Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γράφει: "Δεν υπάρχει εφαρμογή που να σχετίζεται με το αρχείο Disable usb charging. Ανοίξτε πρώτα την εφαρμογή και στη συνέχεια ανοίξτε το αρχείο μέσα από την εφαρμογή". Άργησα λίγο να απαντήσω και νομίζω πως τελικά δε μπορώ να απενεργοποιήσω τη φόρτιση, αν και από ότι είπατε, δεν προξενεί πρόβλημα με τη μπαταρία..

o hab to dieykrinise oti den ginete sto x500

h mpataries prepei na fortizonte ekfortizonte synexos gia na exoyme apodosi

kai gia tin diarkeia zois tis

bebaia praktika mesa se kana xrono ante enamisi 8eloyn allagi

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημέρα,

χθες εκανα εγκατασταση το POCKET MECHANIC πρεπει να σας πω οτι του εσκισε οτι είχε και δεν είχε το Ετενακι..... καλα να πάθω όμως τις ηξερα αυτες τις μαλακιες τα προγραμματα...... μεχρι και οι ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ απο την ΕΝΑΡΞΗ χαθηκανε....

εκτος των παραπάνω δεν μπορώ να συνδεθεί με το activesync.... καμια ιδεα εκτος απο HARD RESET

επισης στα connections του eten δεν λειτουργει το "USB ΣΕ PC"

Να ρωτήσω κάτι επειδή προφανώς αυτήν έχεις και δεν την έχω δεί από κοντά. Ο βραχίονας είναι πολύ κοντός η μου φαίνεται, γιατί αυτό σε κάποια αυτοκίνητα μπορεί και να δημιουργεί πρόβλημα. :rolleyes:

Σ' αυτό που λες Πάνο έχεις δίκιο.

Πήγα και αγόρασα την περασμένη βδομάδα από το Πλαίσιο τη συγκεκριμένη βάση με το φορτιστή.

Ενώ σαν κατασκευή είναι πολύ καλή ο βραχίονας όντως είναι αρκετά κοντός και καθότι το αμάξι μου είναι ένα από αυτά τα cabrio coupe με μεταλλική οροφή το παμπριζ έχει πολύ μεγάλη κλίση και με δυσκολεύει αρκετά στο βάλε βγάλε.

Επαναλαμβάνω ότι σαν κατασκευή είναι super όπως και ο φορτιστής φυσικά και το συστήνω το πακετάκι ανεπιφύλακτα.;)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

εκτος των παραπάνω δεν μπορώ να συνδεθεί με το activesync.... καμια ιδεα εκτος απο HARD RESET

Φιλε δεν έχεις άλλη λύση, μην το παιδεύεις δεν είναι τίποτα. Επαθες το σύνηθες, να βάλεις ένα πρόγραμα με πολλές δυνατότητες που δεν ήξερες να χρησιμοποιήσεις και τα έκανες μπάχαλο. Tι ήθελες να κάνεις με αυτό ? Hard reset. :cold:

Φιλε δεν έχεις άλλη λύση, μην το παιδεύεις δεν είναι τίποτα. Επαθες το σύνηθες, να βάλεις ένα πρόγραμα με πολλές δυνατότητες που δεν ήξερες να χρησιμοποιήσεις και τα έκανες μπάχαλο. Tι ήθελες να κάνεις με αυτό ? Hard reset. :cold:

ΔΕΝ ηθελα να κανω κατι συγκεκριμενο απλώς επαιζα μαζι του δεν ηξερα οτι θα με δαγκωνε το ατιμο!!!!!

Hard Reset σημαινει οτι θα χάσω ολα αυτα που έχω; λογικα ναι

ΔΕΝ ηθελα να κανω κατι συγκεκριμενο απλώς επαιζα μαζι του δεν ηξερα οτι θα με δαγκωνε το ατιμο!!!!!

Θα είσαι όπως το αγόρασες. :D

Να ρωτήσω κάτι επειδή προφανώς αυτήν έχεις και δεν την έχω δεί από κοντά. Ο βραχίονας είναι πολύ κοντός η μου φαίνεται, γιατί αυτό σε κάποια αυτοκίνητα μπορεί και να δημιουργεί πρόβλημα. :rolleyes:

aso pano kai na thelis exei exantlithi ...gamata kai egw thn psaxnw ekana kai paragelia apo to internet kai me piran thl kai mou eipane oti den kseroue kiolas pote tha tous erthi :(

stehellas

Paides ti lete gia to "i-go" gia plohghsh ???

Πολύ καλό interface, γρήγορο πρόγραμα, μάπα χάρτες και πιθανά προβλήματα με τη συσκευή μας (ίσως να χάνεις συχνά γιά λίγο την επαφή με το GPS. Δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί αυτό στην τελευταία έκδοση). :rolleyes:

Αν δουλεύει κάποιο πρόγραμμα backup (π.χ. Sprite, Spb) κάνε ένα backup, ώστε μετά να επαναφέρεις τα προσωπικά σου στοιχεία (κάτι που μπορείς να κάνεις και μέσω Outlook αν τα είχες συγχρονίσει πριν).

Περαστικά έχει συμβεί σε όλους τους "ανήσυχους" χρήστες ...

Πολύ καλό interface, γρήγορο πρόγραμα, μάπα χάρτες και πιθανά προβλήματα με τη συσκευή μας (ίσως να χάνεις συχνά γιά λίγο την επαφή με το GPS. Δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί αυτό στην τελευταία έκδοση). :rolleyes:

Gia plohghsh oute to interface me endiaferei , oute an einai grhgoro ... oi xartes einai to kleidi ... ara tzifos.

Me ths ngi tous xartes den synergazetai ?

Gia plohghsh oute to interface me endiaferei , oute an einai grhgoro ... oi xartes einai to kleidi ... ara tzifos.

Me ths ngi tous xartes den synergazetai ?

Οχι, Destinator και NGI χάρτες είναι μονόδρομος κατά τη γνώμη μου αν θέλεις να κάνεις δουλειά και οχι να παίζεις. :rolleyes:

re pedia kanenan kalo metriti klisewn gnorizete ? giati autos pou exei to eten einai gia klotsies:mad:

BatteryStatus ειναι και free

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

BatteryStatus ειναι και free

Βέβαια μην περιμένεις και κάτι αντίστοιχο με π.χ. τους μετρητές της Νοκια ... Δυστυχώς νομίζω ότι εδώ υπάρχει κενό ...

ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:food: :food: :food:

to eten apo oti gnorizo einai "mikro":p

mipos me kanena 2020i poy einai "megalo" kai "bary" ginei h doyleia:lol: :lol:

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

BatteryStatus....... πως μπορουμε να το ρυθμισουμε αυτο ρεπαιδια για να βλεπω χρονο εισερχομενων....εξερχομενων το μονο που βλεπω ειναι πανω στην οθονη μια μπαταριουλα που γεμιζει την πιεζω και δεν κανει τιποτα μιπωσ θελει ρυθμιση απο αλλου......

Καταρχήν,+1000 ευχαριστώ για το email...:D ;)

Τωρα οσο αφορα την βαση,Ναι ειναι κοντος ο βραχιονας,πολυ συμμαζεμενος ομως και αριστος λειτουργικα με διακοπτες ασφαλειας θεσης..δηλ.εκει που το εχεις ρυθμιση εκει μενει χωρις να μπορει με καποιο τροπο να αλλαξει θεση..;) Πολυ καλο αυτο.

Απο εκει και περα Πανο,πιστευω πως ταιριαζει σε ολους τους τυπους αυτοκινητων και μαλιστα γαντι...:)

Και κατι αλλο,ο φορτιστης αυτ/του που εχει μεσα,ειναι ολα τα λεφτα...:D

Κανε μια βολτα απο πλαισιο και δες το και απο κοντα...

Αλοιμονο για 50 ευρω επρεπε να μας κανει και αερα.:heat:

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

Επειδη εχω φορτιστή αυτοκινήτου > αυτόν της μοτορόλα ο οποίος είναι και φτηνός και ταιριάζει γάντι , υπάρχει καμία φτηνή λύση με βεντούζα για στήριξη στο αμάξι ??

Για την νέα ελληνική ρομ έχουμε κάνα νέο??

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

Guest lagoudakis
BatteryStatus....... πως μπορουμε να το ρυθμισουμε αυτο ρεπαιδια για να βλεπω χρονο εισερχομενων....εξερχομενων το μονο που βλεπω ειναι πανω στην οθονη μια μπαταριουλα που γεμιζει την πιεζω και δεν κανει τιποτα μιπωσ θελει ρυθμιση απο αλλου......
κρατα 5 δευτερολεπτα συνεχομενα πατημενο το εικονιδιο με την μπαταρια και θα σου βγαλει τις ρυθμισεις;)

• The title was changed to ETEN Χ500