάποια στιγμή έπαψε να φορτώνει σε κάθε επανεκκίνηση, μου πέταγε μάλιστα ένα σχετικό μήνυμα. Έτσι το έβγαλα και από τότε δεν ξανακόλλησε ποτέ. Αν και ειμαι εκτος θεματος (δειξτε επιεικεια)......μηπως ξερει καποιος ποιο αλλο προγραμμα κανει την ιδια "δουλεια" με το smclose(αλλαζει το "Smart minimize button" σε "Close window button") και δουλευει στο X500 χωρις προβλημα; Συλλεγω πληροφοριες γιατι θα κανω το "μεγαλο" βημα -για μενα- να περασω απο το Νοκια 6600 στο X500 και θελω να ξερω οσο το δυνατον περισσοτερα αφου τα 700 ευρω(+Destinator PN) που θα δωσω δεν συγχωρουν λαθη !!! Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Emena to diko mou parousiase to provlhma me thn sim...Alla kai kati allo....Molis vazw ta akoustika den ta anagnwrizei....Kanena trik gia ayto....? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosdia Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Παιδια, εχω χρησιμοποιησει πολλα διαφορετικα pocketpc μεχρι τωρα αλλα το Χ500 ειναι ολο προβληματα, κολλαει συνεχως σε διαφορα application οπως το backup utility, το ewallt που εκανα install κλπ. Το ιδιο και με τα sms εχω προβλημα, με τα settings του phone που δεν ανοιγει. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ HTC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisfot Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Ρωτησα σημερα.350 ευρω χωρις το Destinator και 450 με το Destinator. Ολα αυτα στο Κοτε 240.Αν γινει εξοφληση μεσω πιστωτικης υπαρχει εξτρα επιδοτηση 10-15 ευρω. Το παγιο μου ειπαν οτι ειναι καπου στα 35 ευρω το μηνα. Που ρώτησες ? Ακόμη μου λένε ότι προς το παρόν δεν έχει βγεί τιμή επιδότησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 παιδια τι να πω απο εχτες που το δοκιμασα εως και σημερα δεν εχω το παραμικρο προβλημα με sms ουτε και κανενα αλλο. ΥΓ εχω αυτο με την ελληνικη ROM μαλλον τελικα πρεπει να ειναι θεμα rom.ελπιζω να βρειτε λυση γρηγορα.:( Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 απο eten-users forum People from Greece that have this machine with the Greek ROM they say that they do not have this problem. Theie ROM version is 275 while ours in 273. How can that be!!!!!!! GREEKS DO IT BETTER:D :D Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 τι εγινε ρε παιδια? τοσοι νεεοι ιδιοκτητες Χ500 και δεν εχετε τιποτα να γραψετε?:( Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Ολοκληρωσα το σεταρισμα...42 προγραμματα,εφαρμογες-παιχνιδια... ΣΦΑΙΡΑ το ατιμο.. Ουτε SIM..ουτε SMS προβλημα,ουτε τιποτα...:D Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 paidia diladi i elliniki rom den exei provlima? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Ολοκληρωσα το σεταρισμα...42 προγραμματα,εφαρμογες-παιχνιδια... ΣΦΑΙΡΑ το ατιμο.. Ουτε SIM..ουτε SMS προβλημα,ουτε τιποτα...:D ελληνικη rom εχεις? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Ελληνικη ρομ...:D Καλα..στο eten users εχουν τρελλαθει με το οτι η Ελληνικη ρομ δεν εχει προβλημα με τα μηνυματα..:lol: Τρελλη ηττα σου λεω..:p Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 re paidia na sas kano mia erothsh apo megethos ti leei? to eida se photo kai den polukatalava? einai paromoio me to m600? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Και εμενα με ελληνικη ρομ δεν φαινεται να παρουσιαζει προβλημα ουτε με μυνηματα ουτε με sim. Ειναι πολύ γρήγορο και το gps σφέρα. Αμα το εχω ξαναανοιξει την ιδια μέρα δεν θέλει ουτε 10 δευτερα για φιξ με 11-12 δορυφόρους. (και εχω και αμαξι με γυαλι με φιλτρο) Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Δεν άντεξα και το πήρα κι εγώ:) Φορτίζω τώρα και θα σας πω εντυπώσεις το βράδυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 re paidia na sas kano mia erothsh apo megethos ti leei? to eida se photo kai den polukatalava? einai paromoio me to m600? Είναι ελάχιστα πιο μεγάλο σε μήκος. Στην αρχή θα πεις "μεγαλούτσικο είναι", μετά από λίγες ώρες θα σου φαίνεται μικρό ενώ το m600 μπιφτέκι. Τελικά υπάρχει κάποιο ελληνικό x500 με πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Egw to phra apo to plaisio opote exw thn Ellhnikh Rom...Provlhma me ta sms den mou parousiastike....Me ta akoustika exei kaneis provlhma...??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Είναι ελάχιστα πιο μεγάλο σε μήκος. Στην αρχή θα πεις "μεγαλούτσικο είναι", μετά από λίγες ώρες θα σου φαίνεται μικρό ενώ το m600 μπιφτέκι. Τελικά υπάρχει κάποιο ελληνικό x500 με πρόβλημα; xexe!!:) exo to 2020i 1! nomizo oti tpt pleon den mporei na mou fanei megalo !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Σωστός, βέβαια το 2020i ανήκει στην κατηγορία των "μεγάλων" ppc οπότε δικαιολογείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nextforbest Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Παιδια παντως και εγω απο πλαισιο το εχω παρει πριν 2 μερες με ελληνικη rom και επιβεβαιωνω το προβλημα του οτι δεν δεχεται sms. Τα ακουστικα και ολα τα αλλα καλουδια gps wifi και σημα αψογα!!! Εχει βρει κανεις καμια λυση γιατι δοκιμασα να σβησω ολα τα προγραμματα απο το Today List αλλα τζιφος... Μερικες στιγμες ομως αναρωτιεμαι πως γινεται ενα τοσο ακριβο(σχετικα) pda να εχει τετειο σοβαρο προβλημα και καλα εγω 1 στις 50 θα στειλω ή θα λαβω.sms, αλλοι ομως? Με 50ευρω παιρνεις μια μπανανα κινητο και δουλευει αψογα τα sms! Εχει στειλει κανεις mail στην εταιρια? Η glofish δεν εχει δωσει καμια επισημη απαντηση σε αυτο? Για να ψαχτουμε λιγο για να μην πεφτουμε θυματα , δηλαδη δεν το ειχε δει αυτο το bug στο X500 ή μηπως εκανε τα στραβα ματια για να βγει πιο γρηγορα στην αγορα μην τυχον χασει πωλησεις?:angry: :angry: :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts