tigerxxxxx Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Πολύ καλό interface, γρήγορο πρόγραμα, μάπα χάρτες και πιθανά προβλήματα με τη συσκευή μας (ίσως να χάνεις συχνά γιά λίγο την επαφή με το GPS. Δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί αυτό στην τελευταία έκδοση). :rolleyes: Gia plohghsh oute to interface me endiaferei , oute an einai grhgoro ... oi xartes einai to kleidi ... ara tzifos. Me ths ngi tous xartes den synergazetai ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Gia plohghsh oute to interface me endiaferei , oute an einai grhgoro ... oi xartes einai to kleidi ... ara tzifos. Me ths ngi tous xartes den synergazetai ? Οχι, Destinator και NGI χάρτες είναι μονόδρομος κατά τη γνώμη μου αν θέλεις να κάνεις δουλειά και οχι να παίζεις. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 re pedia kanenan kalo metriti klisewn gnorizete ? giati autos pou exei to eten einai gia klotsies:mad: BatteryStatus ειναι και free Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 BatteryStatus ειναι και free Βέβαια μην περιμένεις και κάτι αντίστοιχο με π.χ. τους μετρητές της Νοκια ... Δυστυχώς νομίζω ότι εδώ υπάρχει κενό ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 http://img64.imageshack.us/img64/6065/untitled1pg8.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:food: :food: :food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:food: :food: :food: to eten apo oti gnorizo einai "mikro":p mipos me kanena 2020i poy einai "megalo" kai "bary" ginei h doyleia:lol: :lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Προσπαθώ να σας δείξω τι χάνετε εσείς οι αλλόπιστοι. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 BatteryStatus....... πως μπορουμε να το ρυθμισουμε αυτο ρεπαιδια για να βλεπω χρονο εισερχομενων....εξερχομενων το μονο που βλεπω ειναι πανω στην οθονη μια μπαταριουλα που γεμιζει την πιεζω και δεν κανει τιποτα μιπωσ θελει ρυθμιση απο αλλου...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Καταρχήν,+1000 ευχαριστώ για το email...:D ;) Τωρα οσο αφορα την βαση,Ναι ειναι κοντος ο βραχιονας,πολυ συμμαζεμενος ομως και αριστος λειτουργικα με διακοπτες ασφαλειας θεσης..δηλ.εκει που το εχεις ρυθμιση εκει μενει χωρις να μπορει με καποιο τροπο να αλλαξει θεση..;) Πολυ καλο αυτο. Απο εκει και περα Πανο,πιστευω πως ταιριαζει σε ολους τους τυπους αυτοκινητων και μαλιστα γαντι...:) Και κατι αλλο,ο φορτιστης αυτ/του που εχει μεσα,ειναι ολα τα λεφτα...:D Κανε μια βολτα απο πλαισιο και δες το και απο κοντα... Αλοιμονο για 50 ευρω επρεπε να μας κανει και αερα.:heat: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Επειδη εχω φορτιστή αυτοκινήτου > αυτόν της μοτορόλα ο οποίος είναι και φτηνός και ταιριάζει γάντι , υπάρχει καμία φτηνή λύση με βεντούζα για στήριξη στο αμάξι ?? Για την νέα ελληνική ρομ έχουμε κάνα νέο?? Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Το papago για πλοήγηση τι λέει? Είναι καλύτερο από το destinator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 BatteryStatus....... πως μπορουμε να το ρυθμισουμε αυτο ρεπαιδια για να βλεπω χρονο εισερχομενων....εξερχομενων το μονο που βλεπω ειναι πανω στην οθονη μια μπαταριουλα που γεμιζει την πιεζω και δεν κανει τιποτα μιπωσ θελει ρυθμιση απο αλλου......κρατα 5 δευτερολεπτα συνεχομενα πατημενο το εικονιδιο με την μπαταρια και θα σου βγαλει τις ρυθμισεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Επειδη εχω φορτιστή αυτοκινήτου > αυτόν της μοτορόλα ο οποίος είναι και φτηνός και ταιριάζει γάντι , υπάρχει καμία φτηνή λύση με βεντούζα για στήριξη στο αμάξι ?? Για την νέα ελληνική ρομ έχουμε κάνα νέο?? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=62130737&product=896802 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=62130737&product=838640 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgakakis Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Αγαπητε panosha με απογοητευσες, μη μου πεις οτι δεν εχεις απαντηση γι αυτο ξαναρωταω: Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια ρύθμιση της ένταση και για τους υπολοίπους ήχους να ακούγονται όταν βάζεις το handsfree; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Το papago για πλοήγηση τι λέει? Είναι καλύτερο από το destinator? Ολα ειναι σχετικα εγω προτιμω το Destinator αλλα το Papago εχει λειτουργια demo δηλαδη μπορεις να κανεις προεσκοπηση την διαδρομη σου. Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 κρατα 5 δευτερολεπτα συνεχομενα πατημενο το εικονιδιο με την μπαταρια και θα σου βγαλει τις ρυθμισεις ευχαριστω πολυ καλο ..................:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Αγαπητε panosha με απογοητευσες, μη μου πεις οτι δεν εχεις απαντηση γι αυτο ξαναρωταω: Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια ρύθμιση της ένταση και για τους υπολοίπους ήχους να ακούγονται όταν βάζεις το handsfree; Φίλε μου αυτό δεν είναι θέμα της όποιας συσκευής αλλά θέμα ικανοτήτων και συμβατότητας του bluetooth ακουστικού σου. Εχω το Jabra BT 500 και πατώντας στιγμιαία το κουμπακι του όλοι οι ήχοι του PDA μεταφέρονται στο.ακουστικό, απλά πρέπει να κατεβάσω λίγο την ένταση. Θέλω να πω οτι ουτε υποχρεωμένος είμαι να απαντώ, πολύ δε περισότερο σύντομα. Επίσης δεν έχω απαντήσεις σε όλα, αλλά μόνο σε όσα γνωρίζω η νομίζω οτι γνωρίζω. Οτι κάνουμε παιδιά το κάνουμε γιά το κέφι μας, έτσι ? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Το papago για πλοήγηση τι λέει? Είναι καλύτερο από το destinator? Το καλύτερο πακέτο είναι΄Destinator - NGI maps βασικά λόγω του δεύτερου συστατικού. Το Destinator είναι απλά ένα καλό πρόγραμα, το papago χάλια πρόγραμα. Αλλά επειδή το πρόγραμα πατάει πάνω σε χάρτες γιά να μας δείξει που θα πάμε, οι χάρτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή γιά την Ελλάδα με σαφώς την καλύτερη κάλυψη είναι αυτοί που χρησιμοποιεί το Destinator. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Paides , 1)ginetai , otan einai foremena ta akoustika tou hands-free, na akougontai oi hxoi klhsews kai apo to exwteriko hxeio ??? 2)ginetai , otan se kaloune na deixnei to onoma ekeinou pou se kalei ?? Enw exw perasmeno sta contacts olo ton kalo ton kosmo , otan me kaloun mou deixnei mono ari8mo thlefwnou !! 3)Exete na proteinete kapoio kalutero dial-pad pera apo ta dyo pou exei san default h syskeyh mas ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 http://img64.imageshack.us/img64/6065/untitled1pg8.jpg Καταπληκτική φωτογραφία...:hypno: Είμαι σίγουρος πως είναι τραβηγμένη απο ΕΤΕΝ.:lol: :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Αλοιμονο για 50 ευρω επρεπε να μας κανει και αερα.:heat: Βρε και κάτι άλλο έπρεπε να μας κάνει..:X αλλα αλίμονο την μ@λ@κί@ που μας δέρνει...:fool: :chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 ΕΡΩΤΗΣΗ....για GPRS που φενονται τα δεδομενα που κατεβενουν και αν γνωριζει καποισ πωσ γινεται η απενεργοποιηση του ...........:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Επειδη εχω φορτιστή αυτοκινήτου > αυτόν της μοτορόλα ο οποίος είναι και φτηνός και ταιριάζει γάντι ... Ποιος φορτιστής είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 ΕΡΩΤΗΣΗ....για GPRS που φενονται τα δεδομενα που κατεβενουν και αν γνωριζει καποισ πωσ γινεται η απενεργοποιηση του ...........:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Δεν υπάρχει μετρητής. Βλέπεις ένα μικρό G να αναβοσβήνει πάνω στην κεραία. Εδώ η λύση γιά απενεργοποίηση. http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2944 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts