Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη εχω φορτιστή αυτοκινήτου > αυτόν της μοτορόλα ο οποίος είναι και φτηνός και ταιριάζει γάντι , υπάρχει καμία φτηνή λύση με βεντούζα για στήριξη στο αμάξι ??

Για την νέα ελληνική ρομ έχουμε κάνα νέο??

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=62130737&product=896802

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=62130737&product=838640 :D

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αγαπητε panosha

με απογοητευσες, μη μου πεις οτι δεν εχεις απαντηση γι αυτο ξαναρωταω:

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια ρύθμιση της ένταση και για τους υπολοίπους ήχους να ακούγονται όταν βάζεις το handsfree;

Το papago για πλοήγηση τι λέει? Είναι καλύτερο από το destinator?

Ολα ειναι σχετικα εγω προτιμω το Destinator αλλα το Papago εχει λειτουργια demo δηλαδη μπορεις να κανεις προεσκοπηση την διαδρομη σου.

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

κρατα 5 δευτερολεπτα συνεχομενα πατημενο το εικονιδιο με την μπαταρια και θα σου βγαλει τις ρυθμισεις

ευχαριστω πολυ καλο ..................:lol: :lol: :lol:

Αγαπητε panosha

με απογοητευσες, μη μου πεις οτι δεν εχεις απαντηση γι αυτο ξαναρωταω:

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια ρύθμιση της ένταση και για τους υπολοίπους ήχους να ακούγονται όταν βάζεις το handsfree;

Φίλε μου αυτό δεν είναι θέμα της όποιας συσκευής αλλά θέμα ικανοτήτων και συμβατότητας του bluetooth ακουστικού σου. Εχω το Jabra BT 500 και πατώντας στιγμιαία το κουμπακι του όλοι οι ήχοι του PDA μεταφέρονται στο.ακουστικό, απλά πρέπει να κατεβάσω λίγο την ένταση.

Θέλω να πω οτι ουτε υποχρεωμένος είμαι να απαντώ, πολύ δε περισότερο σύντομα. Επίσης δεν έχω απαντήσεις σε όλα, αλλά μόνο σε όσα γνωρίζω η νομίζω οτι γνωρίζω. Οτι κάνουμε παιδιά το κάνουμε γιά το κέφι μας, έτσι ? :wacko:

Το papago για πλοήγηση τι λέει? Είναι καλύτερο από το destinator?

Το καλύτερο πακέτο είναι΄Destinator - NGI maps βασικά λόγω του δεύτερου συστατικού. Το Destinator είναι απλά ένα καλό πρόγραμα, το papago χάλια πρόγραμα. Αλλά επειδή το πρόγραμα πατάει πάνω σε χάρτες γιά να μας δείξει που θα πάμε, οι χάρτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή γιά την Ελλάδα με σαφώς την καλύτερη κάλυψη είναι αυτοί που χρησιμοποιεί το Destinator. ;)

Paides ,

1)ginetai , otan einai foremena ta akoustika tou hands-free, na akougontai oi hxoi klhsews kai apo to exwteriko hxeio ???

2)ginetai , otan se kaloune na deixnei to onoma ekeinou pou se kalei ?? Enw exw perasmeno sta contacts olo ton kalo ton kosmo , otan me kaloun mou deixnei mono ari8mo thlefwnou !!

3)Exete na proteinete kapoio kalutero dial-pad pera apo ta dyo pou exei san default h syskeyh mas ??

http://img64.imageshack.us/img64/6065/untitled1pg8.jpg

Καταπληκτική φωτογραφία...:hypno:

Είμαι σίγουρος πως είναι τραβηγμένη απο ΕΤΕΝ.:lol: :rotfl:

Αλοιμονο για 50 ευρω επρεπε να μας κανει και αερα.:heat:

Βρε και κάτι άλλο έπρεπε να μας κάνει..:X αλλα αλίμονο την μ@λ@κί@ που μας δέρνει...:fool: :chair:

ΕΡΩΤΗΣΗ....για GPRS που φενονται τα δεδομενα που κατεβενουν και αν γνωριζει καποισ πωσ γινεται η απενεργοποιηση του ...........:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επειδη εχω φορτιστή αυτοκινήτου > αυτόν της μοτορόλα ο οποίος είναι και φτηνός και ταιριάζει γάντι ...

Ποιος φορτιστής είναι ;

ΕΡΩΤΗΣΗ....για GPRS που φενονται τα δεδομενα που κατεβενουν και αν γνωριζει καποισ πωσ γινεται η απενεργοποιηση του ...........:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν υπάρχει μετρητής. Βλέπεις ένα μικρό G να αναβοσβήνει πάνω στην κεραία.

Εδώ η λύση γιά απενεργοποίηση.

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2944 :rolleyes:

Χθές εκανα hard reset και σημερις οταν παταω το κουμπακι ευρεση δορυφόρου δεν βρίσκει τιποτα, την ώρα που βρίσκομαι στο satelite view κατι δειχνει οτι φορτωνει και το μπλε λαμπακι αναβοσβηνει, οταν σταματησει αυτο που φορτωνει σβήνει και το λαμπακι, για πειτε βρε συμφοριτες τι μπορει να είναι ?

Χθές εκανα hard reset και σημερις οταν παταω το κουμπακι ευρεση δορυφόρου δεν βρίσκει τιποτα, την ώρα που βρίσκομαι στο satelite view κατι δειχνει οτι φορτωνει και το μπλε λαμπακι αναβοσβηνει, οταν σταματησει αυτο που φορτωνει σβήνει και το λαμπακι, για πειτε βρε συμφοριτες τι μπορει να είναι ?

Προφανώς μιλάς γιά το GPS Viewer, ελπίζω να δοκιμάζεις εκτός σπιτιού. Αλλο πρόγραμα να βλέπει δορυφόρους δεν έχεις ? :rolleyes:

Προφανώς μιλάς γιά το GPS Viewer, ελπίζω να δοκιμάζεις εκτός σπιτιού. Αλλο πρόγραμα να βλέπει δορυφόρους δεν έχεις ? :rolleyes:

οχι δεν έχω, το ζητημα είναι οταν πάω στο GPS Viewer κατι φορτωνει και το μπλε λαμπακι αναβοσβήνει μετα σταματα ; Ελπίζω να μην έχει χαλάσει το κινητο παλι

Ξέρει κανείς αν το resco keyboard έχει Τ9 ελληνικό όταν γράφεις sms 160 χαρακτήρων? Γιατί το hikeyboard δεν έχει όπως με πληροφόρισε ο panos..:(

Και μιας και αναφέρθηκες, ποιό άλλο πρόγραμμα για να βλέπει δορυφόρους υπάρχει?

οχι δεν έχω, το ζητημα είναι οταν πάω στο GPS Viewer κατι φορτωνει και το μπλε λαμπακι αναβοσβήνει μετα σταματα ; Ελπίζω να μην έχει χαλάσει το κινητο παλι

Το μπλε λαμπάκι δείχνει οτι δουλεύει το GPS. Oταν λες φορτώνει ενοείς οτι γυρνάει το ρολογάκι ασταμάτητα και ακόμα κι έξω δεν βλέπεις δορυφόρους ? :wacko:

γυρνάει για 10 με 15 δευτερόλεπτα και μετά σταματάει αλλα και πάλι δεν βρίσκει τιποτα και σταματά να δουλευει και το λαμπακι.

τις αλλες φορες οταν εμπαινα στο GPS Viewer δεν έδειχνε να φορτώνει κατι ...... το ζητημα μου είναι αν είναι χαλασμένο

γυρνάει για 10 με 15 δευτερόλεπτα και μετά σταματάει αλλα και πάλι δεν βρίσκει τιποτα και σταματά να δουλευει και το λαμπακι

Φόρτωσε αυτό το προγραματάκι http://rapidshare.com/files/16689755/VisualGPSceInstall.CAB.html και στο Connect / Serial Port βάλε COM 4 / 57.600 και δες τι κάνει έξω από το σπίτι. :rolleyes:

Φόρτωσε αυτό το προγραματάκι http://rapidshare.com/files/16689755/VisualGPSceInstall.CAB.html και στο Connect / Serial Port βάλε COM 4 / 57.600 και δες τι κάνει έξω από το σπίτι. :rolleyes:

ok to εκανα εγκατασταση και νομίζω οτι δουλεύει μια χαρα το gps.

satelitew in use:7

satelites in view: 12.

to gps view ομως γιατι δεν τα βλέπει?

(μην αρνηθεις κάφε να κεράσω....)

αρα καποια βλακεία έγινε στο hard reset που εκανα χθές.....

ok to εκανα εγκατασταση και νομίζω οτι δουλεύει μια χαρα το gps.

satelitew in use:7

satelites in view: 12.

to gps view ομως γιατι δεν τα βλέπει?

(μην αρνηθεις κάφε να κεράσω....)

αρα καποια βλακεία έγινε στο hard reset που εκανα χθές.....

Συμβαίνει καμιά φορά μετά από hard reset αυτό με το GPS Viewer. Eντάξει είσαι, πήγαινε στην κατάργηση προγραμάτων και πέτα το, δεν το χρειάζεσαι. :D

Συμβαίνει καμιά φορά μετά από hard reset αυτό με το GPS Viewer. Eντάξει είσαι, πήγαινε στην κατάργηση προγραμάτων και πέτα το, δεν το χρειάζεσαι. :D

ok αλλα αν το θελήσω ομως.... πως μπορώ να το κανω να δουλέψει

ok αλλα αν το θελήσω ομως.... πως μπορώ να το κανω να δουλέψει

Δεν το χρειάζεσαι, μπορείς να το επαναφέρεις από το Application Recovery, αλλά μόνο με hard reset θα σου δουλέψει. Αυτό που σου έδωσα την ίδια δουλειά κάνει και καλύτερα. ;)

Δεν το χρειάζεσαι, μπορείς να το επαναφέρεις από το Application Recovery, αλλά μόνο με hard reset θα σου δουλέψει. Αυτό που σου έδωσα την ίδια δουλειά κάνει και καλύτερα. ;)

οκ ευχαριστω για ολα Πανο περιμένω να μου πείς για τον καφέ

ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΕΤΕΝ

Kalhmera,..

1)ginetai , otan se kaloune na deixnei to onoma ekeinou pou se kalei ?? Enw exw perasmeno sta contacts olo ton kalo ton kosmo , otan me kaloun mou deixnei mono ari8mo thlefwnou !!

2)Skins gia phone-pad pou vriskw?

3 kai shmantikotero ... 8a 8ela na mou peite kapoio programma pou na grafw ta arxika grammata tou onomatos kai na emfanizei ta contacts pou xekinane me ayta ta grammata.

• The title was changed to ETEN Χ500