Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

οταν σε καλεσουν τηλεφωνικα εχει αμεση ανταποκριση ( απο κινητο )?

οταν στειλεις εσυ sms exei amesh παραδωση ?

μηπως φταιει ο provider κινητης?

εκανες hard reset ?

Μην το ψάχνεις το πρόβλημα είναι διαπιστωμένο από όλους τους χρήστες παγκοσμίως ανεξαρτήτως provider κτλ κτλ...

Το ίδιο συμβαίνει σε Γαλλία , Αγγλία , Ελλάδα , Αμερική κτλ κτλ

Κι να επανέλθει με κάποιο hard reset η softreset θα παρουσιαστεί και πάλι έπειτα από λίγες ώρες...

Και πάλι περαστικά μας...

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά gkp ποια rom έχεις και απο που το αγόρασες; Γιατί όπως σου είπα, εγώ πχ δεν έχω το γνωστό, πια, πρόβλημα που αναφέρεις και συ.

Και μια που μιλάω για παρμπρίζ, έχει κανείς δοκιμάσει την: http://www.play247.gr/index.php?ma...

Ή ξέρετε ποια ταιριάζει στο Χ500?

Επίσης, για φορτιστή αυτοκινήτου, κάνει αυτός (http://www.play247.gr/index.php?...) ? Το Qtek 9000 φορτίζει από miniUSB ?

Για πέστε ρε παιδιά, να τα παραγγείλω να τελειώνω μ' αυτά...

θα φερει αυριο το πλαισιο βαση αυτοκινητου για Χ500.τιμη μου ειπε 24 αν δεν απατωμαι

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ

Το τηλέφωνο έχει ένα απίστευτο bug το οποίο αν το μάθαινα πριν το αγοράσω δεν θα το έπαιρνα μέχρι να το λύσουν...

Σου στέλνουν μήνυμα και δεν το λαμβάνεις ποτέ...Και μην βιαστεί κανείς να μου πει μα "εγώ δεν έχω πρόβλημα όλα λειτουργούν κανονικά" γιατί μετά από λίγες ώρες θα το διαπιστώσει και εκείνος όταν ξαφνικά από μόνο του θα σταματήσει να λαμβάνει μηνύματα...Και το χειρότερο είναι ότι αυτός που στο στέλνει βλέπει ότι το μήνυμα παραδόθηκε...

Επίσης ένα ακόμα πρόβλημα που είναι ίδιο με το παραπάνω (τουλάχιστον όταν λυθεί το ένα θα λυθεί και το άλλο) είναι ότι δεν μπορείς να μπεις καθόλου στα setting του τηλεφώνου σαν τηλέφωνο...

Όσοι το έχουμε πάρει περαστικά μας μέχρι να βγει firmware update...

Εγώ πάντως από τώρα το βάζω στο συρτάρι (βγάζω πάλι g500) περιμένοντας το patch ή το update που θα διορθώσει αυτό το απίστευτα σοβαρό πρόβλημα...

Καταλαβαίνει κανείς ότι καλά είναι να έχουμε μια συσκευή με πολλές δυνατότητες αλλά εννοείται φυσικά ότι σαν τηλέφωνο πρέπει να πληρεί τα βασικά...

και να σκεφτεις οτι το αγορασα πριν 1 ωρα

http://www.eten-users.net/topic5446

Μέχρι να απαντήσει o gkp έτσι ώστε να δούμε τι ακριβώς παίζει με τις rom, οφείλω να πω ότι το X500 που αγόρασα από το Πλαίσιο και φέρει την ελληνική rom 275 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που περιγράφει ο gkp και που έχει αναφερθεί και στο eten users από πολλούς. Και επειδή δεν πιστεύω ότι είμαι απλά τόσο τυχερός αλλά κάτι άλλο παίζει, τουλάχιστον να διασταυρώσουμε το αν το ελληνικό x500 έχει το πρόβλημα ή όχι.

και να σκεφτεις οτι το αγορασα πριν 1 ωρα

http://www.eten-users.net/topic5446

απο το τοπικ eten-users

Guys,was close to hard-reset, but suddenly fixed (for now) the problem - Start->Settings->Today->Items , and unticked everything. Now I have sms working & Phone settings working. This is weird...

Μέχρι να απαντήσει o gkp έτσι ώστε να δούμε τι ακριβώς παίζει με τις rom, οφείλω να πω ότι το X500 που αγόρασα από το Πλαίσιο και φέρει την ελληνική rom 275 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που περιγράφει ο gkp και που έχει αναφερθεί και στο eten users από πολλούς. Και επειδή δεν πιστεύω ότι είμαι απλά τόσο τυχερός αλλά κάτι άλλο παίζει, τουλάχιστον να διασταυρώσουμε το αν το ελληνικό x500 έχει το πρόβλημα ή όχι.

εγω το φορτιζω τωρα οποτε νεοτερα το βραδυ απο εμενα;)

καλα ε αν η ελληνικη ρομ ειναι οκ ειμαστε ετη μπροστα.ολη η ευρωπη προβλημα με τις ρομ τους και εμεις οκ!!

Όταν το φορτίσεις, δούλεψε το αν έχεις την καλοσύνη χωρίς να εγκαταστήσεις κάποιο today plugin και χωρίς καθόλου το quick link.

εγινε;)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ

Το τηλέφωνο έχει ένα απίστευτο bug το οποίο αν το μάθαινα πριν το αγοράσω δεν θα το έπαιρνα μέχρι να το λύσουν...

Σου στέλνουν μήνυμα και δεν το λαμβάνεις ποτέ...Και μην βιαστεί κανείς να μου πει μα "εγώ δεν έχω πρόβλημα όλα λειτουργούν κανονικά" γιατί μετά από λίγες ώρες θα το διαπιστώσει και εκείνος όταν ξαφνικά από μόνο του θα σταματήσει να λαμβάνει μηνύματα...Και το χειρότερο είναι ότι αυτός που στο στέλνει βλέπει ότι το μήνυμα παραδόθηκε...

Επίσης ένα ακόμα πρόβλημα που είναι ίδιο με το παραπάνω (τουλάχιστον όταν λυθεί το ένα θα λυθεί και το άλλο) είναι ότι δεν μπορείς να μπεις καθόλου στα setting του τηλεφώνου σαν τηλέφωνο...

Όσοι το έχουμε πάρει περαστικά μας μέχρι να βγει firmware update...

Εγώ πάντως από τώρα το βάζω στο συρτάρι (βγάζω πάλι g500) περιμένοντας το patch ή το update που θα διορθώσει αυτό το απίστευτα σοβαρό πρόβλημα...

Καταλαβαίνει κανείς ότι καλά είναι να έχουμε μια συσκευή με πολλές δυνατότητες αλλά εννοείται φυσικά ότι σαν τηλέφωνο πρέπει να πληρεί τα βασικά...

Για τα παρακάτω δεν είμαι σίγουρος, αλλά μια απλή και ανώδυνη δοκιμή θα δείξει:

Νομίζω (ή μάλλον ελπίζω), ότι όλα αυτά δεν έχουν σχέση με ελληνικές ή ξένες ROM, ή today plugins. Νομίζω απλά ότι έχει πρόβλημα η θήκη της SIM. Δεν πρέπει να πιέζει καλά την καρτα, και χάνει την επαφή, με πιθανό αποτέλεσμα να δημιουργούνται όλα αυτά τα προβλήματα.

Το ανέφερα και παραπάνω, αλλά παραθέτω και όσα έγραψα στο eten-users (sorry βαριέμαι να τα μεταφρασω στα ελληνικά).

Hi there,

it seems that there are 2 problems:

a. SIM card : status unknown

b. SMS not working....

I received the SIM card error quite a few times, when trying to install the programs and I was disappointed, but then I thought that for some strange reason, the device could not communicate with the card correctly.

So I put a folded piece of paper over the SIM card and under the battery, to put some extra pressure to the SIM card, and ... voila, no error messages since then !!!

I cannot say anything about the SMS problem (since I never faced it), but maybe it is related to the previous one. Maybe, at some point, the device does not communicate correctly with the SIM card (it might lose contact with a minor part of its surface) and some -phone- functions do not work. It is logical ...

Try to do the above trick and let us know if it corrects the issue !!

Για δοκιμάστε ρε παιδιά και πέστε αν λυθεί το πρόβλημα... (όπως είπα, εγώ δεν το αντιμετωπίζω πλέον, και έχω την αγγλική 273).

Good luck :luck:

δεν ξερω αν εχει αυτο το προβλημα με τα sms εγω παντος το παραγγειλα στο πλαισιο Λαρισας (δεν ειχαν διαθεσιμο !!!!!) το περιμενω τριτη ........ αλα νομιζω ότι με την ελληνικη ρομ δεν συμβαινει αυτο !!!!

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

http://www.plaisio.gr/productsearch.aspx?keyword=eten

Τώρα πρέπει να το περνάνε στο site του Πλαισίου...

Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω σε τι τιμή θα βγεί επιδοτούμενο από την Cosmote στο πρόγραμμα 240 αλλά ακόμη δεν ξέρουν. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ?

Ρωτησα σημερα.350 ευρω χωρις το Destinator και 450 με το Destinator.

Ολα αυτα στο Κοτε 240.Αν γινει εξοφληση μεσω πιστωτικης υπαρχει εξτρα επιδοτηση 10-15 ευρω.

Το παγιο μου ειπαν οτι ειναι καπου στα 35 ευρω το μηνα.

Φίλε Παναγιώτη δηλαδή πρέπει να περιμένουμε ακόμα μία εβδομάδα?

Την πατήσαμε με τους κ**ο Ελβετούς

Με ενημέρωσαν σήμερα οτι περιμένουν νέα παραλαβή μέσα στην ερχόμενη βδομάδα.:mad:

Για τα παρακάτω δεν είμαι σίγουρος, αλλά μια απλή και ανώδυνη δοκιμή θα δείξει:

Νομίζω (ή μάλλον ελπίζω), ότι όλα αυτά δεν έχουν σχέση με ελληνικές ή ξένες ROM, ή today plugins. Νομίζω απλά ότι έχει πρόβλημα η θήκη της SIM. Δεν πρέπει να πιέζει καλά την καρτα, και χάνει την επαφή, με πιθανό αποτέλεσμα να δημιουργούνται όλα αυτά τα προβλήματα.

Το ανέφερα και παραπάνω, αλλά παραθέτω και όσα έγραψα στο eten-users (sorry βαριέμαι να τα μεταφρασω στα ελληνικά).

Για δοκιμάστε ρε παιδιά και πέστε αν λυθεί το πρόβλημα... (όπως είπα, εγώ δεν το αντιμετωπίζω πλέον, και έχω την αγγλική 273).

Good luck :luck:

Sorry που θα στο πω αυτό αλλά αυτή είναι η πιο μπακάλικη λύση που έχω ακούσει...

Δεν είναι αυτό το πρόβλημα...Το πρόβλημα έχει να κάνει με το software...

Πιστεύω ότι είναι θέμα ημερών η αντιπροσωπεία να το λύσει μια για πάντα άρα μέχρι τότε υπομονή...

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει λυθεί όπως λένε στην 275GR αλλά και πάλι μου κάνει μεγάλη εντύπωση να βρέθηκε λύση πρώτα στην αγορά της Ελλάδας και όχι σε κάποια άλλη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου πχ την Αγγλία...

Εδώ θα το αγοράσουν 500 άτομα έξω ήδη το έχουν αγοράσει κάποιες χιλιάδες και θεωρώ λίγο τραβιγμένο αν η ETEN ήδη το γνώριζε να μην έχει φτιάξει μέχρι τώρα κάποιο patch...

Sorry που θα στο πω αυτό αλλά αυτή είναι η πιο μπακάλικη λύση που έχω ακούσει...

Πιστεύω ότι είναι θέμα ημερών η αντιπροσωπεία να το λύσει μια για πάντα άρα μέχρι τότε υπομονή...

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει λυθεί όπως λένε στην 275GR αλλά και πάλι μου κάνει μεγάλη εντύπωση να βρέθηκε λύση πρώτα στην αγορά της Ελλάδας και όχι σε κάποια άλλη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου πχ την Αγγλία...

Εδώ θα το αγοράσουν 500 άτομα έξω ήδη το έχουν αγοράσει κάποιες χιλιάδες και θεωρώ λίγο τραβιγμένο αν η ETEN ήδη το γνώριζε να μην έχει φτιάξει μέχρι τώρα κάποιο patch...

Γιατί αποκλείεις την πιθανότητα να το ανακάλυψαν τυχαία προσπαθώντας να φτιάξουν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στην αρχή με την Ελληνική rom, το οποία είχαν σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του σχεδόν ένα μήνα μετά απο τις άλλες χώρες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί αποκλείεις την πιθανότητα να το ανακάλυψαν τυχαία προσπαθώντας να φτιάξουν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στην αρχή με την Ελληνική rom, το οποία είχαν σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του σχεδόν ένα μήνα μετά απο τις άλλες χώρες?

Ουσιαστικά καθυστέρηση σε σχέση με άλλες χώρες δεν υπήρχε και αν υπήρχε ήταν 3-4 μέρες...

Αλλά εγώ δέχομαι όσα λες...

Απάντησε μου στο ερώτημα μου...

Έχει περάσει τόσος καιρός όπως λες η αντιπροσωπεία γνωρίζει το πρόβλημα και δεν έχει βγάλει update για τον υπόλοιπο πλανήτη???

Οπότε νομίζω ότι όπως στα μαθηματικά καταλήγουμε σε άτοπο έτσι και εδώ η αρχική υπόθεση είναι εσφαλμένη...

Κι εγω συναδερφοι με την Ελληνικη ρομ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τα μηνυματα..:happy:

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

Δεν είπα ότι είναι σίγουρα η λύση. Πάντως, το κινητό μου δεν αναγνώριζε τη SIM (ή μάλλον την "έβλεπε" μία στις 10) και από τότε που το σφήνωσα, δεν το έχει ξαναπαρουσιάσει. Το δικό σου είναι στο συρτάρι ενω το δικό μου το χρησιμοποιώ...

Έχει περάσει τόσος καιρός όπως λες η αντιπροσωπεία γνωρίζει το πρόβλημα και δεν έχει βγάλει update για τον υπόλοιπο πλανήτη???

Δεν έχω αντίρρηση να πιστέψω ότι μονο η ελληνική έκδοση είναι ΟΚ, αλλά ούτε κι εσύ πιστεύεις ότι όλη η υπόλοιπη υφήλιος έχει πρόβλημα...

Πάντως αν το πρόβλημα είναι μηχανικό (πχ χαλαρή βαση της SIM) δεν θα το λύσει κανένα patch.

ΥΓ. Θυμίζω ότι έχω την αγγλική έκδοση...

αυριο θα σας πω και εγω αν εχω προβλημα.εχω το ελληνικο.

για να δουμε......

Για παραθεστε ενα top 5 απο προγραμματα must have που πρεπει να εχουμε μεσα στο ppc,,,ετσι για να ακουν οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεωτεροι(βλεπε εμενα,,πολυ νεος με ppc).....

Ουσιαστικά καθυστέρηση σε σχέση με άλλες χώρες δεν υπήρχε και αν υπήρχε ήταν 3-4 μέρες...

Αλλά εγώ δέχομαι όσα λες...

Απάντησε μου στο ερώτημα μου...

Οπότε νομίζω ότι όπως στα μαθηματικά καταλήγουμε σε άτοπο έτσι και εδώ η αρχική υπόθεση είναι εσφαλμένη...

Αν δε κάνω λάθος στα περισσότερα e-shop που είχα δει λέγαν οτι ήταν διαθέσιμο απο 09 Νοε. Το πλαίσιο μόλις σήμερα το είχε διαθέσιμο στο site.

Το οτι δεν έχει βγάλει update,αν η υπόθεσή μου είναι σωστή, και εγώ δεν το καταλαβαίνω!

Παρ'όλα αυτά πως εξηγείς το οτι ΜΟΝΟ η Ελληνική rom δεν έχει πρόβλημα και είναι ver 275 ενώ η Αγγλική 273?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to ETEN Χ500